Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ergenlik dönemlerindeyim :KK31:herkeste de bir göğüs yarıştırma telaşı var...Herkesinki çıktı bende tık yok,utanıyorum bu durumdan haliyle:KK1:aklıma süper bir fikir gelmişti ulan dedim benim neyim eksik hem kim nerden anlayacak.gittim markete bir sürü yara bandı ve pamuk aldım,eve geldimpamukları göğüs kıvamına getirdim:KK60:iki top halinde olmayan göğüslerime yerleştirdim üzerini de düşmesin diye kocaman kocaman yara bandıyla sarmaladım...okula gittim bütün gözler üzerimde , kızlar hayran hayran bakıyo beni gören şok:KK52:diyorum benimkiler bekledi bekledi bi anda pırtladı:KK60:çocuğuuz tabi herkes inanıyo:KK60:
Bu saltanatım tam bir hafta sürdü.Bir hafta sonra arkadaşlarım kız -erkek karışık bizde toplancaz.Ben banyoya girdim duş alıcam maşallah sankim kleopatrayım o duş nasıl bi uzun sürdü ( g:KK60:ecekler arasında hoşlandığım çocuk da var:KK69:)tabi ben duşa girmeden memeciklerimi çamaşır makinesinin üzerine çıkardım.Annem bağırıyo kızım acele et arkadaşların geldi bekletme diye.Ben acele acele giyindim tabi memişleri unutmuşum orda:KK60:Kimse farketmiyo biliyordum ama anne baba yer mi hiç bu durumu:KK30:

İçeriye girdim kıvrıla kıvrıla havalı bir şekilde yerime oturdum.Yazık babamın gelen arkadaşlarıman haberi yok,benden sonra traş olmak için banyoya girmiş makinenin üstündeki meme yığınını görmüş başlamış gülmeye,bir kriz ki sormayın gitsin:KK60::KK60:Tabi sözde masum benim hiç haberim yok onları orda unuttuğumdan....Babam resmen böğürerek güle güle odanın kapısını açtı " kızımmmmmmm bak burda ne varr(elinde de sallıyo sanki madalya:KK60:) memelerini banyoda unutmuşsuuunnnnn:KK52::KK52:Benden çıt çıt çıkmıyo nasıl utandım anlatamam,babam da şok oldu haliyle kimse yok sanıyordu:KK53: bir haftalık serüvenimi babam bi anda yerle bir etti,tabi ben de utancımdan kıpkırmızı bir şekilde ağlayarak gittim odama kapattım kendimi,sonra çok alay konusu olmuştumm:KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
:92::92::92::92::92::92:
:83::83::83::83::83::83:

eşimle ilk tanıştığımız zamanlardı havalar yavaş yavaş ısınıyor bahar dönemi güneşli bir haftasonuydu açıkhava bir mekana gittik gözleme istedi canımız yedik falan neyse güneş böyle parlıyor ben güneş gözlüklerini takmışım saçlar falan süslü (çok paspalımdır normalde) neyse kendimi acayip havalı hissediyorum arada kafamı kaldırıyorum güneşe bakıyorum eşim de bana bakıyor hissediyorum resmen çaktırmadan poz veriyorum falan sonunda eşime doğru döndüm gülerek (niye bakıyosuuuuun diye cilve yapacam güya) kendi dişini gösteriyor bak bak diye ben afalladım ne oldu ne var falan 'dişin diyorum söyleyemedim bir türlü ıspanak kalmış' demez mi anananannnnnnn!!! :KK30: ne bozulmuştum ha çok da çıtkırıldım davranılır ya ilk çıkma dönemlerinde bak gıcık oldum şimdi birazdan işten gelir hesabını soracam dur

bitanede ben anlatayım :)

önceki işyerimde, bi bölge koordinatörümüz var haftanın belli günlerinde gelir gider. Asık suratlı, despot biri. O geldimi herkes mum olur, elpençe divan durulur önünde. Düşünün artık onunla konuşurken bile milletin sesi titrer ha kızdı ha kızacak die :KK47: :KK47:

yine bigün ofise geldi bu, kimsede çıt yok, herkes harıl harıl çalışıyor. Odasını kapısı açık bana seslendi Bal10 diye, bende boşşta bulunup bağıra bağıra efendim RIZAA dedimm :KK52: :KK52: . Ofis buz kesti bütün gözler üzerimde. Kafamı deve kuşu gibi gömdüm masanın altına ecelimi bekledim.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedimm :18:

ayy kızlar gülmekten kasıldım mercimegime yazık :KK1::KK1:

şimdi bilirsiniz bu hamilelik gaz yapıyo bolca.. kaynanamlardaydık gecen gün oturduk yedik içtik ama ben nası kıvranıyorum..
neyse kalktık gidicez eşim lavaboa giriyim dedi tam kapıdayken ben iniyim sen gel dedim.. hemen gittim bindim arabaya nası salıyorum varyaa zaartt zuurrtt ooff bide rahatlıyorumm oohhh
ama öle böle degil bide pis koktuu üüfff tam kapıyı actım içerisi havalansın diye aman Allahıııımmm:KK30::KK30::KK30::KK30:
eşim görümcemide almış hadi biyerlere gidelimde eve öle geceriz:KK53::KK53::KK53:

bende bi mahcupluk bi kızarma bozarma.. eşim tabi biliyo durumu güldü pislik sözde beni kurtarıcak yaa..
ayy çöpü arabada mı unutmuşum iyiki atmışsın cok kokmuşş:KK53::KK53:

bi kerede benim zortuma karsılık hayatım naptın sen faremi yedin demişti:KK17:

nurgulce çok güldüm akşam akşam Allah iyiliğini versin
biz de dün akşam uzun bir küslük döneminden sonra barışma konuşması yapıyoz ben de nohut yedim öğlen çocuğa süt yaapsın die.ama sütten çok gaz yaptı tabi.ulen tam tartışmadan zaferle aayrılacaktım ki tutamadım zarttt zurtttttt koyverdim gitti.bi de biz birbirimizin yanında yapmayız öylee şeyler.eşim dikkat eder yani aramızdaki saygı gitmesin diyeamaaan tutamadım napiiim saldım ben de hepsini:=)

gecen gun banyodayım gusul abdestı alıcam dalgınım bıraz nıyetlenıcem yerde elhamdurullah yarabbı sukur ALLAHIM KESEMIZE BEREKET VER AMIN YAPIP YUZUME GOTURUNCE FARKETTIM BUTUR YANLISLIKLAR BEN HEP YAPARIM NEYAZIKKI AKLIMIN BASKA SEYLERE TAKILI OLMASINDAN BIKERE ARKADASLARIN EVINDE YEMEK YEMISTIK SOFRADAN KALKARKEN ALLAH RAGMET EYLESIN DEMISTIM HALA SOFRADA OLAN BIKAC KISI YA KENDI TUKRUKLERIYLE YADA AGIZLARINDAKI LOKMALARLA BOGULMUSLARDI SANIRIM IŞIN EN CAN ALICI NOKTASI BENIM O KELIMELERI COK ICTEN VE FARKINDA OLMAYARAK SOYLUYO OLMAMDI :KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK68::KK6:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
yazdığını okuyunca aklıma geldi bir ara hapşırınca Elhamdulillah yerine Aziz Allah derdim bir kaç kez oldu bu bende neyse ki kendi duyacağım şekilde

eşimle ilk tanıştığımız zamanlardı havalar yavaş yavaş ısınıyor bahar dönemi güneşli bir haftasonuydu açıkhava bir mekana gittik gözleme istedi canımız yedik falan neyse güneş böyle parlıyor ben güneş gözlüklerini takmışım saçlar falan süslü (çok paspalımdır normalde) neyse kendimi acayip havalı hissediyorum arada kafamı kaldırıyorum güneşe bakıyorum eşim de bana bakıyor hissediyorum resmen çaktırmadan poz veriyorum falan sonunda eşime doğru döndüm gülerek (niye bakıyosuuuuun diye cilve yapacam güya) kendi dişini gösteriyor bak bak diye ben afalladım ne oldu ne var falan 'dişin diyorum söyleyemedim bir türlü ıspanak kalmış' demez mi anananannnnnnn!!! :KK30: ne bozulmuştum ha çok da çıtkırıldım davranılır ya ilk çıkma dönemlerinde bak gıcık oldum şimdi birazdan işten gelir hesabını soracam dur

:KK52::KK52::KK52::KK52:ayyyy alemsin yaaa:KK52:

ayy kızlar gülmekten kasıldım mercimegime yazık :KK1::KK1:

şimdi bilirsiniz bu hamilelik gaz yapıyo bolca.. kaynanamlardaydık gecen gün oturduk yedik içtik ama ben nası kıvranıyorum..
neyse kalktık gidicez eşim lavaboa giriyim dedi tam kapıdayken ben iniyim sen gel dedim.. hemen gittim bindim arabaya nası salıyorum varyaa zaartt zuurrtt ooff bide rahatlıyorumm oohhh
ama öle böle degil bide pis koktuu üüfff tam kapıyı actım içerisi havalansın diye aman Allahıııımmm:KK30::KK30::KK30::KK30:
eşim görümcemide almış hadi biyerlere gidelimde eve öle geceriz:KK53::KK53::KK53:

bende bi mahcupluk bi kızarma bozarma.. eşim tabi biliyo durumu güldü pislik sözde beni kurtarıcak yaa..
ayy çöpü arabada mı unutmuşum iyiki atmışsın cok kokmuşş:KK53::KK53:

bi kerede benim zortuma karsılık hayatım naptın sen faremi yedin demişti:KK17:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK30::KK30::KK30::KK30::KK52::KK52::KK52:

buranın havası bozulmuş arkadaşlar şu hayatta 2 dakkika gülücez onuda turp suyu yapmışsınız :KK20:bende namazlı abdestliim haketten bende kıldan ve pis lavobadan tiskinirim ne var bunda anlamadımki abartmayın allah aşkına susun yeter bakın ne anlatıcam:126:
benim yengem hamile yken kavurma yapıyoruz biz kavurmayı topaklarız hep birlikte başındayız yengem babam kız kardeşlerim garibim yengem hamilelik sıkıştırıyoemu naptıysa kız ayagını düzelteyim derken zorttttt die bi ses geldi :KK60:babam ne oldu die etrafına bakınırken yengem kıpkırmızı olmuştu ama biz gülmekten kırıldık kadın cagaz kayınpedere ve görümcelere rezil olduuuu ogün içeri girip kahkahaya boğulmuştu yengem galiba sinirden gülüyorduuu:KK1::KK1:

kavurmayı toparlamak ne ya:44::44::44:

bu sabah yaşadığım rezilliği anlatayım size.rüyamda eşimi gördüm,tatile gitmişiz orda bi kız var tanımıyorum çok samimiler eşimle.sonra eşim onunla buluşuyor,mesajlaşıyor,mektuplaşıyor...gözümün önünde.çıldırdım ben tabi :KK47::KK47: diyorum ki;kim bu kız ?pişkin pişkin geçen yıl tanıştık bizim işyerinden.ay anlatamam sinirden ölüyorum.tam o esnada kapı sesi oldu uyandım ben.baktım yanımda yok,koşa koşa kapıya gittim, işe gidiyo eşim.açtım kapıyı yüzüne tükürdüm adamın:KK53::KK53: eşim şok oldu tabi ama ben saymaya devam ediyorum.sonra aklım başıma geldi rüyamda gördüm beni aldatıyodun dedim,kapattım kapıyı:KK52::KK52: eşim sonra aradı beni diyo ki ne güzel yolladın beni işe.o da bıktı benden naapsın:KK53::KK53:

bu sabah yaşadığım rezilliği anlatayım size.rüyamda eşimi gördüm,tatile gitmişiz orda bi kız var tanımıyorum çok samimiler eşimle.sonra eşim onunla buluşuyor,mesajlaşıyor,mektuplaşıyor...gözümün önünde.çıldırdım ben tabi :KK47::KK47: diyorum ki;kim bu kız ?pişkin pişkin geçen yıl tanıştık bizim işyerinden.ay anlatamam sinirden ölüyorum.tam o esnada kapı sesi oldu uyandım ben.baktım yanımda yok,koşa koşa kapıya gittim, işe gidiyo eşim.açtım kapıyı yüzüne tükürdüm adamın:KK53::KK53: eşim şok oldu tabi ama ben saymaya devam ediyorum.sonra aklım başıma geldi rüyamda gördüm beni aldatıyodun dedim,kapattım kapıyı:KK52::KK52: eşim sonra aradı beni diyo ki ne güzel yolladın beni işe.o da bıktı benden naapsın:KK53::KK53:

:KK53::KK53:bu şekilde gönderdin eşini ve oda sana sadece bu tepkiyi mi verdi çok ilginçç:KK53:

nurgulce çok güldüm akşam akşam Allah iyiliğini versin
biz de dün akşam uzun bir küslük döneminden sonra barışma konuşması yapıyoz ben de nohut yedim öğlen çocuğa süt yaapsın die.ama sütten çok gaz yaptı tabi.ulen tam tartışmadan zaferle aayrılacaktım ki tutamadım zarttt zurtttttt koyverdim gitti.bi de biz birbirimizin yanında yapmayız öylee şeyler.eşim dikkat eder yani aramızdaki saygı gitmesin diyeamaaan tutamadım napiiim saldım ben de hepsini:=)
iyi yapmışsın tabiii:KK60::KK60::KK60::KK60: hele de zaferle ayrıldığın kavgadan sonra güzel bir finish olmuşşşş

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Öldüm burda gülmekten ya arkadaşlar Allah iyiliğinizi versin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bi yandan da koktum yav ben evlenince nasıl rezil olucam acabaa diye de tırstım yani:18::KK49:

Alemsiniz kızlar :90:
Ramazn ayıydı.sahurdn sonra uykm gelmıodu. Eşimde o gün evdeydi 'sen çocuğa bak bn uyuyim' dedim. Artk uykszlktn sersemlemştm öğln uyudum. Bi ara uyanmşm eşime küfürler savrmşm, kzmşm. Meger rüyamda gryrm oğlum altnı kirltmş duvar, halı, koltuk b.ok olmuş eşım bakıyo. O sinirle 'Allahtn bigün çcok sana kldı. Heryr batmış' demşm. Eşimde oglma 'oğlm gel gidelm anne delirmış' dedi. Uykudan uyandm her yr tertemiz mğr rüyaymış..boşuna kocişe küfürler etmişimm

sen iyi hakaret edip yüzüne kapıyı kapatmışşın ya ben ne yaptım yeni evliyiz senin gibi rüyada benimkinin yanında bi kız samimi bişekilde bunlar beni aldatıyo anlıyacağınız izin verirmiyim tabi ben buna uyku sersemi ne yaptığımı bilmeden bizimkinin yüzüne allah versin nasıl bi kuvvetle anlatamam ama yapıştır tokadı :KK1::KK1::KK1: şak diye bises odada yankılandı o sese uyandım birden ne göreyim elim adamı yüzünde tabiki ben hiç çaktırmadan dönüp arkamı yattım mışıl mışıl ohhh nasıl rahat uyumuşum :KK17::KK17::KK17:

sen iyi hakaret edip yüzüne kapıyı kapatmışşın ya ben ne yaptım yeni evliyiz senin gibi rüyada benimkinin yanında bi kız samimi bişekilde bunlar beni aldatıyo anlıyacağınız izin verirmiyim tabi ben buna uyku sersemi ne yaptığımı bilmeden bizimkinin yüzüne allah versin nasıl bi kuvvetle anlatamam ama yapıştır tokadı :KK1::KK1::KK1: şak diye bises odada yankılandı o sese uyandım birden ne göreyim elim adamı yüzünde tabiki ben hiç çaktırmadan dönüp arkamı yattım mışıl mışıl ohhh nasıl rahat uyumuşum :KK17::KK17::KK17:

:KK52::KK52:Allahtan benimki yatakta yoktu.ben çok bozuluyorum böyle rüyalar görünce ya:99::99:

X