- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
Arkadaslar konu kapanmıs ama gercekten bende tatsız konuyla ilgili nacizane fikrimi belirtmek isterim...birincisi bu topicte bile tartısma cıkarılmıs ya vay halimize öncelıkle.neyse...burda yüzlerce anı paylaşılıyor,herkes yazma ôzgurlugune sahip...hicbirimiz bunun nesi komik dıye yorum yapma hakkına sahip değiliz.kaldıkı her yazılan aynı ayarda komik olmasada netıcede o ınsan o anı yaşadıgında gulunc gelms ve paylaşmıs...bu yazılanların ardında başka bısey aramak cok yanlış...nıyetım ne bırıne arka cıkmak nede baska bısey sadece kendımce dogrularımı yazıyorum...suan abdest alan müduru anlatan arkadasın ısmını unuttum o anda ıgrenmekte haklı buldum siz olsanız gelıp 5dk önce hemde bayanlar lavabosunda abdest alan bı adamın ardından ayagınızı koyup orada abdest alırmıydınız?yada el yüz yıkarmıydınız?hic sanmıyorum.ınsan evınde dıledıgı gıbı davranır.arkasndan basar çamasır suyunu dezenfekte eder...ben annemde veya kardeşmde abdest alırken ayagımı kúvete uzatıyorum orda yıkıyorum mesela hijyen acısından...bunun nesı bu kadar garıp kı?ama bu ımkanın olmadıgı yerlerde ztn mecbur kalıyosunuz.konuyu abdestle dalga gecılmıs gıbı algılayıp bu şekılde saldırmanız son derece sacma olmus.herkesın kendıne göre bı yaşam tarzı alıskanlıkları var saygı duymak zorundayız...kusura bakmayın,bana göre haksızlık oldugunu düşündügüm icin bende yazmak ıstedım...konuyu uzatmak asla ıstemem .lütfen kişisel almasn kimse kavga hic tarzım degil çünkü.tek ıstegım böyle guzel bı topıcın yok yere tartısmalarla dolmaması.ztn bın turlu sıkıntılarımız oluyor.ınanın özellıkle en sıkıntılı anlarımda gırıyorum gülmek ıcin.guzel paylasmlar.hepinize saygılar.