Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bi tane daha yazayim

kocamla kacarak evlendik nikah yapilacak nikah salonuna girdik nikah memuru konustu evetleri dedik evet deyince kocama dedim ki hadi kalk gidelim ayni anda firladik ayaga nikah memuru durun daha defteri imzaliycam ne bu acele dedi tabi ordakiler yarildi kocamla benim ayaga firlamis isik tutulmus tavsana donmus pancar gibi suratimizla fotografcinin cektigi fotografta hatira kalmis oldu bize :)

Süpersiniz insann kahkahalara boğuluyor bu topikteee

Birtanede benden gelsin düğünümüze bir hafta kala kuzenim evlendi.Eşimle düğündeyiz bütün aile ve akrabalar orada neyse benim saç baş yapılııı mini bir elbise insan güzelleşincee havalarada giriyor bilirsiniz işteeOynadıık oynadıkk eşimlee hadi biraz dinlenelim dedik boş bir masa ve bir sürü sandalyenin olduğu bir yere geçtik ben alık alık sağıma soluma bakıyorum tabiii benn sandalyemii tam çektim oturacaktım kiiiiiiiiii küüüüüüüüttttt yerdeee masanın altına giriverdimmm kafam masaya çarptııı ayaklar havaya kalktııMasanın altından çıkmak istemiyorummm sadece gelincikler gibi kafamı çıkarabildimmm tabiii herkes bana bakıyor geri soktum kafamı masanın altınaa....Tuhaflık nerde arkadaşlarr ben sandalyemi çekip oturacakken eşimmm dalgınlıkla benim çektiğim sandalyenin üstüne oturr bende tabi yerlerdee...En kötüsüde bu olayı ömür boyu herkesin izleyecek olmasıı çünkü kamerada fena çıkmışımmm

Hamile oldugum icin rutin kontrollerimiz ar drda bi gun gittik kacinci hafta hatirlamiyorum suan usg cekildi herseyi normal cocugun dedi dr tahlil istedi laba kan verdik sonucu alana kadar pur nese gezdik kocam sonuc almaya vezneye gitti ben o arada usg fotosuna baktik fl olcumu 2 tane birbirinden farkli olcum var dunyan yikildi resmen kostum drun odasina elimde usg fotosu cocugumun bi bacagi digerinden kisa hani herseyi normaldi diye bagiriyorum son ses aglayarak meger olcum yanlis olunca ikinciyi olcmus iki olcumde ayni bacak icinmi iyi bi rezillik olmustu hastanede bu olay :)

Kızlar madem çok Güldünüz burane daha anlatayım...kadın kadına olduğumuz için rahatım kusura bakmayın şimdiden....biz evlendiğimiz zaman aynı gün regl oldum Sitresten.yani gerek gecesi malum 4 gün sonra oldu...neyse biz eve geldik...tabi bişeyler yapamicagimiz için ben sacımı bozmaya başladım eşimde bana yardım etti sacımda 8 tane çıtçıt var bide milyonlarca Teltoka...bir saat onunla uğraştık neyse ben makyajımı çıkardım dusa girdim...bornozumla dustan çıktım eşimde yatakta beyaz donuyla uzanmış kucagindada laptop var...benim odaya girmemle esim zoooooorrrt diye bir gaz çıkardı ki anlatamam...tabi bende gülme krizine girdim gulerden bende minik Birr gazz cikarmazmiyimmm....rezil oldum kipkirmizi oldum oradaki kokuyu tahmin edin artık......

geçen sene hastanede çalıştğm dönemdi.ve oranın da genç yakışıklı ve bariz sapık denebilecek b cerrahı vardı.adamdan uçan kaçan kurtulmaz o derece yani :)sigara içmek için arkdşmla kafeye indik.başladım ben adamın tüm rezillklerinin dedikodusunu yapmaya.dediklermn yenir yutulur yanı yok ama! gerçi anlattıklarm yalan değil yaptğı şeyler...en son sgaramız btti iş başına döneceğmz sırada yan masadan yaşlı b adam bize
"bu hastanede mi çalışıosunuz kızım" dye sordu.
"evet noldu ki" dediğim an var yaa keşke olmasaydı :)))
" memnun oldum ben de bahsettğnz o cerrahın babasıyım" dedi...
allahım o an ne hale geldğmizi anlatamam.gayet şapşal b ifadeyle
"aaa öle mi hç benzemiosunuz" dye gayet saçmasapan b konunun içine grmeye çalışırken buldum kendimi o an ki panikle. bildiğiiniz sıvama modundaydm yani.:))))

Benimde var böle bişi malesef :)

Eşimin bana evlenme teklifi ettiği gün o kadar heycanlıydımki yemek yerken kolamın yarısını üstüme döktüm sakarız biraz galiba dedi hayır hiç yok öle bişi derken kalan yarısınıda döktüm :96: sadece eşime değil ordaki herkese rezil oldum diyebilirim :) O an çok utanmıştım :93: ama şimdi ne zaman kola içsek o anı hatırlayıp güleriz :90:

Bizim mahallede bi abla var onun kocasinin rezilligi :)

bu abla cok kardes 5 kiz 4 erkek neyse kizlarin en kucugu bu oluyo butun ablalarinin kocalari tek tek vefat ediyo son cenazede ablanin kocasi bir agliyo ki cenaze evi inliyo dizlerine vuruyo ki ne vurmak kocasi olen kadin yanina geliyo t... kocami bu kadar sedigini bilmiyodum uzulme kardesim diyo bizimki basliyo bagirmaya banane senin kocandan siz hep kocalari olduruyonu sira bana geldi ben kendime agliyom diyo millet aglamayi birakip once dona kaliyo sonra kikirdamaya basliyo

Dun gece ki kocamin rezilligi :)

aksam kocayi yatirdim gece 2de bende yatmaya gittim odanin kapisini actim ne goreyim benimki birine ilani ask ediyo yavasca yaklastim camdan suzulen isikla gordugum benim koca benim yastiga sarilmis sevgili karicim diyo bende bozmadan efendim diyorum niye kiyafetinle yattin diyo ( yastik kilifini kiyafet sanmis) gulmekten yarildim uyandi soyledim ama inanmadi :)))))

Oğlum 4 yaşındaydı. adet olmuşum, orkid kullanmışım.

evde eşim, kayınvalidem, kayınpederim var. çay servisi yapıyorum.
oğlum yerde oynuyor. bir sessizlik oldu.
o sessiz anda oğlum başını kaldırıp;
- anne, bezin hışırdıyor dedi...

hiç duymamazlıktan geldim.

tekrar söyledi...

BU çok kötü yaa, burada mı okumuştum değişik versiyonu vardı, çocuk içeri bez almaya gidiyor annesine getirecek altını değiştirsin diye, içeride misafirler, bir geliyor bir elinde kendi bezi diğer elinde ped annneee sana da bez getirdim diye

ayy çok güldüm ya:)))
tabi sizin açınızdan zor bir durum..
geçmiş olsun:)

bizde nişanlıyız nikah günü almaya gittik eşimle işlemleri hallettik nasıl mutluluktan gözüm döndüyse eşim biraz önden yürüdü arabanın kapısını açmış beni bekliyo bende arkasındaki bizim arabayla aynı renk aynı model arabanın kapısını zorluyorum açmak için ben gelmeyince eşim seslendi tabi ben dumur allahtan sahibi yoktu evlenme günü aldığım gün bide araba hırsızı olduğum gün olacaktı eşim durumu anladı sağolsun salaklığımı yüzüme vurmadı

Lise 1'deyim ders boş ben ve kankam geziyıoruz koridorda kaloriferli yakmayan cimri müdür ilk defa yakmış hemen kendimizi peteğin üstüne atıyoruz, bi güzel ısndık neyse 1.kattayız hemen bodurum katta da kantin var öğle arası yemek kokuları falan geliyor ben de o sıcaklığın verdiği rahatlıkla gaz çıkarmışım kankam da acıkmış herhalde ayyy ne güzel yumurta koktu demesin mi ben yerlerde yemin ettirdi neye gülüyorsun diye valla ben o.s..rdum dedim kız ogün bugündür yumurta yemez nefret eder

Lise 1'deyim ders boş ben ve kankam geziyıoruz koridorda kaloriferli yakmayan cimri müdür ilk defa yakmış hemen kendimizi peteğin üstüne atıyoruz, bi güzel ısndık neyse 1.kattayız hemen bodrum katta da kantin var öğle arası yemek kokuları falan geliyor ben de o sıcaklığın verdiği rahatlıkla gaz çıkarmışım kankam da acıkmış herhalde ayyy ne güzel yumurta koktu demesin mi ben yerlerde yemin ettirdi neye gülüyorsun diye valla ben o.s..rdum dedim kız ogün bugündür yumurta yemez nefret eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…