Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bitane daha geldi aklima

yine türkiyedeyiz denizde gitmistik biz yengemler yengemin kardesi toplasaniz 25 falan vardik.

eve geldik evde yemek yok hepimizin karni ac

babam dedi lahmacun alalim yaninada ayran bugünlük idare ederiz.

ben kuzenimle gittim bizim evin asagisindaki lahmacuncuya adama diyoruz 40 tane lahmacun odadar da ayran
adam aynen söyle "kizlar mevlit filan mi va???"

bizede sadece gülümsemek kalmsiti

ne güldümm heeee

yine aklima bisey geldi

annemin amcasinin oglunun kizi var. bir hafta sonu yonca bana dedi ki prensess gel bizde kal bu hafta sonu neyse gittimmmm.

gece uyuduk neyse sabah kalktim yonca ortalikta yok.

yoncayi ariyorum bi duyduk ki tuvaletten ses geliyor "prensess cabuk annemi ara orkidimiz kalmamis adet oldum ne yapicam ben simi"

annesini aradim kadin iste calisiyor dedim yenge böyle böyle bir durum var ne yapsin?

bana demez mi " prensess git odama komidinin cekmecesini ac orada benim torundan kalma bebek bezi var onu kullansin ben gelene kadar"

neyse gittim aldim yonca dedim annen bunu kullanmani söyledi is cikisi alicakmis orkid
yonca nasil bagiriyor bana kiziyor dedim kizim benim sucum mu. neyse takmis geldi bide bana soruyor "prensess bebek bezi oldugu belli oluyormu "diye

cok gülmüstük o gün ona yaaa

İmam nikahı süpermiş Hep öyle mi soruluyor ya,ben de dayanamam gülerim heralde

ayyy ben yine rezil olduuummm dün anneannem memleketten geldi bugün annem,kardeşim,anneannem,sevgilim ve ben bir yerlere gidelim oturup birşeyler yapalım dedik,neyse bulunduğumuz ilde bir halk bahçesi var çimenler falan kilimlerimizi ,yiyeceklerimizi aldık gittik oturuyoruz, her şey çok güzel.kardeşim bir yer sordu erkek arkadaşımda şu şu caminin yanında diye tarif ediyor caminin adı ambarcı ama erkek arkadaşım hambarcı dedi sandım onu düzelticem ya bir havayla ham mı? am mı? dedim herkeste büyük bir sessizlik ben kıpkırmızı sevgilim duymazlıktan geldi bende çaktırmıyorum ama tam o sırada annemle gözgöze geldik ve ben zor tutuyorum kendimi gülmemek için, bu arada da erkek arkadaşım top oynarken belini acıttı biraz, annemler yat dinlen dedi dizimde yatıyordu ,ben sözde güldüğümü ona belli etmiycem ya kafamı falan çeviriyorum neyse anneme bakmıyorum eğdim kafamı bi kaldırdım başımı annem sessiz sessiz gülüyor(erkek arkadaşım yattığı için onu görmüyor) anneannemle kardeşimde tık yok ben tekrar annemle göz göze geldim iyice kotum artık sevigilim güldüğümü görmesin diyede gözleri kapatıyorum elimle sanki sarsıntıyı hissetmiyor çocuk kucağımda yatıyor en son dayanamayıp aaa napayım ya bir anda öyle oldu herkes anladı anlamazlıktan geliyor daha fazla tutamıycam kendimi dedim iyice bastım kahkahayı annemde koptu sevgilim yine gülmekle gülmemek arası tuhaf bir vaziyette birde diyorki ben anlamazlıktan geldim sen niye çaktırıyorsun sanki ben kendimi tutabildimde ,neyse bir de durumu toparlıycak ya eee tabi napsın kız ingilizce göre göre ingilizcede ki am filili gibi normal birşey sandı diyor(ingilizce öğretmenliği okuyorum) bizimkilerde hıı öyle falan dediler geldi geçti ama çookk utandım bu ikinci oldu ona böyle ayıp konularda rezil oluşum okuyan biliyordur önceki sayfalarda da buu nneee diyerek yaptığım rezillik vardı

diğer büyük rezilliğimede 603 te

Son düzenleme:

bu kadar sayfayı tek tek okudum ama senin rezilliğin hatırlatınca hemen aklıma geldi çok fena unutulucak gibi dğeilki bu seferki diğerine göre daha hafif kalmış ama komik

sonuncusuna bayıldım
onlarca imam nikahına şahid oldum hiç öyle birşey görmedim
bir de tavsiye üzerine gitmişsiniz adama

bu kadar sayfayı tek tek okudum ama senin rezilliğin hatırlatınca hemen aklıma geldi çok fena unutulucak gibi dğeilki bu seferki diğerine göre daha hafif kalmış ama komik

ayyyy akıllara kazınmış desene evet canım bu hafif kaldı ama benim rezillliklerde hep cinsel organlarla ilgili diğeri onunkiyle alakalıydı buna bayanlarla

Kızzzzz gülmekten karnıma ağrılar girdii

Çok korkutucu :26: :18: Bir okadar komik

siz çok tatlı bir çiftsiniz yaa bayıldım size :80: Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah

topiği acan ve eğlenceli (o zmn için olmasa da:)) anılarını paylaşan herkesın ellerine sağlık....2 3 haftadır sürekli her boş buldugum zmnda acıp okuyorum ve her seferınde bıkmadan usanmadan delı gibi gülüyorum.. o kdr eglencelı anılar var kı benımkı bıraz sonuk kalıcak.:) . leyla bı ınsan oldugum ıcın bıraz cok pot kırmıslıgım vardır benım de ama hatırlayamıyorum. hatırladıkca yazıcam ama:)

once erkek arkadasımınkını anlatayım o daha yenı:)) hem ısınırım yavaş yavaş kendıme gecmeden:)))
bugun aramız lımoni , gönlümü almaya calısıyo . rüyana giricem gibilerinden bişiler söyluyodu ben de triplerdeyim hiç gülmüyorum muattap olmuyorum böyle bır kasılmalar bı havalrdayım "kabusum olarak mı " dedim.. hayır askım kabusun olur mu pamuk prensesın olarak giricem dedi her ne kdr o tek s ıle soyledıgını ısrar etse de ben duymuştum işteee

bunlar tamamen bana ait arkadaşlarımızın evınde oturuyoduk. ben yataga kuruldum bacaklarımı altıma alıp oturdum (ayaklarım sola donuk)ders calısmaya çabalıyorum. erkek arkadasım pcnın basında uzatmıs ayaklarını benım oturdugum yataga ( (benım ayaklarıma dogru) sürekli bir laf ebeliği halınde . sımarıklıgı tuttu o gun bi türlü çenesı kapanmadı adamın cvp vermıyorum umursamıyorum gülmemek ıcın kendımı tutuyorum hala devam edıyo. yan gözle bakarken ayakları ilişti gözüme gıdıklamaya saldırdım . gözume yanlış ayak ilişmişş meğer..saldırdıgım kendı ayağımmış ama bunu ben cok gec farketmıstım

bitanesi daha .. erkek arkadasımın amcası benım patronum oluyodu o zmnlar ve yenı yenı gorusmeye baslamıstık. bi gün erkek arkadasım dayısından bahsedıyodu sehır dısından gelıcek , onu almaya gidicem gibilerinden .. ben birden atladım ( bu arada patronum da o sırada izmirdeydi iş için) "aaa... bey yarın gelıyo mu , bu sefer cabuk donuyo askımm??" diye atladım lafa ve erkek arkadasımın sırıtmasıyla pişman olmam arasından 5 sn ye gecmeden " sen henuz bizim soy agacını çözememişssin aşkım" dıye dalgasını gecmıstı benle.. çok ezık hıssetmıstım kendımı o an:))

Kızlar bi gün sevgilimle uyuyoruz. Birden bi konuşma sesi geldi, ben uykuluyum ama bi yandan da duyuyorum. Yan komşu telefonla bağıra bağıra konuşuyo. Uykuluyken de çok sinirli olurum, ama uykuma da çok düşkünüm. Uykum açılmasın diye sesimi çıkarmadım. Aradan yarım saat geçti adam hala konuşuyo. Benim gözlerim kapalı, rüyamla gerçek arasında gidip geliyorum. O sırada ağzımı açıyorum ve ‘’ne konuşuyosun bu saatte bağıra bağıra bee, bi uyutmadın, senin yüzüne tükürürüm’’ deyip sevgilimin yüzüne tükürmem bir oluyo. tü tü tü diye de değil yani bildiğin tükürüğü çıkardım yavv. :120: Buraya kadar hayal meyal gerçekleşiyo olaylar, tükürdükten sonra kendime geldim, gelmez olaydım :101:

&&&​

Bi gün gene uyuyoruz. Sevgilimin bugüne kadar İngilizceyle arası hiç iyi olmamıştır. Hatta üniversitedeki İngilizce derslerinden de kaldı. Neyse biz bi gün uyuyoruz. rüyamda lisedeki halimizi görüyorum. Lisede İngilizce kitapları workbook ve students book diye ayrılıyo ya, Onur sadece students book a çalışıyo, workbook a çalışmıyo. neyse İngilizce sınavına giriyoruz, onur gene kalıyo. Ve kaldığını öğrenince diyo ki ‘’keşke work book a da çalışsaydım yaa, ona çalışmadığım için kaldım’’ diyo. Buraya kadarını hepsini rüyada gördüm. Bundan sonrası gerçek. uyandım, onuru dürtüyorum ve ‘’kalk kalk eşek kafalı gene kalmışın İngilizceden, work book a çalışmamışsın hahahaaa’’ diyorum. Onur önce şaşkın, sonra gayet ciddi bi şekilde ‘’aşkım üniversitede ne workbook undan bahsediyosun yaa, lisede kaldı onlar, ben bi kere kelime bilmediğim için kaldım bu yıl’’ dedi. Farkında da değil rüyamdan etkilendiğimden safım benim

sevgilin dua boşa gitti demiş ya ona çok güldüm yaa

Biz de küçükken kardeşimle yatmadan önce dua ederdik, sonra tuvalete gidip gelince o duanın bozulduğuna inanırdık, aynı duayı tekrar tekrar okurduk.
Sevgilinizin cümlesini okuyunca aklıma bu geldi

Sattın mı neymiş ya kabul ettin mi diye sorulmuştu eşimle bana, imam nikahımızı imam olan dayım kıymıştı bizim

böyle bişi yaşasam korkudan bayılırdım herhalde :18::18:

iyiki görmüşüm burayı yaa gül güllll öldümmm gözlerimden yaşlar geldi aayy bayılcam sandım kanrım ağrıdı
hepiniz çok tatlısınız yaaa

Trajikomik bir olayla daha karşınızdayım kızlar...
Sevgilim 1-2 aydır ağrı çekiyordu. Doktora gitti. Hastaneden çıkınca hemen beni aradı, Ve morali bozuk bit şekilde "Varikosel varmış" dedi,
Bense ne desem beğenirsiniz. "Aa iyi sevgilim ya ben de önemli bir şey var diye korkmuştum"
Sevgilimde bir afallama tabi, "Varikosel önemsiz mi ki sence?" dedi.
Ben de "önemlidir tabi ama ilerlemediği sürece sana pek bi zararı olmaz ki, annemde de var oradan biliyorum." diyerek artist artist cevap veriyorum.
Sevgilimde bir duraksama, gülmekle gülmemek arasında; "Hayatım annende olması imkansız." dedi.
Ama ben kendimden emindim, annemde vardı ve cevabımı verdim; "Nedenmiş yaa, bana inanmıyor musun? Var işte, gözlerimle gördüm hatta, böyle damarları şişmiş,genişlemiş falan, o değil mi işte?"
Sevgilim artık gülmeye başladı, "Beni bu halde de güldürdün ya, seviyorum seni eşşek sıpası" falan demeye başladı.:26:
Ben hala "benimle dalga mı geçiyorsun sen, var diyorsam var, neden yalan söyleyeyim ki yaaa" modundayım
Benim bahsettiğim şeyin "varis" olduğunu hepiniz anladınız herhalde
Sevgilim; "Varikosel nerde olur biliyor musun hayatım?" diye sorunca duraksadım ve yavaştan jetonlarım teker teker düşmeye başladı
Bir de pişkin pişkin "annemde de var, gördüm, damarları şişmiş" falan diyorum
Kendimi tutamadım karşılıklı gülmeye başladık yaklaşık 1-2 dk boyunca aralıksız
Halbuki durum baya ciddi, sevgilim bu haftaiçi ameliyat olacak
Böyle bir olayda bile ortamın ciddiyetini aldım götürdüm yine rezilliğimle..
Hazır okumuşken sevgilimin ameliyatı için dua edin kızlar, inşallah herşey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…