Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sittin sene demek aslaa yapmam demek gibi bişeymiş canım. ben de sonradan öğrendim :)
evet okulda böyle şakalar çok yapılırdı. bende hiç sevmezdim canım.

Ananem cok tatli ve unutkan bir Insandir, ayni zamanda alakasiz Konulari birbirine uydurmayi cok iyi becerir, her konustugumuzda gülmekten ölürüz...

Neyse birgün biri Vefat etmis, ananem'de Telefon etmis, konusup ettikten sonra adamlara ''Allah rahmet eylesin'' diyecegi yerde ''Allah tekrarini nasip etsin'' diyip kapatmis tabii telefonu kapattiktan sonra herkese Dank etti ve bizi aldi bi gülme tekrar arayip özür diledi..

sittin sene demek aslaa yapmam demek gibi bişeymiş canım. ben de sonradan öğrendim :)
evet okulda böyle şakalar çok yapılırdı. bende hiç sevmezdim canım.

=)
ben de önceden argo sanırdım ama aslı şu ki sittin sene arapça kökenli ve 60 yıl demek. biz türkçede abartı ifadesi olarak,sonsuza dek,asla gibi anlamlar yükleyerek kullanıyoruz. mesela "sittin sene görmem artık yüzünü" dediğimizde aslında "daha da asla görmem yüzünü" ya da " kıyamet kopsa görmem yüzünü" demek istiyoruz=)

evet canım :) güzel anlatmışsın.
ben tabi bilmiyordum o dönemlerde bu lafı.
çok yanlış anlamış bir de bozulmuştum. :)

bende yazıyım yaşadığım rezilliği

yeni evliyiz

kaynım eşim ben eşimin annesine gittik

orda hep beraber vakit geçiriyoken ne için olduğunu hatırlamıyorum ama

nedense yere eğildim bişii alıcaktım galiba tam hatırlamıyorum

hatırladığım tek şey eğildiğimde çok afedersiniz zort diye bi ses çıktığı

allahım keşke yer yarılsaydıda içine girseydim

rezaletin daniskası yaaaaaaaaaa

hadi eşim neyse bide kaynım da vardı

kimse benim kadar rezil olmamıştır sanırım

cidden çok kötü olmuştum

süper ya, gülme tuttu

hahahahaha ay hepiniz cok tatlisiniz ya allahda sizi guldursun flocke diablo supersiniz daha 5. sayfada gulmekten gozlerimden yas geldi :)))

benimki rezillik değil de tatlı bir anı...

yeni evliyiz, eşim mesaide sürekli... akşam geç geliyor ve uyuduğunda yorgunluktan adeta sızıyor. kulağımın dibinde başlıyor horlamaya. bir türlü uyuyamıyorum.

aile ortamı, kayınvalidem, kayınpederim, eşim hep birlikte sohbet ediyoruz.

benim gözler uykusuzluktan yanıyor, sulu sulu, ağlamaklı bakıyorum etrafa...

hayırdır ne oldu diye sordular? anlattım.

kayınvalidem kesin ve net bir şekilde; (kulakları çınlasın) benim oğlum horlamaz, babası horlar deyip kestirip attı.

ben ısrar ediyorum, kaplan gibi kükrüyor adeta diyorum, yok inat ediyor. Anne yanında ben yatıyorum oğlunun, horlama sesini bilirim diyorum. nuh diyor peygamber demiyor.

hırs yaptım bende... görürsünüz bunu ispatlarım dedim... o zaman bizde kamera yok. sadece ses kayıt cihazı var. gece oldu. eşimin kafası yastığı değdiği anda başladı horlamaya. ben yataktan kalktım, ses kayıt cihazını eşimin ağzına tuttum. o kükredi, ben kıs kıs güldüm.

sabah uyandı. cilveli cilveli "günaydın aşkım sana bir süprizim var, yatakta kal ve gözlerini kapa" dedim. gözlerini kapatıp sırıtmaya başladı. kulağının dibinde horlama kasetini bir açtım. gözleri pörtledi.: kusura bakma aşkım, yorgunum ondan oluyor dedi.

birkaç akşam sonra aile sohbetinde ben yine horlama mevzunu açtım. kayınvalidem aynı şekilde
yooooooookkkkkkkkkkk benim oğlum horlamaz... açarsın ses kayıt cihazını, sunarsın delilini. işte anne senin oğlunun horlaması bu dersin.

kadıncağız şaşırdı. eşim bir yandan gülüyor bir yandan da anlatıyor.

kayınpederim o kadar yüksek sesle horluyormuş ki, kadıncağızın eşimin sesini duymasına imkan yokmuş. duysa bile daha yüksek horlama sesine alıştığı için eşiminki sinek vızıltısı gibi kalırmış.

çok komik ya uzun zamndır hiç bu kadar gülmemiştim.:)

ay çok fena yaaa

ahahahaha superdı bu gercekten

Kızlar alemsizniz yaa.Bende annemin babama nasıl rezil olduğunu anlatayım :)
Annem hafta sonu pazara gitmiş ama elim kolum dolu olur diye düşünmüş arabayla gitmiş eve bi geld
kadın kan ter içinde anne ne oldu? Çok yoruldum bi Allahın kuluda gelip arabasıyla beni almadı ( babama laf sokuyo kendince) Babam: Eeee hayatım zaten sen arabayla gitmiştin.Ve o anda annem fark eder arabayla gidipde arabayı pazar yerinde unuttuğunuu..

hey Allahım yaadamdaki suratta kesin bu olmuştur

eski işyerimde pazarlama departmanında çalışıyordum ve kalabalık bir ekiptik.sürekli dışarıda takılıyorduk ofis içi değildi.ve müdürümüz sert ve disiplinliydi sürekli bizi takip edermiş sabahları ofisten çıkınca ekipte ağzı gevşek olanlara falan laf atarmış günlük planınız ne napıyorsunuz ofisten çıkınca falkan diye.b,zde genelde hepimiz ofisten çıkar zula b,ryerde buluşur öğlene kadar kahvaltı muhabbet gırgır şamata sonrada satışa giderdik.yine öyle bir gün ilk ben çıktım ofisten sonrada arkadaşıma mesaj atacağım numarasıda ezberimde.yazdım '' müdür ben zulaya gidiyorum çabuk toplanın gelin çok açım.'' diye arkasından cevap '' tabikide eleman ne demek geliriz hemen ama bu günden sonra yeni bir iş bulana kadar hep aç kalacaksın :) bence kahvaltı ederkende cv ni güncellemeyi unutma :)'' gelen mesaj aynen bu gönderende benim müdür.numaralar ezberimde ya aklımda sözde ben salak, arkadasımın numarası diye bizim müdürün numarasını yazıp göndermişim.tabi ben yusuf yusuf ne açlık kaldı ne bişey arkadaşlarıda kapının önünde bekliyorum geldiler hepsi bana gülüyor tabi.bu arada işten falan çıkartılmadım zaten 4 senelik personeldim müdürde aklı sıra bana espri yapmıştı ama ben bayagı bi korkmuştum.tabi bu mesaj olayı ne ilk nede son rehberden secip yollama alışkanlığım yok benim hep akıldan girdiğim için numaraları.mesela eşime atacağım diye ask mesajlarımı arkadasıma tamışlığım çoktur.kızda bigun dedi sen gercekten bana asıksın galiba tercihlerinden suphe etmete baslayacağım derdi.

cok tatlısın yaaa hem uzuldum hem cok guldum

flocke ınan senı tanımayı cok ısterdım harıkasın senın yazılarını tereddut etmeden okuyorum bılıyorumkı cok gulucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…