Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

işyerınden bahsedıyorum hanımefendı...

ya anlamadığım sey hemen muhalefete gecıyorsunuz.... bazen varya gulup eglenmek gelmıyor ıcımden . bundan emın olun ki kkda bırcok arkadasım var hepsıde sımdı bunu kk ya yazarsam mıllet neler neler yazar diyor... bu konuda da abdest konusuna nası cekildiyse ... tuaf gelen sey takım elbiseli muduru kızlar tuvaletınde o vazıyette görmemdi.....

istediği yere ceken arkadaşlara burdan bravo vallaaa.....

yeni ewlendik afedersiniz tuvaletten çıktım biraz kokutmuşummm:) benden sonra eşim girdi öff dedi çok utandımm :) rezil oldumm

Gülmekten karnıma ağrı girdi ya hepsi birbirinden komik

nazap tabiki de istedgn gıbı gülüp eğlenırsn herkesn eğlence anlayışı farklıdır muhakkak o anda komık gelmiştr haklısın ,lakin adam kıllı ayaklarını yıkıyodu ıyyy iğrençti abdest alıyodu,v.s gibi cümlelerine tepkisiz kalınamaz,lavabo konusuna gelınce walla bızım banyomuzda bı tane war sızın baya çok heralde,her işlem için ayrı ayrı kullandgnıza göre :)hijyenli günler diliyorum

ah cnm yaaa çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
evet canım ya o an çok kötü olmuştum.
ne olucak tabıı kı prezarvatıf ha ha ha
bence o peddi hiç sanmıyorum prezervatif olacağını hani dağıtırlar ya kız öğrencilere okulda ped senin dediğin gibiyse eğer bu kadarına da pes derim yani
nursencim canım yıkıldım gülmekten yaaa
demek herkesin içinde zortlattın kıyamam
kaç gün kendine gelememişsindir sen
sorma canım çok utanmıştım
koptum koptum sen çok yaşa emi

ayy çok kötü olmuş bu
ama insan kocişinin yanında ilkler hariç tabi utanmıyo yani daha doğrusu artık ben utanmıyorum

neyse bi tane daha anlatayım zortlatma hikayelerimden(gazman gibi kadınım yani pardon gazgirl oluyorum bu durumda heralde
bu sefer eşimle nişanlıydık sanırım bayram günüydü ve bize gelmişti o zaman nişanlım ailece bi akrabamıza ziyarete gitmiştik hepberaber oturuyoruz gülüş cümbüş ben gülerken gene bi zortlattım eyvah ki ne eyvah şöyle çaktırmadan etrafıma bakındım herkes gülmesine konuşmasına devam ediyo ben de hiç bozuntuya vermedim yani heralde duymadılar benim ZORT sesimi duysalardı tam rezillik

dlaga geçmeyi kendinize adet edinmişsiniz sanırım.... size aynen yazdıklarımı iletiyorum yorumumu da altında belirteceğim dikkatli okuyun:

arkadaşlar sevgili ve aşk ile alakalı degıl ama işyerinde gecen bir olayı anlatayım sıze... bızım burası cıddı bır ısyerıdır. gelen gecen bıle hafıf bakar merhaba gunaydın der sadece baska sohbet edılmez..(cok daral degıl mı?) velhasılı... lavaboya gıreceğim.. kapıyı açtım ne göreyim.. lavaboda kocaman bir ayak... yanlış duymadınız çorapsız kıllı bir ayak...dış ticaret müdürnü hiç öyle görmemiştim güleceğim zor tuttum kendimi.. tamam siz işinizi halledın dedim ben daha sonra geleyım.. odama kadar içten içe patlıyorum yaa... adam sonra odama geldı abtest alıyordum dedı, erkekler tuvaletınde su az gelıyor....sorun yok dedım olur boyle seyler

düşünsenize ellerinizi yıkadıgınız lavaboda boyle kıllar pislikler ıykkkk cok iğrenıyorum artık o olaydan sonra tuvalete gıtmek felaket yaaaa....

ben boyle yazmısım... ben abdeste bişe dememişim.. demem de zaten... siz abdeste bir sey söylediğimi okuyorsanız onu bilemem artık.... dini yerınde bır ınsanım.. namazımı kılarım abdestımı alırım... merak da etmişsiniz ben abdestımı banyoda alırım... sabah aksam alırım.. işyerınde namaz kılıp kılmamak bana kalmıs bırsey kazamı kılarım... nerde yıkadıgım ne sekılde yıkadıgım sizi alakadar da etmez. namazı ve abdesti alay konusu etmek huyum da değildir bilesiniz.....

yeni ewlendik afedersiniz tuvaletten çıktım biraz kokutmuşummm:) benden sonra eşim girdi öff dedi çok utandımm :) rezil oldumm

evet yaaa bu da çok utanç verici canım kıyamam.o yüzden bende wc de çok kokutmuşsam iki saat sularım heryeri koku biraz dağılır öyle çıkarım

accuk sallamışsın gibi olmuş

kıslaaaaaaaaaarrrrrr konu iyice dağılmışş niye bi konuda takılıp kaldık

evtt yaa tartışmak yerine rezilliklerimizi anlatalım da gülelimm yaa

hazap arkadsım ellerimi yıkadığım lavobada kıllar pislikler ıyy iğrenç ,o günden sonra oraya gitmek felaket yazdığın için , senın yazını okuyup geçemedim,demek istedgm nerde iğrençlık nerde felaket????''''merak da etmişsiniz ben abdestımı banyoda alırım..''''yazmışsın tamam da canım benım banyoda bı klozet bı lavabo bide duşakabın war,muhtemeln herkezde bölee... EEEE lavabo sana göre abdest için uygunsuzsa eğer geriye iki seçenek kalıyo:)))))))))) hee işine gelmeyen yorumlar yapılıncada lalalalala :))))) neyseeee sana son yorumumdu ,''''haksızlığı hak zanneden insanlara karşı hak dava etmek ;bir nevi haksızlıktır''''sevgiyle kal canım Allah seni korusun,yar ve yardımcın olsun

sen risale mi okuyosuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn
tebrik ederimm hemende anladım.
ama lütfen artık konuya dönülsün. bu uzar gider

yazık diyorum başka bişe demiyorum.. alttan alıp konuyu kapatmaya calısan demek boyle oluyor sıze gore.... komık olan seyler kişiden kişiye değişir cnm anca yasaman lazım ... konuyu kapatalım yeter artık insanlar bu foruma gulmek ıcın konu acmıs sızın amacınız faklı galiba. bazen burada komık olmayan şeyler de anlatılıyor, es gecılıyor bana neden bu kadar taktınız anlam da veremedım...

buranın havası bozulmuş arkadaşlar şu hayatta 2 dakkika gülücez onuda turp suyu yapmışsınız bende namazlı abdestliim haketten bende kıldan ve pis lavobadan tiskinirim ne var bunda anlamadımki abartmayın allah aşkına susun yeter bakın ne anlatıcam:126:
benim yengem hamile yken kavurma yapıyoruz biz kavurmayı topaklarız hep birlikte başındayız yengem babam kız kardeşlerim garibim yengem hamilelik sıkıştırıyoemu naptıysa kız ayagını düzelteyim derken zorttttt die bi ses geldi babam ne oldu die etrafına bakınırken yengem kıpkırmızı olmuştu ama biz gülmekten kırıldık kadın cagaz kayınpedere ve görümcelere rezil olduuuu ogün içeri girip kahkahaya boğulmuştu yengem galiba sinirden gülüyorduuu

valla iyi cesaret ben olsam hayatta yapamazdım nasıl azmışlarsa artık kız çıplak mıydılar

Son düzenleme:

:92::92::92::92::92::92:

Eki Görüntüle 290829 Eki Görüntüle 290829 Eki Görüntüle 290829

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…