- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 545
bitanede ben anlatıcam kızlarrrr
o zaman ünideyim şehir dışında okuyorum,hafta sonu için eve gelmiştim tatil bitmiş okula dönüorum,
meşhurrr asti terminalimizde otobüs saatimi bekliorumm...
hafiften tuvaletim gelir gibi oldu astide beklerken ama üşendim gitmeye, zaten 2 -2bucuk saat sürüyo yol dedim tutabilirimmm herhalll
anaaam bizim ucuz diye bindigiğimz vip otobüs firması o gün aşmış kendini servis üstüne,servis ee tabi öğrencilik hali verdiğim parayı sonuna kadar çıkarıcam ya hiç hayır demiyorum, vudum cayın kolanın dibine..
bide kış günü astide soğugu yemişim sıcak otobuste de o kadar içince benim boşaltım sistemi tüm kontrolünü kaybetti tabi,
anamm alttan alltan bi sıkıştırıyoki sorma,
diorum bi saat kaldı dayanabilirsin, ama yok yol bitmio , yollaki kilometre levhalarını takip ediorum son 60 km son 50km ama yoookk, pantolonun düğmesini açtım,fermuarı açtım yook
kımıldasam koyvercem koltuğa, böyle yoldaki tümseklerden falan gecerken nasıl kramp giriyo anlatamam.
aman dedim ne utanıosun söyle muavine dursun bi yerde insanlık hali olabilir
neyse gittim muavinin yanına dedim bi tesiste durabilirmiyiz ihtiyaç molasıadam dioki yarım saat kaldı;
biliorum dedim ama durmamız lazım(anlasana be adam yapıvercem orta yere), peki dedi muavin 10 dk sonra biyer olcak, ohh dedim çoook şükür;
ama bi taraftan giriyo alttan sancı ama nasıl anlatamam,
adam dioki hanfendi oturabilirsiniz bende cıt yok, adam boş boş bakıo
adam siz oturun hanfendi daha var durunca inersizniz bende yine çıt yookkk...... niyee yookk kımıldasam yapcam koridora kımıldayamıyorum
neyse ağır adımlarla bacaklarımı acmadan oturabildim bir şükürr daha...
neyse geldik mola yerinee ama herkez uyuyo akşam, birde molasızsefer mesafe yakın olduğundan millette bi kıpırdanma oldu neden durduk diee.zaten utanmısım .manyak muavin bağırmazmı önden wc ihtiyacı olan dieeee Allahım ölcem utançtan,neyse diorum yeterki yapmayım altıma boşver gerisini bidaha nerde görcen fln
derken indim ortada tesis yok meğer yolun karşındaymış muavin önden koşuo ben arkasından tabii tüm otobüste camdan bize bakıo,
neyse girdim sonunda tuvalete ama bir işiyorum bi saat Allahım bitmio nasıl dolduysa artıkk ama o anki mutluluğu anlatamam size ne büyük hazzz
bi taraftanda acele ediorum tüm otobüs benm çişimi beklio diye..
neyse o mutluluk dolu dakikalrın sonunda çıktım wcden muavin yine bekllio beni otobüse koşucaz bi dünya yol geççzez fln neyse bindik otobüze ama tüm gözler üstümüzde yerime oturmak için yeltendiğim an farkettim ki çişimi yaparken arkamdan yukarı kaldırdığım montum hala sırtımda aceleyle indirmemişimmve o halde wc den çıkıp beni izleyen bir otobüs dolusu insana doğru koşmusum siz düşünün artık rezilliğin boyutunu, sonra ne mi oldu?
inene kadar da nefes bile almadımmmm ve ondan sonrada wc ye girmeden otobüse binmedim hala molalarda fln olmasa bile girip zorla çişimi yapmaya çalışıorumm:26:
ahanda buna koptummmmmmmmmmm