Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hahaha seni sidikli utanmıyosun yollara futbolcular gibi ciş yapmaya kopru altına gitseydinnzi bari. ii o adam senden ayrılmamış ayyy cok komiksin :)

şu anlatıklarına gülemedim sadece nişanlının samimiyeti beni mutlu etti senin adına sevindim ama diğeri zor gerçekten Allah yardımcın olsun tedavisi yokmu canım benim hep çekecekmisn böle:KK43:(Allah şifa versin canı gönülden diliyorum...

walla dediğin cok dogru :)) o kadar samimidir ki ne olursa olsun hiç sekinmem. cok sanslıyım.. gerçi arada dalga gecer ama yapacak bi şey yok..
uzun süredir olmuyorum ama sanırım cok su içmememle ve tuvaletim geldiğinde cok tutmamla alakalı. ne kadar dikkat edersem edeyim (ki bi arada kafayı bozmuştum temizlikle falan sonra oranın pH'ını bozunca baska rahatsızlıklar girdi) yine oluyor.. bazı bünyeler yapıomuş böyle. gerçi cok şükür uzun süredir olmadım.. bu arada o gece eve geldiğimzide kan yapmışım resmen onu fark ettik.. sevgilim de cok korktu :KK31:

hahaha seni sidikli utanmıyosun yollara futbolcular gibi ciş yapmaya kopru altına gitseydinnzi bari. ii o adam senden ayrılmamış ayyy cok komiksin :)

Di mi yaaa :KK9:allahtan etek vardı altımda bi de siyah ince corap.. gerçi o sogukta iyi de gelmişti sıcak sıcak ooohhh :KK64:

geçen gün kızkardeşim eşi ile bize geldiler (hep geliyolar ya:)))neyse eşim ben kardeşim ve enişte bey oturuyoruz erkekler tv izliyo biz kardeşimle bilgisayarda oyun oynuyoruz bana okadar kısık sesle bişi anlatıyor ki şöle baktım özelse dinlemeyeyim kime anlatıyosun dedim öle bir kahkaha attı ki sanki içine eşek kaçmış gibi (öle sessiz anlayor ki duyamıyorum haliyle patlattım espriyi:))

bende evli değilim ama nişanlıyım ve bu olay olduğunda daha sevgiliydik yaklaşık 3 sene önce ve daha yeni yeni görüşüyorduk çarşıda bir yerde oturuken annem aradı ve çabuk gel hastaneye gidiceğimizi söyledi evden çıakrken birşeyi yoktu sadece babam gripti ne oldu demeden apar topar nişanlımla hastaneye gittik hasatende annemi gördük ne oldu diye sorduğumuz da babam girp ve hiç hali yokmuş dr gelmeye onun yerine annem gözüküp dr dan ilaç yazdıracakmış allah alalh olurmu öyle dememize kalamdan dr odasına girdi biz dışarda banklarda oturyoruz annem dr odasından çıktığında eliyle kalçasını tutuyordu meğersem iğne yemişşşş ben o an ağlasam mı gülsem mi bilemedim ama nişanlımın tek kelimesi anneni seviyorum olmuştu:) ve halen dalga geçer dişi ağırır mesala söylermisin annene benim yerime dr gidip iğne vurulsun dişim ağırıyor
:KK52:
:KK52::KK52: hepsi süper ama bu favoriimmmm:KK53:

Ya ben o kadar komik birşey hatırlamıyorum ama bu topik sayesinde benim kocadan azar yeim ya :KK9:.
Adam uyuyor beni uyku tutmamış yatakta leptopla bu topiği okuyorum gülme krizine giriyorum.Benim koca anlamıyor gözlerini kocaman açıp:KK53: noldu aşkım diyor,ben yok birşey diyorum sonra anlayınca kapat bilgisayarı senin yüzünden uyuyamıyorum kaç gündür diyor ve kalkıp başka odada yatmaya gidiyor:KK9: Tamam kapattım gitme dedim ama inat benim koca:KK19:

hepsini okuyamadım ama okuduklarımda o kadar güldüm ki anlatamam size :KK1: bende ablama rezil olmuştum:)uzatmadan anlatıyım...hepimiz olmasada bazılarımız küçükken,çok çabuk büyümek isteriz.özellikle bu durum, eğer önünde bi ablanız yada süslü bi anneninz varsa kuvvet ve muhtemel:) bende o küçüklüğü yaşayanlardanım..o zamanlarda büyüklerden "göğsüne fincan kapatırsan şekilli ve küçük olur" dediklerini duyardım..benimde aklıma küçük olması hiç yatmamıştı yani göğüslerim büyük olsun istemişimdir hep :KK1::KK1: neyse bi gün evde tek başımayım aklıma düştü hemen bende banyoya gittim:KK1: hani derin hamam tasları var ya onlardan vardı bizdede banyodan aldım odama gittim yatağıma yatıp göğüsüme koydum bekliyodum öyle bide bastırıyorum tası arada bi kaldırıyorum izine bakıyorum falan :KK1::KK1::KK1: çocuk aklı işte..tas o kadar büyük ki 2 göğsümü kaplıyodu yani :KK1::KK1:neyse birden odanın kapısı bi açıldı:KK1::KK1:ablam içerdee :KK17:napıyosuun sen diye bi bağırdı:KK1::KK1:ama ben hiç bozuntuya vermedim göğüslerimi şekillendiriyorum dediğimi hatırlıyorum :KK75::KK1::KK1:ama utanıyorumda alay etmesin benimle diye sesimi çıkarmıyordum:KK1::KK1::KK1:o gün bugündür dalga geçer her aklına geldiğinde sağolsun :KK1::KK1::KK1:

ben eşime değil ama elin adamına rezil oldum bir gün kuzenimle buluşup abimlere gideceğiz kuzenim beni arabayla okuldan alıcak. ben okulun öünde bunu bekliyorum bekle allah bekel gelmiyo tam artık bunu arayacağım nerde kaldın diye azıcık ilerime bi araba yanaştı bende bi güzel ön koltuğa kuruldum nerde kaldın ağaç oldum diyecektimki :KK17::KK17: şaşkın şaşkın bakan adamla göz göze geldim özür dilememle arabadan çıkmam bir oldu:KK1:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar allah sizden razı olsun ben daha yeni gördüm burayı benm askım askerde o kadar özledim ve moralim bozuktu ki ama burayı okuyunca karnım ağrımaya başladı gülmekten:)))

bizde askımla taksim de geziyoruz anneler günü için annelerimize hediye alacağız tabi benm oburluğum tuttu askım dondurmaa dedim
aldı sagolsun sonra bir mağazaya girdik elbiselere falan bakıyorz uyuz bir görevli geldi dondurmalarla buraya girmek yasak dedi çıkardı bizi mağazadan
hatırladıkça güleriz ve bir daha o mağazaların hiç bir subesinden alışveriş yapmadık:))
bir tane daha var biz askımla ayrı şehirlerdeyiz trenle evine gidecek askım akşam olmuş ayrılık acısı çökmüş tabi yine acıktk
trenin kalkmasına 1 saat var yemek yiyelim diye girdik bir yere garson geldi askımcım menü istedi garson demez mi
" menü yoh ağzımız var" diye ikimizde şok sevgilimin yüz ifadesi aklıma geldikçe kopuyorum
nasıl yemek yedik nasıl çıktık hatırlamıyorum hala dalga geçeriz.)))

kusuruma bakmayın ama her zaman takım elbiseyle gordugum bır adamı bayanlar tuvaletınde bacagı yukarda bır halde görmek gerçekten komıgıme gıttı.... ustelık sunu da belırteyım.. abdesti ben dişimi fırçaladığım lavaboda almam... hijyen önemlidir....

diş fırçalarken diş fırçanı lavaboyamı sürtüyosun allahım yaaa hijyenmişşş pehhh

bayadır uğramıyorum bu topiğe, özlemişim. hazır gelmişken bir rezilliğimi paylaşmadan da gitmeyeyim.

Ben 2 sene arkadaşımla aynı evde kaldım, geceleri odada tek başıma yatmaya bir türlü alışamamıştım. 2-3gecede bir sıçrayarak uyanıyordum ve korkup hemen sevgilimi arayıp uyandırıyordum, sonra da ben uyuyana kadar telefonla konuşuyorduk.:KK31:
Yine korkarak uyandığım günlerden biriydi, ben konuşarak uyumuşum yine.
Sabah bir baktım telefonumda sevgilimden bir mesaj: "çişini yaptın mı sevgilim :)" yazmış:KK53: O zamanlar da yeni sayılırız, böyle seviyesiz bir mesajı görünce çok sinirlendim, "ne saçmalıyorsun sen, bu ne seviyesizlik vs" saydıkça sayıyorum. Ardından hemen aradı vee tüm rezilliğimi tek tek anlattı:KK37:.
Gece ben buna durup dururken "çişini yaptın mı sevgilim" diye sormuşum.:KK53: O da cevap vermemiş, espri yaptığımı zannederek gülmüş, soruyu ciddi bi şekilde tekrar etmişim. "hayırdır hayatım neden soruyorsun" demiş. benden yine aynı soru gelmiş: "çişini yaptın mı sevgilim":KK53: yaptım demesine rağmen ben hala "çişini yaptın mı sevgilim" diyormuşum:KK53: 8. veya 9. soruşumdan sonra "yaptım merak etme" cevabına karşılık; "aferin. yapmadan yatma sakın" deyip kapatmışım telefonu:KK53:
Artık nasıl bir psikoloji, nasıl bir bilinçaltıysa benimki...:KK1:
Ama şu bi gerçek ki sabah çok sıkışarak uyanmıştım, geceki sorumun bunla bir alakası olabilir sanırım:KK52:

bayadır uğramıyorum bu topiğe, özlemişim. hazır gelmişken bir rezilliğimi paylaşmadan da gitmeyeyim.

Ben 2 sene arkadaşımla aynı evde kaldım, geceleri odada tek başıma yatmaya bir türlü alışamamıştım. 2-3gecede bir sıçrayarak uyanıyordum ve korkup hemen sevgilimi arayıp uyandırıyordum, sonra da ben uyuyana kadar telefonla konuşuyorduk.:KK31:
Sabah bir baktım telefonumda sevgilimden bir mesaj: "çişini yaptın mı sevgilim :)" yazmış:KK53: O zamanlar da yeni sayılırız, böyle seviyesiz bir mesajı görünce çok sinirlendim, "ne saçmalıyorsun sen, bu ne seviyesizlik vs" saydıkça sayıyorum. Ardından hemen aradı vee tüm rezilliğimi tek tek anlattı:KK37:.
Gece ben buna durup dururken "çişini yaptın mı sevgilim" diye sormuşum.:KK53: O da cevap vermemiş, espri yaptığımı zannederek gülmüş, soruyu ciddi bi şekilde tekrar etmişim. "hayırdır hayatım neden soruyorsun" demiş. benden yine aynı soru gelmiş: "çişini yaptın mı sevgilim":KK53: yaptım demesine rağmen ben hala "çişini yaptın mı sevgilim" diyormuşum:KK53: 8. veya 9. soruşumdan sonra "yaptım merak etme" cevabına karşılık; "aferin. yapmadan yatma sakın" deyip kapatmışım telefonu:KK53:
Ama şu bi gerçek ki sabah çok sıkışarak uyanmıştım, geceki sorumun bunla bir alakası olabilir sanırım:KK52:

hahaha harika yaa çok tatlı :KK9::KK9::KK9:

benimki çok iğrenç bir anı ama hala aklıma geldikçe çok utanırım. sevgilimle 4 yıldır beraberiz

Birgün sevgilimin evindeyim wc girdim afedersiniz büyük tuvaletimi yapmaya. bi güzel sifonu çektim ellerimi yıkadım çıktm. Ardımdan sevgilim girdi klozette o malum şeyi görmüş:KK52: sifon çekmeme ramen gitmemiş bende dalgınlıkla hiç kontrl etmemiştim hiç aksatmam halbuki. banyodan çığlık atarak çıkıp bana olanı anlatınca yerin dibine girdim tabi :KK17::KK17:

daha 11. sayfadayım ve düşünüp durdum bende niye hiç rezillik yok diye.. sonra birden ampul yandı bende rezilliğin alasını yasadım :)
şöyleki sene 2010, o zamanlar calıştıgım firmanın yeni yıl partisi var.. iş cıkısı oraya gidicez bütün firma. bu arada sevgilimle (su an nişanlım) aynı firmada çalışıyoruz.. cocuklugumdan beri idrar yolları iltihabından cok çekerim. bilen biler o acıyı, sık sık tuvalate gitmeyi.. o gün de partiye gitmeye yakın hafif hafif bende belirtiler basladı ben bunu hissedince bol bol su içmeye başladım tabii. neyse gittik eglendik falan filan sonra gec bir saatte parti bitti cıkıyoruz. ben hemen tuvalete gittim ne olur ne olmaz diye.. sonra otelden cıktık, 100 m ilerledik ben basladım sıkıstım diye mızmızlanmaya.. hemen bir yere girdik hallettik. bu arada baska arkadaşlar da var. neyse, ordan cıktık metrobus duragına gittik (2 dakikalım mesafe). metrobüse bindik ben yine başladım çişim geldi çisim geldi diye mızmızlanmaya. 2 durak sonra dayanamadık indik ve kosa kosa bi benzinciye girdikç ben hemen attım kendimi tuvalete tabii. sonrasında sevgilim girdi ve ben hemen basladım kapıyı yumruklamaya hadi cık hadi cık diye.. zorla cıkarttım ve yine attım kendimi tuvalete. sonra taksiye bindik ve trafikte sıkıstık kaldık. 5 dak sonra ben yine.. ama nasıl kötüyüm aglıcam yani.. trafik kötü taksi hareket etmio. cok az gitmemize ragmen ayıp olacak diye adama parayı verip indik taksiden yine metrobus.. ben ama o kadar kötüyüm ki aglıcam yani soguk ter döküyorum.. neyse güç bela indik metrobusten ama ben dayanamıyorum cıldırıcam, ağlıcam artık.. sonra sevgilim dedi ''askım ben seni saklıcam sen yap, nasılsa karanlık''. ben zaten bunu bekliomusum.. mecidiyeköyde metrobüs duragında, etraf insan kaynıo ve ben sevgilime sarıldım başladım yapmaya.. hem aglıyorum hem yapıyorum.. ayagımda botlar var ve botlar doldu, etrafa yayıldı sıvı ama allahtan karanlık.. yürümeye başladıkça şıff şıff sesler geliyo benim ayaklardan. 200 m yürüdük kırmızı ısıkta bekliyoruz ben yinee :))
artık sümüklü böcekler gibi geride iz bıraka bıraka gittik sevgilimin evine.. ayyy ne rezillikti yaa.. hala dalga gecer üzerime çişini yaptın diye :))
bu arada toplamda gittiğimiz yol da hiç öyle uzun bir yol degil. sefaköyden mecidiyeköy bilenlere...

İlk yorumumu sana yapıyorum şuan iş yerindeyim ve koptum deli sanıcaklar beni:)çok kötü bi durum yaşamışşsın ya güleyim mi üzüleyim mi bilemedim:)

bütün sayfaları tek tek okudum bıkıp usanmadan keşke bitmeseydi:KK43:

benimki çok iğrenç bir anı ama hala aklıma geldikçe çok utanırım. sevgilimle 4 yıldır beraberiz

Birgün sevgilimin evindeyim wc girdim afedersiniz büyük tuvaletimi yapmaya. bi güzel sifonu çektim ellerimi yıkadım çıktm. Ardımdan sevgilim girdi klozette o malum şeyi görmüş:KK52: sifon çekmeme ramen gitmemiş bende dalgınlıkla hiç kontrl etmemiştim hiç aksatmam halbuki. banyodan çığlık atarak çıkıp bana olanı anlatınca yerin dibine girdim tabi :KK17::KK17:

banyodan neden çığlık atarak çıktı ki, bence hiç çaktırmamalıydı

çok şekersiniz ya, çok güldüm :))

BENM EŞİME OLAN REZİLLĞMDEN ÖNCE ANNEME REZİL OLUŞUM VAR İLK SIRADA.ÇOK KÜÇÜKKEN (YAŞIMI TAM OLARAK HATRLAMIORUM AMA İLKOKULA FLN DHA BAŞLAMAMŞTM HAYAL MEYAL HATRLADĞM B ZAMANLAR ) BABAM BANYO YAPMAYA GTMİŞTİ.BAYA DA KALDI İÇERDE.BEN AĞLAMIŞTIM BABAMA BŞY Mİ OLDU HALA NYE YANIMIZA GELMİO DYE ANNEM DE BENİ OYALAMAK İÇİN "GİT BAK BABANA ÇIKMIŞ MI"DEMİŞTİ .TABİ BANYONUN KAPISI KİLİTLİ KADININ İÇİ RAHAT KAPIDAN BABAMA SESLENECEĞMİ DÜŞÜNÜOR.AMA BEN NE AKILSA ANAHTAR DELİĞİNDEN BANYOYA BAKMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALNMŞTM ANNEME :) YEDİĞİM AZARLA OKDR UTANMŞTM Kİ ANLATAMAM.ANNEME DE SİNİR OLMUŞTUM HEM BAK DİOR BAKINCA DA KIZIOR DİYE ahahaha :))))

Bu konu bana öyle iyi geliyor ki, sıkıntılarımı unutup, gözyaşlarıyla gülüyorum. :KK9:

Ben de anlatayım yakında "eski" sıfatını almaya aday eşime rezil oluşumu.

Bir akşam eve elinde poşetle geldi. Poşetin içinde kuzu kellesi varmış. Haşlama yaparsın bunu yarın akşam için dedi.
Poşeti hiç açmadan direk buz dolabına koydum.
Neyse.. ertesi gün öğleden sonra aklıma geldi. şu kuzu kelleyi haşlayayım dedim.
Hayatımda hiç kuzu kellesini o şekilde görmemişim poşeti açınca farkettim. :26:

O anki şokumu anlatamam.
Kuzucuk bana bakıyor :KK53: ben bakıyorum :KK53:
Uzun uzun bakışmalardan sonra bir hamleyle büyükçe bir kabın içine aldım. Hala bakışıyoruz. :KK53:
Suyun altına tuttum yıkadım. ama içim eriyor bakışlarına.
İkinci bir hamleyle büyüükçe bir tencerenin içine atıverdim.
Hemen elime telefonu alıp eşimi aradım.

Ya ben bu kelleyi haşlayacağım da.. Bunun gözlerini çıkarıyor muyduk:44: dememle.. eşimin çatlayacak gibi gülmesi:KK52: başladı.

Hayatımda hiç kuzu kelle yapmamıştım ne bileyim ben:KK37:

Bu konu bana öyle iyi geliyor ki, sıkıntılarımı unutup, gözyaşlarıyla gülüyorum. :KK9:

Ben de anlatayım yakında "eski" sıfatını almaya aday eşime rezil oluşumu.

Bir akşam eve elinde poşetle geldi. Poşetin içinde kuzu kellesi varmış. Haşlama yaparsın bunu yarın akşam için dedi.
Poşeti hiç açmadan direk buz dolabına koydum.
Neyse.. ertesi gün öğleden sonra aklıma geldi. şu kuzu kelleyi haşlayayım dedim.
Hayatımda hiç kuzu kellesini o şekilde görmemişim poşeti açınca farkettim. :26:

O anki şokumu anlatamam.
Kuzucuk bana bakıyor :KK53: ben bakıyorum :KK53:
Uzun uzun bakışmalardan sonra bir hamleyle büyükçe bir kabın içine aldım. Hala bakışıyoruz. :KK53:
Suyun altına tuttum yıkadım. ama içim eriyor bakışlarına.
İkinci bir hamleyle büyüükçe bir tencerenin içine atıverdim.
Hemen elime telefonu alıp eşimi aradım.

Ya ben bu kelleyi haşlayacağım da.. Bunun gözlerini çıkarıyor muyduk:44: dememle.. eşimin çatlayacak gibi gülmesi:KK52: başladı.

Hayatımda hiç kuzu kelle yapmamıştım ne bileyim ben:KK37:

ben de yapamam sanırım :)) çıkarılıyor muymuş peki :)

X