Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Çatlayaraktan okudum hepsini valla :KK60:
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var :KK53:
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum :KK52:

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen :KK53:

teşekkür ediyorum valla gülmekten öldüm yanii süpermiş..

Uzun süredir takip ediyodum sizleri :KK66: Çooook çok tatlısınız hepinizde, rezilliklere söylenecek söz bulamıyorum zaten :)) Öpüyorum Sizi Muahhh

Son düzenleme:
yenı bısey daha aklıma geldı balayındayız cok guzel bır cay bahcesıne gıttık neyse ben kalktım sular felan akıyor orda su ıcıcem esım oturyor yanıma yabancı bır adam geldı bende dıl yok ıngılızce bırıncu kur mezunu olarak pek bısey bılmem:KK1:adam bana bırseyler soruyor bende ne bıleyım suyun basındayım ya su ıcılıyormu dıye sorar dıye dusundum kocam adamı görunce kosarak geldı bende o sırada adama ıngılızce bırıncı kur mezunu olarak yes yes dıyorum aklımca ıcılır demek ıstıyorum adam suratıma bakıyor kocam geldı tutu kolumdan köturdu elın adamına ne yes dıyorsun nededıgını bılıyormusun dedı (hala ne dedıgını bılmıyorum) bende utandım bırde okudum dıye hava atarsın dedı benı baya azarladı:KK17::KK20: ama sonra öyle bır sacmalıgı ne dıye yaptıgımı hala anlamıs degılım bız gorucu usulu evlendık dolayısıyla kocamdakı ılk ıntıbam yesı bılen kadın oldu:KK1::KK1::KK1:

birini daha yaziim.yeni evliydik.bi oteldeyiz.aşağıda restoranda ablamlar ve biz yemek yedik.sevdim seni bir kere müziği çalıyo.eşim çok içti.odaya çıkıyoruz.eniştem koluna girdi kocişimin yukarı çıkarmak için.yanımızdan bi kız geçti.benimkinin gözü kaydı.bende kızdım tabi.:KK47:bişey demedim ama.kızdığımı anladı.bana döndü ve şöyle dedi.s..tim seni birkere başkasını s..emem.eniştem zor tuttu gülmemek için.ben yerin dibindeyim ama.:KK17:bikaç gün küstüm kocişe :KK19:ama kendisi hatırlamıyodu ne söylediğini.bizim rezillikler hep eniştenin yanında olur zaten.

:78:
selam herkese,

hamileliğimde gebelik şekeri nedeniyle sıkı bi diyet yapmıştım. tabi doğumdan sonra o biçim saldırdım tatlıya, pastaya. yemeklerde öyle bi yiyorum ki aylarca çektiğim mide bulantısının acısı çıkıyo. gebelikte bu kadar yemedim desem yeri. akşamları 90 kiloluk eşimden fazla yiyorum. adam ağzı açık seyrediyo. o ayrı bi rezillik zaten. hele bi gece saat 23:00 civarı, her zaman gittiğimiz pastanedeyiz. neredeyse akraba olcaz adamla. pastalara, tatlılara bakıyorum ama gözüm öyle aç ki seçemiyorum bi türlü. bikaç çeşit seçtim ama gözüm hala geride kalanlarda. adam en sonunda eşime "yengeye bi pastane açalım bari" dedi. o derece aç aç bakmışım demek ki. gülerek ayrıldık ordan ama zoruma gitmişti ya...

aaaa pastacı da para kazanacksın işte

Son düzenleme:
ay bi kere de bu çıtçıtlı atletler vara. eğer onun çıtçıtını kapatmazsanız ve pantolonunuzu dikkat ederek giymezseniz o çıtçıtlı atletin arkası mutlaka dışarı çıkar ve sallanır.. ve ben bir gün ben öyle atletimin arkası dışarda otogardan eve kadar gittim. arkadan kilot gibi sallanıyo allahım ne rezillik. milet neler demiştir kim bilir

bende hep bundan korkmuşumdur :18:

gurbete gelin geldim, haliyle çok çok zorlandım, ailemden ayrılık çok koydu bana.
evliliğimizin ilk haftası sabahları kalktığımda eşime anne saat kaç diye sorup durdum uyku sersemliğiyle.
eee insan 23 yıl annesiyle uyur da bir anda evlenir gurbete giderse böyle olur.
yaklaşık 30 kere anne bir kaç kerede baba diye seslenmişliğim olmuştur eşime. oda, söyle kızım diye dalga geçer. yeri gelir kızım diye sever
:KK1:

gurbete gelin geldim, haliyle çok çok zorlandım, ailemden ayrılık çok koydu bana.
evliliğimizin ilk haftası sabahları kalktığımda eşime anne saat kaç diye sorup durdum uyku sersemliğiyle.
eee insan 23 yıl annesiyle uyur da bir anda evlenir gurbete giderse böyle olur.
yaklaşık 30 kere anne bir kaç kerede baba diye seslenmişliğim olmuştur eşime. oda, söyle kızım diye dalga geçer. yeri gelir kızım diye sever
:KK1:

Bende gurbete gelin geldim canim bizdede ben degilde esim bana anne diye cagirirdi :KK60:
Bende ona evladim diyodum

benim değilde eşimin rezilliğini anlatayım size.Görümcemlere gittik kayınbabamlar kaynım eltim ennişteler falan herkes orda.çocuklarada tabi.eltim hamile buyuk görümcem yeni doğum yapmış bende daha tık yok tabi.millet dalmış konusmaya bi ksımı bebek muhabbeti yapıyor bi kısmıda tarla bahçe ekin muhabbeti yapıo.küçük görümcem dediki eee hadi sıra sizde sonrada bende.benim saf kocişimde dediki '' ooooo ben tarlayı çoktannn ektim hasatını bekliom ''dedi kayınbabamda döndü dediki ''hayırdır oülum bahçemi aldın hangi tarlaya ne ektin ?'' demesinmi görümcem bi kahkaha patlattı ki kayınbabam hayırdır bunda bu kadar gülünecek ne var ki demesinmi.ben utancımdan yerin dibine girdim kaçtım hemen odadan iki gün kocişimle konusmamıştım.:KK52::KK52::KK52::KK52:

benim değilde eşimin rezilliğini anlatayım size.Görümcemlere gittik kayınbabamlar kaynım eltim ennişteler falan herkes orda.çocuklarada tabi.eltim hamile buyuk görümcem yeni doğum yapmış bende daha tık yok tabi.millet dalmış konusmaya bi ksımı bebek muhabbeti yapıyor bi kısmıda tarla bahçe ekin muhabbeti yapıo.küçük görümcem dediki eee hadi sıra sizde sonrada bende.benim saf kocişimde dediki '' ooooo ben tarlayı çoktannn ektim hasatını bekliom ''dedi kayınbabamda döndü dediki ''hayırdır oülum bahçemi aldın hangi tarlaya ne ektin ?'' demesinmi görümcem bi kahkaha patlattı ki kayınbabam hayırdır bunda bu kadar gülünecek ne var ki demesinmi.ben utancımdan yerin dibine girdim kaçtım hemen odadan iki gün kocişimle konusmamıştım.:KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK1::KK1::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar geçen sevgilimle balkondayız halı silkicez
baktık tam anlamıyla temizlenmedi, dedim ki ''bana viledanın sopasını getir halıyı dövcem''
neyse getirdi benimki, ben başladım pat pat pat vuruyorum halıya, meğer viledanın diğer ucu da benimkinin totosuna pat pat pat vuruyomuş
ama ben farkında değilim, kaptırmışım kendimi. ordan bi teyze geçiyodu, seslendi ''kızım niye sinirlendin bu kadar'' diye, ''yok teyze sinirli değilim, sert vurmayınca olmuyo bu işler'' dedim.
teyze de ''doğru valla erkek milleti hak ediyo işte döv gitsin'' dedi. ama ben teyzenin yüzüne anlamsız anlamsız bakıyorum. ''ne dedi bu şimdi'' deyip benimkine kafamı çevirmemle bir adet kırmızı yüzle karşı karşıya gelmem bir oldu :KK30:

:KK60::KK60::KK9::KK9::KK9::KK52: Süpersniz ya karnima sancilar girdi gülmekten.. Esimde yanimda uyuyo gülmeme uyandi dellendinmi bu saatte diyo :KK9::KK9:
Bundan sonra keyifsiz oldugumda adres belli, burda alirim solugu :KK9:

aklıma komik bir anım geldi bunları okuyunca
19 yaşlarındayken bir erkek arkadaşım vardı. ilk buluşmamızdı. onla sinemaya gitmiştik.
sinema salonunda beklerken muhabbet ediyoruz. bu bana laf arası bişey anlatırken habire s..tim seni s..tim seni diyorr.
ben diyorum alla alla bozuntuya vermiyoo utanmıyor muu yaa diyorumm. içimden de ordan nasıl kaçsam diye planlar yapıyorum.
yüzüm de kıpkırmızı oldu sıkıntıdan. çatlıcaaktımm. sonunda dedim ne demek istiyorsun sen yaa banaa?
ayıp değil mii masum bir kıza bu lafları söylüyorsun. :KK70: meğersem sittin sene diyormuş. ben de o lafı bilmiyordum o zamanlar. ama şimdi çok iyi öğrendim. :KK14::KK52:

Son düzenleme:
şimdide nişanlımla geçen ayki minik bir konuşmamızı anlatıyım;
ben geçen aylarda kavitasyona gidiyordum. kalçamı eritmek için. popom konusunda hassastım yani.
ilgi odağım popomdaydı.
nişanlım dedi ki bana kayısı lokumum :) sevmek için demişşş. ben anladım kayısı popoluu...
aklıma hemen pörsümüş kayısı resmi görüntüsü geldi. bir de hassasım zaten bu konuda.
bi çıkıştım dedim sen ne haklaa bana böyle bi şey dersin. benim popom gayet güzell diye :)
o da ne oldu bee sana niye delledindin gene diye şaşkın şaşkın bakıyor. meğer sadece sevmek istemiş ben nerden bileyim yaa :):)

Benim reziliklerimi okadar olmazsına göre, şuan hiç hatırlamıyorum.
Ama nişanlımın bir rezilliğini paylaşa bilirim.
benimki ile lunapark gibi bir yere gittik.
Benimki sırada durmakdan sıkılıp güya ön taraflarda br yere sıkışacak. Bu gitti bir metre bile degildi valle! bir havlunun üstünden atladı, hava ataçak ya bana, birden yanliş hareket edip yere yapışmazsinmi.. 1.90 boyunda adam göt havada, öyle yattı!!
Ben acımasız bir sekilde gülme kirizine girdim. Bunu kaldırdım toz, duman icinde.
Bir saat sonra gibi gururunami gediremedi ney, gidip tekrar aynı fikri yapmazsinmi.. Bu sever daha kötü br şey oldu.. Kocaman adam yine 3,4 deva yuvarlandı.. Ben önce şok geçirdim sonra yine gülme kirizine yakalandım
Ogündür, bügündur spor yapar. Oda hiç bozuntuya vermemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar valla sabah sabah altima yapicaktim zaten tuvalete girmemisim gozumu actim bu sayfayi okumaya basladim baktim olacak gibi degil aldim telefonu tuvalette okumaya basladim....
sayfa 570-574 arasi koptum, oyle karisik okuyorum...

eşimle ilk buluşmamız ve yemek yememiz gizli gizli olmuştu, tecrübesiz, acemi, çocuk gibi bişeydik işte...zaten kalbim fırlayacakmış gibi atıyordu, ellerim titriyor, konuşamıyorum, tüm kelimeler ağzımdan yanlış çıkıyor...garson geldi sipariş için ben de güya kendine güvenen kızım ya 'ne tavsiye edersiniz?' diye sorcam 'tasviye edersiniz mi?' demişim heycandan :KK1:, sonra da toparlayamadım, eşim düzeltti artık--> ilk rezillik

yemekte rezillik olmasın, üstüme dökmeyim diye, çabuk çabuk yiyim derken, bir baktım tabağım ondan evvel bitmiş 'kız, ne çabuk süpürdün tabağı, benden evvel bittin öyle' dedi :26:
--> ikinci rezillik

sonra yemeği yedik, dışarı çıktık, köprüden geçiyoz, köprüdeki tahtalar da aralıklı, ayakkabımın topuğu da ince, bir kaç adım attım, aşk sersemi bir de baktım ayağımda ayakkabı yok, 'aaayyy' diye çığlık attım 'nolddduuuuu?' dedi 'ayakkabım çıktııı' arkaya döndük baktık, ayakkabı bir metre arkada köprüde takılı kalmış :KK1:...sonra gittim aldım giyindim --> üçüncü rezillik
sonradan çok söylendim 'o an sen de mal gibi bana baktın dedim, insan gider ayakkabıyı alır da sevgilisinin ayağına giydirirdi' dedim, hala güleriz buna...

aynı gün ama eşim de rezil oldu :KK1: arabanın arkasından bişey alim derken, kapağı tekrar kapatırken, bana bakacak diye, haydi küüüt kafasına yedi kapağı, kafasındaki güneş gözlüğü düştü, bir sersemledi, ben tabi gülmekten yıkıldım :KK1:

aklıma komik bir anım geldi bunları okuyunca
19 yaşlarındayken bir erkek arkadaşım vardı. ilk buluşmamızdı. onla sinemaya gitmiştik.
sinema salonunda beklerken muhabbet ediyoruz. bu bana laf arası bişey anlatırken habire s..tim seni s..tim seni diyorr.
ben diyorum alla alla bozuntuya vermiyoo utanmıyor muu yaa diyorumm. içimden de ordan nasıl kaçsam diye planlar yapıyorum.
yüzüm de kıpkırmızı oldu sıkıntıdan. çatlıcaaktımm. sonunda dedim ne demek istiyorsun sen yaa banaa?
ayıp değil mii masum bir kıza bu lafları söylüyorsun. :KK70: meğersem sittin sene diyormuş. ben de o lafı bilmiyordum o zamanlar. ama şimdi çok iyi öğrendim. :KK14::KK52:

peki " sittin sene" ne demek? kulaga komik geliyor.. ama sittini nedemek? belkide sittini sene demisdir ama gercekden s.tim dusuncesi ile.
eskiden sinifda anneniz kim derlerdi...gul gul olurlerdi.. :44:eek:ysa kulaga oyle gelirken asil, anneni s.yim diyorlardi ( bu iki kelimeyi yapisik diyorlar sanirim).. surekli buna benzer seyler derlerdi.. ben ozaman cok ciddi bir havam vardi:KK53:bu yuzden sinir olurdum o cocuklara.

X