abdest genellikle lavabolarda alınır (camide değilsen)... yani mutfak lavabosunda alınamayacağına göre haliyle yüzünü yıkadığın, dişini fırçaladığın banyo lavabolarında alınır.. sürekli namaz kılan insanlar günde en az 3-4 defa abdest alıp ayaklarınıda yıkadığı için zaten ayakları kirlide olmaz.. bunda iğrenecek durum hatta hijyenik olmayan bir durum bende göremedim.
benim başıma gelmadi ama bi tanede ben anlatayım. Aklıma her geldiğinde gülerimdayımla yengem dolmuşa binmişler yengen şoförün arkasına oturmuş dayımda yanına araba baya dolmuş şoför dayıma dönerek abi çocuğu kucağına alsana ya demiş tabi dayım şok o benim karım ya demiş adama
işyerınden bahsedıyorum hanımefendı...
ya anlamadığım sey hemen muhalefete gecıyorsunuz.... bazen varya gulup eglenmek gelmıyor ıcımden . bundan emın olun ki kkda bırcok arkadasım var hepsıde sımdı bunu kk ya yazarsam mıllet neler neler yazar diyor... bu konuda da abdest konusuna nası cekildiyse ... tuaf gelen sey takım elbiseli muduru kızlar tuvaletınde o vazıyette görmemdi.....
istediği yere ceken arkadaşlara burdan bravo vallaaa.....
evet canım ya o an çok kötü olmuştum.ah cnm yaaa çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
bence o peddi hiç sanmıyorum prezervatif olacağını hani dağıtırlar ya kız öğrencilere okulda ped senin dediğin gibiyse eğer bu kadarına da pes derim yanine olucak tabıı kı prezarvatıf ha ha ha
sorma canım çok utanmıştımnursencim canım yıkıldım gülmekten yaaa
demek herkesin içinde zortlattın kıyamam
kaç gün kendine gelememişsindir sen
koptum koptumO kadar pırtlatma hikayesi okuyunca benim de pırtlattığım aklıma geldi
Eşimle nişanlıyız. Bize oturmaya gelmişti, birlikte oturduk yemek yiyoruz. Ama sadece nişanlımla ben. Annemler kalkmıştı sofradan.
Bir taraftan da tv ye bakıyoruz. üşütmüş müyüm nedir Bende bir gaz var ki zor tutuyorum.
üzerine bastırıyorum, ayağımı popomun altına koyup baskı uyguluyorum çıkmasın diye falan derken; akacak kan damarda durmuyor tabii,
kocaman bir "ZORT" sesi geldi :78::78::78::78: kısa ama güçlü bi sesti.
Bu sesin benden çıktığına ben bile inanamadım.Aman Allah'ım!!!! öyle utandım ki, yer yarılsa da içine girsem dedim.
Nişanlım bana baktıBi ses geldi duydun mu dedi???
Ne sesi? dedim
Bilmem değişik bi ses geldi, dedi.
Artık ben utanmıyım diye mi öyle dedi, yoksa gerçekten ne olduğunu anlayamadı mı? ben de anlamadım.
Koptum kızlar yaa
Hazır konu pırtlara zortlara gelmişken bende çok var çakıyım bi tane
Yeni evliyiz daha o zamanlar 6 aylık falan. Azcık oynaşıcaz gittik odaya kıkırdaya kıkırdayaÖpmeler falan (Hayret kayınvalidem zile basmamıştı o gün)
Saçlarımı falan okşuyor benim herif gördüğüm en güzel kadınsın aşkım meleğim derken zorrrt diye bir ses. Hemde benden.Akabinde bir koku bir koku sanırsınız lağım patlamış Benim herifi bir gülme aldı yerlere yatıyor ben utancımdan kıpkırmızı 1 sene dalgasını geçmişti tam kıkırdarız aman çok gülme der
nazap tabiki de istedgn gıbı gülüp eğlenırsn herkesn eğlence anlayışı farklıdır muhakkak o anda komık gelmiştr haklısın ,lakin adam kıllı ayaklarını yıkıyodu ıyyy iğrençti abdest alıyodu,v.s gibi cümlelerine tepkisiz kalınamaz,lavabo konusuna gelınce walla bızım banyomuzda bı tane war sızın baya çok heralde,her işlem için ayrı ayrı kullandgnıza göre :)hijyenli günler diliyorum
yeni ewlendik afedersiniz tuvaletten çıktım biraz kokutmuşummm:) benden sonra eşim girdi öff dedi çok utandımm :) rezil oldumm
kusuruma bakmayın ama her zaman takım elbiseyle gordugum bır adamı bayanlar tuvaletınde bacagı yukarda bır halde görmek gerçekten komıgıme gıttı.... ustelık sunu da belırteyım.. abdesti ben dişimi fırçaladığım lavaboda almam... hijyen önemlidir....
accuk sallamışsın gibi olmuş
bu güzel olmuş
hijyenle ne ilgisi var bunun anlamadım,her iş için ayrı bi lavobo yaptırcaz heralde
sen risale mi okuyosuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnhazap arkadsım ellerimi yıkadığım lavobada kıllar pislikler ıyy iğrenç ,o günden sonra oraya gitmek felaket yazdığın için , senın yazını okuyup geçemedim,demek istedgm nerde iğrençlık nerde felaket????''''merak da etmişsiniz ben abdestımı banyoda alırım..''''yazmışsın tamam da canım benım banyoda bı klozet bı lavabo bide duşakabın war,muhtemeln herkezde bölee... EEEE lavabo sana göre abdest için uygunsuzsa eğer geriye iki seçenek kalıyo:)))))))))) hee işine gelmeyen yorumlar yapılıncadalalalalala :))))) neyseeee sana son yorumumdu ,''''haksızlığı hak zanneden insanlara karşı hak dava etmek ;bir nevi haksızlıktır''''sevgiyle kal canım Allah seni korusun,yar ve yardımcın olsun
hazap arkadsım ellerimi yıkadığım lavobada kıllar pislikler ıyy iğrenç ,o günden sonra oraya gitmek felaket yazdığın için , senın yazını okuyup geçemedim,demek istedgm nerde iğrençlık nerde felaket????''''merak da etmişsiniz ben abdestımı banyoda alırım..''''yazmışsın tamam da canım benım banyoda bı klozet bı lavabo bide duşakabın war,muhtemeln herkezde bölee... EEEE lavabo sana göre abdest için uygunsuzsa eğer geriye iki seçenek kalıyo:)))))))))) hee işine gelmeyen yorumlar yapılıncadalalalalala :))))) neyseeee sana son yorumumdu ,''''haksızlığı hak zanneden insanlara karşı hak dava etmek ;bir nevi haksızlıktır''''sevgiyle kal canım Allah seni korusun,yar ve yardımcın olsun
bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))
yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo