Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bir gün sarıyer tarafında teknedeki balıkçılardan brinde balık yiyoruz arkadaşlar olarak masadada benden hoşlanan ama bnm sallamadığım biri var ama malum ego tatmini neyse hem tekne sallantısı hem kola çişimi getirdi biraz miden bulandı ben bir wc ye gidim dedim çocuk ben seni götüreyim dedi tmm dedim yolun karşısındaki benzincide giriliormuş tuvalete neyse girdim işlem tmm ama kapıyı açamıorum ne yaparsam yapayım olmuor el mecbur cepten çocuğu aradım tuvalette mahsur kaldım dedim eh kızlar tuvalleti çocuk giremior biri görse ne der çağırıor benzincidekiler cümbür cemaat yaklaşık 4 erkek ve o çocuk kapıyı açıorlar ve ben küçücük delikten çıkıorum tabi benle beraber kokuda çıkıor offf hiç unutamam o anı:78:

etkisinde kaldım sanırım bugün rüyamda otobüse binmişim en arakaya kocişle amanAllah ım baktım ki herkes yaptıkları rezillikleri anlatıyo tabi bizim gülmekten göbeğimiz çatlıyo:KK1::KK1: yanımda uyuyan çocuğu hop kaldırıp yantarafa alıyorum ki daha iyiy duyuyum anlatılanları diye:KK76::KK76::KK76:

Bir tane daha aklıma geldi :) Eşimle çıkmaya başladığımız 2 ay fln olmuştu.Beni işyerinden aldı ve güzel bir yere yemeğe gittik..Neyse yemekler yendi,çay içip sohbet ediyoruz ama bir terslik var..Eşim yüzüme dikkatlice bakıyor,gözlerini kısıyor fln..Bende dayanamadım en sonunda sordum ya ne oldu neden öyle bakıyorsun canım dedim:KK1:Ya gözünden bişi fırtladı ve alt kirpiğinde takılı sallanıyo dedi:KK1:..Nasıl ya dedim ve elimi gözüme uzatır uzatmaz benim şeffaf lens parmağımda..Ay ben bir utandım anlatamam.Yeni yeni lens kullanmaya başlamıstım ve çıktığını hiç anlamadım:KK52:Baya güldük biz eşimle ama bide demez mi ''takma başka yerin varsa FIRTLAMADAN söyle hayatım'':63:

Benim sevgilimle değil ama başımızdan geçen komik bir olayı anlatayım:KK1:

Bir akşam parkta sallanıyoruz, ben ve ablam. Tabi parkın ışıklarıda tam yanmıyor, karanlık:KK1: ablam sallanırken adamın biri arkadan geldi, ablamı bi kucakladı:KK1::KK60: ablamla, adam birbirlerine bakınca bir çığlık:KK60: meğersem adam hanımını sanmış ablamı:KK1: hanımınında aynı renkte bluzu var, hanımıda karşıda bastı kahkahayı:KK60: hepimiz gülmekten yerlerdeyiz tabi:KK60: ablam kıpkırımızı:KK1:

Bu anlatacağımıda bir arkadaşım şahit olmuştu, ondan bahsedeyim:KK1:

Gece İzmirden, Ankaraya gelirken yolcu otobüsünde teyzenin birinin uğuldamasıyla millet uyanmış,muavin sormuş teyze ne oldu teyze ''oğlum çok kötü midem bulanıyor, az durun hele ben bir kusayım geleyim:KK1:'' neyse dağın başında durmuşlar, gece saat bilmem kaç, sonra teyze binmiş arabaya devam etmişler. Aradan belli süre sonra teyze, başlamış yine uğultuya, ne oldu teyze demişler '' oğlum az önce kustuğum yerde, kol çantamı unutmuşum:KK60::KK60:'' şöför ve yolcular kızıyormuymuş, geri dönmüşler, kadının kustuğu yeri ve çantayı aramaya:KK60::KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de bi sabah uyandım işe gitmek için giyindim siyah bir kumaş giydim biraz dardı neyse çıktım. bi baktım geçtiğim heryerde herkes bana bakıyor bi havlara girdim dahada kasılarak yürüyorum yarabbim ne güzel olmuşum diye! işyerinden içeri girdiğim gibi arkadaşım koştu yanıma geldi tatlım fermuarın sonuna kadar açık dedi...:KK69:(giydiğim kumaş siyah iç çamaşırım bembeyaz)

bende size burdan bişey anlatim kardeşim eşim falam sinemadayız intihar sahnesi adam kendini balkondan aşağı atıcak sinema sessiz benim akıllı kardeşim adam tam atlarken ayağı kalktı elini kaldırıp SAKIN die bağırdı gerisini siz düşünün artık birdaha filme konsantre olamadık tabi salon yıkıldı gülmekten :KK9:

süper, süper ötesi çenem ağrıdı vallahi. Aklıma doğru dürüst hiçbirşey gelmiyor :KK59:

kadıköydeyim, mehmet efendi ve mahdumlarından kahve aldım acelemde var hızla geri döndüm çıkacağım 2 adım atım donnkkk camlı kapıya tosladım kafa göz dağıldı sandım, hızla geri döndüm sert bir tonla bu camı bu kadar temiz silmeye gerek var mıydı dedim ve gittim.

Arkamdan ne dediler bilmek isterdim.

emn ol bilmek istemezdin:18:

2 doğum bir trafik kazası,üstüme dolap düştü çamaşır makinası şahlandı beni çarptı...merdivenlerden yuvarlandım boğulma tehlikesi geçirdim...yıkılmadım ayaktayım diyom eşim de:'bilmem ki daha ne denesem acep...'diyo.

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: ayyy daha ne denesem acep haa :KK70::KK70:.

Ben eşime sorduğum günden beri,aklına ne rezilliğim geldiyse söylüyor. Gene bir tane;
Biz eşimle nişanlanmıştık,onunda benim de iznim vardı.memleketimiz de Ankaradayız. Neyse biz kitap alıcaz,kitapcıya girdik. nasıll kalabalık...Eşim de kitapcıya girdimi kendini kaybeder. Ben de sıkıldım artık. Baktım küçük bi yer var oradan kitapcının bir başka bölümüne geçiliyor. Biraz da oraya bakıyım dedim ve adımı attım kütttt diye bir ses,ben kafamı aynaya vurdum:KK53::KK1: Yani o bölme dediğim yer aynaymış,başka bir bölüm falan yokmuş...Tabi o sesi duyan eşimin gülme krizinde dediği tek şey "nasıl yaniiii" oldu:)

bende size burdan bişey anlatim kardeşim eşim falam sinemadayız intihar sahnesi adam kendini balkondan aşağı atıcak sinema sessiz benim akıllı kardeşim adam tam atlarken ayağı kalktı elini kaldırıp SAKIN die bağırdı gerisini siz düşünün artık birdaha filme konsantre olamadık tabi salon yıkıldı gülmekten :KK9:
iyi ki öne atlayıp kurtarmaya çalışmamış....:KK60:

bende anlatayım bitane:)
tatil dönüşü sevgilimleyiz, evde tuhaf bi alet bulmuş getirmiş mp3 çalıar ftograf makinesi gibi tuhaf bişey ne ldugunu anlamaya çalışıyoruz, ben aldım elme ftoğrafını çektim sevgilimin kçücük sarı bi nokta çıktı tabi ben duramadm aşkım bu beyin röntgeni çekıyo heralde senn beyin bu kadarmış dedm dalga geçtim büssürü:) sonra o benimkini çekti sonuç, kapkaranlık bir foto 3 yıl oldu haala dalga geçer aklına geldikçe:)

hepimiz isteriz ya,sevdiğimizle bize ait,bize özel şarkımız olsun diye...tanrı tarafından bu bana hiç nasip olmadı:KK9:.çıkarken bir kez olsun,en güzel anımıza denk gelmemiştir şööööle bağırdan kopmuş aşkı coşturan bir şarkı dinlemek...elbet öyle bir an gelir diye düşünerek pek kasmamışımdır da kendimi bu konuda.fakat nişanlık devri bitmek üzereyken bile hala ortada bir şarkı olmaması yavaş yavaş sinirime dokunmaya başlamıştır.arayış içersine girdiğim zamanda da,hiç bir parça bu ilişkinin dokusuna uygun olmadığını,arayıp da bulursam da eğer bunun bir zorlamadan ibaret olup hep böyle hatırımda kalacağını düşünerek vazgeçmişimdir.derken evlendik.ortada bir ay sonra hala bir şarkı yokken,arabada eşime döndüm ve bu sıkıntımı dile getirdim:'aşkım,herkesin bir şarkısı var,bizim niye yok?' eşim romantizmden biraz yoksundur,doğa ana ona bu konuda pek cömert davranmamıştır,gülerek bana döndü ve:'ayıp ediyon gulüm,ben sana hemen bi tane besteleyiim.'dedi.ben salak pek bi sevindim:'gerçekten mi???'dedim.gülmeye başladı:'hazır mısın?'deyip iğrenç bir sesle başladı şarkıyı söylemeye:'bir kibrit çaktı yandı göğüs kıllarım amaney amaneeeeey!''tamam sus,istemiyom şarkı filan...'diip fena bozulmuştum.ama eşim bu fikri çok sevdi,14yıldır bize özel olan şarkı:BİR KİBRİT ÇAKTIM YANDI GÖĞÜS KILLARIM....:63:

bende anlatayım bitane:)
tatil dönüşü sevgilimleyiz, evde tuhaf bi alet bulmuş getirmiş mp3 çalıar ftograf makinesi gibi tuhaf bişey ne ldugunu anlamaya çalışıyoruz, ben aldım elme ftoğrafını çektim sevgilimin kçücük sarı bi nokta çıktı tabi ben duramadm aşkım bu beyin röntgeni çekıyo heralde senn beyin bu kadarmış dedm dalga geçtim büssürü:) sonra o benimkini çekti sonuç, kapkaranlık bir foto 3 yıl oldu haala dalga geçer aklına geldikçe:)
:KK60::KK60::KK60:....

kızlar, daha ilkokul 1yada 2ye gidiyodum. annem beni kasap a yolladı, gitmeden 1kilo kıyma al, en fazla 10lira tutar dedi ve parayı verip beni kasap a yolladı.. tabi benim aklım nerdeyse artık:KK1:
kasapa girdim, amca ben 10 kilo kıyma alıcam dedim. tabi adam şok, hayırdır kızım sünnet düğün mevlüt filan mı var dedi.. bende yoo annem biber dolması yapıcak amca demiştim :KK1: :KK1: neyse amca hazırladı kıymaları tabi 10 kilo kıymayı ben nasıl taşiyim, kasapdaki çalışanlarla beraber eve kıymaları getirdik :KK1: :KK1: annem şok oldu tabi,sonra olay aydınlğa kavuştu allahtan kıymaları geri aldılar :KK1:
Koptum buna:KK60::KK60:

etkisinde kaldım sanırım bugün rüyamda otobüse binmişim en arakaya kocişle amanAllah ım baktım ki herkes yaptıkları rezillikleri anlatıyo tabi bizim gülmekten göbeğimiz çatlıyo:KK1::KK1: yanımda uyuyan çocuğu hop kaldırıp yantarafa alıyorum ki daha iyiy duyuyum anlatılanları diye:KK76::KK76::KK76:
Sen de alemsin canım:21:

Ben eşime sorduğum günden beri,aklına ne rezilliğim geldiyse söylüyor. Gene bir tane;
Biz eşimle nişanlanmıştık,onunda benim de iznim vardı.memleketimiz de Ankaradayız. Neyse biz kitap alıcaz,kitapcıya girdik. nasıll kalabalık...Eşim de kitapcıya girdimi kendini kaybeder. Ben de sıkıldım artık. Baktım küçük bi yer var oradan kitapcının bir başka bölümüne geçiliyor. Biraz da oraya bakıyım dedim ve adımı attım kütttt diye bir ses,ben kafamı aynaya vurdum:KK53::KK1: Yani o bölme dediğim yer aynaymış,başka bir bölüm falan yokmuş...Tabi o sesi duyan eşimin gülme krizinde dediği tek şey "nasıl yaniiii" oldu:)
derin sen beni öldürecek misin?:KK60: bebeğim uyuyor diye çok sesli de gülemiyorum,çatlayaağım, çok yaşa e mi?

hepimiz isteriz ya,sevdiğimizle bize ait,bize özel şarkımız olsun diye...tanrı tarafından bu bana hiç nasip olmadı:KK9:.çıkarken bir kez olsun,en güzel anımıza denk gelmemiştir şööööle bağırdan kopmuş aşkı coşturan bir şarkı dinlemek...elbet öyle bir an gelir diye düşünerek pek kasmamışımdır da kendimi bu konuda.fakat nişanlık devri bitmek üzereyken bile hala ortada bir şarkı olmaması yavaş yavaş sinirime dokunmaya başlamıştır.arayış içersine girdiğim zamanda da,hiç bir parça bu ilişkinin dokusuna uygun olmadığını,arayıp da bulursam da eğer bunun bir zorlamadan ibaret olup hep böyle hatırımda kalacağını düşünerek vazgeçmişimdir.derken evlendik.ortada bir ay sonra hala bir şarkı yokken,arabada eşime döndüm ve bu sıkıntımı dile getirdim:'aşkım,herkesin bir şarkısı var,bizim niye yok?' eşim romantizmden biraz yoksundur,doğa ana ona bu konuda pek cömert davranmamıştır,gülerek bana döndü ve:'ayıp ediyon gulüm,ben sana hemen bi tane besteleyiim.'dedi.ben salak pek bi sevindim:'gerçekten mi???'dedim.gülmeye başladı:'hazır mısın?'deyip iğrenç bir sesle başladı şarkıyı söylemeye:'bir kibrit çaktı yandı göğüs kıllarım amaney amaneeeeey!''tamam sus,istemiyom şarkı filan...'diip fena bozulmuştum.ama eşim bu fikri çok sevdi,14yıldır bize özel olan şarkı:BİR KİBRİT ÇAKTIM YANDI GÖĞÜS KILLARIM....:63:

Ne güzel iste, özel dedigin gercekten özel olmali :KK60:

dün akşamdan beri karnıma ağrılar giriyor gülmkten hatta gece rüyamda da kahkaha atarak uyandım valla süper oldu endolfinim %100 dolu :) çok sağolun bebeği uyandırmayı falan düşünemez oldum ayıla bayıla okuyorum :emir_bebek:

X