Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar bu benim değilde eşimin başına gelmiş bekarken

evde yatıyorlarmış gece eşim abisiyle aynı odada yatıyor,kayınvalidem kayınpederim yatak odalarında.eşim, uyuyorum bir baktım benim telefon çalıyor arayan "annem" yazıyor şaşırdım uyku sersemi yanlış mı görüyorum acaba ben nerdeyim evde değilmiyim diye düşünmüş.açmış telefonu :60konuşmaları aynen yazıyorum

-oğlum evden tıkırtılar geliyor bi bak hırsız mı girmiş eve
-anne sen nerdesin
-evdeyim
-babam nerde
-yanımda yatıyor
-onu niye uyandırmıyon yada abimi niye aramıyon beni arıyon
-onlar gölgelerinden korkuyuyolar sen daha gözü karasın bi bakıver
-yani beni feda ediyosun onlar ödlek diye tamam bakıyorum

eşim yataktan çıkıp bakmış heryere ama kimse yokk sonra annesine fırça tabii halaa güleriz andıkça :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

keşke baktıktan sonra annesini arayıp telefonla bildirseymiş asayiş berkemal diye :))

yazmaktansa okumak daha zevkli ama bende yazayim benimkisi cocuklu hatirasi.
Yillar once 8-9 yasindayim en merakli yillarim merak ettigim seylerse annem evde misafiler icin sakladigi cukulata, seker, findik, fistik bu gibii seyler. Annem her carsiya gitmesinde ben kollari sivazlar her yeri delik desik ederim kimsenin aklina gelmeyecek yerler ve tabiki hic bir zaman hayal kirikligina ugramam. Ama bu kez canim farkli bisi istedi. Ben odev yapayim diye annem bana recelden eskimo yapar odevimi bitirirsem odul olarak subriz bir eskimo verirdi. Haa bu arada o siralar babam eve yeni buz dolabi almis 3 kapakli alttaki meyve bolumude cekmeceli evdeki en yeni favori mesgalem cekince aciliyo birakirsan kendiliginden kapaniyo nasil hosuma gidiyor anlatamam. Ama oda yetmedi aklima bir fikir geldi `bedava odevsiz eskimo` hemen bir sandalye kaptim koydum dolabin onune ciktim actim kapagi baktim et var buzvar eskimo yok. olmaz bir zafer kazanmaliyim baktim bakir tasin icinde buz akla bak buzdan ne tat alacaksam. Aldim iki elimle tasi kafamla kapagi kapattim indim sandalyeden buzu tastan cikarmaya sabredemeden birde yaladim Anaaaaaaaammmmm dilim buza yapisti one parmaklarimda yapismis cekiyorum cikmiyo ben cektikce dilimde uzuyor birde yakiyorki sormayin aglamaya basladim bir yandan korkuyorum annem kizar diye bir yandan canim yaniyo. Ahanda annem baskini yapti bile annem soruyor kizim napiyosun benim dil yapisik konusamiyorum `ııgg ııgg ` diyebiliyorum sadece annem gulme kirizine girdi dilime,ellerime bir iki damla su doktu cozulduler. Annem bir yandan guluyor bir yandan ben evde yokken ortaligi bole karistirirsan boyle olur diyor tabi ben o sirada annemin solediklerini degilde benim aklima su cozumu niye gelmedi diye dusuniyorum bilsem dusun altina girerdim :)
Annem ve benim hic unutmadigimiz anilarimizdan biridir bu

eşim beni istemeye geldiklerinde eşime kahve vermeyi unuttmuştum heyecandan :KK9:
teyzem uyardı beni çok utanmıştım herkes güldü :KK9:

Hiç kimseye anlatamadığım rezilliğimi anlatayım bari ben de artık :KK17:

Sevdiceğimle farklı şehirlerdeyiz zaten ayda yılda bir görüşüyoruz.
Neyse geldi herşey çok güzel derken ben artık üşüttüm mü ne oldu hasta oluverdim ve rezilliklerimiz başlamış bulundu.
Midem o kadar çok bulanıyor ki kaç kere gittim kustum bilmiyorum.
En sonunda yatarken birden kalkamayınca sevdiceğim açtı poşeti gözünün önünde öyle bir kustum ki poşet doldu.
Bir taraftan midesi bulanacak diye düşünüyorum.
O aşkım çekinme yap diyor.
O durumda hiç çekiniyor gibi de durmuyordum ya.
Neyse yattım bitki çayı falan getirdi içtim.
Nasıl kötüydü diye düşünüyorum fazlasını düşünemiyorum ki.
Ayağa kalkmaya çalışıyorum o da yat yat diyor.
NAsıl oldu anlamadım ishal de oluvermişim.
Bİrden yaptım ..
Ama nasıl bir şoksa aşkım yaptım diyorum.
Ne yaptın diyor yavrum :KK17:
Yok bir şey falan diyorum ama ağzımdan kaçırdım nereye yok bir şey diyorum artık.
Söyle söyle dedi.
Söyledim :KK17:
Tamam aşkım üzülme öyle şeyler olur eşliğinde gittim değiştirdim çamaşırımı hemen poşete koyup çöpe attım.
Hala bana iyi misin diyor.
NAsıl iyi olayım o kadar rezillikten sonra.

`intikamim aci olacak` dedikleri sey bu olsa gerek hehheheheh yuregini sogutmussun
arkadaşlar geçen gün eşimle uyuyoruz , yüzüme bir yumruk geldiiii, yataktan fırladım gözlerim dolduu neredeyse korkudan ağlıycam şoook geçirdim resmen, eşimi dürttüm
- ne oluyor ne yaptın?
- at at at geliyorduu...
- ata benzer bir yanım mı var.
dedim ve o şokla uyudum ve , ertesi gün hiç abartısız bir tekmee ile uyandım:
- yahu sen ne yapıyorsun bana tekme attın. dedim
-vallahi köpek gördüm koşarak geliyordu ısıracaktı beni dedi.
- dün at, bugün köpek senin bana garezin mi var, uykuda rüya gördüm bahanesi ile yapıştırıyorsun dedim ve sinirlendim, uyudu eşimm..
bende pusuda bekliyorum onun dalmasını baktım horluyor dedim gonca iş başına geç...
Ben eşimin yüzüne bir tokat attım bu sıçradıı ne oldu ne oluyor dedi
dedim korkma sivri sinek gördümde...

Aldigin kararlarla nekadar cebellessende kendinle barisik oldugun icin seni tebrik ederim. Cok komiksin cok guldum. Umarim o istedigin etekleri giyersin ve istedigin salincagada biner dibine kadar sallanirsin :)

Hep söylediğim gibi, 1.80 boyunda, 85 kilo cüssesinde, İstanbul'dan ensesine vurduğunda, Konya'ya yuvarlanarak ekonomik bir biçimde gidebilen bir insanım.
Gene o zamanlar sevgiliyiz.Çay bahçesinde buluşmuş, kokmuş çay içmişiz üzerinize afiyet.Sonra çay bahçesinin dibinde bir park görüyorum.Eski Türk filmlerindeki gibi salıncaklara binelim, sallanalım, romantizmin dibine vuralım diye parlak bir fikirle eşimle salıncaklara doğru gidiyoruz.Biniyoruz yan yana.5 dakika, 10 dakika derken eşim sıkılıyor, "hadi gidelim" diyor ama git gidebilirsen.Daha doğrusu salıncaktan poponu kurtar kurtarabilirsen.Bana göre bir ömür süren azap anlarında başlıyorum içimden kendi kendime söylenmeye :"Sendeki popo, üçlü koltuğa oturduğunda, iki minderi kaplayan bir popo, ne demeye çocuk salıncağına binersinki?Romantizm istiyorsan önce boğazını tutacaksın, seni pis şişkooooo".Tabii eşime de çaktırmamak için naz, cilve fora.Sanki salıncakta değilim de cennete giden kayığa binmişim, hiç inesim yok havalarındayım.Allahım ne azap, dedim şimdi itfaiye gelecek, salıncağı kesip beni kurtaracak, ertesi gün 3. sayfada "Salıncağa sıkışan şişko kızı, 3 saat sonra itfaiye görevlileri zor kurtardı, hatta bu arada bir de utanmadan acıktığını söyleyerek yemek bile istedi, şok şok,şok".Artık rabbim sesimimi duyuyor, utançtan deli kuvvetimi geliyor ama çıkıyorum salıncaktan.Benimki hala nerde bir salıncak görse "ilk tanıştığımızda zor inmiştin, sen çok seversin salıncakları, bin istersen" diyor ama ben o gün yemin ettim nerde bir salıncak görsem çaktırmadan taş atar, yüzüne bile bakmaz kaçarım oracıktan.Pis salıncaklaaaarrrrr!!!

Hadi bu benim orantısızlığım, ya buna ne demeli?Cumhuriyetin ilanından sonraki günlere denk gelen bir dönemde 40 beden olmuşluğum ve bir kaç tane yazlık el kadar etek almışlığım var.Sonraki dönemlerde hep 42-44 olduğumdan onlar dolabımda gelinlik misali anlamlı ve bir kez giyilmiş olarak saklanır hala.Eşimin onlardan birini bulmasıyla olay gelişir.Israr ısrar üstüne giymemi ister.(Bundan sonraki kısım hem şişkoluk hem cinsellik içerir dikkat)Etek banyoda kafadan kazak giyermişcesine giyilir.En fazla sütyenin altına kadar iner.Çünkü belim traktör lastiği, kalçalar yukarda zaten tanımlanmış durumda.Etek de bir karış olunca, donun üstünde biten bir etekli ucube olarak yatak odasına girerim.Benimki başlar sırnaşmaya,
-şimdi bu eteğin düğmesini açıp, fermuarını indireceğim
-(şimdi z.çtın winstonlight, zaten düğme de fermuar da kapanmamış, rezilliğee geeel)
-Sonra da ayak parmaklarına kadar sürükleyip, çıkartacağım bu eteği.
-(dişinle belki tır çekebilirsin ama bu dediğin imkansız, o etek belden bile aşağı inemez)
-Sen de heyecanlısın değil mi hayatım? Neden konuşmuyorsun?Ne düşünüyorsun?
-(Yarın ilk iş diyete başlayacağım, ben bir pis şişkoyum)
Sonrasında etekle olayın daha heyecanlı olacağına inandırmam, iş sonrasında eteğin üstüme terden deli gibi yapışması, üstten de çıkmaması, banyodaki saç makasıyla bir güzel keserek çıkartmam, hemen çöpe atmamla bir şişkoluk anısına daha imza atmış bulunmaktayım.
Not1: Bunu yazarken bile bir yandan dondurma yiyen bir pis şişkoyum.
Not2:Kocam zannediyorumki ileri derecede hipermetrop, yoksa 40 beden eteği 44 beden karısına giymesi için teklif bile etmezdi.
Not3:Kararlıyım en kısa sürede o 40 beden geri kalan eteklere girip, en miniğinden bir salıncağa binip, o salıncaktan ve tüm salıncaklardan öcümü alıncaya kadar sallanacağım üleeeen.Arz ederim.

eşim beni istemeye geldiklerinde eşime kahve vermeyi unuttmuştum heyecandan :KK9:
teyzem uyardı beni çok utanmıştım herkes güldü :KK9:

ha haaa süpermiş bu $helal1prtz6.png :KK52::KK52::KK52:

o zamanlar lisedeyim.servisle gidip geliyordum okula..arkadaşımla ogün servisi kaçırmıştık ve benim çok tuvaletim gelmişti çok su içmiştim ogün :KK70: servisin arkasından koşmaya başladık ben o kadar gülüyorumki anlatamam aynı zamandada koşma çabası çişimi daha fazla tutmayı başaramadım tabi :KK70: :KK70: ve birazını altıma kaçırdım :KK70: sonra servisçi bizi fark etti ve durdu bindik oturduk. Meğersem bayağ bi yapmışım eşohmanım falan ıslakmış o ıslaklık koltuğa geçmiş ve koltukta sırılsıklam :KK70: arkadaşıma sessizce söyledim ama tüm servis öğrendi tabiii. Çok fena rezillikti. Asla unutmam çok talihsiz:KK70:

ilkini bilmem de dün akşamki taze rezilliğim;

dün akşam eşimle alışveriş merkezine gittik, her alışveriş sonrasında olduğu gibi, benim şeker yine taban yaptı, bi yandan da susuzluk.. çıkmadan içecek bir şeyler aldık, çıkıyoruz.. kapalı otoparka doğru yöneldik, bi kolumda poşet, diğer omuzumda çanta, bi elimde yağmurluğum, diğerinde içeceğim, dudaklarım ve zihnim ıcetea ile bütünleşmiş olarak yürüyorum. Kapalı otoparkta arabayı park ettiğimiz yere geliyoruz ama durumda bi anormallik var zira sevgili ve düşünceli eşim benimle aynı yöne doğru yürüyor.. "nereye geliyor bu, benim kapımdan mı girecek, diğer kapı açılmıyor muydu ya, hııı canım benim, elim kolum dolu diye kapıyı açacak herhalde bana," şaşkınlıkla karışık hayaller arasında öyle kulaçlar atıyorum ki, "tatlım yanlış arabaya binmeye çalışıyorsun" sesiyle kendime geldim.. Meğer bizim araba benim sağımdaymış...

Şu tuvaletle ilgili bi anı vardı aklıma geldi.Klozetlerin şu taharet sifonları gibi bişeyler var ya onlardan vardı ben de ne bileyim fazladan açmışım kendimi kaptırıp.
İç çamaşım su gibi oldu.Mecbur pantolonumu çekip çıktım yukarı allahtan beyaz önlüğüm vardı da kimse bişey anlamadı ama dondu bi taraflarım kışın ortasında.:KK52:

Hiç kimseye anlatamadığım rezilliğimi anlatayım bari ben de artık :KK17:

Sevdiceğimle farklı şehirlerdeyiz zaten ayda yılda bir görüşüyoruz.
Neyse geldi herşey çok güzel derken ben artık üşüttüm mü ne oldu hasta oluverdim ve rezilliklerimiz başlamış bulundu.
Midem o kadar çok bulanıyor ki kaç kere gittim kustum bilmiyorum.
En sonunda yatarken birden kalkamayınca sevdiceğim açtı poşeti gözünün önünde öyle bir kustum ki poşet doldu.
Bir taraftan midesi bulanacak diye düşünüyorum.
O aşkım çekinme yap diyor.
O durumda hiç çekiniyor gibi de durmuyordum ya.
Neyse yattım bitki çayı falan getirdi içtim.
Nasıl kötüydü diye düşünüyorum fazlasını düşünemiyorum ki.
Ayağa kalkmaya çalışıyorum o da yat yat diyor.
NAsıl oldu anlamadım ishal de oluvermişim.
Bİrden yaptım ..
Ama nasıl bir şoksa aşkım yaptım diyorum.
Ne yaptın diyor yavrum :KK17:
Yok bir şey falan diyorum ama ağzımdan kaçırdım nereye yok bir şey diyorum artık.
Söyle söyle dedi.
Söyledim :KK17:
Tamam aşkım üzülme öyle şeyler olur eşliğinde gittim değiştirdim çamaşırımı hemen poşete koyup çöpe attım.
Hala bana iyi misin diyor.
NAsıl iyi olayım o kadar rezillikten sonra.

aman yarabbımm.. gercekten tam bır rezıllık =( .. ınsallah hıc basıma gelmez helede su ıshal olayıı :18:

ayyyy valla bende anlatıcammm bi tanee :) 3-4 aylık evliyiz ve kendi evimiz yapıldı bittii bizde ev temizlemeye gittik eşim ben kayınvalidem ve kayınbabam... pimapenlerin kağıtlarını söküyoruz ve ev 7. katta... hepsi ailecek yüksekten korkarlar.. neyse kayınvalidemle kayınbabam allahtan içerideydi:) eşime artislenerek dedimki ayyyy ne korkaksınız ben yüksekten hiiiç korkmam tut beni ben dışarıdaki kağıtları alırım dedimm neyse oturdum pencerenin kenarına oda beni tutuyo sımsıkı taaa en sondakine ulaşayım derkenn benden pırrttt diye bişey çıktıı bi anda dondum kaldımmmm :KK53: eşime baktım duydunmu dedim utanarak duydum ama bişey olmazz aşkım o kadar yüksekteyiz nede olsa dedi ve ben yerlerdeyimm... çoooook utanmıştıııımmmmm :KK17:

aman yarabbımm.. gercekten tam bır rezıllık =( .. ınsallah hıc basıma gelmez helede su ıshal olayıı :18:

İnşallahh gelmezz ..
Ama düşünüyorum da olacağım kadar rezil olmuşum put olaylarını falan hiç saymıyorum zaten :KK17:
Artık daha kötüsü olmaz diye kendimi teselli ediyorum ..

Ben de eşime değil ama annemlere, babamlara, abimlere eniştemlere vs vs... Eşimle beraber herkese rezil olduk....
benim bir ablam var çok panik, kendisi kendini annem sanırdı... (Sanırdı çünkü artık bir anne o yüzden neyse ki kurtuldum... Buradan da öpüyorum kendisini çok :)))
Neyse, Ben 4 aylık hamileyim, eşimle yatak odasındayız telefonum arabada kalmış eşimin ki de salonda. Ablam ara ara ulaşamamış bize... 2-3 saat :KK17: Sonra saat 23:30 gibi eşim banyoya girdi bende o esnada çıkmış bulunuyorum üzerimde bornoz, kafamda havlu yorganın altında ısınmaya çalışıyorum... Zil çaldı bende amaaannn dedim yine yandaki daireye gelmişlerdir yanlış basmışlardır kalkma Sevcan yat, sonra yan dairenin ziline basıldı heh dedim doğru tespit... Ama nasıl bağırıyorlar benim komşuya aç kapıyı aç açççççç.... Daire kapısına kadar geldiler eniştem, ablam, annem babam, abim de sokak kapısında annem bağırıyor yavrummmm ahhhh kesin sobadan zehirlendi... Dan dan daann kapıya vuruyorlar komşularda çıktı... Ben bir şey yok diyemiyorum kapının ardından, ordan oraya koşuyorum pjama arıyorum... Ablam demesin mi enişteme kır kapıyı kır... Ben hemen bağırdım hayııııırrrr iyiyiz :KK70:DD kırmayın... biraz bekleyin... Sonra kafamda havlu üzerimde pijama açtım kapıyı tabi bunlar çaktı bizim işimiz olduğunu... Hayırdır dedim bi başladılar sen bizi öldürcen... Neden açmassın telefonlarını. Eşimin telefonunu aldım elime diğer ablam (ortalığı ayağa kaldırıp diğerlerini üzerime salan) nasıl ağlıyor telde... Ayy doğalgazdan zehirlendiniz sandık! Abla dedim sonra konuşcaz seninle....
Neyse gittiler ama rezilliğin daniskası...
Saat 00,30 da da bir diğer ablam aradı (4 kızız bu arada :)) bende o sinirle anlattım herşeyi ona nefes almadan, dedim bi sevişemicezmi yaaa... ordan eniştemin sesi, ee bizde gelseydik... Ablam eh kem küm söylücektim sana ama konuşmaya başladın telim bozuk hoperlörü açmadan normal konuşamıyorum.... :KK43: az daha bayılacaktım yani....
Tabi hiç bir şeyden habersiz olan eşim banyodan çıkınca aşkım o gürültü neydi bi ara kıyamet koptu :))) dedi...

Son düzenleme:
Ben de eşime değil ama annemlere, babamlara, abimlere eniştemlere vs vs... Eşimle beraber herkese rezil olduk....
benim bir ablam var çok panik, kendisi kendini annem sanırdı... (Sanırdı çünkü artık bir anne o yüzden neyse ki kurtuldum... Buradan da öpüyorum kendisini çok :)))
Neyse, Ben 4 aylık hamileyim, eşimle yatak odasındayız telefonum arabada kalmış eşimin ki de salonda. Ablam ara ara ulaşamamış bize... 2-3 saat :KK17: Sonra saat 23:30 gibi eşim banyoya girdi bende o esnada çıkmış bulunuyorum üzerimde bornoz, kafamda havlu yorganın altında ısınmaya çalışıyorum... Zil çaldı bende amaaannn dedim yine yandaki daireye gelmişlerdir yanlış basmışlardır kalkma Sevcan yat, sonra yan dairenin ziline basıldı heh dedim doğru tespit... Ama nasıl bağırıyorlar benim komşuya aç kapıyı aç açççççç.... Daire kapısına kadar geldiler eniştem, ablam, annem babam, abim de sokak kapısında annem bağırıyor yavrummmm ahhhh kesin sobadan zehirlendi... Dan dan daann kapıya vuruyorlar komşularda çıktı... Ben bir şey yok diyemiyorum kapının ardından, ordan oraya koşuyorum pjama arıyorum... Ablam demesin mi enişteme kır kapıyı kır... Ben hemen bağırdım hayııııırrrr iyiyiz :KK70:DD kırmayın... biraz bekleyin... Sonra kafamda havlu üzerimde pijama açtım kapıyı tabi bunlar çaktı bizim işimiz olduğunu... Hayırdır dedim bi başladılar sen bizi öldürcen... Neden açmassın telefonlarını. Eşimin telefonunu aldım elime diğer ablam (ortalığı ayağa kaldırıp diğerlerini üzerime salan) nasıl ağlıyor telde... Ayy doğalgazdan zehirlendiniz sandık! Abla dedim sonra konuşcaz seninle....
Saat 00,30 da da bir diğer ablam aradı (4 kızız bu arada :)) bende o sinirle anlattım herşeyi ona nefes almadan, dedim bi sevişemicezmi yaaa... ordan eniştemin sesi, ee bizde gelseydik... Ablam eh kem küm söylücektim sana ama konuşmaya başladın telim bozuk hoperlörü açmadan normal konuşamıyorum.... :KK43: az daha bayılacaktım yani....
Tabi hiç bir şeyden habersiz olan eşim banyodan çıkınca aşkım o gürültü neydi bi ara kıyamet koptu :))) dedi...

çok güldüm yaa :KK70: neyse artık aradıklarında açmazsanız telaşlanmazlar

ayy koptum..kedidir kedi deseydin:KK1:

Ben uyur gezerim gece kalkarım bazen. Eşimle hafta sonu uyandığımızda eşim dediki. (Ben uyumuşum yatakta eşimde tv izliyor) gece sen birden fırladın, kalktın, oturdun yatakta dedi, bende yüksek bir sesle KORKUTMUŞSUNDUUUUR! dedim. Eşim de ne korkutucam asıl sen beni korkuttun. Oturmuş yatakta, sadece başını geriye çevirmiş manyak gibi sırıtıyodun. İçine şeytan kaçtı sandım. Kafamı battaniyenin altına sokuyorum, açıyorum hala sırıtıyosun... Altıma edecektim! Aşkım yat hadi dedim de birden yattın dedi. Ama tabi gülerken de yere yattım :KK70:

X