Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canom_14 bugün seni dinleyelim harikasın....bunca zaman niye sakladın incilerini yaf???
dökül gari....benim stoklar tükeniyor...kız 2 gün oldu topiği bulalı
alakalı değil ama aklıma geldi
kız kardeşimle aramızda 11 ay var ve anaokulundan bari aynı sınıfa gittik neyse ortaokuldayız kafa bimilyonmuydu ne işegitimi dersi vardı o zamanlar bizde önlüklerimizin altına esofmanlarımızı giymiştik dedik 1 ders sonra beden dersi var ama ders beden degil iş egitimibiz beden diye giydik kardeşimle görene bak biz hazılıklıyız diyoruz 2.ders okulun bahçesine çıktık resmen mal mal bakıyouz bir yandanda diyoruzki ohooo bütün sınıf geç kaldı biz erkenciyiz sonra bir ses lan canooo ders başladı ne yapıyosunuz oda hönkkk sınıfa bir girdik hoca kızım nerdesiniz siz bu haliniz ne ders beden mi diye azarlıyo tabi biz utandık millet dalga geçiyoo iş egitiminde yapacaklarımızıda unuttuk bu olaydan sonra haftalık ders programında iş egitimi dersinin yanınaeşofmanla gidilmeyecek yazıyordu
kız fayansları sıkı tutsaydın,dökülmediler inşallah!!!eweeeeeeeeeett geliyorrrrrrrrrrrrrr
gecen gün olan bir olayı aktarıyorum.....
hamileliğimin başlarındayım kabızlık var maalesef tuvalete girdim eşimde masayı topluyor ve tuvaletin önünden geçiyor ben bişi olmaz diyerekten salıverdimdedim tısssss diye çıkar aboooooooooo küçücük tuvalet titredi resmen içerden bir kahkaha ama nasıl varyaaaa utandım yarım saat çıkamadım tuvaletten yaaaa napim onun bebesi yapıyy gazı
eweeeeeeeeeett geliyorrrrrrrrrrrrrr
gecen gün olan bir olayı aktarıyorum.....
hamileliğimin başlarındayım kabızlık var maalesef tuvalete girdim eşimde masayı topluyor ve tuvaletin önünden geçiyor ben bişi olmaz diyerekten salıverdimdedim tısssss diye çıkar aboooooooooo küçücük tuvalet titredi resmen içerden bir kahkaha ama nasıl varyaaaa utandım yarım saat çıkamadım tuvaletten yaaaa napim onun bebesi yapıyy gazı
sana da sobe sara_28...hani paylaşımın?aliim mi seni de karalisteye???metukaaaaaaaaaaaa sobeee
bi tene daha gelsin bakalım.....bu rezillik ötesiiiii
nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoo bacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım
burdaki hamilelerin hepsi gazwomen maşallahh
Bebişler olsun gaz möhüm değilll
cano okul anısını anlatınca bnm de bi anım aklıma geldi :) ilkokul 2.sınıfa fln gidiyorum.Lavobaya gittim malum işimi hallettim ve ellerimi yıkayarak çıktım lavabodan..Sınıfa girdim ,ders saatiydi bu arada.Öğretmen Alya oturmadan şu soruyu yap bakalım dedi.Ben tahtaya döndüm ve bütün sınıf gülmeye başladı.Meğer eteğim kilotlu çorabımın lastiğine takılmış.Bende dikkat etmemişim.ay totişimi gördü herkesler.Çorabım vardı ama olsun resil oldum bi kere
kız fayansları sıkı tutsaydın,dökülmediler inşallah!!!
madem çocukluğa döndük bitane de bnden aslen izmirliyim izmire aile ziyaretine gittiğimde kkuzenimde kalıorduk yaş 15 ailesi gezmeğe gitti biz ikimiz evdeyiz akşam dışarı çıkmamızda yasak kuzenimin sevgilisi geldi kavga etmişler çocuk yanında 8 kişi il apt nın önüne geldi kuzenimi çağırdı bahçede kavga ediorlar ama 8 adam kuzenimi dövdü dövcek tabi cengaver melis dururmu gittim mutfağa kaptım bıçağııı heeeeyyyyttt diye daldım aralarınaaa sonra millet yerlere yattı gülmekten meğersem elimdeki çay kaşığıymış artık hangi kafadaysammm offf berbattıı
sana da sobe sara_28...hani paylaşımın?aliim mi seni de karalisteye???