Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Hepiniz muhteşemsiniz yaaa :KK53: 627 sayfayı ne zamana kadar okurum bilmiyorum emin olun okuyacağım :KK1:

Son düzenleme:
eşimle yeni evliyken,bir davete katılmıştık.dışarıda hoş bir yerde yemek yenilecekti bizim gibi 4-5 çiftle.gittik,masayı bulduk oturuyos.karşımda otuzlu yaşlarını başlarında olan oldukça kasıntı bir kadın.nezaket icabı elimi uzatıp:'merhaba,ben flocke...'dedim.kadın bana sanki vebalıymışım gibi bakarak,hafif bi çekingenlikle daha sonra elini uzatıp:'ben de diş doktoruyum!'demişti sahte bi gülümsemeyle.bağlantıyı kurmaya çalışmama rağmen işin içindeki mantığı bulamamıştım.çaktırmadan dilimle ön dişlerimi yokladım acep bişey kaldı da hatun buna binaen mi bunu dedi diye.(meraklısına:dişlerimide sorun yoktu:KK9:).yemek ve gece boyunca kadın beni hedef seçmiş gibi ne kadar harika bi kadın olduğundan bahsetti.saçlarına bilmem kaç lira harcadığını,kremlere bi servet yatırdığını ama bunun ona hiç koymadığını,işinde aman allahım bir numara olduğunu vs vs.kadın beni çenesinle orda bitkisel hayata sokuyordu resmen.zerre kadar bi zaman diliminde kendi şahsiyetini övmeyi bıraktı ve alaycı bi tebessümle masadaki bayanlara dönerek hepsinin mesleğini teker teker sordu.kimisi memurdu,bu bizim hatunun standartlarında bir meslek değildi.kimisi öğretmendi,onların zaten 3ay yattığını,buna rağmen çok para aldıklarını halbukim kendisinin ne kadar klas bir işi olduğunu,aldığı para ne kadar çok olsa da ona yetmediğini anlatmaya çalıştı.sonraki kurban bendim.pis tebessümünü sürdürerek:'eee flocke,sen ne iş yapıyosun bakiim?'dedi.hiç düşünmeden,full ciddiyetle cevapladım:'ben kepçe operatörüyüm!çok istekde bulunurlarsa,arada bi damperli kamyon kullandığım da oluyo!'^kadının tebessümü yüzüne yapıştı kaldı ve şok içersinde eşime dönüp baktı,eşim de aynı ciddiyetle kadına:'iyi para kazanıyo,bakmayın öyle,'demişti.kalan süre boyunca kadın daha ağızını açıp tek bir kelime bile etmemişti....:KK53:

:KK60: :KK60: :KK60: çok iyiydi bu yaa en harikası :KK66: :KK66: :KK60:

bitanede benden kızlarrrr...Genc kızlık zamanlarım ozamanlar lıseye gıdıyorum.Okulda turkce ogretmenımız tutturdu
münazara yapıcaz dıe.Benıde cok severdı saolsun hanı.ılla sende olucaksın bu munazarada dedı.Bende kosulsuz kabul ettım tabı.ben kız meslekte okudugum ıcın
erkek yuzu gormusyorduk zaten.Tam o donemlerde okulumuza fotografcı alındı yenı yakısıklımı yakısıklı ama bır ıcım su cocuk
o bana bakıyo ben ona kesısıyoruz yanı anlıcagınız.Neyse munazara zamanı geldı cattı.Bızım şıpşakta munazaradan kareler alıcak tabı:KK52::KK52:
bende bı heyecan bı panık hoslandıgım cocugun onunde konu savunucam dusunsenıze kendımı gostermem lazım.Dıkkat cekmem lazım.
tabı ben basladım konusmaya anlatıyorumda anlatıyorum o sırada benımkıde benı cekıyo habıre bı taraftanda ona poz verıyorum.Derken heyacandan olsa gıerek bı anda bogazım gıcık yaptı.Bende hemen sandelyede oturuyorum sandalyeye bırlesıkte masa tarzı bısey var.ordan suyu alayımderken sen su düş yere ama benım bogazım nası kötü oldu kalkmadan oturdugum yerden egılıp alayım derken sandalye sen bı devrillllll:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::18::18:O devrılmeyle ben bı dus sandalyeden tabı pıtış mıtış hersey ortada benım :KK1::KK1:nasıl utandıgımı kıpkırmızı oldugumu anlatamam :KK30::KK17::KK17:

Ben eşimle sevgiliyken bir yere yemeğe gittik ve çok açım
Öyle hızlı yiyorum ki önüme pilav geldi hızlı hızlı kaşıklıyorum birden boğazıma takıldı
Boğazıma pirinç kaçtı aniden öksürmeye başladım birden hızlıca hapşırınca burnumdan pirinçler sofraya sıçradı
Eşim şoklar içinde bana bakıyor üstelik o zamanlar daha yeni sevgiliyiz bir müddet suratım kızarık durdum.

aslında hepsini bitirmeden yazmıcaktım ama dayanamadım okadar güldümki hakkınız geçti bana :KK60:
ne zaman canım bişeylere sıkılsa buraya geliyorum bir kaç sayfa okuduktan sonra herşeyi unutuyorum :KK61:
sağolun varolun hakkınızı helal edin :KK71: bende benzer durumlarda defalarca rezil oldum ama okadar benzeri varki şu yanlış arabaya binme vakalarından :kk77: senelerdir dalga geçer durur :KK19: onu anlatmıcam ama aklıma gelen olursa ilk işim size yazmak olucak :87:

:))) süpersiniz bayanlar yaaaa....

ben de anlatayim.. erkek ark.da ilk bulusmamiz... zaten ayarlama oldukca zorlu gecmis, ikimizin de ilk. ne ben biliyorum ne yapilir ne edilir ne de o... ki ben uni 3 ü bitirmisim o da 2 yi :)

bulustuk, ben dedik modaya gidelim. sordu neresi die moda dedim, yine sordu yine moda dedim. durdu, garip garip bakti.... neden ODA'ya gidiyoruz ben anlamadim nasil ya dedi :)

ben tabi dumur.. o an suratina tokati basip uzaklasmak vardi ya yapamadim... (iyi ki de yapmamisim 5 yildir bana katlaniyor)

tabi aciklamasi özrü daha da komikti aramizda enaz 30 cm fark var, net duyamadim kusura bakma dedi.... ben yine dumur :p

sonra gittik, tabi ben cafeye cikan merdivenleri bulmak icin sahilde 3 tur attirdim agustos öglen günesi altinda. en sonunda sen uzunsun baksana iice varmi merdiven inen cikan dedim. vaaaarrrr, surda ben hemencecik gördüm demez mi...

ya sabir :))

ciktik oturduk, konusuyoruz falan.. bunun bakisi degisti birden, ayagini nasil uzattin ki dedi. nereye, uzattim.. bana dogru.. yoo ben uzatmadim ki nasil uzanayim. e killi bisi deydi bana dedi :p

tabi masanin altinda kedi miyavlamasi :))

o an artik iice gerildim kalktik...

sonra uzun bir süre af dileme süreci oldu :))

simdi aklimiza geldikce güleriz caniminiciyle....

Süpersiniz yaa :KK60: :KK71:
Seninkide pek şapşalmış o gün nasıl heycanlandırdıysan artık adamı :KK52:
Ben olsam tokatı patlatırdım valla iyi sabretmişsin helal :87:

kızlar yazdıklarınızı okurken öldüm resmen.bende 1 ay önce başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.bi yakınımızın düğünü var otelde.nişanlımla aileside davetli.düyün bitti.herkes yukarı çıktı odasına.nişanlım 5dk dedi.20 dk geçti gelmedi.merak ettim.sonra araba sesi geldi.odamdan çıktım.ablamda dekolteli geceliğini giymiş eniştemi bekliyo ;-)karanlık heryer.aslında hiç böyle yapmam ama bende atlayıp sarıldım öptüm hemen.aşkım nerdeydin herkes yattı ben seni bekliyorum dedim.o da bana mervecim benim levent(eniştem) demesinmi.ay bi utandım.özür diledim.o da önemli diil dedi.sonra bi baktım mehmet(nişanlım) yanımda duruyo.meğerse olanları görmüş.ona da anlattım.mehmet bana şöyle dedi `tamam anladım.siz galiba ailece uyku sersemisiniz` dedi.ben anlamadım.`ablan beni levent sanmış odama gelmiş dedi.bunu söyleyince eniştem hemen odasına koştu.ablam kıpkırmızı oturuyo.ama korktuğumuz olmamış tabi.

supeeeeeeeeeer

:KK9::KK9::KK9:

Güzel hanımlar hepiniz çook tatlısınız.. Şu zor günlerimde yüzümü güldüren sizler oldunuz.. Sessiz bir KK takipçisiyim ama yazmadan edemedim.. :) beni güldürdünüz Allah'ımda hepinizi güldürsün :)
Çok düşündüm ama bir türlü böyle bir anım gelmedi hatrıma.. geldiği an ya da yaşadığım an sizinle paylaşmayı çok istiyorum :) En Büyük KK:KK16:

eski işyerimde pazarlama departmanında çalışıyordum ve kalabalık bir ekiptik.sürekli dışarıda takılıyorduk ofis içi değildi.ve müdürümüz sert ve disiplinliydi sürekli bizi takip edermiş sabahları ofisten çıkınca ekipte ağzı gevşek olanlara falan laf atarmış günlük planınız ne napıyorsunuz ofisten çıkınca falkan diye.b,zde genelde hepimiz ofisten çıkar zula b,ryerde buluşur öğlene kadar kahvaltı muhabbet gırgır şamata sonrada satışa giderdik.yine öyle bir gün ilk ben çıktım ofisten sonrada arkadaşıma mesaj atacağım numarasıda ezberimde.yazdım '' müdür ben zulaya gidiyorum çabuk toplanın gelin çok açım.'' diye arkasından cevap '' tabikide eleman ne demek geliriz hemen ama bu günden sonra yeni bir iş bulana kadar hep aç kalacaksın :) bence kahvaltı ederkende cv ni güncellemeyi unutma :)'' gelen mesaj aynen bu gönderende benim müdür.numaralar ezberimde ya aklımda sözde ben salak, arkadasımın numarası diye bizim müdürün numarasını yazıp göndermişim.:KK1::KK1::KK1:tabi ben yusuf yusuf ne açlık kaldı ne bişey arkadaşlarıda kapının önünde bekliyorum geldiler hepsi bana gülüyor tabi.bu arada işten falan çıkartılmadım zaten 4 senelik personeldim müdürde aklı sıra bana espri yapmıştı ama ben bayagı bi korkmuştum.tabi bu mesaj olayı ne ilk nede son rehberden secip yollama alışkanlığım yok benim hep akıldan girdiğim için numaraları.mesela eşime atacağım diye ask mesajlarımı arkadasıma tamışlığım çoktur.kızda bigun dedi sen gercekten bana asıksın galiba tercihlerinden suphe etmete baslayacağım derdi.:KK1::KK1::KK1::KK1:

Bu çok güzel yaaa Şişşş müdür toplanın çok açım, ahahaha. :KK60:Şimdi bunu benim müdüre attığımı düşündüm de, anında kapının önüne koyar beni :KK70: Ama önce bir ton laf sokardı :KK70:

Son düzenleme:
Ben de bir tane anlatayim kızlar. Bir gün ben ve erkek arkadaşım buluştuk şansa onun da bir erkek arkadaşı buluştuğumuz mekanda ayni masaya oturduk tanıştık ne yiyelim dedik. Kaç gündür aklimda pide içinde döner vardi. Ben döner isteyince onlar da istedi. Neyse geldi siparişler bunlar daha bir ısırık almadan acı yok mu dediler garson a . Garson acı biber var yeşil ufak ama cok acı ister misiniz dedi. Bizim uşaklar tabii hemen getir getir doldur bir tabağı tepeleme falan dediler. Bir tabak dolusu biber geldi bizimkiler açtılar pideleri tek tek içine biberleri sıraladilar ben diyorum ya yapmayın hem cok acı imiş az koyun diyorum. Bunlarda bana ya sen ne anlatıyorsun erkek adama bu biber acı gelir mi o garson acı görmemiş. Biz bunu tatlı niyetine yeriz. Doğu erkeği ne bu ne yapar falan dediler bende mecbur sustum. Artık pideyi doldurdular kapattılar ayni anda bir ısırdılar peşinden naralar çıgliklar yandım aman bu neydi böyle zehir mi verdiniz bize. Bana bağırıyor su ver diye gülmekten ne ben ne garson su veremıyorz. O gün bu gün önce ben bakarım biberin tadına sonra o yer

Benim o kadar cok rezilligim var ki hangi birini anlatsam..........

Sevgiliyken:

Bir iki yil ayri kaldikdan sonra tekrar denemeye karar vermistik ve ben bir turlu ona hediye olarak yaptirdigim bilekligi verememistim ayrilik nedeniyle. Iki yil aradan sonra ilk bulusmamiza giderken bilekligi ona vermek istedim. Cok sevindi cok beyendi tsk etti vs. Kendince bunun altinda kalmamak icin oda ikinci bulusmamizda bana kalp seklinde cok zarif cok guzel bir kolye almis (altin). Gercekten cok hosuma gitmisti onun bu jesti icimden iki yil nasil onsuz kalmissim askim benim yaa filan diye geciriyorum bir yandanda ne gerek vardi filan diyorum oda demez mi aslinda cok sinir oldum aldigim kuyumcu beni kazikladi biliyomusun kac paradir bu kolye sence hadi tahmin et demez mi!!! :KK53:

Ne diyecegimi sasirdim bilemem filan derken oda tam tamina ...... miktar filan dedi. Ben romantik birseyler ararken onun akli atilan kaziktaymis. Uzun bir muddet bunun sohbetini yapmisti benimle :KK52: Aslinda hic maddiyatci degil ama stresden... Sonrada sen bana boyle demistin dedigimde aaa hic farkinda degilim cok ayip etmisim diyor :))

Nisanliyken:

Kiramizi tuttuk artik yavas yavas evimizi duzuyoruz. Birsey almak icin mi birakmak icin mi hatirlamiyorum eve ugramamiz gerekiyordu. Neyse iste evimize girdik sonra seytan mi turtukledi ne basladik el sakasi yapmaya o bana ben ona ALLAH ne verdiyse geciriyoruz. Bir birimize yaptigimiz el sakalari git gide agirlasiyor ama bir yandanda gurur var aciyor filan diyemiyorum. Kacmaktan vurmaktan nefessiz kaldim ve butun etlerim sizlamaya basladi...

Ben birden bire kendimi yere atip aglamaya basladi... Adam boyle kaldi :KK53:

Ne oldu simdi filan demeye basladi ben aglamaktan konusamiyorum salya sumuk icimde ne varsa biraktim :KK52: Ben senin arkadasin degilimmmmmmm diye bildim sadece oda ama ama ama demekle yetindi:KK1:

Sonra cok pisman oldu ozur diledi surekli ama sakinlesmem bayagi uzun surdu... :KK30:

Imam nikahinda:

Imam nikahi yaptirma karari aldi aile buyuklerimiz. Etrafa sorduk dediler surda su camide su hoca var cok tavsiye ettiler. Neyse gittik oturduk karsisina basladi dua okumaya hepimiz gayet ciddi ve heycanliyiz. Sonra adam demez mi kendini sattin mi diye :KK53:

Baktim hocaya dedim ne demek sattin mi? kizim sattim de diyor... etrafima baktim butun aile buyukleri gayet ciddi bana bakiyorlar hepsi sattim dememi bekliyor herhalde diye dusundum. Hoca tekrar sordu kizim sattin mi basladim gulmeye evet sattim dedim. Ama nasil guluyorum esimde kikirdamaya basladi uc kez tekrarladik.

Sonra esime sordu sende aldin mi diye oda bir basladi gulmeye... Aile buyukleride kontrolu kaybetti onlarda kikirdamaya basladi.

:KK52::KK52::KK52:

Sanirim biz imam nikahimizi tazelersek iyi olacak :18:

Aklima geldikce yine yazarim.

Sevgiliyken:

Bir iki yil ayri kaldikdan sonra tekrar denemeye karar vermistik ve ben bir turlu ona hediye olarak yaptirdigim bilekligi verememistim ayrilik nedeniyle. Iki yil aradan sonra ilk bulusmamiza giderken bilekligi ona vermek istedim. Cok sevindi cok beyendi tsk etti vs. Kendince bunun altinda kalmamak icin oda ikinci bulusmamizda bana kalp seklinde cok zarif cok guzel bir kolye almis (altin). Gercekten cok hosuma gitmisti onun bu jesti icimden iki yil nasil onsuz kalmissim askim benim yaa filan diye geciriyorum bir yandanda ne gerek vardi filan diyorum oda demez mi aslinda cok sinir oldum aldigim kuyumcu beni kazikladi biliyomusun kac paradir bu kolye sence hadi tahmin et demez mi!!! :KK53:

Ne diyecegimi sasirdim bilemem filan derken oda tam tamina ...... miktar filan dedi. Ben romantik birseyler ararken onun akli atilan kaziktaymis. Uzun bir muddet bunun sohbetini yapmisti benimle :KK52: Aslinda hic maddiyatci degil ama stresden... Sonrada sen bana boyle demistin dedigimde aaa hic farkinda degilim cok ayip etmisim diyor :))

Nisanliyken:

Kiramizi tuttuk artik yavas yavas evimizi duzuyoruz. Birsey almak icin mi birakmak icin mi hatirlamiyorum eve ugramamiz gerekiyordu. Neyse iste evimize girdik sonra seytan mi turtukledi ne basladik el sakasi yapmaya o bana ben ona ALLAH ne verdiyse geciriyoruz. Bir birimize yaptigimiz el sakalari git gide agirlasiyor ama bir yandanda gurur var aciyor filan diyemiyorum. Kacmaktan vurmaktan nefessiz kaldim ve butun etlerim sizlamaya basladi...

Ben birden bire kendimi yere atip aglamaya basladi... Adam boyle kaldi :KK53:

Ne oldu simdi filan demeye basladi ben aglamaktan konusamiyorum salya sumuk icimde ne varsa biraktim :KK52: Ben senin arkadasin degilimmmmmmm diye bildim sadece oda ama ama ama demekle yetindi:KK1:

Sonra cok pisman oldu ozur diledi surekli ama sakinlesmem bayagi uzun surdu... :KK30:

Imam nikahinda:

Imam nikahi yaptirma karari aldi aile buyuklerimiz. Etrafa sorduk dediler surda su camide su hoca var cok tavsiye ettiler. Neyse gittik oturduk karsisina basladi dua okumaya hepimiz gayet ciddi ve heycanliyiz. Sonra adam demez mi kendini sattin mi diye :KK53:

Baktim hocaya dedim ne demek sattin mi? kizim sattim de diyor... etrafima baktim butun aile buyukleri gayet ciddi bana bakiyorlar hepsi sattim dememi bekliyor herhalde diye dusundum. Hoca tekrar sordu kizim sattin mi basladim gulmeye evet sattim dedim. Ama nasil guluyorum esimde kikirdamaya basladi uc kez tekrarladik.

Sonra esime sordu sende aldin mi diye oda bir basladi gulmeye... Aile buyukleride kontrolu kaybetti onlarda kikirdamaya basladi.

ay canım hiç keyfim yoktu moral yerlerdeydi, bunu okudum güldüm valla Allah razı olsun :KK1:

mam nikahinda:

sattın mı ne ya ilk defa duyuyorum :)))))))) bana da "vardın mı" diye sormuşlardı, ben "evet" deyince, "vardım" diyeceksin diye düzeltmişti hoca :))))

bende anlatimm :KK70:
bi gün nişanlımla ewdeyiz gece uyucaz nişanlım kpss calısıor bende yatmaya hazırlanıorum dua edıcem. oturdum yataga duamı edıorum bayagı da uzun surdu duam bıtıremedım bı turlu :KK70: neyse dewam ederken bırden benden pırrrrrrtttt sesı gelmedı mı :KK17: bı de dua ederken yani:26: nisanlim boyle:KK53: hem bakıo hem guluo bısey de demıo ben soktum kafamı yorganın altına :KK70: nasıl utanıorum ama yuzumu elımle kapatıorum o da gelmıs acmaya calısıo :KK70: askım benım dıe opuo benı guluo bı de pıslık:KK15:neyse askım dua da bosa gıttı dıo :KK70: direkt uyudum sonra daha da kafamı kaldırmadım :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
okuduğum anılar çok komik, benimki çok komik değil ama eşime ilk rezilliğim olduğu için bu konu başlığı altına girer diye düşündüm :))
üniversite 1.sınıftayım. benim uzaktan beğendiğim çocuğun da (yani eşimin) benden hoşlandığını söylediler üst sınıftaki kız arkadaşlar.
ama daha önce hiç konuşmuşluğumuz, aynı ortama girmişliğimiz yok. sadece uzaktan görüyoruz birbirimizi aynı bölümde okuyoruz ama o üst sınıflarda.
neyse ben yurtta kalıyorum, ortak kız arkadaşımız bana dediki, seni yurttan arıcak bugün bekle...
tam vize haftası ben deli gibi ders çalışırken onun arayacağını unuttum...
sonra adım anons edildi telefonunuz var diye (kredi yurtlar kurumunda kalanlar bilir, koridorda bi tlf vardır ve 3dakikalıktır, adın anons edilir yetişirsen konuşursun..)
telefonu açtım, ilk kez birbirimizin sesini duyuyoruz.
karşıdaki kalın erkek sesi "istanbull34 senmisin?"
ben "evet"
karşımdaki "bende ...XYZ..."
bendeki tepki "aaa tanıyamadım kusura bakma"
sonra bi sessizlik...
sanki daha önce konuştuk ta ben tanıyamadım dedim...
eşim hala dalga geçer aklına gelince...
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

mrb; çok güzel bir konu olmuş işteyken okuyup stres atıyorum valla :KK1:

Eşimle tanışalı 2 ay falan olmuştu.O zamanlar telsimin partner hatları vardı sınırsız eşimde almış bana getirememişti bir arkadaşıyla göndermiş hattı zarfın üzerinede kendi hattının numarasını yazmış bende zarfı kitaplığıma koymuştum(ne diye atmamışsam ). Neyse bir pazar eşimle buluştuk eşiminde arkadaşıyla kız arkadaşıda var onlarla da ilk kez tanışıyorum.Biz dördümüz takılıyoruz zaman nasıl geçti anlamadım tabi sonra eşimin teli çaldı numaraya baktı sabit hat tanımıyorum şimdi açmasam falan diyodu arkadaşıda söyle bakalım belki tanıdık birinindir dedi eşim numarayı söyledi ben şok bizim evin numarası :KK52:kulaklarım uğuldamaya başladı aklımdan neler geçiriyorum dedim bu bizimmmm evvvv :KK53: aynen böyle kaldık neyse eşim açmadı ben kalk çabuk beni götür falan diyorum ama elim ayağım birbirine dolandı.Nerden buldular nasıl nasıl falan Baktık tekrar aranıyor yine aynı numara eşim de açtı teli.Arayan Annem geçen konuşma
eşim :Alo
Annem :Zhr84
Eşim:Hanımefendi yanlış numara burda öyle biri yok
Annem:Nasıl olur ben zhr84 'ü aradım
Arayan annemmiş diye önce rahatladım ama bu sefer niye aradıki düşünceleri oluştu.Bizim ordan bir kalkışımız var önce arkadaşının kız arkadaşını bırakacaktık yolumuzun üstüydü kızı bile bırakmadık direk beni bıraktılar ama ne bırakış.Koşa koşa eve gittim Kapıyı annem açtı bende hiç bişeyden haberim yok gibi davranıyorum.
Annem:Kızım seni aradım yanlış aramışım Gülşen teyzenler gelmişti eve çağıracaktım !
Ben: anne sen benim numaramı ezbere bilmessin nerden buldun numaramı ?
Annem:EE kitaplığında hattın vardı üzerinede numaranı yazmışsınnnn:KK52:

Ogün ömrümden ömür gitmişti Bir hat nelere yol açtı hem eşime hem arkadaşlarına mahcup olmuştum.Sonradan anneme anlattık.Eşimle hala hatırlar güleriz.

arkadaslar 2 gündür gülmekten iseyerindekiler beni deli sanicak :KK52:

bende komik bir sey anlatayim.

almanyadan türkiyeye gidiyoruz: kardesim, ben ve 3 alman-biri kiz arkadasimiz digerleri ise komsumuz.

sabhatan yola ciktik tabi. havaalaninda git gel ucak gecikti onu bekle derken istanbula vardik. annemle babam bizi aldilar havaalanindan gecede saat 11 gibi yani tam hatirlamiyorum. babam dedi size süpriz yaptik hotelden yer ayirttik 2-3 gün istanbuldayiz diye.

neyse gittik herkes odasina yerlesti. biz 3 kiz tabi hemen üstümüzü degistik ama okadar yorgunuz okadar uykumuz var ki uyuyamiyoruz. neyse ben tv esliginde cips yerken yatagimda alman arkadas da annesine kartpostal yaziyor göndermek icin :KK1: bu arada kardesim su iciyor siseden.
birden ne olduysa kardesim gülme krizine girdi (sebespiz yere) ictigi su hem agzindan hemde burnundan tüm yere akmaya basladi :KK60: arkadasla ben birden gülmeye basladik cipsler benim bogazimda kaldi kardesime mi güleyim yoksa bogzaimdaki cipsleri cikarmaya mi calisayim aklim karisti. kardesim beni öyle görünce daHA COK gülmeye basladi arkdasin yataginida islatti.
hatta o gece babam gelmsiti ne o bütün hoteli ayaga kaldirdiniz diye :KK52:

X