- 24 Ocak 2010
- 198
- 2
uykumda konuşan biri olarak hemen hemen her gece akıl almaz saçma cümleler kurduğumu bu güne kadar kiminle yatsam ondan duydum hatta bazı arkadaşlarım videoya bile çektiler hadi konuşuyorum da niye hareket çekerim onu bilmiyorum
iki yıldır bana alışması gereken kocamda her sabah dalga geçer akşam bunu dedin şunu yaptın diye işin kötüsü ben hatırlamıyorum arada sallasa inancam hadi benide geçtim sevgili kocam bunca zamandır huyumu biliyorsun da niye her seferinde uykunu bölersin onu anlamadım gitti
akşam gribinde verdiği etkiyle saçmalıklarda doruk noktasına ulaştığım anlardan biriymiş
tam eşim uyuduktan sonra kalkmış oturmuşum yatağa bandajımı sormuşum ki bandaj filan yok ortada nereden ürettiysem artık eşim yok filan dedikçe kolumda var görmüyormusun diye başlamışım bağırmaya susmuş tamam demiş yatmış eşim ben biraz daha anlatıp yatmışım bir süre sonra tekrar kalkıp eşimide kaldırıp su istemişim( başucuma adam yatmadan önce hep koyar suyumu ) orada demiş olmaz sen getir o bayat demişim gidip getirmiş filan bir süre sonra ne çok horladın git salonda yat diye uyandırmışım ki (gripten dolayı horlayan benmişim) bir süre sonra kalk çocuk ağlıyor demişim ( çocuk yok henüz) bir süre sonra beni boğmak istediğini öldürmek istediğini söyleyerek çıkardığım kavgayı bir süre sonra eve giren hırsızları yakalamaya başlamışım ki burada uyandım çünkü hırsızları kopvalarken eşimde beni kovalarken elimde bardak dış kapının olduğu antrede yerde debelinyorum eşimde kollarımı tutmuş beni zapdetmeye çalıyor son nokta oldu bu artık eşimin anlatış şeklini gece yaşadıklarını tam anlatımıyorum siz bi hayal edin ben özet geçtim
Adam askere gitse bu kadar talim yapmaz:)) Yazik iyiki isyan bayragini acmamis..