- 23 Temmuz 2010
- 694
- 123
hahaha harika yaa çok tatlı
çok şekersiniz ya, çok güldüm :))
lise deyince aklima geldi hemen anlatayım rezillik dolu anımı. lisedeyiz sınıfta derslerde gizli gizli bakıştıgımız tenefuste muhabbet ettiğimiz bir çocuk var bende kışları oldum olası hep hasta geciririm elimde selpakla gezerim hep bir gün sınıfta bie sey oldu ben tam gülerken burnumda saniyelik koca bir baloncuk olusmasınmı tam o an hoslandığım cocukla göz göze geldik yüzündeki tiksinti dolu ifadeyi asla unutmuyorum. ilişkimiz mi başlamdan bitti:))
Evveet, işte taze taze rezilliğim:
Bugün sevgilicimle bi alışverişveriş merkezinde buluştuk. Ben her zamankisi gibi çok sıkışmıştımbuluşur buluşmaz wc'ye gitmek istedim, en üst kattaki wc'ye çıktık, sevgilim de beni kapıda bekliyor.
Ben halka açık yerlerde alafranga tuvaletlerden azıcık iğrenirim ve hiç rahat edemem, ayıptır söylemesi bacaklarımı klozete değdirmeden yapmaya çalışırımYine aynı şekilde yaptım, daha sonra taharet için kullanılan suyu bir açtım, birden öyle tazyikli ve çok geldi ki iç çamaşırımın arkası tamamen sırılsıklam oldu. bir de açık renk kot giymişim, pantolonumu çeksem arkası iç çamarışımdan dolayı ıslanacak ve altıma işemişim gibi belli olacak ne yapsam ne etsem derken rezil olmak uğruna sevgilime "çok kötü bir şey oldu " yazdım.O da "hayırdır sevgilim?" yazmış.. Keşke hayır olsaydı
Ve rezilliğime rezillik katan o mesajı attım: "Şimdilik bana hiç bir şey sorma, avm'nin aşağısındaki markete in, ve bana bir tane külot al"
o da sağolsun dediklerimi ikiletmeden harfiyen uyguladı.tabi ben bu sırada hala tuvalette, pantolonum aşağı inik vaziyetteyim Sevgilime külotu poşete iyice sarıp içeri giren bir bayandan 2. sıradaki kapıya getirmesini rica et dedim. Bu kısımda baya direndi, ama yanında pantolonunun arkası full ıslak bir kızla dolaşmak isteyip istemediğini sorunca mecbur kabul edip uyguladı. Orada çalışan temizlikçi kadına rica etmiş, aldım paketimi, "acaba nasıl bir şey almış" korkuları eşliğinde açtım. Neyse ki fantezilerini bu zor duruma alet etmemiş
Orada zar zor çıkardım iç çamarışımı, giydim ve hiç utanma emaresi göstermeden çıktım dışarı. benimkindeyse sinsi bir gülümseme Sorduğu ilk soru da "doğru söyle hayatım, altına mı işedin?" oldu. Olayı anlattım, hala aklında işediğime dair tereddütler kalsa da daha önceki rezilliklerimden dolayı işesem dahi ondan saklamayacağımı tahmin etmeli.
Bu arada gitmiş külotun "Large" bedeninden almışve benim kıyafetlerim de hep "Medium"dur. "Sen bana büyük popolu demeye mi çalışıyorsun?" kavgası yaptım bir de "bedenlerine hiç dikkat etmedim ki, hepsini standart beden sandım" diyor eşşek
Bugün de ciddi bir meseleyi konuşmak için buluşmuştuk ama ciddiyet falan kalmadı sayemde...
Lise 1'deyim ders boş ben ve kankam geziyıoruz koridorda kaloriferli yakmayan cimri müdür ilk defa yakmış hemen kendimizi peteğin üstüne atıyoruz, bi güzel ısndık neyse 1.kattayız hemen bodrum katta da kantin var öğle arası yemek kokuları falan geliyor ben de o sıcaklığın verdiği rahatlıkla gaz çıkarmışım kankam da acıkmış herhalde ayyy ne güzel yumurta koktu demesin mi ben yerlerdeyemin ettirdi neye gülüyorsun diye valla ben o.s..rdum dedim kız ogün bugündür yumurta yemez nefret eder
Oğlum 4 yaşındaydı. adet olmuşum, orkid kullanmışım.
evde eşim, kayınvalidem, kayınpederim var. çay servisi yapıyorum.
oğlum yerde oynuyor. bir sessizlik oldu.
o sessiz anda oğlum başını kaldırıp;
- anne, bezin hışırdıyor dedi...
hiç duymamazlıktan geldim.
tekrar söyledi...
Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu
bir tane de benden...
mevsim kıştı. tabi ben üşütmüşüm yolda pırt zırt gaz kaçağı başlamış benddeama o gün nasıl güzelim bi de el eleyiz hiç bozmuyorum
yol gürültülü tabi.pırtları duyması imkansızkoku zaten uçuyo.her pırtladıkça ısınıyorum bi de neyse..otobüse bindik fakat
herkes cam köşesini kapmış bizde koridor kısmına önlü arkalı oturdk. bende yine faaliyet başladı otobüs hır hır giderken dayanamayıp pırtladım
sevgilim arkadan dürtüp sinsice gülerek ---aşkıımmm bu sensinndiyip gülmedi mi gerizekalı baktım anladı bende bastım
kahkahayıgülerken olduğnu söylememe gerek yok heralde
ben de bunu okurken gülmekten altıma ediyordum... :))))))))))))))))))))))))))))
Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu
Öleceğim Gülmekten Allah Rızası İçin Hadi Yatın Uyuyun Bee...
Biraz Daha Anlatırsan Aynı Duruma Ben Düşmekten Korkuyorum..