dün akşam yatarken aklıma geldi çünkü.....
sanırım geçen sene temmuz ayı gibiydi hava sıcak sabah işe gitmek için kalktık eşim benden önce çıkacaktı benim üzerimde yaz sıcak diye beyaz mini bir gecelik var,içinde yalnızca don
eşim gitti ben evi topluyorum akşam eve gelmicez diye çöpü hazırladım kapıcı alsın diye kapıya bırakıcam herkes uyuyor diye ben o gecelikle kapının önüne çöpü bırakırken bir ayağım kapıda diğeri dışarıda birden dengem kayboldu ve ben kapının önünde hop arkamdan kapı dan diye kapandı,ben kaldımmı yarı çıplak kapının önünde önce ensemden kulaklarıma ateş bastı bir an rüyadır diyorum,kapıyı sanki açılacak ya sallıyorum açılsın diye,ağlıcam neye kime ağlıcam,kıçım başım meydanda
aklıma bişey gelmiyor karşı komşu aklıma geldi ya bismillah dedim zili çaldım kafam kapıda vücudum yanda durumu anlattım içeri geçin eşim yardım etsin dedi ama ben"lütfen üzerime bişey verin böyle olmaz" diyorum (bu arada sitede daha yeniyiz kapıcı haricinde kimseyi tanımıyorum komşumla ilk konuşmamız
) içeri geçtim üzerimde yaz günü uzun hırka tanımadığım insanların salonunda öylece oturuyorum geceliği çekiştire çekiştire.komşunun eşi kalktı kadın durumu anlattı bu arada ev beni basıyor ağlıcam titriyorum işe geç kaldım yarı çıplağım kapı nasıl açılır sonra eşime ne derim
çilingir çağırdılar kapı açıldı eve geçip para vericem kapıda çilingir,komuşunun eşi hepsi orada ben hırkayla kapıya çıktım yazık arkalarını dönüyorlar içeri geçtim para verdim kapıyı kapattım resmen dualarla halıyı öptüm,tel.eşime anlatıyorum kapat sabah sabah moralimi bozma diyor
akşam detaylı anlattım gecelik kısmını diyecek bişey bulamıyorum sana bir daha o geceliği giymek ve çöp çıkarmak sana yasak diyor
dün akşam aynı geceliği giydim gülmekten uyuyamadım