ayyy ben yine rezil olduuummm
dün anneannem memleketten geldi bugün annem,kardeşim,anneannem,sevgilim ve ben bir yerlere gidelim oturup birşeyler yapalım dedik,neyse bulunduğumuz ilde bir halk bahçesi var çimenler falan kilimlerimizi ,yiyeceklerimizi aldık gittik oturuyoruz, her şey çok güzel.kardeşim bir yer sordu erkek arkadaşımda şu şu caminin yanında diye tarif ediyor caminin adı ambarcı ama erkek arkadaşım hambarcı dedi sandım onu düzelticem ya
bir havayla ham mı? am mı? dedim
herkeste büyük bir sessizlik ben kıpkırmızı
sevgilim duymazlıktan geldi bende çaktırmıyorum ama tam o sırada annemle gözgöze geldik ve ben zor tutuyorum kendimi gülmemek için, bu arada da erkek arkadaşım top oynarken belini acıttı biraz, annemler yat dinlen dedi dizimde yatıyordu ,ben sözde güldüğümü ona belli etmiycem ya kafamı falan çeviriyorum neyse anneme bakmıyorum eğdim kafamı bi kaldırdım başımı annem sessiz sessiz gülüyor(erkek arkadaşım yattığı için onu görmüyor) anneannemle kardeşimde tık yok
ben tekrar annemle göz göze geldim iyice kotum artık sevigilim güldüğümü görmesin diyede gözleri kapatıyorum elimle
sanki sarsıntıyı hissetmiyor çocuk kucağımda yatıyor
en son dayanamayıp aaa napayım ya bir anda öyle oldu herkes anladı anlamazlıktan geliyor daha fazla tutamıycam kendimi dedim iyice bastım kahkahayı annemde koptu sevgilim yine gülmekle gülmemek arası tuhaf bir vaziyette
birde diyorki ben anlamazlıktan geldim sen niye çaktırıyorsun
sanki ben kendimi tutabildimde ,neyse bir de durumu toparlıycak ya eee tabi napsın kız ingilizce göre göre ingilizcede ki am filili gibi normal birşey sandı diyor(ingilizce öğretmenliği okuyorum) bizimkilerde hıı öyle falan dediler geldi geçti ama çookk utandım
bu ikinci oldu ona böyle ayıp konularda rezil oluşum okuyan biliyordur önceki sayfalarda da buu nneee diyerek yaptığım rezillik vardı
diğer büyük rezilliğimede 603 te