Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
selam herkese,
hamileliğimde gebelik şekeri nedeniyle sıkı bi diyet yapmıştım. tabi doğumdan sonra o biçim saldırdım tatlıya, pastaya. yemeklerde öyle bi yiyorum ki aylarca çektiğim mide bulantısının acısı çıkıyo. gebelikte bu kadar yemedim desem yeri. akşamları 90 kiloluk eşimden fazla yiyorum. adam ağzı açık seyrediyo. o ayrı bi rezillik zaten. hele bi gece saat 23:00 civarı, her zaman gittiğimiz pastanedeyiz. neredeyse akraba olcaz adamla. pastalara, tatlılara bakıyorum ama gözüm öyle aç ki seçemiyorum bi türlü. bikaç çeşit seçtim ama gözüm hala geride kalanlarda. adam en sonunda eşime "yengeye bi pastane açalım bari" dedi. o derece aç aç bakmışım demek ki. gülerek ayrıldık ordan ama zoruma gitmişti ya...
ay bi kere de bu çıtçıtlı atletler vara. eğer onun çıtçıtını kapatmazsanız ve pantolonunuzu dikkat ederek giymezseniz o çıtçıtlı atletin arkası mutlaka dışarı çıkar ve sallanır.. ve ben bir gün ben öyle atletimin arkası dışarda otogardan eve kadar gittim. arkadan kilot gibi sallanıyo allahım ne rezillik. milet neler demiştir kim bilir
gurbete gelin geldim, haliyle çok çok zorlandım, ailemden ayrılık çok koydu bana.
evliliğimizin ilk haftası sabahları kalktığımda eşime anne saat kaç diye sorup durdum uyku sersemliğiyle.
eee insan 23 yıl annesiyle uyur da bir anda evlenir gurbete giderse böyle olur.
yaklaşık 30 kere anne bir kaç kerede baba diye seslenmişliğim olmuştur eşime. oda, söyle kızım diye dalga geçer. yeri gelir kızım diye sever
benim değilde eşimin rezilliğini anlatayım size.Görümcemlere gittik kayınbabamlar kaynım eltim ennişteler falan herkes orda.çocuklarada tabi.eltim hamile buyuk görümcem yeni doğum yapmış bende daha tık yok tabi.millet dalmış konusmaya bi ksımı bebek muhabbeti yapıyor bi kısmıda tarla bahçe ekin muhabbeti yapıo.küçük görümcem dediki eee hadi sıra sizde sonrada bende.benim saf kocişimde dediki '' ooooo ben tarlayı çoktannn ektim hasatını bekliom ''dedi kayınbabamda döndü dediki ''hayırdır oülum bahçemi aldın hangi tarlaya ne ektin ?'' demesinmi görümcem bi kahkaha patlattı ki kayınbabam hayırdır bunda bu kadar gülünecek ne var ki demesinmi.ben utancımdan yerin dibine girdim kaçtım hemen odadan iki gün kocişimle konusmamıştım.
aklıma komik bir anım geldi bunları okuyunca
19 yaşlarındayken bir erkek arkadaşım vardı. ilk buluşmamızdı. onla sinemaya gitmiştik.
sinema salonunda beklerken muhabbet ediyoruz. bu bana laf arası bişey anlatırken habire s..tim seni s..tim seni diyorr.
ben diyorum alla alla bozuntuya vermiyoo utanmıyor muu yaa diyorumm. içimden de ordan nasıl kaçsam diye planlar yapıyorum.
yüzüm de kıpkırmızı oldu sıkıntıdan. çatlıcaaktımm. sonunda dedim ne demek istiyorsun sen yaa banaa?
ayıp değil mii masum bir kıza bu lafları söylüyorsun.meğersem sittin sene diyormuş. ben de o lafı bilmiyordum o zamanlar. ama şimdi çok iyi öğrendim.