• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Kuzenlerle balkonda sabahladığımız birgün serdik altımıza koca halıyı neyse sabah oldu sabaha kadar dökmedik şey bırakmadığımız halıyı çırpalım bari dedik salladık aşağı halıyı bi çırptık iki çırptık üçte koca halı bi arabanın üstüne öyle bir düştüki sanırsınız araba patladı öyle bi ses çıktı herkes yukarı bakıyor dedik şimdi kim alacak bu halıyı neyse ben salak atladım tamam ben alıyım diye aşağı inmemle milletin bana yiyecek gibi bakması bir oldu meğerse halıyı düşürdüğümüz arabanın içinde bir adam uyuyormuş o sesle kendini arabadan atmış sonrada baygınlık geçirmiş millet onu sakinleştirmeye çalışıyormuş adama amca kusura bakma deyip hemen halımı alıp kaçtım ordan :4:
eşe falan değil ben topluca mahalleye rezil olmuştumm :19:

:60::60: yazık adama kimbilir neler geçti aklından:52:

bi tane daha aklıma geldi ama bu eşime değil arkadaşlara rezil olduğum bir andı... öğretmenler odasında 3 erkek 2 bayan arkadaş oturuyoruz öğle tatilindeyiz konu evlilik... ben dedim ki evlilik aslında erkeklere yarayan bişeydir yemek derdi çamaşır bulaşık ütü tüm işleri eşlerine yığıyorlar kendileri de bilmiyorum ayağına yatıp gel keyfim gel yatıyolar dedim... şakayla karışık tabii.. buna karşılık bir erkek arkadaş da dedi ki asıl erkekler eşlerinin istekleri altında eziliyolar kaprislerini çekiyolar o saydığın işleri temizlikçi tutsam o da yapar dedi tabii ben bu lafın altında kalmamak istemenin de hışmıyla ne desem beğenirsiniz... ''tamam da arkadaşım temizlikçiyle yapamıyacağın şeyler de var'':26::26::26::26::26:
o anda büyük bir sessizlik oldu ve konu anında orda kapandı... hatırladıkça gülerim nasıl da herkes sus pus oldu:27::27::27::27:

:9::9::9::9::9::27:

Kuzenlerle balkonda sabahladığımız birgün serdik altımıza koca halıyı neyse sabah oldu sabaha kadar dökmedik şey bırakmadığımız halıyı çırpalım bari dedik salladık aşağı halıyı bi çırptık iki çırptık üçte koca halı bi arabanın üstüne öyle bir düştüki sanırsınız araba patladı öyle bi ses çıktı herkes yukarı bakıyor dedik şimdi kim alacak bu halıyı neyse ben salak atladım tamam ben alıyım diye aşağı inmemle milletin bana yiyecek gibi bakması bir oldu meğerse halıyı düşürdüğümüz arabanın içinde bir adam uyuyormuş o sesle kendini arabadan atmış sonrada baygınlık geçirmiş millet onu sakinleştirmeye çalışıyormuş adama amca kusura bakma deyip hemen halımı alıp kaçtım ordan :4:
eşe falan değil ben topluca mahalleye rezil olmuştumm :19:

adamin kalbi durmamis allahtan adamin yerinde olmak istemem ben direk nallari dikerdim :43:

simdi kizlar ben 14 yada 16 yaslarinda koyumuze tatile gittik kuzelrimde köyde aradan gel zaman git zaman tarlaya kizlarla patates toplamaya gittik kuzenlerim tarlanin diger ucunda öbur ucta ben capayi almisiz elimize sanki cok biliyomus gibi neyse bende nasilsa incin top oynuyo kimse duymaz sarki soyluyorum o gunu benim adetim olacak gibi benimde adetime yakin gaz sancisi siskinlik falan olur bendee bi yandan sarki soyluyom hemde zaaat zooooot birakiyom nasilsa kimse yok hesabi neyse topladik eve geldik ertsi gun nusret amca senin sesin guzeldide o arada söyleyenin sesi cok boguk geliyodu o nasil bi ses diyince ben tabi mozart :14::17::30:odadan cikis o cikis bi daha girmedim gidene kadar

bu topic süper olmuş ya... :52: bence başlık değişsin! rezil olduğumuz anlar olsun....

bende rezillikler diz boyu ama ilk aklıma gelen , üniv zamanında bir giyim mağazasında satış danışmanı olarak çalışıyordum part time. ve her müşteri geldiğinde ayağa kalkarsın buyrun efendim ,nasıl yardımcı olabiliriz vs gibi cümleler kurarsın.. yardımcı olursun falan filan.. günde ortalama 50 küsur insana aynı muamele.. sabahtan akşama kadar.. neyse eve dönüyorum.ama nasıl yorulmuşum :31: hemen kapının oraya oturdum. otobüste boştu. neyse durakta durdu otobüs.iki kadın bindi , ben hemen ayağa kalktım..buyrun hanımlar hoşgeldiniz. yardımcı olayım :42: kadınlar bööyle :53: bakınca kafam dank dedi..ay nasıl utandım anlatamam.. :17: hiç bişi demeden küt oturdum yerime..onldar ve arkamdaki insanlarda fısırdaşıp durdu :26: ben pancar gibi eve döndüğümle kaldım..meslek aşkı bu olsa gerek :52:

Son düzenleme:
Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten :1:)

hep destek tam destek :9::9::9::9:çok fena güldüm :9::9::9:

teyzemle sohpet ediyoruz.
bana arkadaşının çok büyük bir sırrını anlatıyor.
gurur dolu bir eda ile ekliyor; 'arkadaşım bana çok güvenir kimseye söylemeyeceğimi kesinlikle bilir''.
sonra surat ifadesi aynen böyle:53:o nunda benim de:53::53:

eşim alkol almaz normalde ama arkadaşıyla bi gece çıktılar içmeye .
neyse sarhoş vaziyette geldi doğruca gitti yattı..bende yattım o anında horladı tabi ama bende uyku falan yok ....
tam böle içim geçmeye yakın eşim bir hışımla kalktı yarım kalmış işini halledecek sanki ben napcak diye bakıyom:53::53::53:
odanın ışığını yaktı doğruca kilere gidip ütü masasını getirdi yatak odasının ortasına carttt diye açtı gitti yattı.ben şoktayım güle güle bayılıyorum ...kahkaha atıyorum adamın hiççç umru değil tekrar horluyor.
ertesi gün kalmış bu masanın ne işi var ortada diyo manyak:27::27::27:

evlilik rezilliği değil ama bir gaz olayı da benden daha dogrusu teyzemden

eskiden teyzemlerin yazlık evi vardı denize oraya giderdik hep özellikle de ben daha kücüktük o zamanlar teyzem de meshurdur oldukca gaz konusunda :9::9::9:
neyse biz ablamla yüzüyoruz kıyıda teyzemde kumda oturuyor öyle mayosuyla, sonra ablamla gözümüze taıldı teyzem caktırmadan azıcık bedenini yana deviriyo o sırada küçük bi öbek kum yukarı fırlıyo biz anladık tabi hemen ne oldugunu :1::1::1::1::1::1::1:
teyzem artık nası bi rahatlamaysa karnını ovusturup ovusturup kumları yukarı püskürtüyo biz de ablamla çatlıyoruz gümekten çıkamamıştık denizden bi ton su yutmustuk hiiiiiiç unutmam :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
gözlerimden yaş geldi yeminle
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

çok güzel bir topic olmuş arkadaşlar... bizim ailede gülmeler eksik olmaz boyle seylerden bende eşimle alakalı degıl de kendımle alakalı bır rezaletimi anlatayım...
yaşım 13-14...yazın sıcagında annemler antalyaya gıtmısti.. ben de anneannemlerde kalıyorum.. anneannem gelini ve ogluyla bırlıkte kalıyor.. gelını ve oğlu köye gıtmıs benı yalnız bırakma dedı ben de onunla kaldım.. elbiselerim evde giyecek bir şey yok... anneannem bir şort verdı kısaydı ama giydım.. anneanne dedm boyle seylerı nerden bulursun ya cok hoşuma gıttı dedım...o şortla mahallede, markette yolda orda burda dolaştım halıyle.. arada hoşlandığım cocukta cıkıyordu karsıma.. allah allah dıyordum şort cok mu kısa yoksa cok mu begendıler de bakıyorlar anlamadım gıttı.. eve gıttım.. anneanne dedım bu şort ne kadar güzel böyle ben alayım bunu dedım.. kafama takıldı, markası nedır acaba dedım ... .... underwear boxer yazmasın mı... rezillik diz boyu... aman allhım yaaaa... aklıma geldıkçe güleyim mi ağlayımmıı.... ehehehe:43::18::1::1::1:

benim başıma gelmadi ama bi tanede ben anlatayım. Aklıma her geldiğinde gülerim:D dayımla yengem dolmuşa binmişler yengen şoförün arkasına oturmuş dayımda yanına araba baya dolmuş şoför dayıma dönerek abi çocuğu kucağına alsana ya demiş :1: :1: tabi dayım şok :1: o benim karım ya demiş adama:1:

benim başıma gelmadi ama bi tanede ben anlatayım. Aklıma her geldiğinde gülerim:D dayımla yengem dolmuşa binmişler yengen şoförün arkasına oturmuş dayımda yanına araba baya dolmuş şoför dayıma dönerek abi çocuğu kucağına alsana ya demiş :1: :1: tabi dayım şok :1: o benim karım ya demiş adama:1:

hehehehhe... yaşları kaç mrk ettım?

Nişanlılığımızın ilk zamanlarıydı sanırım, okulda sabah sabah günün ilk dersindeyim. Nişanlım mesaj attı bende dersi dinlemeye çalışırken bi yandan cevap yazıyorum, T9 ile! Üçlü harf gruplarına basıyorum tahmini kelimeler çıkıyor o özellik gereği malumunuz. "Tatlım" hitabı karşılıklı olarak hoşumuza giden hitaplardan biridir, tatlım yazacaktım bi cümlede, son harflerine basamadan "gönder" dedim yanlışlıkla, ve gittiii :30: ay yanlışlık oldu filan derken hemen gönderilenlere baktım T9 onu "uçuk" olarak yazmış :30::30::30: sonra üstüste yanlışlık oldu ve özür mesajları attım ama baya kötü olmuştum sabah sabahtı bi de iyi uykum açılmıştı hee :17: neyseki gelen cevap tebessümlüydü ve "olsun bizde de biraz uçukluk vardır zaten" demişti "tatlı" nişanlım benim :78:

senin ki yine iyiymiş cnm "uçuk" kelimesi çok kötü değil.
ben T9 ile bi kaç defa "ÇOK" yerine "B.K" yazmıştım. Bu çok kötü bir duygu, geri dönüşü de yok:17:

1.sınıftayım.Mevsimleri,ayları,günleri yeni öğreniyoruz. Sınıfın duvarındaki panoda da "1yıl 4mevsimdir, 1hafta 7 gündür, 1yıl 12aydır, 1yıl 365gün 6saattir" falan gibi şeyler yazıyor.
Onları okuyorum. Aklımda "1yıl 365gün 6saattir" cümlesi kalmış. Hatta nedense özellikle aklımda sadece "365" kalmış.
Öğretmen bütün sınıfa soruyor:
Çocuklar 1yıl kaç aydır kim söyleyecek? Ben herkesten önce atladım:
365 öğretmenim.
Öğretmen hafiften gülmekte:1: Bu soruya başkası cevap veriyor, başka bir soruya geçiliyor:
Peki 1 hafta kaç gündür? Ben parmağımı öyle heyecanla kaldırıyorum ki öğretmen de biliyorum zannediyor. yine beni kaldırıyor ve ben:
365
öğrendiğim bi bilgi var ve onu pöykürmeye çalışıyorum napiyim:17:
öğretmen yine aynı şekilde tebessüm ediyor:1:
1yıl kaç mevsimdir?
tabii ben yine havalarda uçuyorum beni kaldırsın diye, öğretmen de her defasında bileceğimi sanıyor ve yine söz hakkı ben de:
365dir:17: evet yine olmadı.
bu kez öğretmen sonunda beklediğim soruyu sordu:
1yıl kaç gündür.
bu kez ben parmak kaldırmadan öğretmen beni kaldırdı:
sen söyle.
ben: 365
öğretmen: Aferin bu kez oldu, dedi
:65::65::65::65: ohhh beeeee!!!!
O kadar mutlu olmuştum ki bildiğim için. Çocukluk işte Ama iyi rezil olmuştum.

Son düzenleme:
1.sınıftayım.Mevsimleri,ayları,günleri yeni öğreniyoruz. Sınıfın duvarındaki panoda da "1yıl 4mevsimdir, 1hafta 7 gündür, 1yıl 12aydır, 1yıl 365gün 6saattir" falan gibi şeyler yazıyor.
Onları okuyorum. Aklımda "1yıl 365gün 6saattir" cümlesi kalmış. Hatta nedense özellikle aklımda sadece "365" kalmış.
Öğretmen bütün sınıfa soruyor:
Çocuklar 1yıl kaç aydır kim söyleyecek? Ben herkesten önce atladım:
365 öğretmenim.
Öğretmen hafiften gülmekte:1: Bu soruya başkası cevap veriyor, başka bir soruya geçiliyor:
Peki 1 hafta kaç gündür? Ben parmağımı öyle heyecanla kaldırıyorum ki öğretmen de biliyorum zannediyor. yine beni kaldırıyor ve ben:
365
öğrendiğim bi bilgi var ve onu pöykürmeye çalışıyorum napiyim:17:
öğretmen yine aynı şekilde tebessüm ediyor:1:
1yıl kaç mevsimdir?
tabii ben yine havalarda uçuyorum beni kaldırsın diye, öğretmen de her defasında bileceğimi sanıyor ve yine söz hakkı ben de:
365dir:17: evet yine olmadı.
bu kez öğretmen sonunda beklediğim soruyu sordu:
1yıl kaç gündür.
bu kez ben parmak kaldırmadan öğretmen beni kaldırdı:
sen söyle.
ben: 365
öğretmen: Aferin bu kez oldu, dedi
:65::65::65::65: ohhh beeeee!!!!
O kadar mutlu olmuştum ki bildiğim için. Çocukluk işte Ama iyi rezil olmuştum.

benımkı daha berbat sanırım... ilkokuldayız hoca depremı anlatıyor... ben dalmısım sıkıldım saga sola bakıyorum.. en son duydugun seyler yarıklar depremlere sebep olur, var mı bır sorunuz cumlesı oldu... herkes sus.. ben parmagımı kaldırdım... hocam bız arka mahallede bır cukur açmıstık arkadaslarla o depreme sebep olur mu dememler hocayı ve sınıfı bır kahkaha aldı anlatamam... ne rezalett....
bır tane daha...
yuzme kursuna gdyruz annem coktandır grsmadıgımız arkadasıma nasılsın derler nasıl dıye soru soruyor.. arkadasım ehhh şöyle böyle dıyor.. aklımda kalmıs.. ertesı gunu hoca ders anlatıyor otekı konuya calısan var mı dıyor ses yok.. benı kaldırıyor.. çalıstın mı nazap85 diyor.. ben de şöyle böyle diyorum hıca yanına cagırıyor bı tokat atyor el ızı suratımda.... cok sınırlendım yaaaa.... gck hoca... sora halıme guldum ya şöyle böyleymiş... nerden geldıyse aklıma :44:

Şu beğen tuşu niye kalktı yaa, hepsi birbirinden komik iyi geliyor bana burası....

bu topic süper olmuş ya... :52: bence başlık değişsin! rezil olduğumuz anlar olsun....

bende rezillikler diz boyu ama ilk aklıma gelen , üniv zamanında bir giyim mağazasında satış danışmanı olarak çalışıyordum part time. ve her müşteri geldiğinde ayağa kalkarsın buyrun efendim ,nasıl yardımcı olabiliriz vs gibi cümleler kurarsın.. yardımcı olursun falan filan.. günde ortalama 50 küsur insana aynı muamele.. sabahtan akşama kadar.. neyse eve dönüyorum.ama nasıl yorulmuşum :31: hemen kapının oraya oturdum. otobüste boştu. neyse durakta durdu otobüs.iki kadın bindi , ben hemen ayağa kalktım..buyrun hanımlar hoşgeldiniz. yardımcı olayım :42: kadınlar bööyle :53: bakınca kafam dank dedi..ay nasıl utandım anlatamam.. :17: hiç bişi demeden küt oturdum yerime..onldar ve arkamdaki insanlarda fısırdaşıp durdu :26: ben pancar gibi eve döndüğümle kaldım..meslek aşkı bu olsa gerek :52:

karnıma ağrılar girdi süpermiş canım yaaa kıyamam :1:

Back