Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Tencere kapak olmuşsunuz siz tam ya harikasınız

Sevgilime rezil olmamı anlatim bende.
Arkadaşlarla kapadokyaya tatile gitmiştik. Akşam arkadaşın odasında viski açıldı. Bende hiç sevmem. Ama bir oda da 20 kişi gır gır şamata içiliyor. Sevmediğim bir kız vardı. O da sevgilimin yanında oturuyor ve konuşmaya çalışıyor. Gıcık aldım. Sinirimden neyi nasıl içtiğimi bilmiyorum. Banyoya gitmemle bütün içtiğimi çıkarmam bir oldu. Sonra banyoda yerde kalakaldım. Kalkamıyorum. Baya zaman geçmiş ben farkında değilim. Sevgilim geldi. Beni kaldırıp bir de arkadaşının odasının lavabosunu temizlemek zorunda kalmıştı. Ben o kafayla sızmışım tabi
Sabah kalktığımda herkes banyonun berbat oluşundan bahsediyordu şakayla karışık. Allaha şükür benden sonra bir sürü çıkaran olmuştu da bende arada kaynamıştım.

Bi tane daha var,bu da eşimin

Balayındayız :123:
Otelde 2. günümüz falan.
Eşimle aynı yerde uyuyalı fazla bi süre geçmemiş olmasından ötürü ne şekilde uyuduğu konusunda yeni yeni fikirler edinmeye başlamışım.
Onun da meğer nerdeyse kafanın yarısı yatağın dışında uyur vaziyette bir alışkanlığı varmış(nasıl demeyin göstermeme imkan yok:))
Böle kafası komodine doğru uzanıyo öle bi şekil işte
Sabah gümmmm diye bi sesle yataktan fırladım.
O an eşimin kafasının komodin tarafından uçarak yatağa doğru inmeye başladığını gördüm.
Kafasını tutarak yatakta kıvranıyo zavallım.
Ben kalkıp mini bardaki soğuk içkileri kafasına tutayım diye koştururken baktım yastığa kafayı koymuş bile.
Tamam tamam iyiyim dedi yattı Nası bi kafa varmış bu adamda dedim yaa

Bunu eve döndükten sonra 1 kere daha yaptı.Başucu sürahim vardı çeyizime bi hevesle aldığım
onu da kafasıyla kırdı adam yaaa :84:

allah ne deyim size güzelmektan catladim ya supermiş

Ay senin hikayelere koptum ben yaaa.... Adam yazık beyaz don giymedim diye düşünüyormuş Hahahah . Allah kahretmesin. Şipşirikler siziiiiii , aşk kelebeeennnkkkleri

uykumda konuşan biri olarak hemen hemen her gece akıl almaz saçma cümleler kurduğumu bu güne kadar kiminle yatsam ondan duydum hatta bazı arkadaşlarım videoya bile çektiler hadi konuşuyorum da niye hareket çekerim onu bilmiyorum
iki yıldır bana alışması gereken kocamda her sabah dalga geçer akşam bunu dedin şunu yaptın diye işin kötüsü ben hatırlamıyorum arada sallasa inancam hadi benide geçtim sevgili kocam bunca zamandır huyumu biliyorsun da niye her seferinde uykunu bölersin onu anlamadım gitti

akşam gribinde verdiği etkiyle saçmalıklarda doruk noktasına ulaştığım anlardan biriymiş

tam eşim uyuduktan sonra kalkmış oturmuşum yatağa bandajımı sormuşum ki bandaj filan yok ortada nereden ürettiysem artık eşim yok filan dedikçe kolumda var görmüyormusun diye başlamışım bağırmaya susmuş tamam demiş yatmış eşim ben biraz daha anlatıp yatmışım bir süre sonra tekrar kalkıp eşimide kaldırıp su istemişim( başucuma adam yatmadan önce hep koyar suyumu ) orada demiş olmaz sen getir o bayat demişim gidip getirmiş filan bir süre sonra ne çok horladın git salonda yat diye uyandırmışım ki (gripten dolayı horlayan benmişim) bir süre sonra kalk çocuk ağlıyor demişim ( çocuk yok henüz) bir süre sonra beni boğmak istediğini öldürmek istediğini söyleyerek çıkardığım kavgayı bir süre sonra eve giren hırsızları yakalamaya başlamışım ki burada uyandım çünkü hırsızları kopvalarken eşimde beni kovalarken elimde bardak dış kapının olduğu antrede yerde debelinyorum eşimde kollarımı tutmuş beni zapdetmeye çalıyor son nokta oldu bu artık eşimin anlatış şeklini gece yaşadıklarını tam anlatımıyorum siz bi hayal edin ben özet geçtim

allah iyiliğin versin kız bu ne şaka gibi . valla eşine bol sabır. her gece her gecehayal gücün ne kadar genişmiş senin

benim eşimin başınada gelmişti böyle bi olay

Rüyamda sevgili kocam beni boğmaya çalışıyor bir yandan da imdattt benii kurtar diye bağırıyorum nasıl çırpındıysam artık ter içinde kalmışım adamcağız ne boğabildi nede kurtarabildi kendi çabalarımla çığlıklarımla kurtuldum boğulmaktan uyanıncada bir güzel fırçaladım hiç mi acımadın bana dedim adam gülüyorrr artık napsın işte

yaa bak bak dün benle dalga geçene bak işte böle olursun adamcağız seninle aynı evde hala nası yaşıyo anlamıyorum
bide çocuğa bak diye adamı yataktan kovuyo
Allahım daha neler duyucaz
Bide hırsız kovalamış psikopat mısın sen yaa

hastalıktan dolayı baya bi faal geçirmişsin geceyi

normalde hiç faal değildir

hanım ablam sendemi bizim eşler bir gün bizi bir boğcak görcez günümüzü :)) arada rüyamda başka kızlara bakarken görüyorum eşimi tüm gün surat asıyorum

ahın tuttu minnak
aynı evde nasıl yaşadığını inan bende çözemedim yıllarca tek balşıma yaşadım ev arkadaşım bile olmadı kimse bana sabredemedi helal olsun kocama 2 yıldır duruyor hala boşamadı :)
acaba kaç hırsız vardı yada benim cesaretimi bilselerdi evime girmeye cesaret ederlermiydi yada gerçek olsa ben bu kadar cesur olurmuydum yanlız silahımda iyi bardak :)) yatağımın başucunda tüfek vardır iyiki onu almamışım bak şimdi aklıma geldi Allah korusun hee

İşi gerçeğe yansıtmasınlarda aman mazaalllah sonra bide uyanmış dinliyormuş benii ıhhhhh ıhhhhhhhhh diye sesleniyormuşum korkarım diyede uyandırmamış haspam

Iki sene önce istanbul seyahatindeyiz. Bolu dağlarını aşıyoz. Acayip bir yağmur yağıyo. Göz gözü görmüyo o derece. Tabi dışarı serin içeri sıcak araba da buhar ouşmaya başladı. Oluşan buharda cama vuruyor. Arabadan pek anlmadığım için müdahel edemiyom ama eşim tam bir panik havasında. önümüzü göremiyom. önümüzü göremiyom Buhar kapladı camı . önümüzü göremiyom. öyle bir feryat atıyoki arkada oturan oğlum kalp krizi geçiricek. Ben telaşlıyım dua okuyom. Allahım yarıdm et , yağmur dursun allahım. Ne olursun Bi yandan da bezle onun tarafındaki camı siliyom. Derken bizimkinin saksı çalıştı. Arabada buharı oluşmasını engelleyen bi zımbırtı varmış ve onu çalıştırmayı unutmuş. Bi düğmeyi kıvırdı ve camlardaki buhar, büyülü bir el onları silmişcesine yokoluverdisonrada bizi bir kahkaha bastı tabi.
Eşim yolculuk esnasında hep bi macera yaştır sağolsun. Benzin almyı unutur yolda kalırız. Kaç kere elimizde benzin bidonu benzinci aramışızdır. Kaç kere uzun yolda allahım benzinimiz en yakın benzinciye kadar bitmesin ne olur diye dua etmişizdir.

Açıldım bak. Eşimle değil ama ablamla yaşadığım bi olayı anlatacam. Yaklaşık 10 yıl önce yaşadığmıız bi olay. Ablmala iş çıkışı şehrimizin lüks sayılabilecek bir alışveriş merkezine gezmeye çıktık. Ablamı ayartan benim tabi. Evdeyiz. Eniştemi bekliyoz gelmiyo. Ablam kesin bi arkadaşının düğününe gitmiştir , beni götürmedi görüyomusun . Alacağın olsun diye iç geçiriyo . Bende, aman abla boşver kalk biz gezelim biraz, kapıyada bi not bırakalım anlasın ne yaptığını diye gaza getiriyom onu. çıkıyoz. Yukarda bahsetiğim gibi alışverişmerkezinin en üst katına kafeterya bölümüne oturuyoz. çok havalıyız küçük dağları biz yaratmış edasında lafllıyoz iki kardeş. Bi yandanda dondurmalarımızı yiyoz. O sırada üstü başı perişan bi adam uzaktan bize doğru yaklaşıyo. Ablamın dikkatini çekiyo. Ve tırsıyo hemen. Ayy bilge şu dilenci kılıklı adam bize yaklaşıyo diye dürrtüyo beni. Ve hiç pas vermiyo ona. Kafamı çeviriyorum ve üzerinde işçi tulumu kafası talaş tozu eniştemi görüyorum. Zavallı adam mesaiye kalmış. Tabi bizim bi çıkışımız varki kafeteryadan kaçarcasına.

İşi gerçeğe yansıtmasınlarda aman mazaalllah sonra bide uyanmış dinliyormuş benii ıhhhhh ıhhhhhhhhh diye sesleniyormuşum korkarım diyede uyandırmamış haspam

hiii bir gün uyancaz elleri boğazımızda yada kızlara bakıyorlar hiii asıl ben onu öldürürüm abla biliyorum ki sende üstatsın enişteyi kesin sende boğarsın
yok uyandırsa sen gerçeği anlayana kadar eşini baya hırpalardın ondan korkmuştur.

Allah iyiliğini versin dadlum sana şart olmuş arabanın herbişeyini öğrenmek

uuuu adamcağız bişey demedimi size sakinmiydi kendimi bir an onun yerine koydumda taaa uzaktan bağırırdım size dadlum ve ablası çıraklar ne işiniz var burada hemen iş başına tembeller filan diye iyice rezil ederdim :)

eve gelmiş bulamamış bide ukalaca yazılmış notu bulunca küplere binmiş. geldiğinde o saça başa bide krmızı surat eklenmişti. korkudan bişey diyemidk:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…