Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bide anneme rezilliğim var o daha beterdi,,yine evliyiz yeni,,ama bu sefer annemin evindeyiz,,odada biz varız sadece eşimde rahat durmuyokii,,hemen sulanıyo banaa:KK57:annem gelcek yapma diyorum ama dinlemiyo bişey olmaz diyo,,açtı benim üst giysimi sütyenimin üzerinden bişeyler yapıyo salaaakk,,yapma etme dedikçe dahada pisleşiyoo:KK23::KK23:ne olduğunu çakmışsınızdır heralde,,bi kızın başına gelebilecek en utanç verici şey eşim benimkileri öpüp okşarken annem lak diye daldı içeri nasıl toparlandığımı ben hatırlamıyorum artık,,annem boznutuya vermedi ama gördü yanii,,çok utandım çooook:KK25::KK17::KK17::KK17:

Anacuummmm :O Ayy ne fena olmuşş.. Anneme gıtmezdım herhalde uzunca bır sure :KK70: Şookk :))

okul anısı gorunce benımde aklıma bırtane geldı

lıseye gıderken okul yolumuzun karsı caddesınde yuksek uzun bır set vardır orada takılan derse gec gıren lıse son artık okulu tıye almayan gencler dururdu hep. kış mevsımı oyle bır kar yagıyorkı anlatamam tabıkı bızım sette takılanlarada gun dogmus. okula gıden butun guzel mını eteklı alımlı yada asıldıkları kızlara kartopu atıyorlar setın ustunden.herkesde bı cıglık ama secılmıs kızlar gıbı heveslı heveslı atısmalar tartısmalar fılan ama kartoplarını sankı depolamıslar o kadar coklarkı bırden kafama bırsey dustu aman allahım dedım ıcımden bı kopurdum bırazda hosuma gıttı aama kafama tuttum bırde elımde bı sıcaklık hıssı elıme bı bakarım KUS PISLIGI :KK17: ay ınanmıyorum rezıl olmusdum allahdan kımse anlamamısdı hemen tuvalete gıdıp o sogukda saclarımı yıkadım ve butun gun kafamda bereyle dolasmısdım keske okula gıderken taksaydım bereyı :KK43:

ay bende bırtane daha var:))) yenı evlıyız esımın esyasını yerlestırdım dolaba ama o kadar azlarkı dusunun ben yetınemeyıp bı 4 kapılı daha aldırdım evıme ama esımın 2 kazak 2 pantalon ıc camsırı 2 pabuc o kadar el opmeye gıttıgımızde gorumcem kaynanam oturuyoruz gorumceme dondum ya esımın burda esyası kaldımı dedım ama ısrarla soruyorum ve onlarda ısrarla yok dıyorlar en son kaynanam hayırdır kızım bı esyasınımı bulamıyor dedı yoooo dedım o kadar az esyası varkı gıycek bısey bulamıyor dedım:KK52::KK52::KK52::KK52:

şimdi biz yeni evliyiz arabamızda yok..

pazar günü ablamlara oturmaya gidiyoruz ablamlara gitmemiz için bir kez otobüse

bir kez de dolmuşa binmemiz gerekiyor ben kalktım evi temizledim falan evde şöyle

bir market poşeti kadar çöp var. ama poşet siyah renkli...bende temiz kadınım ya

canım evde çöp kalmasın giderken atalım dedim neyse biz aldık çöpü elimize (sanki

alabilecek başka bir yerimiz var :KK35: ) gidiyoruz bizim ev cadde üstü iner inmez

normal zamanda hiç gelmeyen otobüs geldi biz çöpü falan unuttuk koştuk bindik

otobüse eşim bana bakıyor ben eşime güle oynaya gidiyoruz çöpü unutmuşuz

:KK23:neyse biz merkezi bir yerde indik ben bi baktım bizimki elinde çöp gidiyor neyse

burda atalım çöpe dedi eşim ben aman dur yaw burası merkezi dedim şimdi bizi

pomba falan attı derler çöp yüzünden sürünmeyelim dedim haberlerde şüpheli iki

şahıs siyah bir poşet attı gitti zaten eşimin saçlar uzamış at hırsızı gibi ben desen

kıvırcık vampirella olmuşum :KK53:

tekrar ablamların dolmuşa bindik çöp bizim evden ablamlara kadar bizimle gelmişti.

iyi ki çöpte akar kokar bişi yoktu :KK9:

Son düzenleme:
ayyy çok hoşsunuz kızlar bende bi tane yazayım bari
1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende:KK69:

ay bayılıcam öldüm öldüm dirildim gülmekten karnım ağrıyoooooooooooooooooooo

yazılanları okurken hemen geldi bitane aklıma (evli değilim ) sevgilimle bi pastanede oturmuş fondü yiyoruz bayılırım fondüye karşılıklı oturmuşuz o gazetelere bakıyo. Birden artık nasıl bir iştahla attıysam ağzıma sıcak çikolata nefes borumu tıkadı nefes alamıyorum, masa da su da yok çırpınıyorum resmen su dicem diyemiyorumda nefes almaya çalışıyorum bi yandan da bende öyle bi ses çıktı ki boğazımdan sevgilim gözlerini öyle bi pörtletip bana baktı ki tabi diğer herkeste :KK17: nefes almaya başlamıştım sonunda. Onun o ifadesine gülmekden kızamadım bile en sonunda kendime geldiğimde ölsem ruhun duymıcak diye bi güzel payladıktan sonra fondümü yemeye devam ettim :82: üstünden 2 yıl geçti hala dalga geçer benimle :63:

birden öle hayal ettim yıkıldım gülmekten yaf zaaaaaaaaa:):):)

:90: :90: :90:
ay dayanamıcam bi tanede ben anlatıyım
eşimle evleneli bir yıl olmuştu eşim koruyoru bizde prezervatifle
neyse biz şey etcektik paketi bi açtık rengarenk neyse eşim seçti içinden
ben görmemiştim ne renk seçtiğini eşim taktı baktı bu ne renk yaa dedi odada loş tabii
baktıım ecevit mavisi dedim eşim koptu sonra onlada yetinmedim sesli düşünerek
her renk içimize girdi bi ecevit mavisi kalmıştı dedim
eşim gülmekten yerlerde bense saf saf ona bakıyorum tabi gülmekten şey yapamadık
ama eşim mavi bişiy gördüğünde hep ecevit mavisi diye dalga geçer benimle :KK60: :KK24: :KK24:

ya kendi kendime gülüorum resmen yan odada oda arkim var geldi noluyo die kızlar adım deliye çıkcak:)

bir kez de dolmuşa binmemiz gerekiyor ben kalktım evi temizledim falan evde şöyle

bir market poşeti kadar çöp var. ama poşet siyah renkli...bende temiz kadınım ya

canım evde çöp kalmasın giderken atalım dedim neyse biz aldık çöpü elimize (sanki

alabilecek başka bir yerimiz var :KK35: ) gidiyoruz bizim ev cadde üstü iner inmez

:KK23:neyse biz merkezi bir yerde indik ben bi baktım bizimki elinde çöp gidiyor neyse

şahıs siyah bir poşet attı gitti zaten eşimin saçlar uzamış at hırsızı gibi ben desen

tekrar ablamların dolmuşa bindik çöp bizim evden ablamlara kadar bizimle gelmişti.

allahım gülmekten gözlerimden yaş geldi:))

kizlaaaar bir rezilligimi anlatiyorum size hemencicik.....

ben 29. ekimde nisanlandim bizim memlekette sevgilim ve aileside geldi istanbuldan iste bizde kaliyorlar nisanin ertesi günü onlar gidecek askim bizimle kalacak 3-4 gün daha neyse iyi güzel hersey...bizim ev sürekli kalabalik yanliz nadir kalabiliyoruz

onlar gidecekken asagida taksi bekliyor dedim hadi ugurlayalim asagiya inelim indik onlari yolcu ettik tekrar apartmana girdik apartmanin isigida sensörlü hani birisi gelince yananlardan.....apartmanin giris kapisini kapattik benim sapiigim hic bir firsati geri tepmez sykystirdi beni duvara öpüyo hadi yeter cikalim hadi yeter derken paaat kapi bi acildi aaaaaa diye bir ciglik apartman sakini geldi :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ben tabi sok oldumm ciktim apartmandan askimda gelecekler simdi degilmi kizlar diye soruyor güya birilerini bekliyoruz :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: accaip utandim anlatamam size :26: ama biz cok yakalaniriz askim sagolsun:KK19:

kendi çöpünüzü 2vasıta uzaktaki ablanların çöpüne mi attınız:KK9::KK9: bravo:KK9::KK9::KK9:

Çok kere rezil olmuşumdur yaa ama aklıma gelmiyor şu an niyeyse :)
Bir tanesi var o da bir gün telefonda konuşuyorduk yeni girdiği işinden felan bahsediyordu maaşına geldi konu bende bir ara asgari ücret diyeceğime askeri ücret dedim güldü ne askerisi asgari o dedi bende işte her neyse ya dedim :)

Ben ilk nisanliyken rezil oldum kocisime.Hemen anlatiyim;
Karli buzlu bir kis gunu ankara kizilayda el ele yuruyoruz.
Benim ayaklar da ara sira kayiyo ama herif her kaymam da asiliyor kolumdan bende nasil olsa bizimkinin koluna girdim dusmem diye rahat rahat yuruyorum..Hem yuruyoruz hem sohbet ediyoruz derken tam lafa girdim ayagim bi kaydi iki seksen uzandim boyumda uzun yatiom caddenin ortasinda ceset gibi..
utancimdan kalkamadim bi 15 sn yattim saniirm yerde yuzu koyun bi yandanda yandan bana bakiyolarmi diye yattigim yerden insanlara bakiyorum lafta agzimda kaldi sonra ayaga kalktim bi baardim niye tutmadin beni gozunun onune baksana diye adam ne diycenide bilemedi bana acidigni hissettim ama :KK60::KK60:

Son düzenleme:
Ben ilk nisanliyken rezil oldum kocisime.Hemen anlatiyim;
Karli buzlu bir kis gunu ankara kizilayda el ele yuruyoruz.
Benim ayaklar da ara sira kayiyo ama herif her kaymam da asiliyor kolumdan bende nasil olsa bizimkinin koluna girdim dusmem diye rahat rahat yuruyorum..Hem yuruyoruz hem sohbet ediyoruz derken tam lafa girdim ayagim bi kaydi iki seksen uzandim boyumda uzun yatiom caddenin ortasinda ceset gibi..
utancimdan kalkamadim bi 15 sn yattim saniirm yerde yuzu koyun bi yandanda yandan bana bakiyolarmi diye yattigim yerden insanlara bakiyorum lafta agzimda kaldi sonra ayaga kalktim bi baardim niye tutmadin beni gozunun onune baksana diye adam ne diycenide bilemedi bana acidigni hissettim ama :KK60::KK60:

ay gözümün önüne geldi şuan o halin yaa:KK9::KK9::KK9:

eşim daha sevgiliyken işten çıkmam için bana baskı uyguluyor dedim sus.. ben o işten anca kovulursam çıkarım vallahi billahi dedim. neyse bizim maaş verilecekti ogün buluştuk eve döndüm arkadaş aldı maaşı işten kovulduk dedi. :KK70::KK70::KK70:len nasıl kovuluruz saçmalama dedim valla elemana ihtiyaç yok ben sizi ararım dedi. verdi maaşı dedi.. eşime nasıl anlatacagımı bilemedim ama kovuldugumu söylediğimde sevincinden rezilliğimifarketmedi.

Son düzenleme:
kizlaaaar bir rezilligimi anlatiyorum size hemencicik.....

ben 29. ekimde nisanlandim bizim memlekette sevgilim ve aileside geldi istanbuldan iste bizde kaliyorlar nisanin ertesi günü onlar gidecek askim bizimle kalacak 3-4 gün daha neyse iyi güzel hersey...bizim ev sürekli kalabalik yanliz nadir kalabiliyoruz

onlar gidecekken asagida taksi bekliyor dedim hadi ugurlayalim asagiya inelim indik onlari yolcu ettik tekrar apartmana girdik apartmanin isigida sensörlü hani birisi gelince yananlardan.....apartmanin giris kapisini kapattik benim sapiigim hic bir firsati geri tepmez sykystirdi beni duvara öpüyo hadi yeter cikalim hadi yeter derken paaat kapi bi acildi aaaaaa diye bir ciglik apartman sakini geldi :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ben tabi sok oldumm ciktim apartmandan askimda gelecekler simdi degilmi kizlar diye soruyor güya birilerini bekliyoruz :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: accaip utandim anlatamam size :26: ama biz cok yakalaniriz askim sagolsun:KK19:

:KK52::KK52::KK52:yuh diyorum başka da bişi demiyorum gerçekten nişanlın hiç bir fırsatı kaçırmıyormuş yani:KK9:

Kızlarr koptum bittim karnıma ağrılar dikildi artık ne desem ne söylesem sizlere bilemiyorum iş yerindeyim resmen ağzımı burnumu tutuyorum gelen geçen bana bakıo resmen transsssss:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Okumaya doyamadım yaaa ben hatırlamaya çalışıyorum ama aklıma gelmyorki yaa gelir gelmez anlatıcam ama:KK9::KK9::KK9::KK9:

AKLIMA BI REZILLIK DAHA GELDI ANLATIYIM HEMEN

Bu sefer ki yine benim rezilligim ama esime degil komsumuza:KK1:
15 yaslarinda varim o zamanlar.
bi gun erkek kardesimle cok feci kavga ettikk birbirimize bi çullandikki sormayin yumruklar tekmeler ucusuyor havada :KK60: Derken ayrildik kavga bitti kardesim disari cikti, ciktiktan Tam 1 dk sonra (1 dk bile olmamistir) kapi caldi bende Allah belani versin yine ne varr diye bagirdim bi actim kapiyi karsimda kimi goruyum yan komsumuz kapiyi acmamla kapatmam bir oldu

Son düzenleme:
bide ben anlatıyım çok moralim bozulmuştu :KK5:
ünv de evdeyken bakım yaptım kendime elma rendesi kuru maya bide limon suyuyla karışım yaptım yüzüme sürdüm çok güzel oluyo valla tavsiye ederim bu arada :KK12:
neyse ben evde bunu yaptım sürdüm yüzüme.haliyele maya elma suyuyla birlikte şişti.bende telden resim çektim bakım nasıl duruyo diye.görüntü hoş değildi.
neyse aradan 3 4 gün geçti ben resmi unutmuşum telde sevdiceğimde pek meraklıdır.bensiz resim çektin ben biliyorum seni dedi teldeki resimlere bakıcak iyi bak dedim .benim o resmimi açmasıyla katıla katıla güldü kendine gelemiyo.diyorum ne var ya.aşkım sakın benim yanımda böle işgence yapma kendine dedi:KK14:
tabi hemen cazgırlık yaptım senin için yapıyorum kıymet bilinmiyo bide dalga geçiyon diye :KK47:
hala hatırlıcak diye ödüm kopuyo :KK14::KK14::KK14:

bugün farkettim bu topiği gülmekten yanaklarıma ağrı,karnıma kramp girdi çok yaşayın kızlar hepiniz,konu sahibesi sağol uzun zamandır böyle gülmemiştim gözlerimden yaşlar geldi..alıntı yapamadım herkesinki birbirinden komik..

bende anlatayım
eşimle yeni flört ettiğimiz dönemler 2. buluşmamız bir cafeye gittik neyse yedik içtik güldük eğlendik cafeden çıktık.cafede 4.kat teras..ben aşağıa inerken ayağım kaydı merdivenlerden yuvarlandım aşağı eşim yukarıda nasıl gülüyor gülmekten bana yardım edemiyor,aşağıya dair inemiyor ben kıpkırmızı suratla ne yapacağımı şaşırmış şekilde bakıyorum gülsemmi ağlasammı neyse gülmesi biraz hafifledi ben ayağa kalktım benim yuvarlandığım merdivenden eşimde aşağıya yuvarlandı ayaklarıma kapandı resmen..eee Allahın sopası yok :KK1:
yine flört zamanlarımız bir restauranta gittik..önden çorba içelim dedik ben birkaç gün önce bir aarkadaşımın evinde annesi arabaşı çorbası yapmış ilk kez içmiştim ve çok hoşuma gitmişti..neyse eşime dedim ki ben geçenlerde içtim "arabacak" çorbası dedim eşim kahkahayı patlattı gülmektten kıpkırmızı oldu ben başta anlamadım sonra sus sakın tekrarlama dedi sonrasına yavaşça o arabaşı çorbası dedi çok utanmıştım neyse ardından garson geldi eşim adama dönüp arabacak çorbası var mı dedi adam kem küm ederken ben kahkahayı patlattım eee demedim mi Allahın sopası yok ki :)

bugün farkettim bu topiği gülmekten yanaklarıma ağrı,karnıma kramp girdi çok yaşayın kızlar hepiniz,konu sahibesi sağol uzun zamandır böyle gülmemiştim gözlerimden yaşlar geldi..alıntı yapamadım herkesinki birbirinden komik..

bende anlatayım
eşimle yeni flört ettiğimiz dönemler 2. buluşmamız bir cafeye gittik neyse yedik içtik güldük eğlendik cafeden çıktık.cafede 4.kat teras..ben aşağıa inerken ayağım kaydı merdivenlerden yuvarlandım aşağı eşim yukarıda nasıl gülüyor gülmekten bana yardım edemiyor,aşağıya dair inemiyor ben kıpkırmızı suratla ne yapacağımı şaşırmış şekilde bakıyorum gülsemmi ağlasammı neyse gülmesi biraz hafifledi ben ayağa kalktım benim yuvarlandığım merdivenden eşimde aşağıya yuvarlandı ayaklarıma kapandı resmen..eee Allahın sopası yok :KK1:
yine flört zamanlarımız bir restauranta gittik..önden çorba içelim dedik ben birkaç gün önce bir aarkadaşımın evinde annesi arabaşı çorbası yapmış ilk kez içmiştim ve çok hoşuma gitmişti..neyse eşime dedim ki ben geçenlerde içtim "arabacak" çorbası dedim eşim kahkahayı patlattı gülmektten kıpkırmızı oldu ben başta anlamadım sonra sus sakın tekrarlama dedi sonrasına yavaşça o arabaşı çorbası dedi çok utanmıştım neyse ardından garson geldi eşim adama dönüp arabacak çorbası var mı dedi adam kem küm ederken ben kahkahayı patlattım eee demedim mi Allahın sopası yok ki :)

hadi canım!!!! bu kadar olur yaniii senin başına ne geldiyse adamın da başına geliyor.. bi da seninle alay ederken dikkat etmştir:KK52::KK52::KK52::KK52:

X