Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benimde uykumda sayıklama huyum varmış..eşim geçen bir ses geliyo kedi miyavlaması gibi uyandım baktım sen yattığın yerde üüüüüüüüü diye ağlıyosun ..''ne oldu canım hastamısın diye sordum,hayıırr kilo almadım zayıfım ben hala''diye çemkirdin bana dedi..bende tamam manken gibisin canım zayıfsın dedim hehehe diye psikopat gibi gülüp yattın dediama bunu rezillikten saymıyorum çünkü oda konuşuyo..aslında biz gerçek hayattan çok uyurken konuşuyoruz galiba eşimle:))

ayyy harikaydı yemin ederim gözümden yaş geldi gülerken :)))) Senin yerine koydum kendimi

Hahahahahaha Çok güldümmm .... Kendimi gördüm birden. Ben de öyle kalkıp oturuyormuşum bir ara, geziyormuşum filan çocukken. Ama geçti şimdi

Benim degilde bi komsumuzun rezilligini anlatayim.
O zamanlar bunu istemeye gelmisler esi ve esinin ailesi..
Tabi simdiki gibi rahat olmuyormus kiz isteme felan. Eskiyi tahmin edersiniz kizlar nerdeyse dugun gecesi goreceklermis kocalarini..
Herkese hosgeldin demis kadin sira esine gelince onun damat adayi olgunu bilememis artik
Onada hosgeldin amca diyivermis..
Gulmekten olmustum anlattiginda

offfffffff:)senn daha kötüymüş:)

bende uykuda sayıklayanlardanım 8 aylık ewliyim daha birşey demedi acaba çekiniyormu bana söylemeye:))))))

ya bi tane daha var ama kararsızdım yazmaya sonra düşündüm benim değil nasıl olsa yazayım gitsin:))
benim arkadaş nişanlanmıştı çocukta dr.işte....
böyle kalabalık arkadaş ortamında otururlarken laf dönmüş dolaşmış çocuğa sormuşlar x bir gece hastaneye gelse başından kanlar süzülüyo sende acilde görevlisin ne yaparsın..milletin amacıda çocuk desin o an ölürüm ,ben hiçbişey yapamam üzüntüden,gibi romnatiğe bağlasın..
tabi benim saftorkite kendince cilve yapıcak
''ayy bu kesin beni ayakta yapar yollar ''demiş...herkes şok doktorcuk şok..ve söylemek istediğide beni bi yerlere bile yatımaz ayakta tedavi edip yollar...millet araya laf karıştırmış bizim safiyeye nişanlısı canım iyimisin diye sorup duruyomuş''bozlma bişey olmaz''gbisinden bu anlamadığı için '' iyiyim sende iyi ki bi dr.sun dakka başı nabızmı ölçücen'diye çemkirmiş:)
.sonradan kızlrdan biri gizlice söyleyince bizimki kopmuş tabi..beni arayıp anlatırken şu anda yerin dibinden bağlanıyorum sana diyodu :90:

Hay Allahim yaa

çatladım ama ya....

Komik olduğu için yazıyorum kızlar rezillik değil.
Akşam ablam aradı. Aramızdaki Konuşmaya bakarmısınız?

ben: efendim.
ablam: Geldin mi? evine koçtaş daaaaannn.
Ben: eveeeet.
Ablam: aldın mı? koç taşş....nıııııı
Ben: (tabi şok) Allah cezanı vermesin abla!
Ablam : ben Kandilini kutlucaktım aslında

iş yerinde oturduğum yerde kahkaha atıyorum ekrana bakıp. siz çok yaşayın kızlar :))))

Gecen gece bir olay sebebiyle gulme krizine girdim. Zaten gulmeye meyilli oldugum icin direk burayi actim gulmekten yarildim
Esim de allahim neydi gunahim benim diyo uyuyamadi

ay kızlar amcamın rezilliği geldi aklıma birazcık iğrenç ama babam anlatmıştı
Babamlar birgün amcamla dükkandayken halamın beyi gelmiş...neyse sohbet iyice koyulaşmaya başlamış veeeee amcam bir anda istemsiz hapşurmuş halamın beyinin suratına ve eniştenin alnında kocaman bir balgambabam,amcam ve enişte şok şok şokgerisini söylemeye gerek yok

kız sevcan enişten ne fenaymış :)))

biz de eşimle çıkmaya başladığımız zamanlar.. böyle 2 ay falan olmuş ama haftada en fazla 1 kez falan görüşüyoruz..neyse.. ben böyle makyaja ilk başladığım zamanlar tabi... neyi nereye sürcemi bile yeni öğrendim... gözümün üzerine far sürdüm siyah ,siyah göz kalemi,siyah rimel falan neyse gittik cafeye oturduk..
alışmadık g.tte don durmazmış hesabı,,ben de unutmuşum tabi makyaj olduğunu gözümde.. eşim bişeyler anlatıyo öyle bi gözüm kaşınmaya başladı ki anlatamam...sağ gözümü kaşıyorum da ovalıyorum da ovalıyorum...neyse baya bi kaşıdım.. eşim de şöyle baktı bana: sağ gözünün etrafı mı morardı senin....allah allah biraz önce bişey yoktu... biyere mi çarptın falan diyo... tabi benim jeton düştü bi baktım sağ elime kapkara....dedim bi lavobaya gidiyim.. neysetemizledim sağ tarafı.. allahım sağda bişey yok sol taraf makyajlı.. tabi onu da çıkarmaya çalıştım baya uğraştım... abunlarla yıkıyorum falan. gözüme sabun kaçtı.. allahım yanıyor....neyse yanına gittim masaya oturdum gzlerim kıpkırmızı eşim: sen ağladın mı bak hala yaş akıyo gözlerinden.. kıpkırmızı olmuş gözülerin.. canım ne oldu neen ağlıyosun bişey demedim ki sana... morluk da geçmiş sanki yanlış mı gördüm ne....
:)))))))))))))))))))))))))))) deli ya nası güldüm yurda gidince.. tabi irkaç ay snra olayı anlattım.. :)))

geometri dersinde dersi dinlemiyordum.. o zaman da üçgen falan görüyoruz.. hoca dik üçgenin karşısındaki kenarı anlatıyor.. benim dinlemediğimi görünce kaldırıp benieki söyle bakalım dik üçdende dik açının karşındaki kenara ne denir...
ben:hipopotamüs.....
tabi sınıf kopuyor ben de morlu alacalı bir renk oluyorum((
(dik üçgende dik açının karşısındaki kenar:hipotenüs:))))

Son düzenleme:

aynı durumda bende de
gecenin bir yarısı uyanmışım ve bana dosyaları getirin imzalayacağım diye feryat figan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…