Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evet cnm iyi yapmşsın. bizde 2.5 yıllık evliyiz eşimin benim yanımda yaptığı pırtlatmaları duymazdan geliyorum. çünkü yanlışlıkla yapıyor ve yaptığı zaman utanıyor direk bana bakıyor acaba duydumm mu diye. ben eğer yaptığına gülersem alışır utanmaz diye duymazdan gelirim hep:44::44::44:

ya bu kadar şey okuyup gülmekten boğuldum senin şu yorumun ayrı komik ya direk bana bakıyor demişsin ya eşinin yüzünü tahmin ettim de içinden de diyordur adam oh iyi duymadı diye ammaaaa...

bende kaynanama ilk rezilliğimi anlatayım barii,,
daha evliliğimizim ilk günleri koye gitmiştik 1 kaç gün kalcaz işte,,neyse evde kimse yoktu bizde eşimle yeni evliyizya oynaşıyoruz ilk fırsatta,neyse benim eteğim vardı ozaman ay aklıma geldikçe utanıyorum,,19 yaşındaydım daha,,çocuk gibiymişiz haa,,eşim aldı beni boynuna öyle eğleniyoruz,,allahım kaynanamın eve girişiyle benim eşimin boynundan atlamam bir oldu ,,ama tabi kaynanam bi kızdıı aaa napıyonuz siz öyle çocukmusunuz demiştii,ama ben nasıl oldum ordaaaa:KK17::KK17::KK17::KK9::KK9:

bide anneme rezilliğim var o daha beterdi,,yine evliyiz yeni,,ama bu sefer annemin evindeyiz,,odada biz varız sadece eşimde rahat durmuyokii,,hemen sulanıyo banaa:KK57:annem gelcek yapma diyorum ama dinlemiyo bişey olmaz diyo,,açtı benim üst giysimi sütyenimin üzerinden bişeyler yapıyo salaaakk,,yapma etme dedikçe dahada pisleşiyoo:KK23::KK23:ne olduğunu çakmışsınızdır heralde,,bi kızın başına gelebilecek en utanç verici şey eşim benimkileri öpüp okşarken annem lak diye daldı içeri nasıl toparlandığımı ben hatırlamıyorum artık,,annem boznutuya vermedi ama gördü yanii,,çok utandım çooook:KK25::KK17::KK17::KK17:

bide anneme rezilliğim var o daha beterdi,,yine evliyiz yeni,,ama bu sefer annemin evindeyiz,,odada biz varız sadece eşimde rahat durmuyokii,,hemen sulanıyo banaa:KK57:annem gelcek yapma diyorum ama dinlemiyo bişey olmaz diyo,,açtı benim üst giysimi sütyenimin üzerinden bişeyler yapıyo salaaakk,,yapma etme dedikçe dahada pisleşiyoo:KK23::KK23:ne olduğunu çakmışsınızdır heralde,,bi kızın başına gelebilecek en utanç verici şey eşim benimkileri öpüp okşarken annem lak diye daldı içeri nasıl toparlandığımı ben hatırlamıyorum artık,,annem boznutuya vermedi ama gördü yanii,,çok utandım çooook:KK25::KK17::KK17::KK17:

tabi sende utanırsın ama asıl utanması gerekn annen siz evli bir çiftsiniz niye kapıyı vurmadan odanıza dalıyor ki:KK20:benim annem bile odama kapıyı vurmadan girmez:KK45:

tabi sende utanırsın ama asıl utanması gerekn annen siz evli bir çiftsiniz niye kapıyı vurmadan odanıza dalıyor ki:KK20:benim annem bile odama kapıyı vurmadan girmez:KK45:

canım yaa anneme kızma,onun suçu yoktu,,suç eşim ve bendee,,anneme gitmiştik normal oturma odasındaydık annem çay yapmak için mutfağa gidince eşim başladı yaramazlığa,,ee annemde ne bilsin normal bişekilde kapıyı açtı ve gördü biziii,,oyüzden anneme kızamam:KK17::KK17:

canım yaa anneme kızma,onun suçu yoktu,,suç eşim ve bendee,,anneme gitmiştik normal oturma odasındaydık annem çay yapmak için mutfağa gidince eşim başladı yaramazlığa,,ee annemde ne bilsin normal bişekilde kapıyı açtı ve gördü biziii,,oyüzden anneme kızamam:KK17::KK17:

e doğru evet suç sizdeymiş daha çok eşinde Eki Görüntüle 294612 oturma odasında yapılacak şey mi bu üstünü açmalar memişleri ham yapmalar $us4allknuf01ii1.gif ben yatak odasında sanmıştım sizi:KK17:azgın koca ne yedirip içiriyorsun kız sen buna $sevdaseli1082.gif

Bu harika topiğe bende rezilliğimi yazıyım barı $2rh4cc0_th.jpg.gif

3 yıllık bir ilişkim tabi bu 3 yıl içerisinde erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmışlığım olmuştu.. Geçen bayram neyse gittim bayramlaşmaya karşımda mustakbel görümcem ve müstakbel kaynanam yanımda da aşkım oturuyor sevgilimin üzerinde boyle çok bol yeşil bir pant var asker yeşili birde bol ceplı ben böyle pant pek sevmıyorum $icon_idea.gif erkek ardaşımda giymez normalde zaten dedim ki yaa bu pant nerden buldun sen hiç yakışmamış ne biçim pant dimi dıyorum onunkilere baktım ses seda yok annesınde ve ablasında erkek arkadasımda yuzume bakıyo ya cokda kotu durmuyo bence canım ben gene yok hayır çok kotu git çıkar dedim bide annesine donup dıyorum ki ay ne kadar çirkşn zevksiz dimi $girlhahawq2.gif annesi demez mi dün onu biz kızımla aldık bayram hediyesi olarak o kadar çok mu kötü... işte o an kafamdan aşağıya kaynar sular dokuldu .. hemen işte yok ya o kadar da kötü düğül model güzel işte ama üstünde sanki fazlamı bol olmuş falan filan ıyıce kıvırdım yanı $2rh4cc0_th.jpg.gif neyseki sonra başka bir konu açıldı zaten onlarda benı pek severler anladılar yanı sonuçda bilerek yapmadım ki ben Eki Görüntüle 294686 hep şu boş boğazlıyım yüzünde ya

Bir süredir okuyorum,gülmekten yaş geldi bazılarında :KK52: :KK52:

Çok eğlenceli olmuş gerçekten,bende de çok rezillik,anlatırım fırsat buldukça :KK1:

Bir hikayede benden :KK60:

evlenmeden önce eşimle ilk flört günleri ikimizde üniversitedeyiz. ama ben 1. eşim 3. sınıf neyse görüştük oturduk falan ayrılırken eşim yarın evimde buluşalım dedi bende daha yeni tanıştık senin evine gelmem dedim baktım adam gülme krizine girdi ne oldu dedim

evim üniversitenin içindeki kafenin adı dedi bende kem küm kırmızı bi yaratık olmuştum

daha neler var neler :KK34:

:KK60::KK60::KK60::KK60: arkadaşım gerçekten rezil olmuşsunuz annene...
eşinde ne kadar sabırsızmış öyle hiç başkasının evinde hem de oturma odasında yapılacak şey mi bu :KK1:
ders aldı mı bari sen onu söyle :KK9::KK9::KK9:

e doğru evet suç sizdeymiş daha çok eşinde Eki Görüntüle 294612 oturma odasında yapılacak şey mi bu üstünü açmalar memişleri ham yapmalarEki Görüntüle 294613 ben yatak odasında sanmıştım sizi:KK17:azgın koca ne yedirip içiriyorsun kız sen bunaEki Görüntüle 294614
ne yemiyodukii,,fındık baklava bol bol,,tabi onun için hava hoş beni düşünen yokki,,,:KK9::KK9::KK9:
Bir hikayede benden :KK60:

evlenmeden önce eşimle ilk flört günleri ikimizde üniversitedeyiz. ama ben 1. eşim 3. sınıf neyse görüştük oturduk falan ayrılırken eşim yarın evimde buluşalım dedi bende daha yeni tanıştık senin evine gelmem dedim baktım adam gülme krizine girdi ne oldu dedim

evim üniversitenin içindeki kafenin adı dedi bende kem küm kırmızı bi yaratık olmuştum

daha neler var neler :KK34:
:KK60::KK60::KK60:amaneeennn ne rezillik ne rezillik:KK9::KK9::KK9::KK17::KK17::KK17:
:KK60::KK60::KK60::KK60: arkadaşım gerçekten rezil olmuşsunuz annene...
eşinde ne kadar sabırsızmış öyle hiç başkasının evinde hem de oturma odasında yapılacak şey mi bu :KK1:
ders aldı mı bari sen onu söyle :KK9::KK9::KK9:

yaw napsın adam yeni evliyiz daha:KK23::KK23:ama sabır yok adamda ,,ya bari evde yap dimi,aptal rezil etti beni,,allahtan şuan annem hatırlamıyo ama ben 4 yıl oldu daha unutamadım...:KK17::KK17:ama ders aldı tabiki,,sadece öpüyo dudağımdan başkasının evinde okaa:KK48::KK9:

ohaaa falan yaniii:KK52::KK52::KK52:

ve bir anı daha :KK62:

şimdi efenim aylardan ağustos yaz günü sıcak ama gel gör ki benim rüya buz kar kış kıyamet o biçim ....

rüyamda yakın arkadaşım olan berivan montunu okulda unutmuş bizde iyilik abideleriyiz ya sınıftaki kızlarla camdan bakıp 1-2-3 diyince berivan diye bağıracağız diyorum ve sabah saat 7 falan günlerden pazar ben evin içinde " berivannnnnnnnnnnnnnnnn" diye bir bağırmışım eşim uyku sersemi ne anlamış "beni bırakkkkkkkkkkk"" tutmuş beni sallıyor uyan canım kim seni bıraksın falan şişmiş kırmızı gözlerle :KK53:

ben zonk tabi ne bırakması ne tutması çok gülmüştük :KK19:

Son düzenleme:
bende yazim ya bizim o kadar çokki biz henüz evli diiliz nişanlıyız nikahımız olduda düğün yaza inşallah nişanlım beni görmeye geldi şırnakta çalışıodu tayini orda benimde tekirdağda istanbulda buluşmaya karar verdik derken otele gittik akşam kaldık bu beni kızdırdı çünkü asansörde yabancı sanırım iskandinaz bi kadın vardı ben zavalının boyu 1.58 topukluda giymişim boy olmuş ancaaa 1.65 yanımdaki kadında hayvan gibiydi 1.80 kesin vardır kadın benim yanıma geçti nişanlım karşımda kadının karsısı boş asansördeyiz kadınla ben o kadar komik duruoruzki yanında kayboldum omzum nerdeyse göğsüne gelio o kadar vahim nişanlım kıpkırmızı olmuş gülcek gülemio dudaklarını ısırıo bende kızdım sen ne gülüosun bana millettin ruslarının yanında die resepsiyona geldik kartları anahtarı teslim ettik bu hala gülüo ama nasıl konuşamıo gülmekten ben aldım elindeki anahtarı snirlice koydum resepsiyona valizimi aldım elime ağladım ağlıcam nerdeyse hızlı hızlı onu arkamda bırakıp dışarı çıkcam sözde meger otelin kapısı camdanmış gec gece farketmemişim ben bunu bide yeni silmişler görünmüo ayamda topuklu elimde valiz hızlı hızlı bi hışımla bi sinirl yürüom derken gümmmmmmmmmmmmm diye kafam geçmesinmi kapıya ben yığıldım yere ayakkabım ayamdan çıktı dondum kaldım kafam kıpkırmızı kapının alrmları ötmeye başladı valizim bi metre öteye savruldu son hatırladığım gçzlerimden yaş akıodu robot gibi kalkıp ayakkabımı elime aldım ve o kadın bana karsıdan katıla katıla gülüodu :)

bende yazim ya bizim o kadar çokki biz henüz evli diiliz nişanlıyız nikahımız olduda düğün yaza inşallah nişanlım beni görmeye geldi şırnakta çalışıodu tayini orda benimde tekirdağda istanbulda buluşmaya karar verdik derken otele gittik akşam kaldık bu beni kızdırdı çünkü asansörde yabancı sanırım iskandinaz bi kadın vardı ben zavalının boyu 1.58 topukluda giymişim boy olmuş ancaaa 1.65 yanımdaki kadında hayvan gibiydi 1.80 kesin vardır kadın benim yanıma geçti nişanlım karşımda kadının karsısı boş asansördeyiz kadınla ben o kadar komik duruoruzki yanında kayboldum omzum nerdeyse göğsüne gelio o kadar vahim nişanlım kıpkırmızı olmuş gülcek gülemio dudaklarını ısırıo bende kızdım sen ne gülüosun bana millettin ruslarının yanında die resepsiyona geldik kartları anahtarı teslim ettik bu hala gülüo ama nasıl konuşamıo gülmekten ben aldım elindeki anahtarı snirlice koydum resepsiyona valizimi aldım elime ağladım ağlıcam nerdeyse hızlı hızlı onu arkamda bırakıp dışarı çıkcam sözde meger otelin kapısı camdanmış gec gece farketmemişim ben bunu bide yeni silmişler görünmüo ayamda topuklu elimde valiz hızlı hızlı bi hışımla bi sinirl yürüom derken gümmmmmmmmmmmmm diye kafam geçmesinmi kapıya ben yığıldım yere ayakkabım ayamdan çıktı dondum kaldım kafam kıpkırmızı kapının alrmları ötmeye başladı valizim bi metre öteye savruldu son hatırladığım gçzlerimden yaş akıodu robot gibi kalkıp ayakkabımı elime aldım ve o kadın bana karsıdan katıla katıla gülüodu :)

Allah'ım Allah'ıımmm:KK52::KK1::KK9:
Çok güldüm buna yaa...Yazık olmuş gerçekten...

yaw napsın adam yeni evliyiz daha:KK23::KK23:ama sabır yok adamda ,,ya bari evde yap dimi,aptal rezil etti beni,,allahtan şuan annem hatırlamıyo ama ben 4 yıl oldu daha unutamadım...:KK17::KK17:ama ders aldı tabiki,,sadece öpüyo dudağımdan başkasının evinde okaa:KK48::KK9:
canım yaa annem unuttu demişsin ya, merak ettim sormuş muydun annene???
kıyamam çok zor bir durum:KK60::KK60::KK60::KK60:

X