- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
bitane daha geldi aklima
yine türkiyedeyiz denizde gitmistik biz yengemler yengemin kardesi toplasaniz 25 falan vardik.
eve geldik evde yemek yok hepimizin karni ac
babam dedi lahmacun alalim yaninada ayran bugünlük idare ederiz.
ben kuzenimle gittim bizim evin asagisindaki lahmacuncuya adama diyoruz 40 tane lahmacun odadar da ayran
adam aynen söyle"kizlar mevlit filan mi va???"
bizede sadece gülümsemek kalmsiti
ne güldümm heeee
Benim o kadar cok rezilligim var ki hangi birini anlatsam..........
Sevgiliyken:
Bir iki yil ayri kaldikdan sonra tekrar denemeye karar vermistik ve ben bir turlu ona hediye olarak yaptirdigim bilekligi verememistim ayrilik nedeniyle. Iki yil aradan sonra ilk bulusmamiza giderken bilekligi ona vermek istedim. Cok sevindi cok beyendi tsk etti vs. Kendince bunun altinda kalmamak icin oda ikinci bulusmamizda bana kalp seklinde cok zarif cok guzel bir kolye almis (altin). Gercekten cok hosuma gitmisti onun bu jesti icimden iki yil nasil onsuz kalmissim askim benim yaa filan diye geciriyorum bir yandanda ne gerek vardi filan diyorum oda demez mi aslinda cok sinir oldum aldigim kuyumcu beni kazikladi biliyomusun kac paradir bu kolye sence hadi tahmin et demez mi!!!
Ne diyecegimi sasirdim bilemem filan derken oda tam tamina ...... miktar filan dedi. Ben romantik birseyler ararken onun akli atilan kaziktaymis. Uzun bir muddet bunun sohbetini yapmisti benimleAslinda hic maddiyatci degil ama stresden... Sonrada sen bana boyle demistin dedigimde aaa hic farkinda degilim cok ayip etmisim diyor :))
Nisanliyken:
Kiramizi tuttuk artik yavas yavas evimizi duzuyoruz. Birsey almak icin mi birakmak icin mi hatirlamiyorum eve ugramamiz gerekiyordu. Neyse iste evimize girdik sonra seytan mi turtukledi ne basladik el sakasi yapmaya o bana ben ona ALLAH ne verdiyse geciriyoruz. Bir birimize yaptigimiz el sakalari git gide agirlasiyor ama bir yandanda gurur var aciyor filan diyemiyorum. Kacmaktan vurmaktan nefessiz kaldim ve butun etlerim sizlamaya basladi...
Ben birden bire kendimi yere atip aglamaya basladi... Adam boyle kaldi
Ne oldu simdi filan demeye basladi ben aglamaktan konusamiyorum salya sumuk icimde ne varsa biraktimBen senin arkadasin degilimmmmmmm diye bildim sadece oda ama ama ama demekle yetindi
Sonra cok pisman oldu ozur diledi surekli ama sakinlesmem bayagi uzun surdu...
Imam nikahinda:
Imam nikahi yaptirma karari aldi aile buyuklerimiz. Etrafa sorduk dediler surda su camide su hoca var cok tavsiye ettiler. Neyse gittik oturduk karsisina basladi dua okumaya hepimiz gayet ciddi ve heycanliyiz. Sonra adam demez mi kendini sattin mi diye
Baktim hocaya dedim ne demek sattin mi? kizim sattim de diyor... etrafima baktim butun aile buyukleri gayet ciddi bana bakiyorlar hepsi sattim dememi bekliyor herhalde diye dusundum. Hoca tekrar sordu kizim sattin mi basladim gulmeye evet sattim dedim. Ama nasil guluyorum esimde kikirdamaya basladi uc kez tekrarladik.
Sonra esime sordu sende aldin mi diye oda bir basladi gulmeye... Aile buyukleride kontrolu kaybetti onlarda kikirdamaya basladi.
Sanirim biz imam nikahimizi tazelersek iyi olacak :18:
Aklima geldikce yine yazarim.
ayyy ben yine rezil olduuummmdün anneannem memleketten geldi bugün annem,kardeşim,anneannem,sevgilim ve ben bir yerlere gidelim oturup birşeyler yapalım dedik,neyse bulunduğumuz ilde bir halk bahçesi var çimenler falan kilimlerimizi ,yiyeceklerimizi aldık gittik oturuyoruz, her şey çok güzel.kardeşim bir yer sordu erkek arkadaşımda şu şu caminin yanında diye tarif ediyor caminin adı ambarcı ama erkek arkadaşım hambarcı dedi sandım onu düzelticem ya bir havayla ham mı? am mı? dedim herkeste büyük bir sessizlik ben kıpkırmızı sevgilim duymazlıktan geldi bende çaktırmıyorum ama tam o sırada annemle gözgöze geldik ve ben zor tutuyorum kendimi gülmemek için, bu arada da erkek arkadaşım top oynarken belini acıttı biraz, annemler yat dinlen dedi dizimde yatıyordu ,ben sözde güldüğümü ona belli etmiycem ya kafamı falan çeviriyorum neyse anneme bakmıyorum eğdim kafamı bi kaldırdım başımı annem sessiz sessiz gülüyor(erkek arkadaşım yattığı için onu görmüyor) anneannemle kardeşimde tık yok ben tekrar annemle göz göze geldim iyice kotum artık sevigilim güldüğümü görmesin diyede gözleri kapatıyorum elimle sanki sarsıntıyı hissetmiyor çocuk kucağımda yatıyor en son dayanamayıp aaa napayım ya bir anda öyle oldu herkes anladı anlamazlıktan geliyor daha fazla tutamıycam kendimi dedim iyice bastım kahkahayı annemde koptu sevgilim yine gülmekle gülmemek arası tuhaf bir vaziyette birde diyorki ben anlamazlıktan geldim sen niye çaktırıyorsun sanki ben kendimi tutabildimde ,neyse bir de durumu toparlıycak ya eee tabi napsın kız ingilizce göre göre ingilizcede ki am filili gibi normal birşey sandı diyor(ingilizce öğretmenliği okuyorum) bizimkilerde hıı öyle falan dediler geldi geçti ama çookk utandım bu ikinci oldu ona böyle ayıp konularda rezil oluşum okuyan biliyordur önceki sayfalarda da buu nneee diyerek yaptığım rezillik vardı
diğer büyük rezilliğimede 603 te
Benim o kadar cok rezilligim var ki hangi birini anlatsam..........
Sevgiliyken:
Bir iki yil ayri kaldikdan sonra tekrar denemeye karar vermistik ve ben bir turlu ona hediye olarak yaptirdigim bilekligi verememistim ayrilik nedeniyle. Iki yil aradan sonra ilk bulusmamiza giderken bilekligi ona vermek istedim. Cok sevindi cok beyendi tsk etti vs. Kendince bunun altinda kalmamak icin oda ikinci bulusmamizda bana kalp seklinde cok zarif cok guzel bir kolye almis (altin). Gercekten cok hosuma gitmisti onun bu jesti icimden iki yil nasil onsuz kalmissim askim benim yaa filan diye geciriyorum bir yandanda ne gerek vardi filan diyorum oda demez mi aslinda cok sinir oldum aldigim kuyumcu beni kazikladi biliyomusun kac paradir bu kolye sence hadi tahmin et demez mi!!!
Ne diyecegimi sasirdim bilemem filan derken oda tam tamina ...... miktar filan dedi. Ben romantik birseyler ararken onun akli atilan kaziktaymis. Uzun bir muddet bunun sohbetini yapmisti benimleAslinda hic maddiyatci degil ama stresden... Sonrada sen bana boyle demistin dedigimde aaa hic farkinda degilim cok ayip etmisim diyor :))
Nisanliyken:
Kiramizi tuttuk artik yavas yavas evimizi duzuyoruz. Birsey almak icin mi birakmak icin mi hatirlamiyorum eve ugramamiz gerekiyordu. Neyse iste evimize girdik sonra seytan mi turtukledi ne basladik el sakasi yapmaya o bana ben ona ALLAH ne verdiyse geciriyoruz. Bir birimize yaptigimiz el sakalari git gide agirlasiyor ama bir yandanda gurur var aciyor filan diyemiyorum. Kacmaktan vurmaktan nefessiz kaldim ve butun etlerim sizlamaya basladi...
Ben birden bire kendimi yere atip aglamaya basladi... Adam boyle kaldi
Ne oldu simdi filan demeye basladi ben aglamaktan konusamiyorum salya sumuk icimde ne varsa biraktimBen senin arkadasin degilimmmmmmm diye bildim sadece oda ama ama ama demekle yetindi
Sonra cok pisman oldu ozur diledi surekli ama sakinlesmem bayagi uzun surdu...
Imam nikahinda:
Imam nikahi yaptirma karari aldi aile buyuklerimiz. Etrafa sorduk dediler surda su camide su hoca var cok tavsiye ettiler. Neyse gittik oturduk karsisina basladi dua okumaya hepimiz gayet ciddi ve heycanliyiz. Sonra adam demez mi kendini sattin mi diye
Baktim hocaya dedim ne demek sattin mi? kizim sattim de diyor... etrafima baktim butun aile buyukleri gayet ciddi bana bakiyorlar hepsi sattim dememi bekliyor herhalde diye dusundum. Hoca tekrar sordu kizim sattin mi basladim gulmeye evet sattim dedim. Ama nasil guluyorum esimde kikirdamaya basladi uc kez tekrarladik.
Sonra esime sordu sende aldin mi diye oda bir basladi gulmeye... Aile buyukleride kontrolu kaybetti onlarda kikirdamaya basladi.
bu kadar sayfayı tek tek okudum ama senin rezilliğin hatırlatınca hemen aklıma geldi çok fena unutulucak gibi dğeilkibu seferki diğerine göre daha hafif kalmış ama komik
Kızzzzz gülmekten karnıma ağrılar girdiiayyy daha öncede buraya rezilliklerimi anlattım ama böylesi asla olmadı ya inşallahta bir daha olmaz.:18:..nasıl anlatsam valla anlatırken utanıyorum,bir gün erkek arkadaşım annem ben oturuyoruz öyle sohbet falan ediyoruz ben erkek arkadaşımın yanındayım cebinde bir kabarıklık farkettim 3 yıldır çıkıyoruz bir kere bile cebinde ne var diye sormayan ben o gün soracağım tuttu.. işaret parmağımla dokunup bue neee,cebinde ne var dedim ama yumuşak bir şey hissettim çocuk ne olduğu şaşırdı ,hemen kendini çekti telefon dedi ama telefon masanın üstündeeeee ,meğer malum şeymiş pantolondan sıkıştı herhalde potluk yaptı birazda yana mı kaymış nee bende cebinde kabarıklık yapıcak bir şey var sanıyorum ama ben nasıl oldum anlatamam başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen, anladığımıda çaktırmak istemiyorum hemen bir şey yokmuş gibi konuyu değiştirdim, benimkide garibim panikten telefon dedi masanın üzerinde gözümün önünde telefon insan mendil falan der şok etkisi yaptı tabi çocuğa neyse baktım annem bozuntuya falan vermiyor sonra yanından ayrıldık annnneee ben na yaptım anladın mı dedim annem bir gülmeye başladı yarılıyor ama bende bir yandan gülüyorum bir yandan utanıyorum ,öyle her şey merak edilir mi dedi annem sanane cebinde ne varsa var dedi ama bende anlamadım ki bu güne kadar aklıma bile gelmez cebinde ne var demek o gün refleks olarak dokundum bide özellikle yapar gibi buu nneee diyorum Allahım çok kötüydü şimdi annem arada beni kızdırmak için evde buu neee der o öyle dedikçe güleriz ama ben hala yerin dibine girerim yani :18::18::18:
tiryakisi oldum buranın...
hadi bir tane daha anlatayım...
evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...:18::18:
kısık sesle aşkım dedim...
bana ne dese beyenirsiniz...
aşkım arkandaki kim...
hemen yüzüstü yattım hiç etrafıma bakamıyorum korkudan sonra eşimde yattı neyse aradan 1 saat geçti ikimizde sırt üstü yatıyoruz baktım yine bir ses konuşuyo eşim yine ama bu sefer gözümü açmadım elini tuttum yavaşça birden bileğimi tutup bir sıktı tabi benim yine korkular tavan elim ayağım titriyo...
yavaşça kafamı bir çevirdim gözlerini açmış tavana bakıyo hemn elimi çekip arkamı döndüm...
sabah oldu anlattım olanları inanmadı ...
tabi ben yatabilirmiyim rahat tabiiki hayır...
meğer çok yorgun olduğu zamanlarda gece rahat yatamıyormuş bizimki...
şimdi alıştım konuşmaya başlayınca hiç gözümü açmıyorum..
yolda sakin sakin seyir halindeyiz dün...bir yerde trafik sıkıştı,gayri ihtiyari yan tarafa bakıverdim.adam tıpkı bizim gibi seyir halinde..bu kısmı önemsiz fakat yanında oturan hatunun saç rengi ve kesimi ilgimi çekti.ben kadına dikkatlice odaklanana kadar onların tarafındaki şerit ferhaladı ve basıp gittiler.ardından bizim taraf rahatladı,eşim de gayet sakin bir tempoyla ilerlerken ben birden telaş yaptım:'Aşkım acele et gidiyorlar...!' 'Kim?' 'Çabuk şu öndeki arabaya yetiş...' 'Niye lan?' 'Ya sen çabuk olsana!' eşim bunun üzerine canla başla öndeki arabaya yetişti ve yanına yaklaştık.ben cama yüzümü iice yapıştırıp kadını süzmeye başladım,yetmedi bi de camı açıp baktım...'N'apıyosun aşkım?' dedi eşim ben de kadının saç kesimi ve rengini çok beğendiğimi ve aynı onun gibi bi modeli kafamda tasarladığımı söyledim,bana fısıltıyla söylendi sadece o da arabadaki müziğe karışıp gitti zati... merakımı giderdikten sonra kafamda son beş dakkayı geri sarıp ne kadar manyakça göründüğümü fark ettim... ama hoş hatundu vesselam...
Kızzzzz gülmekten karnıma ağrılar girdii
bende anlatimm
bi gün nişanlımla ewdeyiz gece uyucaz nişanlım kpss calısıor bende yatmaya hazırlanıorum dua edıcem. oturdum yataga duamı edıorum bayagı da uzun surdu duam bıtıremedım bı turluneyse dewam ederken bırden benden pırrrrrrtttt sesı gelmedı mı bı de dua ederken yani:26: nisanlim boyle hem bakıo hem guluo bısey de demıo ben soktum kafamı yorganın altına nasıl utanıorum ama yuzumu elımle kapatıorum o da gelmıs acmaya calısıo askım benım dıe opuo benı guluo bı de pıslık neyse askım dua da bosa gıttı dıo direkt uyudum sonra daha da kafamı kaldırmadım
Imam nikahinda:
evlendik ertesi günü balayına gittik 1 hafta olmuştu evleneli eve dönüğümüz gece yatıyoruz baktım eşim konuşuyo saat 3 gibi korktum birden ne oluyo diye alışkın değilim ya böyle şeylere..
bilmiyorum ya hemen müdahele edip aşkım ne oluyo kalk felan dedim aslında seslenmemek lazımmış.
neyse bu bana baktı oturdu yatağın içine ama gözlerini hiç kırpmadan bir bana bakıyor birde benim arkama ödüp koptu arkama niye bakıyo anlayamadım dönemedim de korkudan...
kısık sesle aşkım dedim...
bana ne dese beyenirsiniz...
aşkım arkandaki kim...