ilk sayfaları deş istersen...belki hatırlamanda yardımcı olur...aklıma gelmiyo kiiiii:44::44::44::44::44::44:
ilk sayfaları deş istersen...belki hatırlamanda yardımcı olur...
iyimiş bebızımkı pek komık deıl ama bende anlatım:
daha 3gunluk evlıyız ekım ayı yagmur yagdı hava soguk romantık bı aksam yanı 3gundurde evdeyız sıkıldık dısarı cıktık parkt soguk havda kol kola yuruduk sonraaaa salıncakları gorunce ben bı sımarıklık yapıım dedım hadı benı sallasanaaaa dıe
varan1:ıslakmıs oturdum ama caktırmadım heryerım ıslnadı
varan2:durmak ısterken ıslaklıktan kaydım ayaklarına kapandım
oldu bı rezıllık barı caktırmım dıe basladım gulmeye............
...arıyo baktı benim sütyen yukardanda izliyoum bunu almam demezmi tabi been akşam çıkarırken çıkarmam demiyon deyiverdimmmmabooo karşıda hacı amca bir bana bir eşime bakıyorezillik diz boyuuuuuuuu camı kapatıp perdeyi çekmem bir oldu eşim eve geldi attık kendimizi yere
ya varya ilaç gibi gelior burası insana yaşlar geldi gözümden gülmekten süpersiniz hepiniz. bende bugün işyerinde sordum bizim ekibe. bi ablamız anlattı. yeni evlilermiş otobüse binip misafirliğe gidiolarmış. ama kadının midesi öle bulanmışki kustu kuscak. kocasından utanıomuş. ağzına kadar gelmiş kaçkez geri yutmuşsapsarı oldum konuşamıorum bile ağzımı açarsam ağzımdan çıkcaktı diyor koptuk tabi biz
diğer arkadaşımda anlattı erkek arkadaşıyla buluşmuş güzel giyinmiş süslenmiş. sütyeninin askısından biri kopmuş. tek göğsü aşağıda diğeri yukarda gezmiş. en sonunda sevgilisi one bee bunlardan hangisi gerçek demezmi çok utanmıştım tabi diyor
hahahahabu gaz olayına itireaf ediyorum ben alıştırdım.bi gün parkta oturuyos o arada hava nasıl soğuk benim karna alttan alttan yel girmişki nasıl vıcırdıyo içerden benden bi çıktı zooooort diye adam şaşırdı kaldı.ama ben istifimi bile bozmadım hani yabancı ülkelerde gaz ayıp değilmiş zaruri ihtiyaçtan dolayı ama geğirmek ayıpla karşılanırmış bende bunu söyledim bu durumu aştı artık yatak oturma odası falan bize vız gelip tırıs gidiyo
bunu okuyunca kuzenimin bir rezilliği geldi aklıma....benzerini ben yaşamıştım.askılı t-shirt giydiğim için şeffaf askılardan takmıştım...kopup bi şekilde arkadan kuyruk gibi sallanmış haberim yok,rezil gibi ööle dolanmıştım ortalıkta...:78:
aramıza hoşgeldin mercanakik...:79::79::79:
hiç böyle bişeyle karşılaşmadım...du bi bakiim...flocke özelden mesaj nasıl gönderiliyor???
özel mesaj göndere girdim,mesajımı yazdım uyarı geldi ''yeni konu açabilmek için vs'' yazıyordu.
ben de yeni bir topiğ başlığı olur dedim iptal ettim..
ben anlamadım yaw yardım edermisin??
hiç böyle bişeyle karşılaşmadım...du bi bakiim...