Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yazdıklarınıza çok güldüm.bende bitane yaziim.
benim göğüsler biraz küçük.bende bunu fena takarım.nişanlıykende hep düşünürdüm evlenince kociş alay ederse diye.ama evlenince de saolsun bişey demedi.bende farketmemiştir yada önemli diil onun için diye çaktırmamıştım kafaya takdığımı.bikeresinde ablamlardayız evlendikten 10 gün falan sonra.annem ablamın kızını kucağına aldı.bebişte meraklıdır.elini attı gömleğin altından annemin göğüsüne.annem kızdı.ablam aldı bebeği.sonra bebiş yine elini attı ablamın elbisesinin altından göğsüne.ablam bebeyi bana verdi.bebek elini göğsüme saldı.kociş hemen bebeyi aldı.onda bişey bulamassın bana gel benimki ondan büyük dedi.kimse duymadı sandım.ama bi baktım enişte altan alttan sırıtıyo.çok utandım.:KK17:

ahahah çok güldüm ya :KK70:

benımde bıtane var :)) bunu hatırladıkça ben de kopuyorum valla. hele bıde o ortamda olunca daha gülüyo insan. Sevgilim (şu anda eşim tabi ) almış arabayı cıktık alısverıse gıdıcez .Arabada minübüs cinsi bişey yani. Oturuyorum önde ani fren yapması gerekti bi ara. o korkuyla benı unutmus bende cok zayıftım . arabada da bacak bacak üstüne atmısım keyıflı oturuyodum. Frenin etkisiyle bi ara etrafı göremedım nerde olduğumu anlayamadım Megersem torpido ile koltugun arasına düşüp yetmezmiş gibi orda sıkışmıştım.( çok dardı ) arabayı sağa çekip saatlerce güldük....

bideeeee

halıcıya gıtmıstım :KK43: beraber gıtmıstık. :KK43: yerdekı döseme kalkmıs görmedım . takıldım ve öle bı ses cıktıktıkı herkes dönüp baktı tabı o sırada ben takılmanın hızıyla havada yol almsıtım önume de dusmedım baya 1-2 mt öteye uctum ve nişanlıcım gelip benı topladı yerden. Hatta kazıdı :KK43: Dizim ezilmişti....:KK43::KK17:

benımde bıtane var :)) bunu hatırladıkça ben de kopuyorum valla. hele bıde o ortamda olunca daha gülüyo insan. Sevgilim (şu anda eşim tabi ) almış arabayı cıktık alısverıse gıdıcez .Arabada minübüs cinsi bişey yani. Oturuyorum önde ani fren yapması gerekti bi ara. o korkuyla benı unutmus bende cok zayıftım . arabada da bacak bacak üstüne atmısım keyıflı oturuyodum. Frenin etkisiyle bi ara etrafı göremedım nerde olduğumu anlayamadım Megersem torpido ile koltugun arasına düşüp yetmezmiş gibi orda sıkışmıştım.( çok dardı ) arabayı sağa çekip saatlerce güldük....

bideeeee

halıcıya gıtmıstım :KK43: beraber gıtmıstık. :KK43: yerdekı döseme kalkmıs görmedım . takıldım ve öle bı ses cıktıktıkı herkes dönüp baktı tabı o sırada ben takılmanın hızıyla havada yol almsıtım önume de dusmedım baya 1-2 mt öteye uctum ve nişanlıcım gelip benı topladı yerden. Hatta kazıdı :KK43: Dizim ezilmişti....:KK43::KK17:

gülmekten gözümden yaşlar geldi inan buna :) allahta senı güldürsün inş. :)

sevgilim londrada genellikler her akşam msn den webcam ile görüşüyoruz o günde benim mikrofon çalışmıyor aksilikten ama kulaktıktan onu duyuyorum o konuşuyor ben yazarak cevap verıyorum öncesindede cam yollamış ben kabul edip kalkmıştım bu aloo hatun nerdesın hadi gel felan diye bagarıyor neyse ben geldim pc basına kulaklıgımı taktık yazıyorum onunda kulaklıgı küçük olanlardan radyo kulaklıgı gibi yani,kablonun uç kısmı elinde oraya konuşuyor mikrofona,gözüm ilişti kulagındaki düşmüş ay aşkım pardon kulaklık düştü kulagımdan bi saniye takayım dedi,ben koptum ama gülerkennnn ne oldu diyor neden gülüyorsun bende yazı yazdım ben konuşmuyorum ki konuşan sensin ben yazıyorum kulaklık takmana gerk yok yazdım:KK52: çook utandı ve bozuldu canım sevgilim cumartesi gelüyor:nazar::nazar::nazar:

yıl 2008 eski sevgilimdi bu unutmadıgım ve hiçbir zaman unutamayacagım neyse,

abisi yengesi 4 yasındaki yegeni ben ve sevgilim yalovaya yengenin ablasının yazlığına gitmiştik sevgilim askerden gelmişti izne benı de okuduğum şehirden çağarmıştı bende gittim bana demesin mi sen ablamda kal ben abimlerle yalovaya gidicem bi çemkirirsin ablasının evinde ben senın için kalktım ailemden gizli geldim benı ünide biliyorlar dedim beni çağarıyorsun bide utanmadan benı bekle diyorsun dedim ablasıda kız haklı git onlarla kızım dedim yenge de çok patavatsızdı benıde çok kıskanırdı o da ağız ucuyla gel dedi mecburen gittim utana sıkıla gezdim dolaştık eglendık akşam oldu onlar gitti yatak odasına çocuguda aldılar biz kaldık başbaşa odada sevgilim odanın kapısını açık bıraktı yanlış anlamasınlar diye bizde makara muhabbet derken yan yana uyumayalım ayaklı,başlı uyuyalım ayıp olur abımlere dedi zaten yorgunduk öyle uyuduk sabahta yegenını yolladılar odaya amca hadı kalk abla hadi sende uyan kahvaltıya gidices dışarı bide amcasına demezmi siz çok mu sevişiyorsunuz birbirinizi diye biz bastık kahkahayı seviyorsunuz diyeceginize sevişiyorsunuz dedi neyse kahvaltımızı yaptık yola koyulduk arkada yegen ben sevgilim oturuyoruz ben ortadayım sevgilimin omzuna yasladım basımı oda bana sarıldı uyumuşuz gecede geç yattık havada sıcak araba ninni gibi geldi tabi, neyse uyanır gibi olduk yengeden bir ses NE O GECE BEŞİKMİ SALLADINIZ? sevgilimden de son söz NE O YENGE SİZDE SALLADINIZ HERALDEKİ BEŞİĞİN SESİNİ DUYDUNUZ? bittiğimin resmiydi...

sevgilim londrada ben türkiyedeyim her akşam msnde görüşüyoruz annemde bunu biliyor ama hiç msn de konuşurken onu görmemişti sevgilimde onu hiç görmemişti annem kapıdan içeri girdi anladı benım onunla konuştugumu ben hemen sevgilime ingilizce (annem okumasın diye ) annem geldi sana bakıyor yazdım oda uzanmıştı kalktı oturdu yataga felan kulaklıktan bana bişeyler söylüyor aşkım desene canım desene ne oldu diyemiyon mu annenin yanında felan ben de ayar oldum kulaklıgın sesini bi açtım annem zaten yanımda HATUNNN ANNENE SELAM SÖYLE dedi annem bi hışımla kafayı bi uzattı ALEYKÜM SELAM OĞLUM ALEYKÜM SELAM :KK9::KK9: tabi bizimkinden birdaha ses yok :KK52::KK52:

bu olay nişanlıyken gerçekleşmişti.eşimin evine gittik bişey almaya.evde kimse yok sandık.bi baktım görümcemin kızı koltukta üstelik çıplak oynuyo.uzun zamandır yurt dışındalardı.eşim gitti aldı kucağına.banada içeri gel dedi.bende gittim.bebeyin orasını burasını mıncıklıyo.garip sesler çıkarıyo bide ay seni yerim.ısırırım totoşunu falan diyo.bende yapma acıtma canını falan diyorum.çocukta garip haraketler yapıyo.kahkaha atıyoruz biz.bi baktım kocamın babannesi (aynı evde yaşarız)kapının arkasında durmuş şöyle dedi.napıyosunuz çocuklar ayıptır günahtır evlenmeden.giyin üstünüzü çıkın dışarı dedi.:KK17: dışarı atladım hemen yanlış anladınız diye.kadın inanmadı galiba.eşim de kalkmış bana aşkım zaten evlenicez utanma artık dimi babanne dedi gülüyo bide.hiç utanmıyo.ben yerin dibine girdim.yapmadığım bişey yüzünden suçlandım ay çok kötüü:KK14:

Ben uyur gezerim gece kalkarım bazen. Eşimle hafta sonu uyandığımızda eşim dediki. (Ben uyumuşum yatakta eşimde tv izliyor) gece sen birden fırladın, kalktın, oturdun yatakta dedi, bende yüksek bir sesle KORKUTMUŞSUNDUUUUR! dedim. Eşim de ne korkutucam asıl sen beni korkuttun. Oturmuş yatakta, sadece başını geriye çevirmiş manyak gibi sırıtıyodun. İçine şeytan kaçtı sandım. Kafamı battaniyenin altına sokuyorum, açıyorum hala sırıtıyosun... Altıma edecektim! Aşkım yat hadi dedim de birden yattın dedi. Ama tabi gülerken de yere yattım :KK70:

biz kiz kardesimle bunu belediye otobusunun icinde okuma gibi bir hata yaptik... sana yemin ederim 5 dakika boyunca nefes almadan gozumuzden yaslar aka aka gulduk millet donup donup arkasina bakti :KK17: cok sagolasin ya:KK9: hakikaten superdi:KK9:

Trajikomik bir olayla daha karşınızdayım kızlar...
Sevgilim 1-2 aydır ağrı çekiyordu. Doktora gitti. Hastaneden çıkınca hemen beni aradı, Ve morali bozuk bit şekilde "Varikosel varmış" dedi,
Bense ne desem beğenirsiniz. "Aa iyi sevgilim ya ben de önemli bir şey var diye korkmuştum"
Sevgilimde bir afallama tabi, "Varikosel önemsiz mi ki sence?" dedi.
Ben de "önemlidir tabi ama ilerlemediği sürece sana pek bi zararı olmaz ki, annemde de var oradan biliyorum." diyerek artist artist cevap veriyorum.:KK37:
Sevgilimde bir duraksama, gülmekle gülmemek arasında; "Hayatım annende olması imkansız." dedi.
Ama ben kendimden emindim, annemde vardı ve cevabımı verdim; "Nedenmiş yaa, bana inanmıyor musun? Var işte, gözlerimle gördüm hatta, böyle damarları şişmiş,genişlemiş falan, o değil mi işte?"
Sevgilim artık gülmeye başladı, "Beni bu halde de güldürdün ya, seviyorum seni eşşek sıpası" falan demeye başladı.:26:
Ben hala "benimle dalga mı geçiyorsun sen, var diyorsam var, neden yalan söyleyeyim ki yaaa" modundayım:KK53:
Benim bahsettiğim şeyin "varis" olduğunu hepiniz anladınız herhalde:KK5:
Sevgilim; "Varikosel nerde olur biliyor musun hayatım?" diye sorunca duraksadım ve yavaştan jetonlarım teker teker düşmeye başladı:KK30:
Bir de pişkin pişkin "annemde de var, gördüm, damarları şişmiş" falan diyorum:KK52:
Kendimi tutamadım karşılıklı gülmeye başladık yaklaşık 1-2 dk boyunca aralıksız:KK9:
Halbuki durum baya ciddi, sevgilim bu haftaiçi ameliyat olacak:KK14:
Böyle bir olayda bile ortamın ciddiyetini aldım götürdüm yine rezilliğimle..:KK50:
Hazır okumuşken sevgilimin ameliyatı için dua edin kızlar, inşallah herşey yolunda gider...

ALLAH iyiliğini versin emi kız bende bilmiyordum varikosal ne ola ki dedim içimden sonra açtım google amccamı sordum baya anladım sonra nolduğunu:KK9:
yanlış anlama senin yorumlarına koptum gülüyorum:KK9:
canım genede tedavisi olan bir şeymiş en azından bunla şükür sevgiline kötü bişi değilmiş
ALLAH yardımcısı olsun geçmiş olsun tekraar bir aksilik olmaz umarım amin:KK34:

Ben sıkıldım tabi kurstan hoca ısrarlı okumam konusunda yok ya açın kapıyı ben gidicem diyorum yok hoca dedi hadi cenaze yıkamaya gidelim seninle bak herşeyi öğreticem dedi .. :KK53: tamam tamama gidelim ögretirseniz çıkmam dedim götürdü beni yaşlı teyzeyde ölmüş olan sen suyu dök ben yıkıyom dedi suyu döktüm kadının gözü açıldıı aaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çıglık cığlığa kaçıyom kadın ölmemiş hortladımı diye susu Allah cezanı vermesin suuus sıcak suyu dökünce gevşermiş ondan açılmış meger tabi bu cabasıda boşa çıktı çıktım kurstan...

Ayyyy çok felakett bir şey buu :18::18::18:

ALLAH iyiliğini versin emi kız bende bilmiyordum varikosal ne ola ki dedim içimden sonra açtım google amccamı sordum baya anladım sonra nolduğunu:KK9:
yanlış anlama senin yorumlarına koptum gülüyorum:KK9:
canım genede tedavisi olan bir şeymiş en azından bunla şükür sevgiline kötü bişi değilmiş
ALLAH yardımcısı olsun geçmiş olsun tekraar bir aksilik olmaz umarım amin:KK34:

yok kuzum ne yanlış anlaması, gül tabi, gülün diye yazdım:KK1:
Sevgilim başka bir doktora daha gitti, o da birşey yok demiş.:26: Tekrar gidecek bakalım, sağol duaların için canım:KK16:

Bayıldım hikayelerinize.

Ben de anlatayım.:21:

Eşime ilk buluşmamızda rezil oldum.:KK52:

Bir arkadaş grubunda tanıştık,bir süre arkadaşlarla takıldıktan sonra beni yemeğe davet etti.

Bütün gün süslendim ,kuaför hazırlık derken akşam 7 de geldi beni almaya.

Çok lüks bir otelin restoranında yer ayırtmış :KK56:,grantuvalet giyinmiş(bayıldım).

İkimizde gayet ciddi,olgun davranıyoruz .Ateşim yoktu garsondan ateş istedi:KK14::KK14:

Adamcağız kendi çakmağını verdi,giderken verirsiniz efendim dedi.

ikimizde oldukça mesafeliyiz.

Yemek bitti ,garson hesabı getirdi tepemizde bekliyor,ben çakmağı çantama koydum,eşimle garson beni izliyor.

Ben çakmağı aldığımın farkında bile değilim,ama onlar inatla bana bakıyor.

Anlamadım tabii hadi gidelim dedim ve restorandan çıktım.

Eşim arkamdan garsona epey bi behşiş verip özür dilemiş(tabi bana bunu samimiyetimiz artınca söyledi.)

Artık eşimin dilinden düşmüyor benim çakmak çalma huyum.Ne zaman biryere gitsek herkesi uyarır ''aman çakmaklarınıza sahip çıkın parkon çantasına atıverir'' diye:KK52:

bu hafta başıma ne geldi:KK43: eşimle yemeğe çıkmıştık arada tabi alışverişte yapıyoruz neyse ben normalde topuklu ayakkabı giymem ama bu sefer biraz şık olayım dikkat çekeyim gibisinden giyindim dolgu topuklarımı( bide dolgu topuk ince topuk olsa ne olurdu bilmem ) marketten çıktık kaldırımlarda engelliler için geçiş yeri varya ben ordan eşimle konuşa konuşa giderken bi basmamla ayakkabı kaydı, kendimi yerde bulmam an oldu bi an deprem oldu sandım çok fena düştüm ya :KK43:eşimde ne olduğunu bilemedi ben seni yanımda ararken yerde buldum ne oldu sana diyo :KK66:) herkes bana bakıyo tabi:KK43: ben oraya terkeder gibi bi kalkıp gidişim var görseniz bu kızmı düştü demezsiniz ama cnm daha halen yanıyor kıçım morardı ellerim yara bere içinde ve 2 gündür sol elimle hiçbişey tutamıyorum....eşim ne desin akıllım rezil oldun demi demezmi tabi bende ne rezil olcam be beni kimse tanımıyoki dedim :KK66:) benim biyerim çıkmasın bişey olmasında banane ordakilerden dedim. ama eşime rezil olmuştum aslında:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: ay düşmek çok kötü bişey toplum içinde.. işin en güzel yanıda o gün etek giymeyi düşünüyordum Allahtan giymemişim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: son giyişim olurdu heralde

Son düzenleme:
Ay benimde düşmelerim meşhurdur.Bi kere sevgilimle döner ekmek alıyoruz bende neşeliyim konuşup duruyorum.Ben turşu çok severim birine çok koymuşlar.Diyorum ben onu istiyorum o benimm olcak fln diye elinden almaya çalışıyorm sonra bi baktımm yerdeyimm :KK53: Fenaydı ya bide 2 tane turşu içinn büfedeki adam iyimisiniz filan diyo.Sevgilimde kaldı öyle düşmem neysede ekmegi elinden alcakken olması baya rezildi :KK70:
Bikerede sevgilim ve arkadaşıylayım.Arkadaşının bi işi vardı gitti geldi .Sevgilimle bekliyoduk çocuk gelince ben hadi sııkıldım gidelim fln diyorum.Sevgilimde dur 2 dk diyo.Elide elimdeydi çekmeye başladım hadi kalk nolur fln diye ama tüm gücümü kullanıyorum snra sevgilim bi bıraktıı.Resmen uçarak yapıştım popo üstü yereama nasıll kızmıştım.NE özürler diledii düşceğini düşünmedm fln diye ama çok kötüydüü ağlıcaktım nerdeyse :KK25:
Son düşüşümse daha geçen hafta oldu.ben bi mağazaya girdim.İçerde ama kapının önünde bekliyo gittim dolaştım fln aradığımı bulamadm bakna bakına yürüyodum basamagı görmedmm vee beyfendininn resmen önüne yapıştım.Bİde elbise giymiştim.Havalı havalı takılmıştm tüm gün foss diye söndü havam :KK37:

Ay benimde düşmelerim meşhurdur.Bi kere sevgilimle döner ekmek alıyoruz bende neşeliyim konuşup duruyorum.Ben turşu çok severim birine çok koymuşlar.Diyorum ben onu istiyorum o benimm olcak fln diye elinden almaya çalışıyorm sonra bi baktımm yerdeyimm :KK53: Fenaydı ya bide 2 tane turşu içinn büfedeki adam iyimisiniz filan diyo.Sevgilimde kaldı öyle düşmem neysede ekmegi elinden alcakken olması baya rezildi :KK70:
Bikerede sevgilim ve arkadaşıylayım.Arkadaşının bi işi vardı gitti geldi .Sevgilimle bekliyoduk çocuk gelince ben hadi sııkıldım gidelim fln diyorum.Sevgilimde dur 2 dk diyo.Elide elimdeydi çekmeye başladım hadi kalk nolur fln diye ama tüm gücümü kullanıyorum snra sevgilim bi bıraktıı.Resmen uçarak yapıştım popo üstü yereama nasıll kızmıştım.NE özürler diledii düşceğini düşünmedm fln diye ama çok kötüydüü ağlıcaktım nerdeyse :KK25:
Son düşüşümse daha geçen hafta oldu.ben bi mağazaya girdim.İçerde ama kapının önünde bekliyo gittim dolaştım fln aradığımı bulamadm bakna bakına yürüyodum basamagı görmedmm vee beyfendininn resmen önüne yapıştım.Bİde elbise giymiştim.Havalı havalı takılmıştm tüm gün foss diye söndü havam :KK37:

hahahahaaaa:KK52: ayy ne güldüm canım allahta seni güldürsün
Çok kötü bişey valla bu düşmeler,canının yanması bi yana fena rezil oluyo insan:KK9:

hemen ben de yazayım bi tane :))
istanbuldan bursaya evime gitmek için bilet aldım, peronda bekledim, otobüs geldi bindim.
finallerden çıktığımız için çok yorgundum, 3-4 günün yorgunluğu vardı.
yolda uyumuşum, gözümü bi açtım sağ tarafımda artvin döner salonu!!!
azcık cazgırımdırda, uyku sersemi şöföre duuuuuuuuuur yanlış otobüsteyim, durrrrrr ben bursaya gitmek istiyorum heeeeeeeeey durdurun otobüsüüü diye bağırdım.
herkes şok tabi. yanımdaki bayan, gemlikteyiz az kaldı bursaya deyince (sadece salonun adı artvinmiş), acı(!) gerçeğin farkına vardım ve 1 saatlik yolu utanç içinde geçirdim.
tüm otobüs delidir bu diye düşündü, eminim:KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Her seferinde yerin dibine giriyorum valla özelliklede onun yanında oluyo sinir oluyorum.Alıştı artık oda garibimm :KK53:

[
ama o da evlensim gidicem yanına nisa osurdunmu ablacım dicem herkesin içinde :KK52::KK52::KK52::KK52:[/QUOTE]

ayyy çoookk güldümm yaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

geçen yaz erkek arkadaşımla çok şık bı otele gıttık
ama 12 saat yolculuktan sonra kendımızı otele nasıl attık bılmıyorum .
gırer gırmez çantaları bıraktığım gıbı adamın uzattığı anahtarı alıp odamıza koştum
oda bı garıp :KK53: süslemışler felan her yerde şarap kadehler felan
sevgılım görgüsüz açtı hemen ıçıyor, bende söylenıyorum ıçme sonra hesabı kabartcaklar soyarlar bızı dıye ama adam dınlemıyor
her yer gül yapraklarıyla süslü felan ben tabı mutlu huzurlu :KK53: uyumuşum hemen :KK23:

bızımkıde ıçmış ıçmış tabı havada sıcak sızmış....
yanlış hatırlamıyorsam bı 2 saat sonra felan kapı nasıl çalıyor dedım eyvah kesın yangın var
tam kalktım kı görevlı kapıyı açtı :KK53: odanın halını görmelıydınız 2 saat ıçınde maf etmışız ..

meğer o oda bızım değıl, balayı ıçın gelen çıftınmış..
resepsıyonda kı uyuz adam yanlış anahtarı vermış :KK25:
bızde oda bızım nasıl olsa 5 gün boyunca dıye herşey heryerde..

o an nasıl utandığımı anlatamam, bıde adama bağırdım, nasıl yanlış anahtarı verırsın, nasıl gırersın odama dıye :KK52:
adamlar özür dıledı, ıçkılere felan hıç para ödemedık odamıza kahvaltı bıle getırdıler :KK19:

bu olaylar olup bıttıkten sonra ben söylene söylene eşyaları çıkarırken bızım koca eşşek anca kendıne gelıyor tabı bıde o var:KK15:

Nişanlımla bir gün avm'ye gitmiştik beğendiği bir ayakkabı modeli var onu arıyoruz.Bir mağazaya girdik baktı etti bulamadı.Bende herhalde bir işimiz kalmadı çıkarız diye düşündüm aşağı kata inen yürüyen merdivenlere yöneldim.Bizimki de hayla raflarda oyalanıyor tabi.Arkamdan seslendi hayatım nereye gidiyorsun diye bende o anki boşlukla aşağı inmekte olan merdivenin en üst kısmına tek bacağımı uzatmış oldum diğer bacağım aşağıki merdivende arada 3 -4 basamak var az kaldı düşüyordum.Millet bana bakıyor falan.Bizimkide hayla ayakkabı derdinde.Tam bir rezillikti.:18:

X