• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))

Bence o kavga planlı yapıldı başbaşa kalmak için abinle yengen nişanlandıktan sonra belki başbaşa kalamamktan dolayı sıkılmışlardır. Ayrıca madem böyle iş yapıyorlar kapıyı niye kilitlemiyorlar yahu :27:

bir tane daha var
küçücüğüm orta okula gidiyorum seminer varmış salonda toplandık
herkes bir güsel oturdu 2. sıraya geçtik arkadaşımla
neyse benim de botlarımın bağcıklarının açılacağı tuttu
eğildim yere bir güsel bağcıklarımıda bağlarken sen tut bağcığımı yukar doğru sertçe çek :63:
canını çıkarcam sanki niye o kadar sert çekiyorsam:92:
Birden bağcık elimden kaçtı elim de hızlıca havaya uçtu havaya diil önde oturan çocuğun totosuna serçe vurdum :84:
ayyy kıpkırmızı oldum çocuk arkasını döndü bana :53: böyle baktı bense sadece
pardon diyebildim sonra baktım çocuk güldü önünü dönüp yanındaki arkadaşına gülerek birşeyler anlattı ve oradan kalkıp en arkaya oturdular :17:

ayy ben iyice kötü oldum salak sanki totosuna vurmaya çok meraklıyım çocuk kim bilir ne anlattı arkadaşına ya sanki bilerek vurmuşum gibi davrandı salak şey :63:

Benim başımdan geçmedi ama olay yaşanırken ordaydım :52:

Kuzenim ve bir tane arkadaşım o gece bizde kalıcak.Gece saat 3 gibi filan arkadaşım msnde birileriyle yazışıyor.Benim klavyemde bazen takılıyor bazı harfler yazılmıyor.Arkadaşım liseden bir erkek arkadaşıyla konuşuyodu.Çocuğa 'Cam var mı?' yazmış ama benim C harfi takılmış ve yazmamış !
Çocuğa yazı resmen *m var mı? diye gitti yazı.Biz yarılıyoruz tabi.Bir de üstüne çocuk yok ya ne gezer demesin mi :60: :60: :60:

ha ha ha çok güldüm ya koptum ben de oruçken dua edip "allahım bugün verdiğin nimetler için şükürler olsun" dedim kaç kere halbuki bişey yemed,im yani doğal olarak ama işte alışkanlık ve dalgınlık yaptırıyor böyle insana :)

ole valla canım sorma bı keresındede gene bır kız arkadasımın evınde yemek yıyoz allah kesenıze bereket versın yerıne allah kavustursun demıstum ::52::52::52: Bır keresındede arkadasımın anlattıgı komık bır olayda alah ıyılıgını versın dıyecegıme allah belanın versın demıstım ınsan boslukta oluyor bazen sacmalıyabılıyor cok yakın oldugu ınsanların yanında kendını salıyor

Kuzenim ve bir tane arkadaşım o gece bizde kalıcak.Gece saat 3 gibi filan arkadaşım msnde birileriyle yazışıyor.Benim klavyemde bazen takılıyor bazı harfler yazılmıyor.Arkadaşım liseden bir erkek arkadaşıyla konuşuyodu.Çocuğa 'Cam var mı?' yazmış ama benim C harfi takılmış ve yazmamış !
Çocuğa yazı resmen *m var mı? diye gitti yazı.Biz yarılıyoruz tabi.Bir de üstüne çocuk yok ya ne gezer demesin mi :60: :60: :60:

çok güldüm buna.

benim de aklıma ilk defa bi rezillikim geldi.
ilköğretim 7. sınıftaydım. 8. sınıflara bi kız gelmişti,ismi bi değişik.
yeni çocukluktan çıkmış sazanız o zamanlar.
kilo almışız,tüylenmişiz,dertliyiz.
bu kız bi geldi kaşları bıyıkları alınmış.
uzun boylu,havalı mı havalı.
adı da bi değişik.
neyse içten içe kendini beğenmiş buluyoruz kızı.
bi nevi kıskançlık oldu işte.
bi gün kızlarla kızlar tuvaletinde konuşuyoruz havadan sudan.
sonra ben çok sıkıştım.
uzun zamandır orda olduğumuzdan tuvalette kimse yok sanıyorum.
bi açtım kapıyı:53::53::53::53::53::53::53:

bu havalı kız iş üstünde. hem de en büyüğünden.
ben şok:53::53:
yerin dibindeyim resmen. kapıyı kapattım mı hatırlamıyorum.
ordan bi uzaklaşışım vardı ki sormayın:78:
üstünden 5-6 ay tahminen geçmiştir bi şekilde o kızla muhabbetim olmuştu,birlikte birazcık takılmıştık.

işte bu olaydan sonra her türlü rezillik doğal gelmeye başladı.
rezil olma duygumu kaybettim sanırım:75::75::75:

çok güldüm buna.

benim de aklıma ilk defa bi rezillikim geldi.
ilköğretim 7. sınıftaydım. 8. sınıflara bi kız gelmişti,ismi bi değişik.
yeni çocukluktan çıkmış sazanız o zamanlar.
kilo almışız,tüylenmişiz,dertliyiz.
bu kız bi geldi kaşları bıyıkları alınmış.
uzun boylu,havalı mı havalı.
adı da bi değişik.
neyse içten içe kendini beğenmiş buluyoruz kızı.
bi nevi kıskançlık oldu işte.
bi gün kızlarla kızlar tuvaletinde konuşuyoruz havadan sudan.
sonra ben çok sıkıştım.
uzun zamandır orda olduğumuzdan tuvalette kimse yok sanıyorum.
bi açtım kapıyı:53::53::53::53::53::53::53:

bu havalı kız iş üstünde. hem de en büyüğünden.
ben şok:53::53:
yerin dibindeyim resmen. kapıyı kapattım mı hatırlamıyorum.
ordan bi uzaklaşışım vardı ki sormayın:78:
üstünden 5-6 ay tahminen geçmiştir bi şekilde o kızla muhabbetim olmuştu,birlikte birazcık takılmıştık.

işte bu olaydan sonra her türlü rezillik doğal gelmeye başladı.
rezil olma duygumu kaybettim sanırım:75::75::75:

buna koptumm yaaa :60: benimde wc de yakaladıgım insanlar olmustu kucukken

ben askıma ilk defa tanısmamızım ilk zamanlarında rezil oldum
magazada geziyoduk.. bende ogune kadar bole hep gayet nazenin,narin, kibar bir okadar istanbul hanfendisi seklindeyim.. :1: ayaklarımın ucuna basa basa pıtı pıtı yururkeeeen bi cerceve gordum aa ne guzel diye bakıyım derken cerceveyi kırdım bi guzel elime alır alma cat diye

o kırık seyin ucretini odeme derdinde.. bende yok ben hallederim diorum cekiştirirken bidaha kırıldı yine benim elimde kaldı tabi
sonra o aldı elimden gorevliyle konusmaya gitti..

bende içimden kendime soyleniyorum tabi :96:.. sapsal cookie napıyosun.. cocuk kimbilir nedicek arkandan, gormemiş gibi cerceveye asılıyosun, ne agır eli varmıs bunun sakarında tekiymiş dicek kesin die

çok utanmıstım yaa :26:

unutmadan bidee daha ilk randevuda onumdeki sandalyeye takılmıstım

ama allahtan dusmedim :D

Son düzenleme:
buna koptumm yaaa :60: benimde wc de yakaladıgım insanlar olmustu kucukken

ben askıma ilk defa tanısmamızım ilk zamanlarında rezil oldum
magazada geziyoduk.. bende ogune kadar bole hep gayet nazenin,narin, kibar bir okadar istanbul hanfendisi seklindeyim.. :1: ayaklarımın ucuna basa basa pıtı pıtı yururkeeeen bi cerceve gordum aa ne guzel diye bakıyım derken cerceveyi kırdım bi guzel elime alır alma cat diye

o kırık seyin ucretini odeme derdinde.. bende yok ben hallederim diorum cekiştirirken bidaha kırıldı yine benim elimde kaldı tabi
sonra o aldı elimden gorevliyle konusmaya gitti..

bende içimden kendime soyleniyorum tabi :96:.. sapsal cookie napıyosun.. cocuk kimbilir nedicek arkandan, gormemiş gibi cerceveye asılıyosun, ne agır eli varmıs bunun sakarında tekiymiş dicek kesin die

çok utanmıstım yaa :26:

unutmadan bidee daha ilk randevuda onumdeki sandalyeye takılmıstım

ama allahtan dusmedim :D

cok begendim malum begen butonumuz yok :68:

kızlar bir tane daha geldi aklıma benimle ilgili bu:)
geçen sene kasımdayız ve babanneciğim ani bir şekilde öldüm ALLAH RAHMET EYLESİN neyse mezarlıktayız ben nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum üzülüyrm falan sonra bizimkiler ilerde kalmış ben geride gittim mezarına defnediliyor nasıl ağlıyorum babanneeeee nedennnnn diye defnedildi kapatıldı kafamı kaldırdım herkes bana bakıyor kimse bizimkilerden değil kimseyi tanımyorum herkes bana bakıyor sonra bir baktım ki 2 yandaymış babannemin mezarı çoookk çookkk rezil olmuştum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım işin en kötü tarafı babannemin defnedilmesin kaçırmıştım:(

buna çok güldüm yaaa süper :60::60::60:

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :53: :53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :47: :47:

kayınpederin süper bir adammış =) moralim bozuktu bu iyi geldi =)
:1:

kızlar bir tane daha geldi aklıma benimle ilgili bu:)
geçen sene kasımdayız ve babanneciğim ani bir şekilde öldüm ALLAH RAHMET EYLESİN neyse mezarlıktayız ben nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum üzülüyrm falan sonra bizimkiler ilerde kalmış ben geride gittim mezarına defnediliyor nasıl ağlıyorum babanneeeee nedennnnn diye defnedildi kapatıldı kafamı kaldırdım herkes bana bakıyor kimse bizimkilerden değil kimseyi tanımyorum herkes bana bakıyor sonra bir baktım ki 2 yandaymış babannemin mezarı çoookk çookkk rezil olmuştum gülsem mi ağlasam mı şaşırdım işin en kötü tarafı babannemin defnedilmesin kaçırmıştım:(

çok alemsin vallahi acaip güldüm:)

bir tane daha anlatayım:)
abim nişanlı evlenicek nişanlısı geldi eve yengemin annesi ablasıda geldi bunlar kavga etmeye başladılar.abim yengemi odaya götürdü herkese karşı ayıp oluyo diye orda sorunumuzu halledelim dedi.tamam dedik onları rahat bıraktık.1 saat sonra ben durur muyum merak ettim abiiiiii diyorum nefes nefese ses iyi misin diyorum evet kavga ediyoruz diyo git diyo tamam diyorum 10 dakika sonra tekrar geliyorum abiiiiii diyorum yine gelen ses nefes nefese:)öldürüyor diye düşünüyorum ve bağırmaya başlıyorum ne yaptın kıza cem garipoğlu aç kapıyı diye korkuyorum çok o an.derkennnnn kapıyı sertçe itiyorum ve kilit açılıyor:) aman ALLAH ım ne göreyim abimle nişanlısı iş üstündeler:))) abim toparlanmaya çalışıyor ben donup kalıyorum anlatamam o anı:) abim mos mor çekiyo beni odama döverim seni birşey dersen gebertirim seni diyor yüzsüzce bende annemlere söylerim bana iyi davran diyorum:) saolsun abimi melek etmiştim yengem sayesinde:))))

çok güldüm yaaaa yengenin yerinde olmak istemezdim:)

gecen gun banyodayım gusul abdestı alıcam dalgınım bıraz nıyetlenıcem yerde elhamdurullah yarabbı sukur ALLAHIM KESEMIZE BEREKET VER AMIN YAPIP YUZUME GOTURUNCE FARKETTIM BUTUR YANLISLIKLAR BEN HEP YAPARIM NEYAZIKKI AKLIMIN BASKA SEYLERE TAKILI OLMASINDAN BIKERE ARKADASLARIN EVINDE YEMEK YEMISTIK SOFRADAN KALKARKEN ALLAH RAGMET EYLESIN DEMISTIM HALA SOFRADA OLAN BIKAC KISI YA KENDI TUKRUKLERIYLE YADA AGIZLARINDAKI LOKMALARLA BOGULMUSLARDI SANIRIM IŞIN EN CAN ALICI NOKTASI BENIM O KELIMELERI COK ICTEN VE FARKINDA OLMAYARAK SOYLUYO OLMAMDI :9::9::9::9::16::16::68::6:

ayy bunları çoook beğendim beğen butonu yok ama:14:
koptum yaaa çok komikler:60::60::60::60::60::60::60:
ben de bir keresinde kapı çalmıştı açtım ve gelen teyzemdi.Hoşgeldin diyeceğime çok yaşa dedim teyzeme:60::60::60::60::60::60:

kuzenim bizde kalıyo bende duşa girdim duş ile yatak odası yanyana kıyafet almadım yanıma duştan çıktım aheste aheste krem falan sürdüm havluyu yerine astım üzerime giyicem evde birilerini olmasına alışkın olmadığımda o sırada kafamı bir kaldırdım kuzenim karşımda 1 dk bakıştık daha sonra ikimizde çığlık atarak:52::52: odalara kaçmıştım kuzenim 1 yıl benimle dalga geçmişti onlar neydi be diyerek :1:

birgün düğüne gidiyoruz erkek arkadaşımda gelicek ben ailemle gittim oda beni bekliyo kısa bir elbise topuklu ayakkabı hava 1500 bende merdivenlerden kırıta kırıta iniyorum ayağım bir takıntı popomun üzerinde 5 merdiven indim birsürü erkek karşımda en önemlisi erkek arkadaşımda orda beni tutup kaldırmaya çalışıyo ama ben sinirime böğüre böğüre ağlıyorum kalkmıyorum direk eve geldim 1 hafta onu aramamıştım daha sonra konuştuğumuzda konu ile ilgili söylediği tek şey bacaklarım süpermiş aşkım adamın aklı orada..ben rezil olmuşum kimin umrunda

kuzenim bizde kalıyo bende duşa girdim duş ile yatak odası yanyana kıyafet almadım yanıma duştan çıktım aheste aheste krem falan sürdüm havluyu yerine astım üzerime giyicem evde birilerini olmasına alışkın olmadığımda o sırada kafamı bir kaldırdım kuzenim karşımda 1 dk bakıştık daha sonra ikimizde çığlık atarak:52::52: odalara kaçmıştım kuzenim 1 yıl benimle dalga geçmişti onlar neydi be diyerek :1:

birgün düğüne gidiyoruz erkek arkadaşımda gelicek ben ailemle gittim oda beni bekliyo kısa bir elbise topuklu ayakkabı hava 1500 bende merdivenlerden kırıta kırıta iniyorum ayağım bir takıntı popomun üzerinde 5 merdiven indim birsürü erkek karşımda en önemlisi erkek arkadaşımda orda beni tutup kaldırmaya çalışıyo ama ben sinirime böğüre böğüre ağlıyorum kalkmıyorum direk eve geldim 1 hafta onu aramamıştım daha sonra konuştuğumuzda konu ile ilgili söylediği tek şey bacaklarım süpermiş aşkım adamın aklı orada..ben rezil olmuşum kimin umrunda

:52:hep de erotik olmuş ne erotiksin kız:52:ee kuzenin erkek miydi kız olsa bari:52:

:52:hep de erotik olmuş ne erotiksin kız:52:ee kuzenin erkek miydi kız olsa bari:52:

evet valla öle oldu yok allahtan kız kuzenim erkek olsa yerin dibine girerdim sanırım :53:

birkeresindede geçen yaz plajda denizden çıktım havalı havalı geldim şenzlonga yatıcam eşimde yan tarafta yatıyo ben ölemi yatayım bölemi derken şenzlong gerilemeye bir gitti benim bacaklar havada 2 dk yattım öyle eşim gülmekten beni kaldıramıyo kimse gördümü diyorum görmemeye imkan yok plaj tıklım tıklım en öndeyiz yok yok diyo arkamı bir döndün herkez gülüyo yerin dibine girmiştim..

evet valla öle oldu yok allahtan kız kuzenim erkek olsa yerin dibine girerdim sanırım :53:

birkeresindede geçen yaz plajda denizden çıktım havalı havalı geldim şenzlonga yatıcam eşimde yan tarafta yatıyo ben ölemi yatayım bölemi derken şenzlong gerilemeye bir gitti benim bacaklar havada 2 dk yattım öyle eşim gülmekten beni kaldıramıyo kimse gördümü diyorum görmemeye imkan yok plaj tıklım tıklım en öndeyiz yok yok diyo arkamı bir döndün herkez gülüyo yerin dibine girmiştim..

:52::52:sende de düşme pozisyonları süper yani hep bacaklaar açılıyor canım:52:koptum ya bak farkettim de hep havalı havalı giderken düşüyosun bşraz da mütevazi mütevazi yürü bakalım belki olmaz bişi:9:

:52::52:sende de düşme pozisyonları süper yani hep bacaklaar açılıyor canım:52:koptum ya bak farkettim de hep havalı havalı giderken düşüyosun bşraz da mütevazi mütevazi yürü bakalım belki olmaz bişi:9:

insan sakar olunca yerden kalkmıyo :1: o havalı havalı kısmı anlatılana heyacan katsın diye yazıyorum yoksa burnu tepede dolaşan biri değilim..

insan sakar olunca yerden kalkmıyo :1: o havalı havalı kısmı anlatılana heyacan katsın diye yazıyorum yoksa burnu tepede dolaşan biri değilim..

anladım canım şaka olsun diye dedim yani onu yoksa komiklik olsun diye lafları süslediğinin farkındayım:34:
bazen bende de olur öyle sakarlık
bi tane geldi mesela aklıma bi gün merdivenlerin en aşağısında babam beni bekliyo elleri dolu bende aldıklarını almaya iniyorumama nasıl bi acelem varsa ayağımda da ev terliği şu altı kaygan olanlardan neyse merdivenleri üçer beşer şakırşakırdayarak iniyorum babamda ta aşağıdan bana bağırtıyo kızım yavaş in bak düşüceksin tam yok ben düşmem derken 6-7 basamak birden kayarak indiğimi hatırlıyorum:9:babamda tabi ben sana demedim mi diye kaldırmaya çalışıyo beni ben de ahh off nidaları eşliğinde:9:ama üstüne bide ben snaa demiştim denmez ki ayol:77:

Back