yazdıklarınıza çok güldüm.bende bitane yaziim.
benim göğüsler biraz küçük.bende bunu fena takarım.nişanlıykende hep düşünürdüm evlenince kociş alay ederse diye.ama evlenince de saolsun bişey demedi.bende farketmemiştir yada önemli diil onun için diye çaktırmamıştım kafaya takdığımı.bikeresinde ablamlardayız evlendikten 10 gün falan sonra.annem ablamın kızını kucağına aldı.bebişte meraklıdır.elini attı gömleğin altından annemin göğüsüne.annem kızdı.ablam aldı bebeği.sonra bebiş yine elini attı ablamın elbisesinin altından göğsüne.ablam bebeyi bana verdi.bebek elini göğsüme saldı.kociş hemen bebeyi aldı.onda bişey bulamassın bana gel benimki ondan büyük dedi.kimse duymadı sandım.ama bi baktım enişte altan alttan sırıtıyo.çok utandım.
benımde bıtane var :)) bunu hatırladıkça ben de kopuyorum valla. hele bıde o ortamda olunca daha gülüyo insan. Sevgilim (şu anda eşim tabi ) almış arabayı cıktık alısverıse gıdıcez .Arabada minübüs cinsi bişey yani. Oturuyorum önde ani fren yapması gerekti bi ara. o korkuyla benı unutmus bende cok zayıftım . arabada da bacak bacak üstüne atmısım keyıflı oturuyodum. Frenin etkisiyle bi ara etrafı göremedım nerde olduğumu anlayamadım Megersem torpido ile koltugun arasına düşüp yetmezmiş gibi orda sıkışmıştım.( çok dardı ) arabayı sağa çekip saatlerce güldük....
bideeeee
halıcıya gıtmıstımberaber gıtmıstık. yerdekı döseme kalkmıs görmedım . takıldım ve öle bı ses cıktıktıkı herkes dönüp baktı tabı o sırada ben takılmanın hızıyla havada yol almsıtım önume de dusmedım baya 1-2 mt öteye uctum ve nişanlıcım gelip benı topladı yerden. Hatta kazıdı Dizim ezilmişti....
Ben uyur gezerim gece kalkarım bazen. Eşimle hafta sonu uyandığımızda eşim dediki. (Ben uyumuşum yatakta eşimde tv izliyor) gece sen birden fırladın, kalktın, oturdun yatakta dedi, bende yüksek bir sesle KORKUTMUŞSUNDUUUUR! dedim. Eşim de ne korkutucam asıl sen beni korkuttun. Oturmuş yatakta, sadece başını geriye çevirmiş manyak gibi sırıtıyodun. İçine şeytan kaçtı sandım. Kafamı battaniyenin altına sokuyorum, açıyorum hala sırıtıyosun... Altıma edecektim! Aşkım yat hadi dedim de birden yattın dedi. Ama tabi gülerken de yere yattım
Trajikomik bir olayla daha karşınızdayım kızlar...
Sevgilim 1-2 aydır ağrı çekiyordu. Doktora gitti. Hastaneden çıkınca hemen beni aradı, Ve morali bozuk bit şekilde "Varikosel varmış" dedi,
Bense ne desem beğenirsiniz. "Aa iyi sevgilim ya ben de önemli bir şey var diye korkmuştum"
Sevgilimde bir afallama tabi, "Varikosel önemsiz mi ki sence?" dedi.
Ben de "önemlidir tabi ama ilerlemediği sürece sana pek bi zararı olmaz ki, annemde de var oradan biliyorum." diyerek artist artist cevap veriyorum.
Sevgilimde bir duraksama, gülmekle gülmemek arasında; "Hayatım annende olması imkansız." dedi.
Ama ben kendimden emindim, annemde vardı ve cevabımı verdim; "Nedenmiş yaa, bana inanmıyor musun? Var işte, gözlerimle gördüm hatta, böyle damarları şişmiş,genişlemiş falan, o değil mi işte?"
Sevgilim artık gülmeye başladı, "Beni bu halde de güldürdün ya, seviyorum seni eşşek sıpası" falan demeye başladı.:26:
Ben hala "benimle dalga mı geçiyorsun sen, var diyorsam var, neden yalan söyleyeyim ki yaaa" modundayım
Benim bahsettiğim şeyin "varis" olduğunu hepiniz anladınız herhalde
Sevgilim; "Varikosel nerde olur biliyor musun hayatım?" diye sorunca duraksadım ve yavaştan jetonlarım teker teker düşmeye başladı
Bir de pişkin pişkin "annemde de var, gördüm, damarları şişmiş" falan diyorum
Kendimi tutamadım karşılıklı gülmeye başladık yaklaşık 1-2 dk boyunca aralıksız
Halbuki durum baya ciddi, sevgilim bu haftaiçi ameliyat olacak
Böyle bir olayda bile ortamın ciddiyetini aldım götürdüm yine rezilliğimle..
Hazır okumuşken sevgilimin ameliyatı için dua edin kızlar, inşallah herşey yolunda gider...
Ben sıkıldım tabi kurstan hoca ısrarlı okumam konusunda yok ya açın kapıyı ben gidicem diyorum yok hoca dedi hadi cenaze yıkamaya gidelim seninle bak herşeyi öğreticem dedi ..tamam tamama gidelim ögretirseniz çıkmam dedim götürdü beni yaşlı teyzeyde ölmüş olan sen suyu dök ben yıkıyom dedi suyu döktüm kadının gözü açıldıı aaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çıglık cığlığa kaçıyom kadın ölmemiş hortladımı diye susu Allah cezanı vermesin suuus sıcak suyu dökünce gevşermiş ondan açılmış meger tabi bu cabasıda boşa çıktı çıktım kurstan...
ALLAH iyiliğini versin emi kız bende bilmiyordum varikosal ne ola ki dedim içimden sonra açtım google amccamı sordum baya anladım sonra nolduğunu
yanlış anlama senin yorumlarına koptum gülüyorum
canım genede tedavisi olan bir şeymiş en azından bunla şükür sevgiline kötü bişi değilmiş
ALLAH yardımcısı olsun geçmiş olsun tekraar bir aksilik olmaz umarım amin
Ay benimde düşmelerim meşhurdur.Bi kere sevgilimle döner ekmek alıyoruz bende neşeliyim konuşup duruyorum.Ben turşu çok severim birine çok koymuşlar.Diyorum ben onu istiyorum o benimm olcak fln diye elinden almaya çalışıyorm sonra bi baktımm yerdeyimmFenaydı ya bide 2 tane turşu içinn büfedeki adam iyimisiniz filan diyo.Sevgilimde kaldı öyle düşmem neysede ekmegi elinden alcakken olması baya rezildi
Bikerede sevgilim ve arkadaşıylayım.Arkadaşının bi işi vardı gitti geldi .Sevgilimle bekliyoduk çocuk gelince ben hadi sııkıldım gidelim fln diyorum.Sevgilimde dur 2 dk diyo.Elide elimdeydi çekmeye başladım hadi kalk nolur fln diye ama tüm gücümü kullanıyorum snra sevgilim bi bıraktıı.Resmen uçarak yapıştım popo üstü yereama nasıll kızmıştım.NE özürler diledii düşceğini düşünmedm fln diye ama çok kötüydüü ağlıcaktım nerdeyse
Son düşüşümse daha geçen hafta oldu.ben bi mağazaya girdim.İçerde ama kapının önünde bekliyo gittim dolaştım fln aradığımı bulamadm bakna bakına yürüyodum basamagı görmedmm vee beyfendininn resmen önüne yapıştım.Bİde elbise giymiştim.Havalı havalı takılmıştm tüm gün foss diye söndü havam
hemen ben de yazayım bi tane :))
istanbuldan bursaya evime gitmek için bilet aldım, peronda bekledim, otobüs geldi bindim.
finallerden çıktığımız için çok yorgundum, 3-4 günün yorgunluğu vardı.
yolda uyumuşum, gözümü bi açtım sağ tarafımda artvin döner salonu!!!
azcık cazgırımdırda, uyku sersemi şöföre duuuuuuuuuur yanlış otobüsteyim, durrrrrr ben bursaya gitmek istiyorum heeeeeeeeey durdurun otobüsüüü diye bağırdım.
herkes şok tabi. yanımdaki bayan, gemlikteyiz az kaldı bursaya deyince (sadece salonun adı artvinmiş), acı(!) gerçeğin farkına vardım ve 1 saatlik yolu utanç içinde geçirdim.
tüm otobüs delidir bu diye düşündü, eminim
Her seferinde yerin dibine giriyorum valla özelliklede onun yanında oluyo sinir oluyorum.Alıştı artık oda garibimm