Ben de eşime değil ama annemlere, babamlara, abimlere eniştemlere vs vs... Eşimle beraber herkese rezil olduk....
benim bir ablam var çok panik, kendisi kendini annem sanırdı... (Sanırdı çünkü artık bir anne o yüzden neyse ki kurtuldum... Buradan da öpüyorum kendisini çok :)))
Neyse, Ben 4 aylık hamileyim, eşimle yatak odasındayız telefonum arabada kalmış eşimin ki de salonda. Ablam ara ara ulaşamamış bize... 2-3 saat
Sonra saat 23:30 gibi eşim banyoya girdi bende o esnada çıkmış bulunuyorum üzerimde bornoz, kafamda havlu yorganın altında ısınmaya çalışıyorum... Zil çaldı bende amaaannn dedim yine yandaki daireye gelmişlerdir yanlış basmışlardır kalkma Sevcan yat, sonra yan dairenin ziline basıldı heh dedim doğru tespit... Ama nasıl bağırıyorlar benim komşuya aç kapıyı aç açççççç.... Daire kapısına kadar geldiler eniştem, ablam, annem babam, abim de sokak kapısında annem bağırıyor yavrummmm ahhhh kesin sobadan zehirlendi... Dan dan daann kapıya vuruyorlar komşularda çıktı... Ben bir şey yok diyemiyorum kapının ardından, ordan oraya koşuyorum pjama arıyorum... Ablam demesin mi enişteme kır kapıyı kır... Ben hemen bağırdım hayııııırrrr iyiyiz
DD kırmayın... biraz bekleyin... Sonra kafamda havlu üzerimde pijama açtım kapıyı tabi bunlar çaktı bizim işimiz olduğunu... Hayırdır dedim bi başladılar sen bizi öldürcen... Neden açmassın telefonlarını. Eşimin telefonunu aldım elime diğer ablam (ortalığı ayağa kaldırıp diğerlerini üzerime salan) nasıl ağlıyor telde... Ayy doğalgazdan zehirlendiniz sandık! Abla dedim sonra konuşcaz seninle....
Neyse gittiler ama rezilliğin daniskası...
Saat 00,30 da da bir diğer ablam aradı (4 kızız bu arada :)) bende o sinirle anlattım herşeyi ona nefes almadan, dedim bi sevişemicezmi yaaa... ordan eniştemin sesi, ee bizde gelseydik... Ablam eh kem küm söylücektim sana ama konuşmaya başladın telim bozuk hoperlörü açmadan normal konuşamıyorum....
az daha bayılacaktım yani....
Tabi hiç bir şeyden habersiz olan eşim banyodan çıkınca aşkım o gürültü neydi bi ara kıyamet koptu :))) dedi...