Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

amaaaa burdaki altın kural:şahit olsa dahi,inkar edeceksin...ben ööşe şeyler yapmam diyeceksin....bunlar sana has davranışlar diye de ekleyeceksin...zamanla kendisi bile şüpheye düşer...

ay çıldırazaaaaaamdüşün düşün aklıma gelmiii dün kocişe sordum söle baki dedim benim krili çamaşırları dök ortayaama bulamadı
adam da şaşırmıştır,hatun delirdi mi ne?diye...millet unutturmaya çalışır sen üstüne gitmişsin dök kirli çamaşırlarımı diye...

evet...ilk yorgan havalandırma vakaları hep utanç verici oluyo...sonnadan insan yüzsüzleşiyo mu ne???

yorgan havalandırma deyince aklıma geldi evliliğimizin ilk kışı ev soğuk bizim yorgan üstü ağır bir battaniye var eşim yastığa kafayı koyduğu gibi uyur bnde pıs pıss salıorum yorgan altında osırada eşim sağdan sola dönerken yorgan hafif havalandı offff dedim ben ve uyuyan dev uyandı uyanmakla kalmadı öle bir hızla geriye doğru hamle yaptıki dizlerinin üstüne düştü o anki bana bakışlarını etrafa bakışlarını ve sürekli bune bune allahım bune demesini hiç unutamam :78:

şimdi rahat rahat salıorum gerçi hatta tarz yapıoruz eşim koşarak salıor ben kollarımı yukarı kaldırarak böle mutlu huzurlu bir aileyiz işte

ben geyik yapıyodum sadece...koptuuum ya

şakır şakır yaş geliyo gözümden harfleri seçemiyom

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 2 ziyaretçi)
Grimsi_ flocke mefss niyyan altamiano arapsabunu MLSFB PemPEM nur_dan kimse yarenay dilber kbra90 BuTTeRfLy86 mercanakik

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 2 ziyaretçi)
Grimsi_ flocke mefss niyyan altamiano arapsabunu MLSFB PemPEM nur_dan kimse yarenay dilber kbra90 BuTTeRfLy86 mercanakik

onları da eklicam birazdan kara listeye...

ayy öldüm gülmekten
9 aylık evliyim hala yapamadıımm ben.ama eşimin maaşallahhı var

...........

bu gaz olayına itireaf ediyorum ben alıştırdım.bi gün parkta oturuyos o arada hava nasıl soğuk benim karna alttan alttan yel girmişki nasıl vıcırdıyo içerden benden bi çıktı zooooort diye adam şaşırdı kaldı.ama ben istifimi bile bozmadım hani yabancı ülkelerde gaz ayıp değilmiş zaruri ihtiyaçtan dolayı ama geğirmek ayıpla karşılanırmış bende bunu söyledim bu durumu aştı artık yatak oturma odası falan bize vız gelip tırıs gidiyo

evli olsam hemen yazardım valla çok heveslendimanneme sordum şimdi sen hiç babama rezil oldun mu diye,onunkini yaziyim bari dedim ama hiç rezil olmadım diyo,halbuki neler vardır 25 yılda

biraz osuruktan muhabbet olcak ama anlatayım bari başalmışken biz eşimle tirbünde tanıştık evlendikten sonrada 2 sene devam ettik maça gitmeye birgn arkadaşta leblebi şekeri yedim arkadaş dediki okdr yeme gaz yapar bişi olmaz dedim neyse arabada gidene kadar yedim ve sonuççç
maça girdik demirler var oraya oturdum eşim ve arkadaşıda demirlere yaslandı ve ben birden tutamayarak saldım ama zooorrrrrtttttttttttttttt diye birde eşimle arkadaşı öne doğru atladı depremmi oluor diye ben onlara giderken bir baktım sağda solda demirlere yaslanmış ne kadar insan var herkes noluor diye etrafa bakıor ve demirlerde oturan tek saf ben

evli olsam hemen yazardım valla çok heveslendimanneme sordum şimdi sen hiç babama rezil oldun mu diye,onunkini yaziyim bari dedim ama hiç rezil olmadım diyo,halbuki neler vardır 25 yılda
vardır muhakkak da teyzem bi topic için neden bozsun güzelim karizmasını???

çaktırmayacaksın tabi ki....

ben aile apt da oturuorum neyse bayramlarda kayınvalidelerde gelior apt da yatıya bizde oluorlar ama gündüz dede var onun evinde yenilip içilior tuvaletim gelince eve çıktım kapının üstündede anahtarlar oluor neyse ben tuvaletteykenn kapı açıldı eşim aşkıııımmm dedii bende ıkınarakk efffeennnndddiiiiimmmmmmmmm dedim eşim ışık hızıyla babamın başı ağrıorda uzancak battaniye nerdeydi ahah dolapta dedi ben bittimmmmm:78::78: mahvoldum neyse eşim kayınpederi yatırdı bende hemen çıkıp aşağı indim 3 günde yüzüne bakamadım adamın:78:

ben hariç 22 kişisiniz aşağıda...hadiin gari,anlatacak çok şeyiniz vardır elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…