Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar ben de bi rezillik anlatayım aslında ben yapmadım amaiçindeydim durumun.Birgün annem anneannem erkek arkadaşımın annesi erkek arkadaşım ve ben arabayla gidiyoruz herkes kendi arasında konusuyor bi yandan da radyo açık adam da bişeyler anlatıyor şu kadar lira bu kadar lira bilim adamlarının keşfi işte bilmem ne ama arka koltuktaki anne anneanne kayınvalide üçlemesinin sesinden kahkasından radyo azbuçuk duyuluyor.Neyse bir an bi anda bi sessizlik oldu radyodaki adam aynen şöyle dedi cinsel güç arttırıcı haplarla,cinsel hayatınız daha renkli olsun aşkımla bende bir şok hali ben gülmemek için kendimi zor tutuyorum aşkım ise kanalı değiştirmeye çalışıyo filan tam bir rezillikti :KK9:

Sayfayı sürekli takip ediyorum ve aklıma geldikçe "rezilliklerimi" yazıyorum. İşte bir tane daha :)
Bu arada benim bütün anılarım seneler evveline dayanıyor, bu da öyle tabii :)

Neyse efendim gelelim olay gününe.

O güne kadar market alışverişine ring seferleriyle gidiyordum. Bu seferler yarım saat ya da 45 dakika arayla oluyor burada.
O gün de gittim ama, bu kez bir farkla !!! bir gün önce aldığımız "arabamla"!!! :))))
Markete girdim alışverişimi yapıyordum, 15-20 dk olmuştu ki, bir anons..:KK42:
"x yöne gitmekte olan ring seferimiz 10 dakika sonra hareket edecektir. bu yöne gidecek olan müşterilerimizin servise gitmeleri bla bla bla" :KK55:

Ben anonsu duyunca aceleyle alışverişimi bitirdim, kasada işimi hallettim ve koşa koşa elimdeki poşetlerle servisteki yerimi aldım. Eve geldim. :KK53:

Öğleden sonra olduğu için, eve girer girmez marketten aldıklarımı yerleştirdim, yemek yaptım vs. derken akşam oldu, eşim geldi yemek yedik.
Masayı toplarken eşim, "Ya Marjinaly senin arabayı otoparkta göremedim, nereye parkettin?" diye sorunca,
Arabayla marketin otoparkına girişim, park edişim, film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti...
Aaaaa :KK30:ben arabayı markette unuttummm!!
dedim.
Eşim önce yüksek sesle "yuhhhh şaka yapıyorsun dimi " :KK53: dedi :KK52:
Ama nasıl kötü oldum anlatamam.. Gerçekten kısa süreli şok yaşadım..
:KK14:

Sen kendini de unutursun bir yerde, insan nasıl unutur, hadi unuttu bu saate kadar nasıl hatırlamaz ya diye diye çıktık evden onun arabasıyla, marketin otoparkından arabayı aldık geldik :)))))

Alışkanlık işte napiim unutmuşum..:86:

ay çok yaşayın siz gülmekten gözümden yaş geldi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bide anneme rezilliğim var o daha beterdi,,yine evliyiz yeni,,ama bu sefer annemin evindeyiz,,odada biz varız sadece eşimde rahat durmuyokii,,hemen sulanıyo banaa:KK57:annem gelcek yapma diyorum ama dinlemiyo bişey olmaz diyo,,açtı benim üst giysimi sütyenimin üzerinden bişeyler yapıyo salaaakk,,yapma etme dedikçe dahada pisleşiyoo:KK23::KK23:ne olduğunu çakmışsınızdır heralde,,bi kızın başına gelebilecek en utanç verici şey eşim benimkileri öpüp okşarken annem lak diye daldı içeri nasıl toparlandığımı ben hatırlamıyorum artık,,annem boznutuya vermedi ama gördü yanii,,çok utandım çooook:KK25::KK17::KK17::KK17:

ayyy çok kötüymüş bu ya:KK17::KK17:

ben eşime öle bi rezil oldum ki sormayın :KK50: neyse gece yattık rüyamda nasıl çişim var böle güzel bi tuvalet işiyorum işiyorum bitmio bi türlü neyse bi irkilmeyle uyandım bi bakarım o ne altıma kaçırmışım :KK9: hemen fırladım yataktan tabi elime aldığım gibi çamaşır suyu ve bezi başladım yatağı silmeye eşim uyanmasın diede sessiz sessiz siliorum neyse şöyle yorganı kaldıracak oldum ne görim adamın üstünede işemişim eşofmanı olduğu gibi ıslak :KK60: e mecburen utana sıkıla uyandırmak zorunda kalmıştım bana buğulu gözlerle bi baktı şöle bir tebessüm etti ve ağzında beni magmalara yollayacak şu sözleri döküldü "sıçsaydın karıcım" varın siz düşünün o anki halimi hala arada konuşur kızarırım :KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:sabah sabah güldürdü beni

Bi gün sevgilimin evindeyim. evde annesi ve yegeni var. biz askimin odasinda film izliyoruz neyse bayağı vakit gecmis sevgilimin cani sıkılmıs filimden bana sarıyo :KK70: neyse uzanir vaziyetteyim geldi üstüme beni öpmeye calisiyor bende ayaklarimla itekliyorum şakasına, ayaklarim göbeğinde kuvvet uyguluyorum oda gelebilmek icin kuvvet uyguluyor:KK70: bi anda kapı acıldı odaya abisi daldı benim ayaklar ikiye ayrıldı aşkım direk üstüme düstü suratımız çarpıstıı :KK70: tabi abisi durmus bize bakıo gözler faltaşıı sonra biz o haldeyken nasılsınız dedi bende refleks olarak iyiyiz abi sen nasilsin demezmyim :KK70: aşkımın bi yandan alnı kıpkırmızı bı yandan gülüo ama hiçte kalkmaya yeltenmioo rezil oldgumzla kaldık o gunden beri kaçıyorum abisini görmekten :KK70:

benim de bi anim var babam hastanede tabi ailecek moraller sifirda neyse babamla bizimkiler hebsi birinci katta sohbet ediyorlar bende aldigim esyalari babamin odasina cikardim dolabina yerloestirmek icin yengemde yanimda neyse esyalari yerlestirdik asansöre bindik digerlerinin yanina gitmek üzere 5 ci kattan 1 inecegiz icerisi tiklim tiklim en arkada yengemle ben önümüzde kisa bir adam ve onun önünde asiri kilolu bir bayan tabi yeni binecekler iceri girme cabasinda derken bu asiri kilolu bayan o kisa adama dogru sokuldu sanki adami ezecek gibi ben huylandim farkindayim kahkaha geliyo yengeme bakmak istemiyorum oda ayni sekilde farkindayim kacinci kattayiz diye bi baktim daha 3 teyiz sora artik dayanamadim yengemle gözgöze geldik ama nasil bir kahkaha patlattik tarifi yok agzimi tutuyorum burnumdan cikiyo yengemde ayni sekilde icerde nekadar insan varsa döndü bize bakiyor yani imkan olsa dicem kusura bakmayin sinir bosalmasi ama olmusum ikibüklüm devam gülüyorum 1 kata geldigimizde herkez disari cikdi ve resmen homurdaniyorlar cok utanmistim ama elimde deyildi cidden bir sinir bosalmasi oldu yengemle nezaman o günü hatirlasak gene ayni sekilde gülüyorum bazen insan elinde olmadan gülmemesi gerekenlere gülüyor :KK17: :KK17:

gülmekten kırıldım valla kızlar bende düşüneyim rezilliklerimi paylaşırım:KK52:

Taze rezılık anlatım :) Bu sabah askım işe gidicek neyse uyandı bu kıyafet gıy onu cıkar onu gıy bunu cıkar en sonunda gıydı cıkdı bahceye bı bakım dedı bahcemıze fıdeler dıkdık sumuklu bocekde onlara dadanıor dıe savas acdık bend emerak edıp cıkdım peısne yatakdan nasıl cıkdımsa o sekıld ebahceye cıkdım ( evım mustaık mahcelı) neyse bahcede ahenkle dolasıorum askım su kıraz cok guzel bana versene surdan erık versen oda toplayıp verıo bana sımdık tayyar gelır dıorum( kaynım) bız tam buceklere bakarken sne gel ben kendımı ıncırın arkasına nasıl atıysam :KK70: ustum musaıt degıl( sankı podyumda dolasıorum ayagımda dolgu topuk terlık ustumde saten pıjama ve sabahlım )
anamm deıdm alıı kos kardesın buraya dogru gelıor ben saklandım oda uyku sersemı anlamamıs saklandımı bahceye dogru gelıor 3 5 dak bekledım bahceden cıksınalrda gıdım dıe haa gıttı cıkım dedım alalhım ne gorem tam karsımda bıtı verdı :) bırden utandım kendımı bahcedekı koltuga attımkı bu ılk rezılım degıldır kaynıma:KK70:daha oncede dusa gırdım cıkdım ıc camasırlarım orda unutmusum kaynımda ıse gdıerken ugramsı elımı yuzmu yıkım deıd gırıd cıkdı sonr aben gırıdm lavaboya ne gprım benım seksuler meydana dolasıor :KK70:oldu gıbı allahımm sana gelıorum deıdm :)

sevgilimin bana rezillgi geldi simdide aklima, gerçi ben rezillik olarak algilamadim cok tatliydi :) bi gece isten gelmis ben farkli sehirdeyim, yatıyoruz telefonla konusuyoruz. konustuk konustuk, o gece sirf bara gitmeyim diye uyumadi ertesi gün de sabah 6 da kalkacak garibim :) uyu diyorum sesinden uykunun geldiği anlasiliyo diyorum, tabi o arada ciddi bi konu konusuyoruz o konuyaa bağlantılı olarak ben biseyler anlatıyorum ciddi ciddi kaptırmısım kendimi, garip bi ses tonuyla şşşş aşkım şu koltuğu çekde kafama düsmesin demez mi :KK70: ben tabı anladım uyuyakalmıs rüyasında konusuyo bi kahkaha patlattım uyandi noldu bana yaa dedi anlattim ikimizde gülmekten yerlere yattik.. şapşall yaa :)

Neyse bende bir anımı anlatacağım;
Sevgilim eşim vs değil ama anlatayım yinede. Üniversitedeyiz. Yine sıradan bir gün pansiyondayız. Ben liseden bir kız arkadaşımla msn den yazışıyorum. Uzun zamandır da görmemiştik birbirimizi. Cam açalım mı dedi. Olur dedim sevindim arkadaşımı görcem havasında saçımı yaptım bi ruj sürdüm oturdum sandalyeye açtık camı. Bende oda arkadaşım rahatsız olmasın diye sesi kapadım ama laptopun sesini kapamışım, msninki açık kalmış. Arkadaşım birden gaz çıkarmaya başladı hem alttan hem üstten gidiyor. Bozuntuya vermedim. Arkadaşımın yüz ifadesi değişti ama anlamadım. Sonra oda arkadaşım benim oturduğum masanın arkasında benim gardolabım var aynalı onun önüne oturdu kaşlarını alıryor bi yandan gaz çıkarmaya devam. Baktım kız büyüttü göğüslerinin kıllarını almaya başladı. Bende safım msn sayfasını aşağı almışım birşey okuyorum netten. Hemen kız bir şey yazdı bakmak için açtım ne göreyim kabak gibi arkadaş görünüyor kıllarını alıyor :KK53: bende hemen olayı kapatmaya çalışıyorum yana kayıyorum. Bi yandan kıza tebessüm etcem şirin gözükcem gülmemle dişlerimin halini görmen faciaydı.:KK53::KK53: Kıvırcık salatası yapmıştık dişlerimde kalmış :KK53: kız bana ne kadar pissiniz dedi ve gitti :KK60::KK60::KK60: ve ben o günden sonra o arkadaşımın sadece nişanını tebrik edebildim :KK31:

dün akşam yatarken aklıma geldi çünkü.....

sanırım geçen sene temmuz ayı gibiydi hava sıcak sabah işe gitmek için kalktık eşim benden önce çıkacaktı benim üzerimde yaz sıcak diye beyaz mini bir gecelik var,içinde yalnızca don :KK17: eşim gitti ben evi topluyorum akşam eve gelmicez diye çöpü hazırladım kapıcı alsın diye kapıya bırakıcam herkes uyuyor diye ben o gecelikle kapının önüne çöpü bırakırken bir ayağım kapıda diğeri dışarıda birden dengem kayboldu ve ben kapının önünde hop arkamdan kapı dan diye kapandı,ben kaldımmı yarı çıplak kapının önünde önce ensemden kulaklarıma ateş bastı bir an rüyadır diyorum,kapıyı sanki açılacak ya sallıyorum açılsın diye,ağlıcam neye kime ağlıcam,kıçım başım meydanda :KK52: aklıma bişey gelmiyor karşı komşu aklıma geldi ya bismillah dedim zili çaldım kafam kapıda vücudum yanda durumu anlattım içeri geçin eşim yardım etsin dedi ama ben"lütfen üzerime bişey verin böyle olmaz" diyorum (bu arada sitede daha yeniyiz kapıcı haricinde kimseyi tanımıyorum komşumla ilk konuşmamız:KK1:) içeri geçtim üzerimde yaz günü uzun hırka tanımadığım insanların salonunda öylece oturuyorum geceliği çekiştire çekiştire.komşunun eşi kalktı kadın durumu anlattı bu arada ev beni basıyor ağlıcam titriyorum işe geç kaldım yarı çıplağım kapı nasıl açılır sonra eşime ne derim :KK53: çilingir çağırdılar kapı açıldı eve geçip para vericem kapıda çilingir,komuşunun eşi hepsi orada ben hırkayla kapıya çıktım yazık arkalarını dönüyorlar içeri geçtim para verdim kapıyı kapattım resmen dualarla halıyı öptüm,tel.eşime anlatıyorum kapat sabah sabah moralimi bozma diyor :KK9: akşam detaylı anlattım gecelik kısmını diyecek bişey bulamıyorum sana bir daha o geceliği giymek ve çöp çıkarmak sana yasak diyor :KK57:
dün akşam aynı geceliği giydim gülmekten uyuyamadım :KK52::KK52::KK52:

Bi tane de ben anlatayım....

Eşimle evlendiğimiz ilk yıldı.Ben çalışma hayatıyla birlikte ev işlerini de yürütmeye çalışıyorum tabii.(her ne kadar zor olsa da...)Hafta sonu tum çamaşırları yıkadım ama onları katlayıp yerleştirecek vaktim olmadı.Ben de pazartesi sabahı yatak odasına çamasırları attım evden cıktım.Aksamları işten beraber dönüyoruz eşimle.Ben eve girer girmez lavaboya girdim.O sırada eşimden bir ses adam yıkıyor ortalıgı ''Koş aşkım koş bizim eve hırsız girmiş''Aman allahım nasıl telaşlandım hemen toparlanıp cıktım.Eşim kapıda bekliyormus zaten.''Hani dedim nerden anladın?'' Bu elimden tuttu yatak odasına götürdü.Odada çamaşırlar her yerde...Ben hala şoktayım tabi takılarımı kontrol ediyorum bir şey almamış aşkım diyorum:))Kocam geldi sarıldı ah karıcım bunu sen yapmadın mı dedi de öyle kendime gelebildim.O gunden beri eşim ne zaman yatak odasında yıkanan çamaşırları görse '' Aşkım koş eve hırsız girmiş'' der...:)).

Liseye yeni başlamışım, etraf yakışıklı erkek kaynıyor ve tabi benim ve benim gibi olan arkadaşımın, burnu kaf dağında hava alıyor. Biz iki havalı kız kantinin önünden yavaş salınımlarla geçerken, diğer taraftan acaba kimler dikkat kesiliyor diye göz ucuyla etrafı süzerken, bizim botlarımızın, artık ne hikmetse ikimizin de bağcıkları çözülmüş. Hal böyleyken ikimizin bağcığı birbirine girer ve biz neye uğradığımızı şaşırarak kendimizi yerde buluruz. Ayağa kalkmamız için de önce sevgili, dost bağcıklarımızı birbirinden ayırmamız gerekir. Bu arada ayağa kalkma denemeleri ve rezilliğin verdiği yerin dibine geçme istekleri birbirine karışır. Yerde uzun bir süre cebelleştikten sonra nihayet bağcıklar çözülür ve içimizdeki inanılmaz kaçma isteği ile kalabalığı sıyırıp geçeriz. Bu arada bizim, artık yine ne hikmetse ikimizin de, yerdeki cebelleşmeden dolayı eteklerin arkası kalmıştır. Biz içimizdeki utancı bastırmaya çalışırken arkamızdan düşman sesler "kızzzlaaar poponuzu kapatın" diye bir telkinde bulunur. Biz o günden sonra ikinci sınıfa geçene kadar, sefertaslarımızla yemeğimizi götürür ve sınıfın bir köşesine sinerek yemeklerimizi yeriz.

Hadi bir tane daha gelsin. Sevgilimle birlikte boğazda çay keyfi yapıyoruz. İlişkimize başlayalı tam olarak bir hafta olmuş ve heyecanımız tabi ki dorukta. Benim heyecan biraz fazla olacak ki, hem bir taraftan sevgilime bir şeyler anlatıyorum, diğer taraftan nazlı kız havaları ve bu arada elim sevgilimin şeyinin üzerine mesken tutuyor. Ama alık ben, bunu hiç farketmiyorum. Sevgilim; "hayatım o el biraz daha orada beklerse, hiç beklemeyeceğin kazalara sebebiyet verir diyor." İşte o an benim yıkıldığım andır. Kızarma, bozarma ve morarma üçlüsü arasında gidip geliyorum...

bende geçen gün annem,teyzem ben metrobüsteyiz.çok kalabalıktı ayakta gidiyoruz.Bende boğaz manzarasına bayılırm hep geçerken gözümü ayırmam dışarıdan.öyle dışarıyı izlerken bir yandanda annemin tutunmuş elinin üzerinden tutunuyorum ve parmaklarıyla falan oynuyorum.Ardından başımı bi indirdim annemin eli değil!:KK70: annemn koltugunun altından elini uzatmış tutunan bi adamın eli! ve gözünü ayırmadan şaşkın şaşkın bana bakıyo :KK70: hemen elimi çektim gülmekten öldüm bütün yol boyunca :KK70:

alışverişe gittiğimiz günlerin birinde kabinde şile bezinden gömlek deniyorum kızda yardımcı olacağım diye askıdan çıkarmaya çalışırken gömlek delindi bende nişanlıma dönerek aşkım sen beni böyle delmiştin demi dedim adamın girmediği renk kalmadı kız başka tarafa nişanlım başka tarafa bakıyorlar ben hala dediğimin farkında değilim birde diyorum ki cevap neden vermiyorsun bana diye o kumaştan benimde gömleğim vardı ve nişanlım askıya asmaya çalışırken delinmişti ben tamamen onu kastetmiştim oysaki :KK1::KK1::KK1::KK1:

Allah iyliğini versin senin cisem
senin yazdıklarına çok gülüyorum :))

anamm okudukça hatırlıyorum mübarek.. bende kurban bayramında et işte kemik suyu falan yaptım salağım ya aklıma gelmedi buz dolabı poşetleri bende gittim buz kaplarına koydum neyse eşim işten geldi. sağolası kaynanamların yüzünden tartıştık yemek yicez ben pas vermiyorum bi temmuz ayı falandı. bu kola benim hararetimi almaz şimdi dedi kocacım buz aldı buz koydu :) sonrada "ey büyük Allahım herşeymi aksi gitcek acaba bu kolanın tadı niye bozuk yok yoookk yemin ettim şikayet etcem bide en iyi marka yazıklar olsun kuyruk yağımı koymşlar ne" diyinceee benim sinrlerim bi anda alınıverdi.. koptum gülmekten şimdi desem onlar et suyu diye bide onun orda ne işi var dicek neyse dedim pınar sen sus cihan kudursun:)

yağlı kola

süper :))

kızlar bir tanede benden...eski erkek arkadaşım bana supriz yaparak mihribat korusuna götürdü yürüyoruz romantik romantik sonra ben tutturdum resmimi çek diye oradada tahtadan yapılmış sur şeklinde setler vardı dedim ben bunun üstüne oturcam orda çekermisin tamam dedi güzelce oturmamada yardım etti .. sonra neyse resim falan çekti kimse yok etrafta bide üstüne cebinden tek taş çıkarıp evlenme teklifi etti tabii benn o an bulutlardayımm sarıldım falan sonra kalkmak istedim kalkamıyorumm bişi beni sanki olduğum yere geri çekiyo sonra sanki pantolum yırtıldı gibi oldu ama hala olduğum yerden kalkamıyorum dedim galiba pantolum yırtıldı yardım et kalkıcam sonra elimi arkama götürmemle birlikte ne olduğunu anlamak içinnn anaaaammmm ziftinn üstüne oturmuşum arkamm simsiyahhh ellerime bulaştıı sonraa o bana yardım edeyim derken onada bulaştı zift biz bi güzel ziftlendik ama ben ağlıyorum hayatımın en mutlu günü maf oldu diye yemek falan yicektik sonra ben böyle dolaşamam dedim bana pantolon bakmaya çıktık ama arabaya binerken poşetin üstüne oturdum ziftliyim buram buram o da yapışmış sonra arkama ayyyy ne rezillikti anlatamamm ... sonra aldık bi pantolonda ferahladımm :KK52::KK52: birde bi evlilik teklifi etmeyi beceremedin beni oraya sen niye oturttun diye azarladım sanki o beni zoraki oturttu oraya suç bastırıcam yaaa :KK52::KK52:

X