ben de yapamam sanırım :)) çıkarılıyor muymuş peki :)
Yok canım çıkarılmıyormuş :)))
banyodan neden çığlık atarak çıktı ki, bence hiç çaktırmamalıydı
kızlar harikasınız güldürdünüz beni akşam akşam
bende size bu yaz başında yaşadığım olayı anlatayım.eşimle dolaşmaya çıktık gezdik dolaştık eve dönüyoruz kapısının önünde çelenkler olan bir dükkan gördüm.eşime bak burada bugün açılış olmuş çelenkler falan var dedim.eşim burası çiçekçi zaten olması normal değilmi dedi koptu....tabi bende ...çiçekçi sipariş çelenklerini hazırlamış kapıya koymuş:90 rdan her geçtiğimizde hatırlatıyor gülüyoruz
hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
yine yazın ortası...hasırlarımızı serdik kumda uzanıyos.çocuklar kendi çaplarında yanımızda kumla oynuyorlar.sıcak iiiice bastırmış.eşime dönüyorum uzandığım yerden,tek elimi alnımda siper etmişim:'aşkım,şurdaki büfeye kadar gidip,dondurma kapsana bize.'mırın kırın ediyor sonra:iyi hadi aliim diyor.yalan olmasın ama büfe şöyle bir 100-150m. uzakta.eşim kalkıp giderken,nasıl olsa bu dönene kadar bi 5dk geçer diyorum ve oturup bir sigara yakıyorum.sigara yarılanıyo adam yok.bitimine nerdeyse bir parmak kalıyor,yok!bakınmaya başlıyorum büfeye doğru.sonunda kalkıyorum,bir bakıyorum ki gülümseyerek geliyor.ya merak ettim nerde kaldın?demem ile sigarayı atıp üstüne basmam bir oluyor.yüzümde travmatik ve hafif şaşı bir ifade ile birlikte gözümün kenarından bir damla yaş süzülüyo.ağızımdan çıkan ses ise:ıııııııııh....daha da başka bişey diyemiyorum.otomatik olarak yaptığım bu harekette bu sefer yalın ayaktım çünkü....
çok güldüm ya çokda korktum sezeryan olmaktan:18:
benimde ağzımdan pek hayırlı şeyler çıkmaz heralde:18:
banyodan neden çığlık atarak çıktı ki, bence hiç çaktırmamalıydı
Kızlar benden birtane daha yemekle alakalı gaf.....yeni evliyizz yemek yapmayı hiç ama hiç bilmiyorum...ama hevesinde var...esimi aradım çok biliyormuşum gibi askım ne yemek yapiyim dedim oda farketmez ama çorba olarak sehrine çorbası yap dedi...inanın bilmiyorum nasıl yapıldığını...kayınvalideme Cook seker bir insandır...iki alt katımda oturuyorr...aradım dedimki anne sehriye Çorbası nasıl yapılıyor..oda kızım çok basit salçayı kavur hafif yağda biraz pişir sonra sıcak suyu ekle tuz koy...kaynamaya başlasın sehriyeyi koyarsın Cook basitmis dedim...neyse ben sallamasyon yemeklerimi yaptıktan sonra basit diye çorbayı en sona sakladimm...neyse ben dediklerini aynen yaptım...salçayı kavurdum. suyunu koydum kaynayinca sehriyeyi koyucamm...tuz vs...bir yandanda sanırsın profesyonel aşçı...salata turşu falan sofrayı kuruyorum.neyse esim geldi baktım kayınvalidemi de getirmiş.hosgeldiniz falan bunlar sofraya oturdular...bende çorbaları doktummm...içerden ekmek almaya gittim ki baktım esim bağırıyor masadan hayatım hayatım sehriyeyi niye koymadinnn.....bendeki tepki aynen söyle annnnnaaammm unutmusummm.....rezil oldum kayınvalideme esime ve tabii tüm sülaleye.......
Bitane daha anlatayim 1 ay kadar once ishal illetine tutuldum ama oyle boyle degil aksam kocam geldi 3 kere kosarak gittim sonunda karin agrimda gecince artik wcye cikmam herhalde dedim kocam bakti benim wc kosturmam kesildi tras olmak icin banyoya girdi o gidince bende gaz cikariyorum aklimca rahatim 2 dk gecmeden bi agri saplandi karnima kosarak gittim cik disari dedim donumu indirip oturdum ki ne goreyim altima yapmisim hamileyim kocamda wcnin kapsından bana bakiyomus isimi bitirdim tualet kagidindan bi tomar katladim odaya gidene kadar bulasmasin diye kocam telasla geldi kanaman mi var niye pecete koydun diye yok diyorum indir bakicam diyo aglamaya basladim ve dedim donuma s.mmm icin rahatladi mi cok guldu hala guler ama benim icin utanc otesi bi durumdu
ayyy güldüm valla :)) geçmiş olsun :)
Sorma canim 11 aylik evliyim kocamin uyumasini beklerim buyuk yapmak icin gaz cikarmak falan nerde adam banyodayken cikarim dedim oda baska bisey cikmis meger :))
kasma bu kadar yahu, sen rahat olmazsan o da olamaz ki :)