- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
yok canım attım tabikihep uğraşırdı aman acımıyordurda alabiliyorsundur diye bende acıyıp acımadığını gösterdim
super ya! ne cezaret varmis sende:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım attım tabikihep uğraşırdı aman acımıyordurda alabiliyorsundur diye bende acıyıp acımadığını gösterdim
super ya! ne cezaret varmis sende:))
off benimkide yanlis anlasilma sonucu rezil olusum...
esimle oturuyorduk bende 13 haftalik hamileyim.. bebek hakkinda konusuyoruz. bir yandanda tv izliyor , tvdeki konu; insan beyni.. esim döndü askim senin beynin nekadar biliyormusun demis.. bende sadece nekadar kismini anladim , 7 cm dedim.. allahim bi gülüyor gülüyor noldu dedim senin beynin 7 cm mi dedi. ben tabi yanlis anlamisim benim anladigim yani tahmin ettigim soru : bebek nekadar oldu? cok fena oldum yaa simdi her aklina gelince dalga geciyor 7 cm diye.. gecenlerde kaynbabamlara gitmistik orda kas göz isareti yapiyordu söyleyeyimmi die.. ben ona cevabini verdim en azindan benimki 7 cm senin hic yok die sinirlendirmek amacli ama yook adam bana takmis hic tinlamiyor. beni deli ediyor..
çok güldüm ya hakkaten müthişmişya benim hiç eşime rezilliğim olmadı ama aklıma şimdi annemle yaşadığımız bir olay geldi yazayım dedim. Bundan yaklaşık 15 sene önce falandı annemle hastaneye gitmiştik hastanenin kapısında annem koşmaya başladı birden karşıdanda bi kadın aynı şekilde anneme koşuyor bende çocuğum tabi bakıyorum öyle, neyse bunlar eski türk filmlerindeki aşıklar gibi koşup sarıldılar birbirlerine nasılsın falan filan muhabbet ettiler sonra birden ikisininde suratı değişti uzaklaştılar birbirlerinden.Bende ''anne kim o kadın?''diye soruyorum anneme, annemden gelen cevapsa:'' ne bileyim kızım tanımıyorum '' ya hadi bizimki kadını birine benzetti koştu diyorum ama kadındamı annemi birine benzetti onu çözemedim bi türlü o gün aklımıza gelince hep güleriz ve ben anneme sorarım hep '' anne kimdi o kadın yaaa?'' annemde:'' ne bileyim kızım tanımıyodum'' der.
yemek rezillikleri 1
atates kızartması hepsi birbirine yapışmış lapa halinde sofraya getirdim
eşim:canım patatesleri yağ iyice ısınınca atarsan tek tek kızarırlar...
yemek rezillkler 2
ilke kez tarhana çorbası yapcam.. koca tecereye 2 yemek kaşığı tarhana ve üzerine soğuk su doldurdum...
akşam sofraya getirdim
eşim: canım bi pipet getir de onunla içeyim kaşıkla zor oluyo:)))
yemek rezillikleri 3
artık ben tarhanayapcam ya illa. hani çok sulu oldu ya birkaç gün sonra yine tarhana yapmaya karar verdim.. bu sefer küçük tencereye 7-8 kaşık tarhana üzerine su koydum,pişirdim.. akşam sofraya getirdim..
eşim:canım bi bıçak getir de ekmeğe sürüp yiyelim:=)))
tespitine hayran kaldım doğrusu...evet gece geç vakte kadar kitap okurum.bi ara bu eşimle benim arasında muhalefet konusuydu,gece lambası olmasına rağmen ışıktan rahatsız oluyo,uykusunu alamıyor diye ricalarda bulunuyordu okuma diye.ben de kendimce dahiyane bir çözüm buldum,gittim ona bir göz bandı aldım.yanlız renk ve desende çok seçeneğim yoktu,şöyle iri kalpli,hello kitty desenli bişey oldu bu.başta kabul etmedi takmam ben böyle şeyler dedi,ben de sen bilirsin ışığa katlan o zaman dedim.homurdanıp sonunda kabul etti.gece takıp yatınca,ben kitap okurken ona birden gözüm takıldı....saç sakal birbirine karışmış,takmış hello kitty'yi yatıyo ööle....koptum bi an başladım gülmeye,öyle ki sesime eşim uyandı,ne kitap okuyabildim ne de adamı uyuttum gülmekten...
aman canım, telefon bile beni şoka soktu, onu düşünemiyorum
kızımı ilk denize soktuğum zaman bebekti daha...belime kadar girmiş,onu koltuk altından tutmuş yüzdürüyordum.eşime döndüm:'şuna bak ya,ne güzel yüzüyor...'dedim sonra kızıma döndüm gülümseyerek:'prenses benim kızım yaaa....'dedim.birden denizden bir kabarcık çıktı ve flop diye kızımın kakası yanımdan hürriyet abidesi gibi süzülüverdi...ben şok sağ sola bakıyorum.eşim:'prenses yumurtladı...'dedi...neyseki gören olmadı,ya da oldu da görmemezlikten geldiler...
çok tatlısın ya annelik bu olsa gerek aklın bebişteeeeçok güldüm kız bozuk moralim yerine geldiiiiiiinşallah bende hamiş kalırımda eşime böyle rezil olurum onada razıyımayrıca rezillikte olmamış güzel bir anınız oldu işte daha neeeee
ins allahim sanada nasip eder.. rezillik surda esimin suratina her baktigimda sinssi sinsi gülüp 7 cm deyisi.. öperken 7 cmlik askim deyisi
Benimde böyle bişi olmuştu canım ya arabadaykene ölüyordum agrıdan nefes alamıyodum bide bana bakıp bakıp bişi yoktur ya abartma falan demiyorlar mıydı delirmiştimben de lisedeydim ama lise kaçta bilmiyorum...
o zamanlar eski böyle büyük otobüsler vardı 302 mi 203 mü bilmiyorum ama eski püskü okulun servisi.. okula servisle gidip geliyorum. en son durak da bizim durak. aynı yerden 3 kişi o okula gidiyorduk..
ben hep ön kapıdan inerdim ama o gün arka kapı daha yakın diye ordan iniyim dedim. önden 2 arkadaş indi.. hava da soğuk kış yerler buz..
neyse ben de tam indim iniyorum servisin kapısı kapandı .. ayağımın biri kapıda sıkıştı. beyinsiz servisçi ama nasıl böyle gaza bastı gidiyo.. ben de tek ayak üstünde zıplıyorum trafik tıkandı durdu servis çok gitmeden ama nası ağlıyorum ellerle işaretler yapıyorum.. hani söylesinler servisçiye diye...
neyseki o beraber indiğimiz kişilerden biri söyledi servisçiye ön kapıya falan koştu. adam da tam mal ya. durdu bi şey oldu mu diyo. daha ne olcak dedim.. nası ayağım şişmiş iiki kopmadı bileğimden.. öbür salak da gülüyodu pis pis
Koptum bunaaaaaaaayemek rezillikleri 1
atates kızartması hepsi birbirine yapışmış lapa halinde sofraya getirdim
eşim:canım patatesleri yağ iyice ısınınca atarsan tek tek kızarırlar...
yemek rezillkler 2
ilke kez tarhana çorbası yapcam.. koca tecereye 2 yemek kaşığı tarhana ve üzerine soğuk su doldurdum...
akşam sofraya getirdim
eşim: canım bi pipet getir de onunla içeyim kaşıkla zor oluyo:)))
yemek rezillikleri 3
artık ben tarhanayapcam ya illa. hani çok sulu oldu ya birkaç gün sonra yine tarhana yapmaya karar verdim.. bu sefer küçük tencereye 7-8 kaşık tarhana üzerine su koydum,pişirdim.. akşam sofraya getirdim..
eşim:canım bi bıçak getir de ekmeğe sürüp yiyelim:=)))
ahahahhaah hepimizin küçüklükte vardır böyle kırdığı potlar yaptığı rezilliklergece gece uykum kaçtı.bari bi tanede ben anlatayım..ama eşime değil daha çocukken yaptığım bir rezillik..
bizim sülale kalabalıktır ve akşam bi ailede toplanır muhabbet edilir filan.şimdi ben biraz küçüğüm erkeklerin yanında oturuyorum..annemlerde teyzemlerle filan kadınlar grup olmuş hem sohbet edyolar hemd e herkes bi yandan tv izliyoruz..genç kızlarda mutfakta servis işiyle meşgul..neyse o zamanlarda böle öpüşmek filan olunca tvde hemen kanal değiştirilirdi..yine öle bişey çıktı adam kadını öptü ve seviş benimle gibi bişeyler dedi tabi erkekler kumandaya bakıyolar yok neyse herkes konuşuyomuş gibi hiç duymamışlar gibi idare ediyolar bi karmaşa teyzemin kızı mutfaktan bişeyler ''demiş'' teyzemde anneme dönüp ne dedi diye sordu ..dikkat!!bende tvdekileri soruyo anlayıp ''teyze adam kadını öptü sonrda seviş benle dedi'' diyorum ama son sesle:)))annem kaş göz yapmaktan garibim bi hal olmuştu.sonra bi bahaneyle mutfağa göndermişlerdi sesimi kesmek için:)
Ay bu çok fena ya böyle bu durumda kalmak istemezdim bende çok utanırım çünkü erkeklerle paylaşamam ya yerin dibine girerimhepinizin ki süperdi ya aksam sabaha kadar oturdum onları okudum gül gül öldüm
bende anlatayım bitane sevgilime ilk rezil oldgum anı..
üni birinci sınıfdaydık...sevgilim evde kalıyordu..ben gidiyodum arada ama kalmamstım hiç...bi gün ısrar etti kal die
kıramadım kaldım ben...şans işte benimkide ya
sabah uyandım lavaboya gittim bi baktım bi iki damla kan gelmiş hasta olmusum
ben şoktayım daha vardı 2 3 gün snra erken gelmiş...
odaya kostum hemen sevgilim lavobya gitmşke çantamdan alıp pedi lavobaya gidicem
tam çantamdan çıkarıyorum baktım kapı açıldı bir bagrmısım çık dısarı die bizimki şokta kafayı uzatmadan çıktı bklyo kapıda (bende utanıyorum daha 3 ay olmusçıkmaya bşlıyalı hiç böle konlar konşlmams daha öpüşmemişiz bile ne ypcagımı bilemedim)
aldım pedi tuttum lavobonun yolunu benimki oluyo dio ama ben hiç tın ses yok
geldim odaya sevgilim oturmus yataga ama nasıl ciddi ciddi düşünüyo
aramızdaki diolg
+ noldu canım
-yok bişey
+hastamı oldun (gayet normal şklde soruyo)
-(bende tık yok öle bakakaldım)
+neden saklıyosun canım çok normal böle şeyler falan filan bir sürü laf ama bende tepki yok böle kaldım ben
o kadar utanmstım kiilk defa bi erkekle bi konşluyo ve ilk sevgilim öle kalakalmstım...şimdi 4 sene oldu beraber bazen aklıma gelr çok gülerim halime
Yazık olmuş adama koptum ama ya iyi yapmışın gezmesin kıllı kıllı ahahahay bir tane daha benden.....eşimle yeni evliyiz işten geldi duşa girdi neyse bende lahmacun içi hazırlıyorum elimede lahmacunu karıştırmak için eldiven taktım o an aklıma bir muziplik geldi:)))))eşimde bornozla tv izliyor ben eldiveni taktım geldim eşimin yanına.....
ben:hayatım aaa bornozunun arkası leke mi olmuş ne?dönde bir bakayım
eşim:aaa nolmuşkı aşkım:26:
neyse eşime arkasını dönderdim bakacağım ya güya eşim normalde fazla tüylü değildir ama bel kısmında azcık bişeyler var elimdeki eldivenle çarttttttt diye kıllarını çektim
eşim bir çığlık attı
nasılda kızıyor bana napıyosun sen diye ama ben bastım kahkahayı noldu çok mu acıdı diyeeeeeeaslında rezillik sayılmaz ama komık bir anımızdıeşimde yooo acımadıkı acımadıkı demeye başladı gülüştük
Çaktırmasaydın keşke bi an basiretin bağlanmış demekayyy lionessss'in yaşadığının tam tersini yaşadım benn
Sevgilimle otobüste eve gidiyoruz, yanyana oturduk ve koluna girdim, o sırada dirseğim malum taraflara denk geldii ve sert bişey koluma çarptı, ben hemen çektim kolumu tabi, ama o kadar utandım ki bir de aptal gibi "o neydi yaa" "neydi o?" "koluma çarpan neydii?" diye bir sürü soru soruyorum ardarda, "ne olacak hayatım ya telefonum" dedi, "hadi hadi, doğru söyle" diye ısrar ediyorum bir de "vallahi telefonum yaa" diyerek telefonunu çıkardı cebinden. Gerçekten telefonuymuş. yok yere rezil oldum yani:18:
Offf keşke anlamasaymış ay inşallah böyle şeyler gelmez başıma ama o utanma diye uydurdugu yalanlar varya ozaman daha kötü olmussundur dimigeçen yaz nişanlımla yatıyoruz gece vakti. bi baktım beni kaldırıyor; bebeğiim bebeğim kalk çok terlemişin. ki meğersem ben altıma kaçırmışımallllllaaaaaaahhh ben hııı evet bebeğim deddik kaçtım tuvalete. ama oda anlmış.. ben tuvaletten kçtım utançtan yüzm kıpkırmızı.. oda dediki benim bebeğim ateşide vardı zaten yatarken hasta olmuş çokmu derin uyumuş. allahım çocuk anladı bari dahada rezil almayayayım diye kendince yalanlar uyduruyoo bende ; hıhhh evet ya felan gittim yattım hemen başka yatağa...
ne zamandir takip ediyordum,ne zaman moralim bozuk olsa bu topige gelirimbirgun otobusle istanbul ankara yolculugu yapiyoruz..iki cocugum,gorumcem,kayinbabam,temmuz ayi nasilda sicak..benim motor bozuk,bagirsaklarim yerinde durmuyor gurul gurul,neyse mola verdi sofor,kostum gittim wc ye..hiç bisey yok kuru gurultuneyse mola bitti..yola devam sonra ben fenalastim karnim agriyor skistim,acil wc ye gitmem lazim,,gorumceye dedimki sorsana daha ne kadar var adam demezmi bir saat,cocuk skisti durmuyo bi yerde mola versek,sofor yok abla duramayiz dedi..nasil soguk terler dokuyorum..agliyorum bittim kimseye caktirmiyorum,sonunda geldik otobus durdu,gorumceye dedimki cocugun birini ben aliyorum digeri sende dursun wc bulmam lazim..kostur kostur wc ariyorum,soruyorum bide wc ne tarafta cocuk sikstida,sonunda buldum,hepsi dolu birisi bos ordada temizlikci var wc yi silio,cikarmisiniz dedim du bitirimde diyo.YAa CIK CABUUUKKKK kadin neye ugradigini sasirdi cikti,ben pantalonumu indirmeden..$irrrrrr gitti su gibicamasirimi cikardim cope attim ciktim temizlikci beni beklio temizlicek kadin girdi AAAAA bu ne yuh dedi cikti bana bakti, hiç kendimi bozmuyorum ama aynadan sacimi basimi duzeltiyorum bacaklarim yapisik halde devam ettim,cok berbat bir gundu
Ay koptumayyy daha öncede buraya rezilliklerimi anlattım ama böylesi asla olmadı ya inşallahta bir daha olmaz.:18:..nasıl anlatsam valla anlatırken utanıyorum ,bir gün erkek arkadaşım annem ben oturuyoruz öyle sohbet falan ediyoruz ben erkek arkadaşımın yanındayım cebinde bir kabarıklık farkettim 3 yıldır çıkıyoruz bir kere bile cebinde ne var diye sormayan ben o gün soracağım tuttu.. işaret parmağımla dokunup bue neee,cebinde ne var dedim ama yumuşak bir şey hissettim çocuk ne olduğu şaşırdı ,hemen kendini çekti telefon dedi ama telefon masanın üstündeeeee,meğer malum şeymiş pantolondan sıkıştı herhalde potluk yaptı birazda yana mı kaymış nee bende cebinde kabarıklık yapıcak bir şey var sanıyorum ama ben nasıl oldum anlatamam başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen, anladığımıda çaktırmak istemiyorum hemen bir şey yokmuş gibi konuyu değiştirdim, benimkide garibim panikten telefon dedi masanın üzerinde gözümün önünde telefon insan mendil falan der şok etkisi yaptı tabi çocuğa neyse baktım annem bozuntuya falan vermiyor sonra yanından ayrıldık annnneee ben na yaptım anladın mı dedim annem bir gülmeye başladı yarılıyor ama bende bir yandan gülüyorum bir yandan utanıyorum ,öyle her şey merak edilir mi dedi annem sanane cebinde ne varsa var dedi ama bende anlamadım ki bu güne kadar aklıma bile gelmez cebinde ne var demek o gün refleks olarak dokundum bide özellikle yapar gibi buu nneee diyorum Allahım çok kötüydü şimdi annem arada beni kızdırmak için evde buu neee der o öyle dedikçe güleriz ama ben hala yerin dibine girerim yani :18::18::18:
kötü olmuş baya ya1 tane daha geldi aklima 4 aylik hamileyim adliyede isimiz var sabahtan kavga ettik dedim seni bosuycam oraya gidince benim ki inanmadi tabi neyse gittik adliyede saat bekliyoruz ben gittim arzuhalciye dilekce yazdiricam bosanicam ya kocam beni topladi ordan arabaya bindik kavgaya devam bende cantami tuttum kapiyi actim kocam cantayi cekti kafasina vurdum cantayi kosa kosa gectim yolun karsisina sokaklardan birine girdim parkta agliyorum :) kocam geldi ben yirtiyorum kendimi irzima geciyolar sanki baktik 2 adam kosarak geliyo sivil polismis adamlar yuruyun karakola diyo neyse allahtan evlilik cuzdanimi yanimda tasiyom yoksa kocam tecavuzcu diye iceri alinicakti yine dua etsin bana :))))
Ahahahah :))babam tv karşısında uyur ve horlar... dürtüp uyuyorsun yatağına git dediğimizde yok içim geçmiş daha erken deyip koltukta oturur, 5 dakika sonra yine horlamaya başlar, tv yi ağız tadıyla seyrettirmez.
yeni evliyiz, uyuyoruz...
bir horultu...
ben "baba horlama" diye dürttüm.
sabah eşim "günaydın kızım" dedi...
ben şaşkın "niye öyle dedin" diye sorma gafletinde bulundum,
O an gözümün önüne gelince ben bile utandım yaa ahahakizlar ilahi cok komiksiniz oldum bittim gulmekden...bende soyleyeyim birini.ben o kadar dikkat ediyorum ki tualetdeyken ses gitmesin diye muslugu aciyorumama bir keresinde kizima 8 aylik hamileyken karnimda acayip qaz vardi.esim yataga yatar yatmaz uyur oyle huyu var.sanki bebek...bende uyudu sandim.yorganin altinda qaz sorunumu hall ediyim dedim.kiz ne yapiyorun demezmi.kizlar hayatimda bu kadar utandigimi hatirlamiyorum:26::26::26:
Ay cok zor durumda kalmıssınız canım yaKocamin bana evlenme teklif ettigi gun zar zor ciktim evden arabayla millet gormesin diye sapa bir yere gittik neyse bi ciftlgin girisine park etti elenme teklifimi aldim yuzugu parmagima takti sarildik gozum ileriye takildi bi araba bize yaklasiyo bende bi panikk iri kiyimda biseyim sigmiyorum egilsemde esim koltugu yatir dedi yatirdim yattim yaz gunu dusuk bel kot ustumde bir bluz bluz siyrilmis gogus hafiften acik amcanin biri yaklasti araba calismiyo son anda calisti ama o halde gordu beni kimbilir ne sandi :))) halbuki evlenmeden once elimi bile tutmamisti kocam :)))
Evveet, işte taze taze rezilliğim:
Bugün sevgilicimle bi alışverişveriş merkezinde buluştuk. Ben her zamankisi gibi çok sıkışmıştım buluşur buluşmaz wc'ye gitmek istedim, en üst kattaki wc'ye çıktık, sevgilim de beni kapıda bekliyor.
Ben halka açık yerlerde alafranga tuvaletlerden azıcık iğrenirim ve hiç rahat edemem, ayıptır söylemesi bacaklarımı klozete değdirmeden yapmaya çalışırım Yine aynı şekilde yaptım, daha sonra taharet için kullanılan suyu bir açtım, birden öyle tazyikli ve çok geldi ki iç çamaşırımın arkası tamamen sırılsıklam oldu. bir de açık renk kot giymişim, pantolonumu çeksem arkası iç çamarışımdan dolayı ıslanacak ve altıma işemişim gibi belli olacak ne yapsam ne etsem derken rezil olmak uğruna sevgilime "çok kötü bir şey oldu" yazdım.O da "hayırdır sevgilim?" yazmış.. Keşke hayır olsaydı
Ve rezilliğime rezillik katan o mesajı attım: "Şimdilik bana hiç bir şey sorma, avm'nin aşağısındaki markete in, ve bana bir tane külot al"
o da sağolsun dediklerimi ikiletmeden harfiyen uyguladı. tabi ben bu sırada hala tuvalette, pantolonum aşağı inik vaziyetteyim Sevgilime külotu poşete iyice sarıp içeri giren bir bayandan 2. sıradaki kapıya getirmesini rica et dedim. Bu kısımda baya direndi, ama yanında pantolonunun arkası full ıslak bir kızla dolaşmak isteyip istemediğini sorunca mecbur kabul edip uyguladı. Orada çalışan temizlikçi kadına rica etmiş, aldım paketimi, "acaba nasıl bir şey almış" korkuları eşliğinde açtım. Neyse ki fantezilerini bu zor duruma alet etmemiş
Orada zar zor çıkardım iç çamarışımı, giydim ve hiç utanma emaresi göstermeden çıktım dışarı. benimkindeyse sinsi bir gülümseme Sorduğu ilk soru da "doğru söyle hayatım, altına mı işedin?" oldu. Olayı anlattım, hala aklında işediğime dair tereddütler kalsa da daha önceki rezilliklerimden dolayı işesem dahi ondan saklamayacağımı tahmin etmeli.
Bu arada gitmiş külotun "Large" bedeninden almış ve benim kıyafetlerim de hep "Medium"dur. "Sen bana büyük popolu demeye mi çalışıyorsun?" kavgası yaptım bir de "bedenlerine hiç dikkat etmedim ki, hepsini standart beden sandım" diyor eşşek
Bugün de ciddi bir meseleyi konuşmak için buluşmuştuk ama ciddiyet falan kalmadı sayemde...
Ayy fena olmuş ya gerçi babasıda öğrenmiştir ne mal oldugunugeçen sene hastanede çalıştğm dönemdi.ve oranın da genç yakışıklı ve bariz sapık denebilecek b cerrahı vardı.adamdan uçan kaçan kurtulmaz o derece yani :)sigara içmek için arkdşmla kafeye indik.başladım ben adamın tüm rezillklerinin dedikodusunu yapmaya.dediklermn yenir yutulur yanı yok ama! gerçi anlattıklarm yalan değil yaptğı şeyler...en son sgaramız btti iş başına döneceğmz sırada yan masadan yaşlı b adam bize
"bu hastanede mi çalışıosunuz kızım" dye sordu.
"evet noldu ki" dediğim an var yaa keşke olmasaydı :)))
" memnun oldum ben de bahsettğnz o cerrahın babasıyım" dedi...
allahım o an ne hale geldğmizi anlatamam.gayet şapşal b ifadeyle
"aaa öle mi hç benzemiosunuz" dye gayet saçmasapan b konunun içine grmeye çalışırken buldum kendimi o an ki panikle. bildiğiiniz sıvama modundaydm yani.:))))
ayyy bende çok sinir oluyorum bu sese. biri varken yanımda o ses çıkmasın diye rahat oturup kalkamıyorum yaOğlum 4 yaşındaydı. adet olmuşum, orkid kullanmışım.
evde eşim, kayınvalidem, kayınpederim var. çay servisi yapıyorum.
oğlum yerde oynuyor. bir sessizlik oldu.
o sessiz anda oğlum başını kaldırıp;
- anne, bezin hışırdıyor dedi...
hiç duymamazlıktan geldim.
tekrar söyledi...
en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmi ee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk
en taze rezillik benden,eşimle geçen akşam tartıştık sabah işe geldi kıllığına aklıma ne geldiyse msjla yazdım gönderdim,bu sabah hızımı alamadım bir sürü saydım döktüm yine msj gönderdim ama işi ilginç yanı iletim raporu İstanbul Güngören Belediyesinden"isteğiniz dikkate alınacaktır" demesi dünde anlamadım bugünde anlamadım,bende msjlara cevap beklerken tel.çaldı karşımda bir erkek dünden beri bize özel konulu msjlar geliyor sizden mi demezmi ee şey evet ama nasıl olur dedim tel.hattım eşimin şirketinin hattı benide kodla aramaya dahil etti bende ne bileyim kısa kodla msj gönderdim...allahım tüm Güngören Belediye çalışanları herşeyi öğrendi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim çok kötü rezil oldum çok utandım çookkk