sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...
Ben uyur gezerim gece kalkarım bazen. Eşimle hafta sonu uyandığımızda eşim dediki. (Ben uyumuşum yatakta eşimde tv izliyor) gece sen birden fırladın, kalktın, oturdun yatakta dedi, bende yüksek bir sesle KORKUTMUŞSUNDUUUUR! dedim. Eşim de ne korkutucam asıl sen beni korkuttun. Oturmuş yatakta, sadece başını geriye çevirmiş manyak gibi sırıtıyodun. İçine şeytan kaçtı sandım. Kafamı battaniyenin altına sokuyorum, açıyorum hala sırıtıyosun... Altıma edecektim! Aşkım yat hadi dedim de birden yattın dedi. Ama tabi gülerken de yere yattım
ayyy harikaydı yemin ederim gözümden yaş geldi gülerken :)))) Senin yerine koydum kendimi
okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .
o kadar cok utandım kı , anlatamam.
benimde uykumda sayıklama huyum varmış..eşim geçen bir ses geliyo kedi miyavlaması gibi uyandım baktım sen yattığın yerde üüüüüüüüü diye ağlıyosun ..''ne oldu canım hastamısın diye sordum,hayıırr kilo almadım zayıfım ben hala''diye çemkirdin bana dedi..bende tamam manken gibisin canım zayıfsın dedim hehehe diye psikopat gibi gülüp yattın dediama bunu rezillikten saymıyorum çünkü oda konuşuyo..aslında biz gerçek hayattan çok uyurken konuşuyoruz galiba eşimle:))
olabilir zamanla böyle uğraşatıkca döker tek tek:))bende uykuda sayıklayanlardanım 8 aylık ewliyim daha birşey demedi acaba çekiniyormu bana söylemeye:))))))
ya bi tane daha var ama kararsızdım yazmaya sonra düşündüm benim değil nasıl olsa yazayım gitsin:))
benim arkadaş nişanlanmıştı çocukta dr.işte....
böyle kalabalık arkadaş ortamında otururlarken laf dönmüş dolaşmış çocuğa sormuşlar x bir gece hastaneye gelse başından kanlar süzülüyo sende acilde görevlisin ne yaparsın..milletin amacıda çocuk desin o an ölürüm ,ben hiçbişey yapamam üzüntüden,gibi romnatiğe bağlasın..
tabi benim saftorkite kendince cilve yapıcak
''ayy bu kesin beni ayakta yapar yollar ''demiş...herkes şok doktorcuk şok..ve söylemek istediğide beni bi yerlere bile yatımaz ayakta tedavi edip yollar...millet araya laf karıştırmış bizim safiyeye nişanlısı canım iyimisin diye sorup duruyomuş''bozlma bişey olmaz''gbisinden bu anlamadığı için '' iyiyim sende iyi ki bi dr.sun dakka başı nabızmı ölçücen'diye çemkirmiş:)
.sonradan kızlrdan biri gizlice söyleyince bizimki kopmuş tabi..beni arayıp anlatırken şu anda yerin dibinden bağlanıyorum sana diyodu :90:
ya bi tane daha var ama kararsızdım yazmaya sonra düşündüm benim değil nasıl olsa yazayım gitsin:))
benim arkadaş nişanlanmıştı çocukta dr.işte....
Böyle kalabalık arkadaş ortamında otururlarken laf dönmüş dolaşmış çocuğa sormuşlar x bir gece hastaneye gelse başından kanlar süzülüyo sende acilde görevlisin ne yaparsın..milletin amacıda çocuk desin o an ölürüm ,ben hiçbişey yapamam üzüntüden,gibi romnatiğe bağlasın..
Tabi benim saftorkite kendince cilve yapıcak
''ayy bu kesin beni ayakta yapar yollar ''demiş...herkes şok doktorcuk şok..ve söylemek istediğide beni bi yerlere bile yatımaz ayakta tedavi edip yollar...millet araya laf karıştırmış bizim safiyeye nişanlısı canım iyimisin diye sorup duruyomuş''bozlma bişey olmaz''gbisinden bu anlamadığı için '' iyiyim sende iyi ki bi dr.sun dakka başı nabızmı ölçücen'diye çemkirmiş:)
.sonradan kızlrdan biri gizlice söyleyince bizimki kopmuş tabi..beni arayıp anlatırken şu anda yerin dibinden bağlanıyorum sana diyodu :90:
Ben de eşime değil ama annemlere, babamlara, abimlere eniştemlere vs vs... Eşimle beraber herkese rezil olduk....
benim bir ablam var çok panik, kendisi kendini annem sanırdı... (Sanırdı çünkü artık bir anne o yüzden neyse ki kurtuldum... Buradan da öpüyorum kendisini çok :)))
Neyse, Ben 4 aylık hamileyim, eşimle yatak odasındayız telefonum arabada kalmış eşimin ki de salonda. Ablam ara ara ulaşamamış bize... 2-3 saatSonra saat 23:30 gibi eşim banyoya girdi bende o esnada çıkmış bulunuyorum üzerimde bornoz, kafamda havlu yorganın altında ısınmaya çalışıyorum... Zil çaldı bende amaaannn dedim yine yandaki daireye gelmişlerdir yanlış basmışlardır kalkma Sevcan yat, sonra yan dairenin ziline basıldı heh dedim doğru tespit... Ama nasıl bağırıyorlar benim komşuya aç kapıyı aç açççççç.... Daire kapısına kadar geldiler eniştem, ablam, annem babam, abim de sokak kapısında annem bağırıyor yavrummmm ahhhh kesin sobadan zehirlendi... Dan dan daann kapıya vuruyorlar komşularda çıktı... Ben bir şey yok diyemiyorum kapının ardından, ordan oraya koşuyorum pjama arıyorum... Ablam demesin mi enişteme kır kapıyı kır... Ben hemen bağırdım hayııııırrrr iyiyiz DD kırmayın... biraz bekleyin... Sonra kafamda havlu üzerimde pijama açtım kapıyı tabi bunlar çaktı bizim işimiz olduğunu... Hayırdır dedim bi başladılar sen bizi öldürcen... Neden açmassın telefonlarını. Eşimin telefonunu aldım elime diğer ablam (ortalığı ayağa kaldırıp diğerlerini üzerime salan) nasıl ağlıyor telde... Ayy doğalgazdan zehirlendiniz sandık! Abla dedim sonra konuşcaz seninle....
Neyse gittiler ama rezilliğin daniskası...
Saat 00,30 da da bir diğer ablam aradı (4 kızız bu arada :)) bende o sinirle anlattım herşeyi ona nefes almadan, dedim bi sevişemicezmi yaaa... ordan eniştemin sesi, ee bizde gelseydik... Ablam eh kem küm söylücektim sana ama konuşmaya başladın telim bozuk hoperlörü açmadan normal konuşamıyorum....az daha bayılacaktım yani....
Tabi hiç bir şeyden habersiz olan eşim banyodan çıkınca aşkım o gürültü neydi bi ara kıyamet koptu :))) dedi...
biz de eşimle çıkmaya başladığımız zamanlar.. böyle 2 ay falan olmuş ama haftada en fazla 1 kez falan görüşüyoruz..neyse.. ben böyle makyaja ilk başladığım zamanlar tabi... neyi nereye sürcemi bile yeni öğrendim... gözümün üzerine far sürdüm siyah ,siyah göz kalemi,siyah rimel falan neyse gittik cafeye oturduk..
alışmadık g.tte don durmazmış hesabı,,ben de unutmuşum tabi makyaj olduğunu gözümde.. eşim bişeyler anlatıyo öyle bi gözüm kaşınmaya başladı ki anlatamam...sağ gözümü kaşıyorum da ovalıyorum da ovalıyorum...neyse baya bi kaşıdım.. eşim de şöyle baktı bana: sağ gözünün etrafı mı morardı senin....allah allah biraz önce bişey yoktu... biyere mi çarptın falan diyo... tabi benim jeton düştü bi baktım sağ elime kapkara....dedim bi lavobaya gidiyim.. neysetemizledim sağ tarafı.. allahım sağda bişey yok sol taraf makyajlı.. tabi onu da çıkarmaya çalıştım baya uğraştım... abunlarla yıkıyorum falan. gözüme sabun kaçtı.. allahım yanıyor....neyse yanına gittim masaya oturdum gzlerim kıpkırmızı eşim: sen ağladın mı bak hala yaş akıyo gözlerinden.. kıpkırmızı olmuş gözülerin.. canım ne oldu neen ağlıyosun bişey demedim ki sana... morluk da geçmiş sanki yanlış mı gördüm ne....
:)))))))))))))))))))))))))))) deli ya nası güldüm yurda gidince.. tabi irkaç ay snra olayı anlattım.. :)))
Ben uyur gezerim gece kalkarım bazen. Eşimle hafta sonu uyandığımızda eşim dediki. (Ben uyumuşum yatakta eşimde tv izliyor) gece sen birden fırladın, kalktın, oturdun yatakta dedi, bende yüksek bir sesle KORKUTMUŞSUNDUUUUR! dedim. Eşim de ne korkutucam asıl sen beni korkuttun. Oturmuş yatakta, sadece başını geriye çevirmiş manyak gibi sırıtıyodun. İçine şeytan kaçtı sandım. Kafamı battaniyenin altına sokuyorum, açıyorum hala sırıtıyosun... Altıma edecektim! Aşkım yat hadi dedim de birden yattın dedi. Ama tabi gülerken de yere yattım