- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Benimkiler bitti sanırım,bi tane de eşimin rezilliğini anlatayım hem de ne rezillik
Eşim bankacı,geleni gideni eksik olmayan çokça kalabalık bi şubede çalışıyo.
Bi akşam eve gelmiş kapıda ayakkabıları çözmeye çalışıyo sana bişey anlatçam deyip gülüyo.Ne oldu diyorum dur içeri geleyim,kapıda olmaz diyo.
Neyse içeri girdi.Ben meraktan çatlicam anlat anlat diye zıpzıp zıplıyorum.
İçeri girdi kahkahalarla anlatmaya başladı.Müşterinin biri gelmiş,bozuk parasını yere düşürmüş.
Eşim alayım derken eğilince caaaaaarrrttt diye pantolon patlamış.Müşteriye demiş ki "senin 10 kuruş yüzünden kaç liralık pantolonu patlattım"
Sonra önemli bişey olmadığını düşünüp şubede gezinirken güvenlikçi kıkır kıkır gülmeye başlıyo.
Eşim durumun vahimliğini anlayınca arkadaşından askıdaki ceketini isteyip beline bağlıyo
Şopar bankacı bütün gün şubede tarık mengüç gibi dolaşıyo
Şube eve çok uzak değildi,o gün biraz yürüyüş olsun diye de arabayı evde bırakmış akıllı yürüyerek gitmiş.
Dönüşte eve kadar yırtık yırtık yürümüş tabi.Bütün mahalleye k.çımı göstere göstere geldim diyo bide
Biz tabi kırılıyoz gülmekten falan.
Ama asıl bombası sonra patlıyo,bunları anlattıktan sonra dedi ki "aşkım iyi ki içime beyaz don giymemişim,belli olmamıştır heralde"
Bakim dön arkanı dedim.Arkayı döndüğü gibi totoda bembeyaz üstü mavi çızıklı don meydanda
Ben o an yerlere yattım sen arkanı dön de bi bak dedim beyaz mı siyah mı
Ayna karşısında beyaz donu görünce ikimiz de yerde yuvarlandık
Tencere kapak olmuşsunuz siz tam ya harikasınız