Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Aklıma geldi bir tane daha.
Bi hafta sonu annemler köye gitmişti. Biz de gidelim dedik hafta sonunu orada geçirelim.
Neyse gittik.. Gece oldu yattık..
Köyde yattığımız odanın kopkoyu bordo ve kalınca perdesi var. perdeyi yatarken öyle bir kapatmışım ki bir ışık hüzmesi bile sızmıyor içeriye.
Ama odanın kapısı cam ve annemler gece yatarken tuvaletin ışığını açık bırakıyorlar. Yani içerisi yeterince aydınlık.

Neyse yattık uyuduk.
Ben gecenin bir vakti uyandım.
Gözlerimi açtım kapattım bir kaç kez. Nefesim kesildi.
Çığlık atıcam takatim yok. Neredeyse öleceğim o derece.. Kalbim durmak üzere.
Avaz avaz bağırmaya başladım. KÖR OLDUMM Görmüyorummm diye ağlıyorum ama nasıl ağlamak.

Eşim kolumdan tutuyor ben kendimi yere atıyorum. Kör oldummm diye.

Annem, babam, abim, yengem, yeğenlerim hepsi odada ama eşim beni zaptetmeye çalışmaktan perdeyi aralamayı akıl edememiş.
Babamın perdeyi aralamasıyla kendime gelmem bir oldu.
Meğer elektrikler kesilmiş ev zindan gibi.

Bir dakika bile sürmemiştir bu yaşanan olay ama rezilliği ömür boyu sürecek heralde.
Herkes gülmek istediğinde bunu anlatıyor

Ay sayenizde iyi güldüm sabahın bi köründe ya

Ya benim de başıma çok kötü bişi geldi ama evli değilim bi arkadaşımla yaşadım anlatayım yine de gülün

Bizim burda Ankara Sanat Tiyatrosu var kısaca AST deriz. Ben de o zamanlar 10. sınıftayım bizim belediyenin tiyatro kursuna gidiyorum. Belediye tiyatrocularıyla ilişkilerimiz iyi falan. Benim gibi kursiyer olan bir çocuk daha vardı adı Enis'ti çok hoşlanıyordum ondan. Diğer sınıf arkadaşlarımızdan biri olan Yaseminle beraber üçümüz bir köşedeyiz bunlar konuşuyor ben de dalgın dalgın takılıyorum falan. Birden bizim tiyatrocu ablalarımızdan birinin adını duydum neydi Betül gibi bir şeydi sanırım çok da severdim onu. Enis Yasemin'e ''Betül abla Ast'taymış'' dedi. Buraya kadar normal. Ama o dalgın, o salak ben ''Ast'taymış'' lafını ''Hastaymış'' olarak algılayınca iş değişti. Direk sazan gibi ''Neee hastamıymış nesi varmııış?? '' diye girince Enis ve Yasemin kahkahaya boğuldular.... Ben de kalakaldım öyle çaktım köfteyi o anda ve inanılmaz rezil oldum... O günden sonra Enis'e yaklaşacak cesaretim de olmadı gümbürtüye gittik öyle... Şimdi hatırladıkça gülüyorum ama o an ölmek istemiştim

ilk sayfadan başladım okumaya. bu süpermiş

Son düzenleme:

:111:

Sayfalari bitiremedim ama cok guldum bir tanede benden gelsin

cok guzel taklit yaparim kiliga girerim 3 ay kaynanamlarla oturduktan sonra nihayet evimize cikmisiz bi aksam tvde taklitleri izliyoruz esime dedim ben super taklitciyim aldim elime cantami salon kapisindan ciktim burhan altintop oldum aklimca bi hisim salona daldim sag ayagimi attim sol ayagim sehpaya takildi bana mi agliyisinnnn cikoooo diyerekten yere yapisiverdim ben utanctan kipkirmizi olmusken hain kocam sadece kahkalarini gozume sokmakla mesguldu :)

Kızlar benden birtane daha yemekle alakalı gaf.....yeni evliyizz yemek yapmayı hiç ama hiç bilmiyorum...ama hevesinde var...esimi aradım çok biliyormuşum gibi askım ne yemek yapiyim dedim oda farketmez ama çorba olarak sehrine çorbası yap dedi...inanın bilmiyorum nasıl yapıldığını...kayınvalideme Cook seker bir insandır...iki alt katımda oturuyorr...aradım dedimki anne sehriye Çorbası nasıl yapılıyor..oda kızım çok basit salçayı kavur hafif yağda biraz pişir sonra sıcak suyu ekle tuz koy...kaynamaya başlasın sehriyeyi koyarsın Cook basitmis dedim...neyse ben sallamasyon yemeklerimi yaptıktan sonra basit diye çorbayı en sona sakladimm...neyse ben dediklerini aynen yaptım...salçayı kavurdum. suyunu koydum kaynayinca sehriyeyi koyucamm...tuz vs...bir yandanda sanırsın profesyonel aşçı...salata turşu falan sofrayı kuruyorum.neyse esim geldi baktım kayınvalidemi de getirmiş.hosgeldiniz falan bunlar sofraya oturdular...bende çorbaları doktummm...içerden ekmek almaya gittim ki baktım esim bağırıyor masadan hayatım hayatım sehriyeyi niye koymadinnn.....bendeki tepki aynen söyle annnnnaaammm unutmusummm.....rezil oldum kayınvalideme esime ve tabii tüm sülaleye.......

ayyy allah iyiliğini versin kız çok güldüm heee

Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu

ayyy güldüm valla :)) geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…