Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

lise deyince aklima geldi hemen anlatayım rezillik dolu anımı. lisedeyiz sınıfta derslerde gizli gizli bakıştıgımız tenefuste muhabbet ettiğimiz bir çocuk var bende kışları oldum olası hep hasta geciririm elimde selpakla gezerim hep bir gün sınıfta bie sey oldu ben tam gülerken burnumda saniyelik koca bir baloncuk olusmasınmı tam o an hoslandığım cocukla göz göze geldik yüzündeki tiksinti dolu ifadeyi asla unutmuyorum. ilişkimiz mi başlamdan bitti:))

Evveet, işte taze taze rezilliğim:
Bugün sevgilicimle bi alışverişveriş merkezinde buluştuk. Ben her zamankisi gibi çok sıkışmıştım buluşur buluşmaz wc'ye gitmek istedim, en üst kattaki wc'ye çıktık, sevgilim de beni kapıda bekliyor.
Ben halka açık yerlerde alafranga tuvaletlerden azıcık iğrenirim ve hiç rahat edemem, ayıptır söylemesi bacaklarımı klozete değdirmeden yapmaya çalışırım Yine aynı şekilde yaptım, daha sonra taharet için kullanılan suyu bir açtım, birden öyle tazyikli ve çok geldi ki iç çamaşırımın arkası tamamen sırılsıklam oldu. bir de açık renk kot giymişim, pantolonumu çeksem arkası iç çamarışımdan dolayı ıslanacak ve altıma işemişim gibi belli olacak ne yapsam ne etsem derken rezil olmak uğruna sevgilime "çok kötü bir şey oldu" yazdım.O da "hayırdır sevgilim?" yazmış.. Keşke hayır olsaydı
Ve rezilliğime rezillik katan o mesajı attım: "Şimdilik bana hiç bir şey sorma, avm'nin aşağısındaki markete in, ve bana bir tane külot al"
o da sağolsun dediklerimi ikiletmeden harfiyen uyguladı. tabi ben bu sırada hala tuvalette, pantolonum aşağı inik vaziyetteyim Sevgilime külotu poşete iyice sarıp içeri giren bir bayandan 2. sıradaki kapıya getirmesini rica et dedim. Bu kısımda baya direndi, ama yanında pantolonunun arkası full ıslak bir kızla dolaşmak isteyip istemediğini sorunca mecbur kabul edip uyguladı. Orada çalışan temizlikçi kadına rica etmiş, aldım paketimi, "acaba nasıl bir şey almış" korkuları eşliğinde açtım. Neyse ki fantezilerini bu zor duruma alet etmemiş
Orada zar zor çıkardım iç çamarışımı, giydim ve hiç utanma emaresi göstermeden çıktım dışarı. benimkindeyse sinsi bir gülümseme Sorduğu ilk soru da "doğru söyle hayatım, altına mı işedin?" oldu. Olayı anlattım, hala aklında işediğime dair tereddütler kalsa da daha önceki rezilliklerimden dolayı işesem dahi ondan saklamayacağımı tahmin etmeli.
Bu arada gitmiş külotun "Large" bedeninden almış ve benim kıyafetlerim de hep "Medium"dur. "Sen bana büyük popolu demeye mi çalışıyorsun?" kavgası yaptım bir de "bedenlerine hiç dikkat etmedim ki, hepsini standart beden sandım" diyor eşşek
Bugün de ciddi bir meseleyi konuşmak için buluşmuştuk ama ciddiyet falan kalmadı sayemde...

kızlar ben kocaya rezil olmadımda etraftaki bi iki kişiye allahtann bu konuda ..
geçen sene hamileyim koca göbeğim eşimle arabadan indik bu abidin bişeyler almış bagajı açtı bende arkasından yanına gittim hafif geri çekildi bende işi bitti sandım bagajın kapağını bi indirdim resmen kafası patladı adamın.ses resmen küütt diye geldi valla 1 2 saniye soonra hala yaşam belirtisi verdi nası küfür ediyo allahtan etrafta tanıdık yok ama başkaları var ben başladım ağlamaya tabi hafif artistilik pozisyonundayımm..elleme benim bagajımıda nası konuşuyo sabaha kadar kafasını tuttu..küfürleri yazmıyorum tabiisabah barıştık sanki ben bile bile yaptımm

gece vakti guldurdunuz ya beni Allah ta sizi guldursun:)

:))))))) ilahi ya çok güldümmm. çok kötü bir durum. ben sevgilimden öyle birşey isteyemezdim heraldeee :))

baştan sona okuyum dedim ama bitmiyor ve ben bu sayfaları okurken kendi kendime gülünce eşim ne oluyor diye bakıyor
benim rezilliğim baya kötü oldu çiş mevzusunu okuyunca aklıma geldi gerçi hiç aklımdan çıkmıyor ki:78:
kızıma hamileyim ve tuvalete çok çıkıyorum bir bayram günü eşim beni köyüme götürdü bayram geziyoruz ben kimsenin evinde tuvalete giremem huyum kurun
tutturdum eşim beni babnenmin mezarına götür diye sağolsun götürdü biz mezarlıkta büyüklerin mezarlarını geziyoruz ama benim tuvalet sorunum baş gösterdi gene yürürken daha bir şıkıştıryordu beni meret
babannemin mezarlığıda baya uzakmış eşime haydi çıkalım çişim geldi dedim onun da inadı tuttu buraya kadar geldin bir fatiha oku diye
durmadan da benle dalga çiyor güldürüyor
güldürme beni dedim güldürüyor hala
ve tam babannemin mezarını bulduğumuz an ben çişimi kaçırdım :78:
aslında çok bir şey değildi ama rezillik diz boyu
eşim gülüyor babannenin mezarını sulayacağını söyleseydin ben su bulurdum diye

eteğime falan allahtan ıslaklık geçmedi ama otursam belli olacak
hemen arabaya gittik benim yüzüm yerlerde hemen çamasırımı çıkardım yedekde bulunan çorabımı giydim ve köyde büyü kızımı bıraktığımız teyzeme geri döndük ama delil melil kalmadı
sadece eşime rezil oldğumla kaldım
o gün bugun oldu kızım bu sene okula başlıyacak kaç defa köye gittim ama eşim beni götürmüyor sen orada nasıl davranacağını bilmiyorsun diye :26:

aayy çok güldüm hemde çok iğrendiiimmm

Bu başlığa uygun mudur bilmem ama yazdım gitti :)

Seneler evvel, (yaklaşık 7-8 yıl olmuştur bu olay yaşanalı. )

Bir arkadaşımız temizlik robotu almış. Satış yapan kişiye de bizim adımızı vermiş, tanıtım yapsınlar diye.
Bizi aradılar, ve zor bela randevu vermek zorunda kaldık.
Eşimin de evde olduğu bir gün olsun diye çabaladım. Nitekim öyle de oldu.
Bu arada ertesi gün tatile çıkıyoruz.
Tanıtımı yapacak olan hanım geldi. Süpürgeyi bir anlatıyor ki, ben ağzım açık dinliyorum.
Hanım anlattı anlattı..uygulamalı göstereceği şeyleri gösterdi.. Fiyatını duyunca ( o zaman yanlış hatırlamıyorsam 2700 euro idi)
eşim, "bu ne araba mı alıyoruz" dedi ve kalktı evden çıktı..
Kapıdan çıkarken sessizce ve kesin bir dille beni uyardı "SAKIN HA ALMIYORSUN"!
Tamam dedim.

Kaldık hanımla baş başaaa... Son bir örnek göstereyim, ondan sonra gideceğim dedi.
Aman Allah'ımm.. son uygulamada yataktan çıkan o "şeyleri" görünce ben alacağım bunu dedim.
Dedim demesine ama eşime bunu nasıl anlatıcam bilmiyorum.
Taksit seçeneklerini sundu, öyle böyle derken...Ben imzaladım kağıdı kredi kartıma taksit yaptırdım

Ertesi gün...

Tatil için yola çıktık..Yoldayız. Ama benim kafamda temizlik robotunu aldığımı nasıl söyleyeceğimle ilgili planlar...

Eşim- Hayırdır marjinaly pek düşünceli görünüyorsun?
Ben- Yooo aslında dünkü robotu düşünüyorum, sen gittikten sonra kadın yataktan bir şeyler çıkardı.. Acaba almamakla hata mı ettik diye..
Ama var yaaa nasıl iğrenç şeylerdii... ben bir daha o yatakta yatmammmm Bildiğin canlı yaratık onlar yaa... (bir anlatış şeklim var ikna edicem ya)
Eşim-Ya her ay yatak değiştiririz daha iyi :) Yok çok pahalıı o süpürgeye o para çooook! olmaz!
Sen o süpürgeyi almadın dimi Marjinaly

Ben- Yok almadım

Neyse efendim, tatilde bir kaç kez kumsalda güneşlenirken, yemek yerken, eğlenirken ben hep robot muhabbetini açıp, aldığımı nasıl söylerim diye düşünmekle geçirdim.
Yok yok yok..Nuh dedi peygamber demedi...

Tatil dönüşü satış yapan hanımla konuştuk ve süpürgeyi getirdiler..tabii ki eşimin olmadığı bir zaman...
Ben bu süpürgeyi napsam nereye saklasam diye düşündüm... Kullanmadığımız bir tuvalet var, orayı hardiye gibi kullanıyordum oraya sakladım.
Eşimin evde olmadığı anlarda çıkarıp evi yatağı her yeri süpürüyordum. Yine saklıyordum.

Aradan geçti 6 ay ve süpürgenin yarı borcu neredeyse bitti.

Bir pazar günü evdeyken, tamirat işini halletmek niyetiyle "yaaa marjinaly bizim matkap ve takım çantası neredeydiiii? diye seslenmesiyle...
benim beynimde şimşekler çaktı...Bulunduğum odadan sesin geldiği yöne koştum...

Kullanılmayan tuvaletin kapısına yönelmliş olan eşimi gördüm...
Kapının kolunda ikimizin eli..
Ben diyorum ki, bırak şimdi burası çook karışık sen bulamazsın her tarafı berbat edersin..
Ama panik halimden bir terslik olduğunu anlamış olacak ki,, kapının kolunu bırakmıyor...
Bayağı inatlaştık ve kapı açıldı, kapandııı, valla o an eşimin gözleri aynen böyleydi

Bu "o" mu Marjinayyy diyebildi...

Ben koşarak uzaklaştımm... Eşim sinirden olsa gerek gülme krizine girdi..
Tabi ben de :))

Sonraki bir kaç saat, eşimin cümleleri..

-Tabii ben biliyordum bir tuhaflık olduğunu... Tatil boyunca robot dedin durdun, anlamalıydım.
-Nasıl anlayamadım yaaa yattın kalktın robot dedin...
-Ben o yatakta bi daha yatmam diyordun, geldik sesin kesildi bi daha robot meselesini açmadın,nasıl anlamadım yaaa...

En son iyi yapmışsın demek zorunda kaldı çaresizz :)))

ben de bunu okurken gülmekten altıma ediyordum... :))))))))))))))))))))))))))))

bir tane de benden...

mevsim kıştı. tabi ben üşütmüşüm yolda pırt zırt gaz kaçağı başlamış benddeama o gün nasıl güzelim bi de el eleyiz hiç bozmuyorum

yol gürültülü tabi.pırtları duyması imkansız koku zaten uçuyo.her pırtladıkça ısınıyorum bi de neyse..otobüse bindik fakat

herkes cam köşesini kapmış bizde koridor kısmına önlü arkalı oturdk. bende yine faaliyet başladı otobüs hır hır giderken dayanamayıp pırtladım

sevgilim arkadan dürtüp sinsice gülerek ---aşkıımmm bu sensinn diyip gülmedi mi gerizekalıbaktım anladı bende bastım

kahkahayıgülerken olduğnu söylememe gerek yok heralde

hahaha sende bayağ gaz kaçağı var o zaman. düşün artık seni kokundan tanıyo millet parfumunden tanır senin ki pırtından gerci o pırt değil basbayağı o....k

valla bende gaz kaçağı çok olduğu için artık dayanamıyorum eşimin yanında kaçırıyorum ve alıştı bizimki bu duruma dedantör takcam sana doğal gaz boşa gitmesin diyort:)
ama bu benim için rezillik değil normal:)

ilk rezilliğim balayına gittiğimizde oldu.odaya girdik öğle vaktiydi mayomuzu giyip denize gitcektik,neyse giyindik ve tam eşim beni öpcektiki geri çekildi ve suratı büzüştü nooldu dediğimde aynaya bak dedi ve üst dudağımda burdumdan düşmüş kocaman bir sümük görünce kıpkırmızı olmuştum((((((((

kizlar ilahi cok komiksiniz oldum bittim gulmekden...bende soyleyeyim birini.ben o kadar dikkat ediyorum ki tualetdeyken ses gitmesin diye muslugu aciyorumama bir keresinde kizima 8 aylik hamileyken karnimda acayip qaz vardi.esim yataga yatar yatmaz uyur oyle huyu var.sanki bebek...bende uyudu sandim.yorganin altinda qaz sorunumu hall ediyim dedim.kiz ne yapiyorun demezmi.kizlar hayatimda bu kadar utandigimi hatirlamiyorum:26::26::26:

Kocamin bana evlenme teklif ettigi gun zar zor ciktim evden arabayla millet gormesin diye sapa bir yere gittik neyse bi ciftlgin girisine park etti elenme teklifimi aldim yuzugu parmagima takti sarildik gozum ileriye takildi bi araba bize yaklasiyo bende bi panikk iri kiyimda biseyim sigmiyorum egilsemde esim koltugu yatir dedi yatirdim yattim yaz gunu dusuk bel kot ustumde bir bluz bluz siyrilmis gogus hafiften acik amcanin biri yaklasti araba calismiyo son anda calisti ama o halde gordu beni kimbilir ne sandi :))) halbuki evlenmeden once elimi bile tutmamisti kocam :)))

Öleceğim Gülmekten Allah Rızası İçin Hadi Yatın Uyuyun Bee...
Biraz Daha Anlatırsan Aynı Duruma Ben Düşmekten Korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…