Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

1 tane daha geldi aklima 4 aylik hamileyim adliyede isimiz var sabahtan kavga ettik dedim seni bosuycam oraya gidince benim ki inanmadi tabi neyse gittik adliyede saat bekliyoruz ben gittim arzuhalciye dilekce yazdiricam bosanicam ya kocam beni topladi ordan arabaya bindik kavgaya devam bende cantami tuttum kapiyi actim kocam cantayi cekti kafasina vurdum cantayi kosa kosa gectim yolun karsisina sokaklardan birine girdim parkta agliyorum :) kocam geldi ben yirtiyorum kendimi irzima geciyolar sanki baktik 2 adam kosarak geliyo sivil polismis adamlar yuruyun karakola diyo neyse allahtan evlilik cuzdanimi yanimda tasiyom yoksa kocam tecavuzcu diye iceri alinicakti yine dua etsin bana :))))

valla bende gaz kaçağı çok olduğu için artık dayanamıyorum eşimin yanında kaçırıyorum ve alıştı bizimki bu duruma dedantör takcam sana doğal gaz boşa gitmesin diyort:)
ama bu benim için rezillik değil normal:)

ilk rezilliğim balayına gittiğimizde oldu.odaya girdik öğle vaktiydi mayomuzu giyip denize gitcektik,neyse giyindik ve tam eşim beni öpcektiki geri çekildi ve suratı büzüştü nooldu dediğimde aynaya bak dedi ve üst dudağımda burdumdan düşmüş kocaman bir sümük görünce kıpkırmızı olmuştum:KK43:((((((((

koptumm :KK70:DDDDDD

birisi anlatınca önceden öyle sey olurmu yanlış seyler diye düşünürken valla pırt zırttt gaz yarışı bile yapıyoruz eşimlee :))

Ben de bir tane ekleyeyim eşime değil ama kayınvalideme rezil oldum:)))) Hamileyim altıncı ayı falan ama o ara rahatsızım iş falan yapamıyorum evi pislik götürüyor neyse benim sırtımı bir ağrı tuttu ki öyle böyle değil erken doğum yapıyorum sandım neyse kayınvalidemi aradık gelsin diye ben yatak odasın da yatağın baş ucuna çömelmişim eşim sırtımı ısıtmaya çalışıyor üşütmüşümdür diye, kaynanam da kızım sırtını örtelim nerde battaniyeler diye dolabı açmasıyla dağ gibi ütülenecek çamaşırlar yere dökülmesin mi acımı unuttum yeminle bide kaynana :KK60: :KK60:

Son düzenleme:
bende size bişey anlatıyım bi akşam dükkandan çıktık benzinliğe gittik mazot alıcaz havada soğuktu ben lavaboya girdim çıktım eşim arabanın camındaki buğuyu temizliyodu önden de benzinci gidiyodu zaaaaaarrrrtt diye bi ses geldi bi an korktum ne oluyo diye boş bulundum sonra gülmeye başladım sessiz sessiz ama adamla da aramızda baya bi mesafe vardı 10 metre filan bende o gün biraz gripli gibiydim burnumu çekmemle adamın arkasını dönmesi bir oldu beni görünce kızardı arabaya biner binmez gülme krizine girdim sonra eve gidene kadar güldüm eşime anlattım duymamış o da güldü hala o adamı gördükçe eşime söylerim güleriz

babam tv karşısında uyur ve horlar... dürtüp uyuyorsun yatağına git dediğimizde yok içim geçmiş daha erken deyip koltukta oturur, 5 dakika sonra yine horlamaya başlar, tv yi ağız tadıyla seyrettirmez.

yeni evliyiz, uyuyoruz...

bir horultu...

ben "baba horlama" diye dürttüm.

sabah eşim "günaydın kızım" dedi... :KK53:
ben şaşkın "niye öyle dedin" diye sorma gafletinde bulundum, :KK52:

ay gülmekten öldüm ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR

bir tanede benden

daha 1 aylık evliyiz eşimle bayram tatili hemde eşimin dayısı gelmiş yurt dışından daha hiç görmedim de dayıyı eşini felan tanımıyorum eşimin memlekete gidiyoruz neyse otobüs terminale yaklaştı eşimde dedi dayım gelmiş bizi almaya çocuklarıyla felan bende nasıl biri uzun boylumu felan soruyorum neyse otobüs durdu eşim önden indi bavulları alcak bende indim tam kapının önünde uzun boylu bir adam yanında eşi ve 2 çocuk baktım şöyle bi onlara kadında ben inerken bakmıştı ve sanki hoşgeldin dedi bende dedim tamam bunlar yaklaştım kadına dogru merhaba dedim sarıldım felan kadın tip tip bakıyor onuda geçtim adamda tip tip bakıyor ordan eşimi gördüm gülmekten yarllere yatmış meğerki onlar değilmiş utancımdan yerim dibine geçtim gittim eşimin yanına sonra gerçek dayısı geldi götürdü bizi eşim kimseye anlatmadı da dalgada geçmedi hiç ama ben halaaa utanıyorum :KK17::KK17::KK17::KK17:

hahaha sende bayağ gaz kaçağı var o zaman. :KK1::KK1::KK1: düşün artık seni kokundan tanıyo :KK52::KK52::KK52: millet parfumunden tanır senin ki pırtından gerci o pırt değil basbayağı o....k

adet dönemim yakındı bi de üstüne üşütmüştüm :KK60: o da doğal parfüm napim :KK9::KK9::KK9:

gül gül öldüm kızlar:KK60::KK60::KK60: alemsiniz.birtane de ben anlatayım ama bu gerçekten rezillik:kk77:
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir oldu :kk77::kk77::kk77: adam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık:KK37:

gerçekten çok güzelmiş

benimki biraz iğrenç
doğumuma 1 hafta kalmıştı
sabah uyandık yataktan kalktım
birden olduğum yerde dondum kaldım veee tutamadım altıma yaptım :)))
altıma yaptım ben dedim. Ama ağladım ağlayacağım eşim önce şok oldu ağzı açık bana bakan ifadesini hala hatırlarım. Ardından öyle bir gülme krizine girdi ki o anda ölmek istemiştim utancımdan
şimdi kahkahalarla anlatıyorum hamile arkadaşlarıma aman diyorum sıkı tutun:)
25 kg alırsam olacağı buydu tabi o kadar baskıya dayanmadı alt taraf:))

demek hamilelik bu kadar zor ouyor

ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) eşime değil herkese aslında....nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa:KK1: Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)

bir tane daha:) eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım:KK1: Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)

güzel olmuş öldüm gülmekten

Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu :KK43:

ay buna çok güldm yaaa:KK1:

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo:KK1:.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?:KK53:' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

valla büyük konuşmayın, avm'deki onlarca kişiye arkanızdaki ıslaklıkla rezil olacağınıza sevgilinize rezil olmayı tercih ederdiniz siz de:KK1:

bencede çok haklısın canım sevgiline söylemekle en iyisini yapmışsın bence:KK34:
ben de bi defasında üşütmüştüm hastaydım ve ishal olmuştum sonra alışverişe gidicektik annemle avm'ye resmen çantama kilot koymuştum nolur nolmaz diye yani:KK9:
ee ne demişler eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et,önlemimizi alalımda gerisi ALLAH'ımıza kalmış:KK34:
ALLAH'tan bişi olmamıştı o gün:KK24:

X