kizlar ben bunu bi reklamda görmustum ama haftalardir gulmekten bi hal olmustu.bi adama karisi galiba kuru fasulyeyi yemesini ysaklamis galiba kocasi da is yerine siparis veriyo kurufasulyeyi.adam dusunuyo diyoki eve gidene kadar etkisi gider diyo kendi kendine ve adam arabayla giderken zaaaart zoooort basliyo adam arabasnin camlarini falan aciyo neyse evin kapisini önune geliyo bari sonkez zortlayim diyo adam pirt pirt derken kokmasin diyede eliyle yelpaze misali kokulari saliyo zile basiyo karisi hosgeldin bes geldin falan karisi kocasina diyoki ben gözlerini bhagliycam salona öyle geleceksin sana bir suprizm var diyo adamin gozlerini bagliyo adam salonun ortasinda neyse karim gelene kadar bi daha birakayim diyo ve adam basliyo adam öyle bi zoortluyoki bi de tu haf haereketler falan yapiyo karisi mumlari yakmis pastayi getiriyo adamin dogum gunuymus ve butn akrabalarini cagirmis adam haerkeze konser vermis adamin gozunu bi aciyoki karisi herkez burda ve herkezi onoa tuha gözlerle bakmasi 

cok komikti anlatsmam yani adam belki reklami takinti yapip bi daha hic fasulye yemezgaliba