ben ne ediim daha bilmiyom ki,birileri yazmalı ki ben de katılayım....birşey de flocke kaldım böyle:18::18:
flocke özelden mesaj nasıl gönderiliyor???
özel mesaj göndere girdim,mesajımı yazdım uyarı geldi ''yeni konu açabilmek için vs'' yazıyordu.
ben de yeni bir topiğ başlığı olur dedim iptal ettim..
ben anlamadım yaw yardım edermisin??
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 2 ziyaretçi)
Grimsi_ flocke mefss niyyan altamiano arapsabunu MLSFB PemPEM nur_dan kimse yarenay dilber kbra90 BuTTeRfLy86 mercanakik
Bende anlatıcam konuyla alakalı değil ama olsun
Ben ve kuzenim komşuya bayramda oturmaya gittik..Onlar balkonda kahve içiyolar bende kuzenime wc'ye gidiyorum dedim..O ara çıktım wc için bizim eve geldim..Kuzenimde salak:)){{biz bazen wc de iken birbirimizden izin almadan kapıyı açar içeri gireriz}}}
Neyse bizim salak kuzen komşuda durmuş lamba açık hala wc de bu kız napıyor diye kapıyı açmış hiç vurmadan; açmasıyla donup kalmış..
Evin babası wc'de
Bizim kız kala kalmış ama ucuz yırtmış adam Allah'tan traş oluyormuş
Allahtan baska birseyle karsilasmamis
bütün mesajları okudum. hay çok yaşayın siz emi! ama şöyle bir acı gerçeği fark ettim bütün evliliklerde bir ossuruktan teyyare muhabbeti oluyormuş
ben de ona dikkat ettim ama olmaması mümkün değil gibi geliyor artık çünkü mutlaka insan hali olacak ve o da buna şahit olacak gibi geliyor eninde sonunda şimdiden kendimi bu düşünceye alıştırayım bari .
evet kesinlikle katılıyorum. Doğal. Fakat benim ailem ki eşimize bile olmadığımız doğal hallerimizle onların yanındayız böyle birşeye hiç şahit olmadı. Doğallığın ardına sığınıp da ipin ucunu kaçırmak pek hoş olmaz herhalde
madem çocukluğa döndük bitane de bnden aslen izmirliyim izmire aile ziyaretine gittiğimde kkuzenimde kalıorduk yaş 15 ailesi gezmeğe gitti biz ikimiz evdeyiz akşam dışarı çıkmamızda yasak kuzenimin sevgilisi geldi kavga etmişler çocuk yanında 8 kişi il apt nın önüne geldi kuzenimi çağırdı bahçede kavga ediorlar ama 8 adam kuzenimi dövdü dövcek tabi cengaver melis dururmu gittim mutfağa kaptım bıçağııı heeeeyyyyttt diye daldım aralarınaaa sonra millet yerlere yattı gülmekten meğersem elimdeki çay kaşığıymış artık hangi kafadaysammm offf berbattıı