Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Arkadaslar konu kapanmıs ama gercekten bende tatsız konuyla ilgili nacizane fikrimi belirtmek isterim...birincisi bu topicte bile tartısma cıkarılmıs ya vay halimize öncelıkle.neyse...burda yüzlerce anı paylaşılıyor,herkes yazma ôzgurlugune sahip...hicbirimiz bunun nesi komik dıye yorum yapma hakkına sahip değiliz.kaldıkı her yazılan aynı ayarda komik olmasada netıcede o ınsan o anı yaşadıgında gulunc gelms ve paylaşmıs...bu yazılanların ardında başka bısey aramak cok yanlış...nıyetım ne bırıne arka cıkmak nede baska bısey sadece kendımce dogrularımı yazıyorum...suan abdest alan müduru anlatan arkadasın ısmını unuttum o anda ıgrenmekte haklı buldum siz olsanız gelıp 5dk önce hemde bayanlar lavabosunda abdest alan bı adamın ardından ayagınızı koyup orada abdest alırmıydınız?yada el yüz yıkarmıydınız?hic sanmıyorum.ınsan evınde dıledıgı gıbı davranır.arkasndan basar çamasır suyunu dezenfekte eder...ben annemde veya kardeşmde abdest alırken ayagımı kúvete uzatıyorum orda yıkıyorum mesela hijyen acısından...bunun nesı bu kadar garıp kı?ama bu ımkanın olmadıgı yerlerde ztn mecbur kalıyosunuz.konuyu abdestle dalga gecılmıs gıbı algılayıp bu şekılde saldırmanız son derece sacma olmus.herkesın kendıne göre bı yaşam tarzı alıskanlıkları var saygı duymak zorundayız...kusura bakmayın,bana göre haksızlık oldugunu düşündügüm icin bende yazmak ıstedım...konuyu uzatmak asla ıstemem .lütfen kişisel almasn kimse kavga hic tarzım degil çünkü.tek ıstegım böyle guzel bı topıcın yok yere tartısmalarla dolmaması.ztn bın turlu sıkıntılarımız oluyor.ınanın özellıkle en sıkıntılı anlarımda gırıyorum gülmek ıcin.guzel paylasmlar.hepinize saygılar.

2 3 sene once sevgılımın dukkanıda gıdıyordum kapıdakı cıkıntıyı gormedım ve yapıstım yere o arada bankanın mudurlerı falan varmıs yanında nasıl kalktım cok utanmıstım.birde arkadaslarla buluscaz benım corap delık o zamanda cok utanmıstım.

ayyy :)) şuan işyerindeyim ve kahkahalarla gülüyorum tutamıyorumm kendimii :))))))))))

zaaart zuuurt lardan konu acilmisken yine zaarla rezil olduk ama bu sefr ben deigil benim kuzen daha dun rezil oldu kendileri.teyzemlere gittik herkez orda diger teyze ogullari gelinleri falan adamlar gezmeye gidelim kadinlar raht otursun falan konusuyolar firsat bu yukari balkona gidip cigara tutturelim dedik.neyse kuzen diyoki karnim bagarsiklarim patlayacak bende acik hava sali ver gitsin diyorum.kuzen-bak saliyom haaa sonra bayilma bu sogukta seni ayiltmayalim sonra kadina ne oldu falan soramoaralar yapmadigin seyimi falan derken bi saliyooo dersin gazman.kuzende ohhh rahatladim ulen ooooh miss gibi de kokarmis diyo bizm salak bide ne duyalim assagidan gulme sesi meger diger teyzenin oglu adam cagiz karisina demiski kuzen bi saldi gulmemei zor tuuttm sigaranin dumani bogacakti bende daynamayip kahkahayi bastim demis meger oda bizim balkonda cigara ictigimizi gormus bende kucuk odanin camindan iceyim demis bizim mozart

kızlar harikasınız ya
uykuda konuşmak adetim değildir ama ya bende yaparsam
zaten rüyamda başka kızla görünce uyandığımda 170 km uzaktan yetişiyorum yanımda olunca vay haline sevdiceğimin

Tazecik rezilliğimi anlatayım size.Cuma gecesi adet oldum akşamdan bi kaç damla geldiği için hemen gece için olan pedden taktım çünkü ilk günüm çok kanamalı geçer.Bi de geceye kanama başlıcağı için anca o kurtarır sandım.Nese mutlu mesut uyuduk.Sabah 5 de bi ıslaklıkla kalktım ışığı yaktım.Aynaya popomu döndüm ve kocaman kan lekesi pedden taşmış pijama çarşaf elektrikli battaniyeye kadar kan olmuş onları çıkartim da temiz çarşaf serim dedm eşim kalktı bnm çarşafı çekiştirmeme.Noluyo ya üstüme niye işedin dedi tabi ben önce anlayamadım taki adamın ön tarafa bakıncaya kadar geceleri ben arkamı dönüyorum eşimden arkamdan sarılıyo ölece uyuyorum bnm kan akışı pijamadan eşimin ön tarafa geçmiş.O da uyku sersemi ıslaklığı çiş olarak algılamış garibim

ayyy çok güldüm avare,sen çok yaşa emii; deseydin --aaa kocacım adet tarıhlerımız çakıştı,hadi hayırlı olsn

p :))))46:

bi gece sexten sonra yataktan kayıp düşmüştüm eşim sabaha kadar güldü hala gülüyor her yapışında bu sefer şehvetli olmasın sonra yataktan felan atlarsın diye diyor

nasıl güldüysem yanaklarım ağrıyo yaa duramıyorum

avare çatlıycam valla gülmekten
hadi benim ki az geliyorda seninki de çok çok fazla geliyor tatlım

bende kaynanama karşı ilk rezilliğimi anlatayım daha nişanlı değiliz o zaman 2 3 yıl önce ama benden haberi var kaynanamın
alışveriş yapıyoruz aşkımla
o gömlek ben kazak bakıyorum neyse
aşkım kabinde gömlek denerken telefonu çalmaya başladı bana aç diyo durmadan
bende utanıyorum tabi çok konuşmuşluğumuz yok o zamanlar
ve bana bi güç açtım telefonu nasılsınız felan filen konuşuyoruz
... nerde diye sordu bana
bende soyunuyo o dedim
o an anladım pot kırdığımı
şey şey gömlek deniyo kabinde deddim:26:

Son düzenleme:

çok güldüm,çok yaşayın emi .benimde vardır rezil olmuşluğum aklıma gelince paylaşırım...

hazır bu pırtlatma hikayeleri açılmışken bende bir tane anlatayım ama biricik aşkımın bana rezilliği kendisi kpss ye hazırlanıyo beraber oturduk soru çözüyrz üzerinde tartışıyrz sorularn faln buda baya yayıldı böyle yerde oturuyo tam hararetle hayr öyle değil böyle derken aşkından pırt diye bi ses tabi yavrucum şok oldu nasıl yaparım diye ben anladım dalga geçicem faln diye gözleri yuvalarından çıktı böylee ortamda sessiz ee bizdende kaçmazzzzz ama hiç bozuntuya vermedim kıyamam utanmasın diye normalde hiç kaçırmam herşeye gülerim ama kendimi nasıl tuttuysam artık ağzında gülmeye dair tek bi kıpırtı olmadı pislik aşkım ben yapsam kesin dalga geçerdi bende arada yapıyrm yanında tabi pıs pıs salıyrm ama hiç duymuyo ohh ohh

evet cnm iyi yapmşsın. bizde 2.5 yıllık evliyiz eşimin benim yanımda yaptığı pırtlatmaları duymazdan geliyorum. çünkü yanlışlıkla yapıyor ve yaptığı zaman utanıyor direk bana bakıyor acaba duydumm mu diye. ben eğer yaptığına gülersem alışır utanmaz diye duymazdan gelirim hep:44::44::44:

Allahtan benimki yatakta yoktu.ben çok bozuluyorum böyle rüyalar görünce ya:99::99:

sorma ya bende o yüzden vukaat çok anlatmakla bitmez yazık adamcağıza bazen acıyorum canım benim bikeresinde adammın göğsünü morartmışım 3hafta geçmedi uyku sersemi nasıl yaptığımı daha çözemedim hala attiığım tokatların yataktan düşürmelerim en kötüsüde o derin uykudayken benim birden ona seslenmelerim en feci olanı çok ürkütücü seslenirim emin olun en korku filimi benim yanımda halt etmiş bana sakın öyle seslenme dedi yoksa sonu facia olur diyo bian öldüm öbürtarafa gittim falan zannediyorum diyo okadar yani bendeki korkunçluk anlayacağınız artık gece kocama ismiyle hitap yasak bana sonunda benimle evlendiğinepişman olacak

ayyy çok güldüm avare,sen çok yaşa emii; deseydin --aaa kocacım adet tarıhlerımız çakıştı,hadi hayırlı olsn

hahah adam adet olduğumu çakmadıki işedim zannediyo.

avare çatlıycam valla gülmekten
hadi benim ki az geliyorda seninki de çok çok fazla geliyor tatlım

bnm ki mübarek sanki vücudumdaki tüm kanı boşaltıyo.

senin durumun da fenaymışben okadar değilim,deli deli konuşuyorum sadeceo da genelde gülüyo bana

kocan kan lekesini nasıl çiş sanıyor yaaaalemsiniz yani

kocan kan lekesini nasıl çiş sanıyor yaaaalemsiniz yani

Uyku sersemliği işte bi bakıp kan lekesine bakarak sölüyo.Hala ayırt edememişti.Takiiii ben söleyene kadar sonra da iğrençsin ya deyip yattı.Sanki benim elimde olan bşy :99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…