Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay vallaha çok hoşmuşlar cidden ben 2. de koptum ya gülmekten kendimi alamdım beni şu mutsuz halimle güldürdü ya Allahta onu güldürsün , süper yaaa:KK76:

ayyyy simdi gordum size de coookkk tesekkurler :KK16::KK16:

hayatta hep dram dram nereye kadar dimi ama.. Allah hepimizi guldursun..

gerci bu rezillikleri yasama ani cok aci oluyor ama sonrasinda boyle gulunuyor iste :KK52::KK52::KK52:

Rezillik denince aklima gelen ve hem kizardigim hem güldügüm bir olay:))
Almanya ya yeni gelmistim 2-3 ay olmustu geleli..Tabi dogal olarak yabancilik cekiyorum ve disari cikinca benden baska türkünde olabilecegini unutup esimle türkce olarak herseyi konusuyorum:)..Esim ne kadar uyarsada unutuyorum elimde olmadan...Birgün grip oldugum icin esim doktordan randevu aldi ve doktora gittik tabi esimde yanimda tercüman olarak:) Bekleme odasinda oturuyoruz ve oldukca kalabalik icerisi..
Hemsire sirasi gelenin ismini söylüyor ve iceri aliyor...Hemsire Yine kapiyi acti ve siradaki kisinin ismini okudu..O kiside kalkti odaya girdi o sirada bekleyenler arasindaki genc bir cocukta kalkti doktorun odasinin kapisina dogru yeltendi ben gayri ihtiyari, yine bekleyenlerin icinde tek türkün esimle ben oldugum düsüncesi ile esime döndüm ve " ay delimi ne nereye gidiyor yahu bu ismi okunmadan " dedimmmm tam bu sirada esim ayagima basti ama cok gec:KK70: Gencle birlikte gelmis olan adam gence döndü ve " nereye cideysun be armut kafalu " dedi ve bende kayis koptu:KK70: ama nasil gülüyorum elimde degil:KK70: Esim sus falan isareti yapsada sanirim sinirlerim bozuldu diyorum ve birdaha kahkaha atiyorum:KK70: Megerse bizim sabirsiz genc ve yanindaki amca türkmüs ve ayrica lazlarmis:KK70:

Babam ayda iki kere maaş alırdı ilk maaşi 3 tl ikincisi 5 tl örnek her ay 5tl aldığı zaman kahvaltılık alır.ve her zaman anneme eski kaşarmı yeni kaşarmı alayım sorar annem de eski kaşar al derdi ben de çok üzülür ağlardım paramız yok fakiriz babam hep eski kaşar alıyor diye bu arada pastırma sucuk vs de alıyor ben her kahvaltı yapışımız da eski kaşarı gördükce bir de küflü hep üzülüyorum.Asıl olay evleniyorum eşimle markate gittik NOT ilk defa büyük markete gidiyorum.market anılarımı ayrı .ğu Eşimle kahvaltı reyonuna bakıyoruz.Hiç görmedigim kadar şeşit tabi Eşim babamın anneme yılardır sorduğu soruyu sordu hayatım eski kaşarmı yeni kaşarmı alalım ben şokta ilk aklımdan geçen aman allahım babam gibi eşim de FAKİR sonra iki kaşardan da aldık .Olaylar daha uzun da aslın da ben özetledım komik olmaya bilir ama bu olaya hem gülerim:KK52: hem ağlarım:KK58: kader

ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhh:KK33:diye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde:KK17:

valla sayfayı ilk okurken ben hiç rezil olmamışım diyodum ama düşündükçe geliyo
henüz nişanlı değiliz üniversitede tanıştık eşimle ailem herşeyi biliyodu nişan için abimin askerden gelmesini bekliyoduk diplomamı almak için eşimin olduğu şehire geldim neyse babaannesi dedesi vardı köyde yaşıyolar beni çok severlerdi onlarıda ziyaret edelim dedik ama o zamana kadar köy tuvaletini hiç kullanmamışım farkettim. dışardaki klasik köy tuvaletlerinden çok sıkışmıştım. kayınpederim, kaynım, kayınvalidem köyün ahalisi gelmişler bi yandan sohbet bi yandan herkes birşeyler yapıyo. kimseye çaktırmadan gireyim bari dedim tuvalete ama çıt desen duyarlar göze aldım artık. bi girdim koca tahta bi tabure ortası delik. allah allah dedim kendi kendime en az 10 dk düşündüm bunun neresine yapılır diye bulamadım çıktım. dışarda hala düşünüyorum ama biryandan dan kendimi sıkıyorum kaçırmıyım diye. tekrar girdim yok arkadaş imkansız benim orda tuvaletimi yapmam 1-2-3 derken canım sevgilim anlamış kıvrandığımı sordu ben gökkuşağı gibi oldum tabii. anlattım artık meğer babaannesi belinden hasta olduğu için oturup kalkamıyormuş. ona oturunca rahat ediyomuş. tabi dinler mi artık beni milletin ortasında aldı tabureyi dışarı çıkardı. şimdi girebilirsin dedi. evet girdim ama benim sıkıştıran o tuvaletim nereye gitti bilmiyorum velhasılı hem rezil oldum hem tuvaletimi yapamamıştımm.

gözlerimden yaş geldi gülmekten yahu:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Harika bir topik yeni gordum biraz okudum dayanamadim bende yazmam lazim dedim:))
Bizde nisanliyiz yurtdisinda biyerde ama ozmnlar bulundugumuz yerde evler esyali kiralaniyo yeni esya alma gibi bi luxumuz yok.
Neyse biz evimizi kiraladik esim bekar hayati yasadigi icin evi temizletip hemen eve gecmek istedi. Bana sen gel kadin tutatlim eve temizletelim dedi bende ok dedim. Ertesi sabah beni aldi eve gittik kadin evde temizlik yapiyor bizde onunla istemedigimiz esyalari ayiriyoruz ev sahibi alsin diye. Ben sunu da alsin bunu da ayiralim diyorum. Sonra bi ara banyoya girdim banyoda rengi agirmis birazda yirtilmis bir havlu asili su pis ve yirtik havluyuda atalim dedim elime aldim. Sonra esime soyle bi baktim surat atmis bi sekilde o havlu benim ama dedi esim. Ben mosmor bi sekilde sessizce havluyu yerine astim ve banyodan kactim:)) tabi evlenir evlenmez ilk isim o havluyu atmak oldu:)))

Valla ben nasıl anlatsam bilmiyorum ama bnm ki tam rezillik:))Eşimle annemlerdeyiz neyse bi odaya geçtik ben kapıyı kitledim sanıyorum .Allahım kapıyı açtı annem eşim aşağı da:)) odadan çıkamamıştım eşim kafasını kaldıramıyor tam rezil olmuştuk ikimiz de:KK70:DD

Valla ben nasıl anlatsam bilmiyorum ama bnm ki tam rezillik:))Eşimle annemlerdeyiz neyse bi odaya geçtik ben kapıyı kitledim sanıyorum .Allahım kapıyı açtı annem eşim aşağı da:)) odadan çıkamamıştım eşim kafasını kaldıramıyor tam rezil olmuştuk ikimiz de:KK70:DD

eşim aşağıda derken:KK37::KK1::KK1:
aman yarabbemmmm:KK17::KK17::KK17:

eşime değilde birgün görümcemlerde tv izliyoruz fransız öpücüğü diye film var kafam ne kadar doluysa fransız öpücüğü ne yaa dedim görümcemin oğlu ile göz göze geldim o an saçmaladığımın farkına vardım ama iş işden geçmişti :KK17:

kızlar bugün bunu gördümm hemen bu topic geldi aklımaa:KK9::KK9::KK9:
$401163_10150494294935785_259526260784_9034289_221375942_n.jpg

bır gün hastanede çalışıyorum
o zamanlar çıktığım erkek arkadaşım mesaj atmış ben gelıyorum dıye
bende hastanın yanındayım görmedım tabı mesajı

hastada baya ağır bı dönemde felçlı bakımını felan yapıyoduk bezını değıştırdım
afedersınız büyük tuvaletını yapmış adamcağız
ama üstüm başım kan ve b..k oldu.
elımde b..klu bez, mendıller felan kapıyı bı açtım erkek arkadaşım orda
boynuna bı sarıldım aşkımmmm dıye :26:
tabı üstümdekıler onada bulaşmış :26:
sesını çıkaramadı bende anlayamadım o an
dur eldıvenlerımı çıkarayım dedım bı baktım adam yok olmuş :26:
mesaj attı sonra acıl ışım çıktı grşrz dıye :KK52:

sonradan anladım rezıllığı:KK37:

sizinkiler kadar komik olmasada bende bir tane anlatayım
geçenlerde hastaladım doktor mr çektir dedi randevu 18:30 verdiler
bizim burda erken karanlık olur neyse ben eşim yürüyoruz baya uzaktan biri geliyordu eşime bak abin geliyor dedim hani nerde nerde dedi tam yaklaştık sonra gördü nasıl gördün falan diyor tabi bende işte gözlerim çok iyi görür doktora gittim gözlerin süper görüyor hiç doktor konrolü gerekmez dedi diyorum
tmm dedi gözlerin çok iyi görüyorsa yola bak hele minibüs gelirse söylersin dedi tmm dedim arkamı döndüm bir araç geliyordu ama nasıl ses çıkarıyor aynı kamyon gibi döndüğümdede zaten gözüme farın ışığı geldiği için kamyon geçiyo otobüs değil dedim
tam o sırada kamyon değilde minübüs geçmesinmi yanımızda eşim el kaldırdı ıslık çaldı yok araba durmadı
tabi ben kıpkırmızı o kadar gözlerimi övdüm burnuma kadar gelen minübüse kamyon demişim
eşimin dilinden kurtululamadım durağa kadar bak bakalım kamyon geçmiyormu biner gideriz diyor duraktada ne kadar araç geçmişse bu kamyonmu yoksa minübüsmü diye dalga geçti allahtan hastaneye vardığımızda sıramız geçmemişti yoksa dilinden hiç kurtulmazdım

Son düzenleme:
epey küçüğüm, bahçede ablamla oyun oynuyoruz.. derken bir köpek görüyoruz.. bize doğru koşmaya başlıyor ablam önde ben arkada deli gibi kaçıyoruz.. apartmana giriyoruz koşarak.............. tam o sırada benim ayağım takılıyor ve yere kapaklanıyorum:KK52: köpek beni ısıracak diye çığlık çığlığayım o sırada.. gözlerimi bi açıyorum hareket halindeyim yüz üstü yatarken.. bi bakıyorum düşerken ablamın saçlarından yakalamışım o başı 90 derece yere yatık kaçıyor, ben yüz üstü saçlarından tutmuş bi halde sürükleniyorum..:KK53::KK53::KK9:

susamiyorum yaaaa :KK70: allahim yarabbim cok komikk :KK70:

aaaa,
benim de var bir hikayem,

evliliğimizin ilk yılı ben bayaaa bir kilo aldım. vermeye çalışıyorum veremiyorum hep bahanem var, en son da "hareketsizim ondan veremiyorum bir alet olsa ne iyi olur ev de bol bol yapardım" moduna girdim, mali dururmumuz da bayaaa kötü.
neyse günler geçiyor ben durmadan yıyor başka bahaneler bulup şişiyorum. bir akşam adet oldum boğazım şaha kalkmış durumda eşime yalvarıyorum -saat 8 hava kararmış çoktan "ne olur bana tatlı birşeyler al" diye... yarım saat dil döktüm yok adam "dur şimdi ne gerek var sen diyette değilmiydin" gibi şeyler söyleyince kriz geçirdim resmen, gece vakti vurdum kapıyı çıktım. baya bir yuruyup bakkala kadar gitim 10 tane falan çeşitli türlerde çikolata aldım. 2 sini anında yuttum, biri elimde, nasıl söyleniyorum "kaba adam bu saatte beni yollara döktü düşüncesiz" eve geldim çaldım kapıyı. bir gürültü evde eşim kapıyı açtı 2 tane adam yanında kondisyon kureğini getirmişler. meğer benimki bana süpriz yapacakmış, adamlarda gelmesi gereken zaman da gelmeyince bu absürd durum çıktı ortaya.

bir komik anı daha ama kardeşim bana rezil olmuştu
o zamanlar kardeşim 11 yaşlarında falan.....baktım bağıra bağıra eve koşarak geliyor '' kimse önümde durmasın açılın açılın diye''evimiz müstakilidi merdiveleri çıkarken bir anda yüz şekli değişti yavaşlamaya başladı yaptım yaptım diyor bende ne oldu ne yaptın diyorum bir anda bağırarak ne olacak altıma yaptım dedi tabi ben o an bittim gülmekten yarabbim ne kadar gülmüştüm,hemde büyüğü yapmıştı.............

Evlendiğim eşime ithafen bu anlatıcaklarım ;

Biz flört etmeye başladık ama kimseye bişi çaktırmıyoruz tatile çıktım ben sürekli teldeyiz vs.. tatilden döndükten sonra annem direkt öğrenmiş nerden öğrenmişse artık :)) kim o çocuk dedi .. Aman anne işte takılıyoruz napıcaksın.. Olsun dedi ben biliyim BUNU DA DENE BAKALIM :d artık kadın ne kadar benden bıkmışsa..

Aradan aylar geçiyor vss vs eşimle halen flört halindeyiz ama ailelerle tanıştık annem ilk misafir olacağım evlerine aman kızım sen sakarsındır sakın söyleme :KK70:İyiyim yaparım anlarım her işten de sakın sakarım deme bulmuşsun birini deme .. Günlerce içime oturdu bu cümle :KK70:

Bide yiğenime annemler bakıyor . Bir gün annem yıkanırken duşta düşüyor koşa koşa yanına gidiyoruz yiğenimde o zaman 5 yaşında annem havlulara sarılmış oturdu koltuğa üzülüyor ama yiğenimi görünce korku gitti. Tabi yiğen meraklı anaanne o ne (kuşunu soruyor)) annesine dönüp anaannede kocaman anne kuş .. Annemden dumurluk cümle gelir hıh beğenen beğenmiş 6 çocuk doğurdum maşaallah :KK70: tabi çocuğuda alıp yanından hızla uzaklaştık annemin ...

Bazen kendini kaybediveriyor :)) ama olsun annem yani :)))

kızlar bir tane de ben anlatayım:KK1:

2-3 yıl önce kuzenimle hastaneye gittik sinüzit röntgeni çektirmek için....normalde hep annemle giderim ve hastaneyi de hiç bilmem büyük bayaa bii...ama o gün kuzenim de aynı dertten muzdarip ve annemde çalışıyor birlikte gidelim dedik... neyse hastanede yazıldık falan çıktık kapıdan dışarıya.. röntgen odası nerede bilmiyoruz.. ver allah yürüyoruz bi yerlere ama nereye gittiğimizi bilmiyoruz... neyse dışarda hastanenin temizlik görevlilerinden bir adama rastladık röntgen odası nerde dedik şu tarafta:nazar: dedi.. sağolun dedik gittik... yürüyoruz yürüyoruz karşımıza teller çıktı ... böyle tellerin altı yuvarlak bir şekilde bir insanın geçeceği kadar açılmış .. kuzenimle eğildik altından geçtik bir bina çıktı karşımıza hah geldik,burası dedik.. binanın dışında bir abi var buyurun kızlar dedi bize... dedik ki röntgen çektirmeye geldik buraya.. ne röntgeni kızlar burası tapu dairesi demez mi:KK53::KK53::KK53:aynen böyle olduk kaldık yani... adam bize çok gülmüştü:KK53::KK53::KK53: ne utanç verici bir andı o anlatamam... o an çok utanmıştım ama şimdi kuzenimle konuştukça hep çok güleriz :KK9::KK9::KK60::KK60:

kızlar bir tane de ben anlatayım:KK1:

2-3 yıl önce kuzenimle hastaneye gittik sinüzit röntgeni çektirmek için....normalde hep annemle giderim ve hastaneyi de hiç bilmem büyük bayaa bii...ama o gün kuzenim de aynı dertten muzdarip ve annemde çalışıyor birlikte gidelim dedik... neyse hastanede yazıldık falan çıktık kapıdan dışarıya.. röntgen odası nerede bilmiyoruz.. ver allah yürüyoruz bi yerlere ama nereye gittiğimizi bilmiyoruz... neyse dışarda hastanenin temizlik görevlilerinden bir adama rastladık röntgen odası nerde dedik şu tarafta:nazar: dedi.. sağolun dedik gittik... yürüyoruz yürüyoruz karşımıza teller çıktı ... böyle tellerin altı yuvarlak bir şekilde bir insanın geçeceği kadar açılmış .. kuzenimle eğildik altından geçtik bir bina çıktı karşımıza hah geldik,burası dedik.. binanın dışında bir abi var buyurun kızlar dedi bize... dedik ki röntgen çektirmeye geldik buraya.. ne röntgeni kızlar burası tapu dairesi demez mi:KK53::KK53::KK53:aynen böyle olduk kaldık yani... adam bize çok gülmüştü:KK53::KK53::KK53: ne utanç verici bir andı o anlatamam... o an çok utanmıştım ama şimdi kuzenimle konuştukça hep çok güleriz :KK9::KK9::KK60::KK60:

Tapu dairesinde çektirivereydiniz :KK52:

Bir tanede benden gelsin ozaman okadar okudum güldüm.:KK1:
Evleneli 1 yıl olmamıştı eşimle markete gittik o farklı reyonlarda ben farklı zaten benim huyumdur hemen kaybolurum yanından rafların birinde teflon bir tava gördüm kapağı cam " aaa tava nekadar güzelmiş bir bakim" dedim kendi kendime elime aldım tavayı bakıyorum o sırada eşim yok yanım da birden tavanın markasını merak ettim altına bakıcam. Kapak üstünde güya tutuğumu sanıyorum birden tavayı ters çevirdim çevirmemle bir şanğırtı koptu markette :KK1: bir kaç saniye kimse fark etmemiştir diye boş boş bakındım. Kafamı kaldırdım etrafıma bir baktım herkes bana bakıyor. Birde koşarak eşim geldi. sana bişi oldumu dedi bende bişi yok ama kırdım dedim safca:KK1: başladı herkesin içinde gülmeye ayyy ne utandım anlatamam. Üzüldüm ben, eşim bişi olmaz boşver falan diyor. Birde kasa görevlisi geldi bunu satın almak zorundasınız dedi. Bende kırıldı ama dedim kırmasaydınız dedi adam bana gıcık birde o anda rezil oldum. Biz onu satın aldık çıktık marketten ama eşim halen bana gülüyor ben tabi utanma ve üzüntü eşliğinde kedi gibi yürüyorum. Dün akşam o söyledi de ben hatırladım bunu konuşup konuşup gülüyoruz gün ne sakarmışım diye :KK1:

Benimkiler bitti sanırım,bi tane de eşimin rezilliğini anlatayım hem de ne rezillik :KK52:

Eşim bankacı,geleni gideni eksik olmayan çokça kalabalık bi şubede çalışıyo.
Bi akşam eve gelmiş kapıda ayakkabıları çözmeye çalışıyo sana bişey anlatçam deyip gülüyo.Ne oldu diyorum dur içeri geleyim,kapıda olmaz diyo.
Neyse içeri girdi.Ben meraktan çatlicam anlat anlat diye zıpzıp zıplıyorum.

İçeri girdi kahkahalarla anlatmaya başladı.Müşterinin biri gelmiş,bozuk parasını yere düşürmüş.
Eşim alayım derken eğilince caaaaaarrrttt diye pantolon patlamış.Müşteriye demiş ki "senin 10 kuruş yüzünden kaç liralık pantolonu patlattım" :KK1:
Sonra önemli bişey olmadığını düşünüp şubede gezinirken güvenlikçi kıkır kıkır gülmeye başlıyo.
Eşim durumun vahimliğini anlayınca arkadaşından askıdaki ceketini isteyip beline bağlıyo
Şopar bankacı bütün gün şubede tarık mengüç gibi dolaşıyo :KK52:

Şube eve çok uzak değildi,o gün biraz yürüyüş olsun diye de arabayı evde bırakmış akıllı yürüyerek gitmiş.
Dönüşte eve kadar yırtık yırtık yürümüş tabi.Bütün mahalleye k.çımı göstere göstere geldim diyo bide :KK52:
Biz tabi kırılıyoz gülmekten falan.

Ama asıl bombası sonra patlıyo,bunları anlattıktan sonra dedi ki "aşkım iyi ki içime beyaz don giymemişim,belli olmamıştır heralde"
Bakim dön arkanı dedim.Arkayı döndüğü gibi totoda bembeyaz üstü mavi çızıklı don meydanda :KK53:

Ben o an yerlere yattım sen arkanı dön de bi bak dedim beyaz mı siyah mı :KK52: :KK52:
Ayna karşısında beyaz donu görünce ikimiz de yerde yuvarlandık :KK53:

X