• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ahhh ahhh bende bitermiiiiii:97:
bi kaç gün önce randevu alınması gerken bi yer vardı ...
eşime sordum ne zmana aldın randevuyu?....... kasımın kırkına aldım dedi..
ben::::: yaaaaaa ben bekleyemem kasımın kırkına kadar o kadar zaman sonraya olurmu fln düştü düştü ama .....:17:
:1::1::1::1:

bizimki yerdeeeee ....oruç başıma vuruyo yoksa ben bu kadar saftrik değilim yaaa:95::95::95:

kasımın kırkı süper:60::60::60::60::60::60::60:

ben::::: yaaaaaa ben bekleyemem kasımın kırkına kadar o kadar zaman sonraya olurmu fln düştü düştü ama .....:17:

bizimki yerdeeeee ....oruç başıma vuruyo yoksa ben bu kadar saftrik değilim yaaa:95::95::95:

neyse şeker az kaldı ramazanın 30 u bayram:60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::64::64::64::64:

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

ayyy çok fenaaaa
:1::26:

yaa topiğe girdikçe suratımda aptal bi ifade olyuo :86: :60::60: he diorum bak ne çıkçak yine :1: kendi kendime gülüyorum gülüyorum e haliyle o an birisi gelince sırıtma moduna geçiorum :86: :1: İçlerinden geçenleri tahmim edebiliorum bizim asistan salak :60::60:

harikasınız kızlar :27:

REZİL OLDUM GÜNNÜŞ AHAHAHAH :))))

şirket mailime kopyala yapıstır yaparak okuyordum yazdıklarınızı veeeeee birden göndermişim nasıl olduysaa :53::53::52::52::52: allahtan firmaya yada müdüre değilde tanıdığım bi kişye gitti..off alahım rezil oldum :1::1::1:

arkadasın ismini unuttum ama su canım cıok sıkkın günlük olanı göndermişim aman yarabbim ölim ben :60::60::60:

ya şimdi farkettim mailin ekini atmısım bide müdürüme onaylatılıcağını yazmısım altında benim kopyaladığım günlük ..

ayy yerin dibine girim bennnnn :))))

bu forumun müptelası olmak bazen böyle sonuçlanıyor :86: :60::60:

işte aklıma bır tane daha geldı ama bu sefer ben degıl eşım rezıl olmustu:1:
yeni evlıydık aılece annem babam kardesım bıde esımle ben bızım memlekete gıtmıstık dönuste otobus bıletı bulmakta zorladındık neyse bulduk ama koltuklar ayrı ayrı yerlerde eşim en arkada oturuyor bız kardesımle onun onunde annem annenmle bızım yanımızda babam baska bırıyle 9 sıra felan onumuzde oturyor.neyse gıdıyoruz esım cam kenerında bende sureklı benı durtuyor ben senın yanında oturmak ıstıyorum dıye:1:yok dıyorum nasıl olcak sus ama yok cocuk gıbı huysuzlanıyor:1:birden bır bagırdı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babmın yanında bayan var (onun fıkrıne gore annem babamın yanına gıdcek kardesım oraya gıdıcek o babam onun yerıne gelıcek tabı oda benım)ama gelın gorunki esımın aaaaaaaaaaaaa bayan var dıye bagırdıktan sonra babamdan aldıgı cevap şuydu ayaga kalkıp bagırdı erkek lan buuuuuuu:60::60::60::60::60:yanında oturan genc ayagı kalktı ve kendını gosterıp oturdu sacları uzun oldugundan esım onu erkek sanmıştı:60::60::60::60::60::60::60: ama butun otobus nasıl guluyor:60::60::60::60::60::60:dahada esım konusuyor ama ben onu kız sanmıstım sacları cok guzel kız gıbı dıye bunada bır sure gulduler:60::60::60:dedım artık yeter..ama gulmekten karnımıza agrılar gırmıstı aklıma geldıkcede gulerim:60::60::60:

Allahim yaaaa 64 sayfayi gozlerimden yas gele gele okudum :1::9:

flocke senin anilar fena ama sanirim esin de buna pek yardimci oluyor :)

bu gaz olaylari gerçekten evlenince insanin basina bela oluyor. ben de esime kiziyorum yapma yanimda diye. bi gece ole agriyla kalktim ki neyse wc sonra namaz hala gecmedi. dedim disari cikayim duymasin aman Allahim ole bi gurultu oldu ki kendi kendime sastim bi gaz nasil bu kadar ses yapar diye. ama olsun sonucta duymamisti. bazen oluyor duyuyor "hiii" diyor ama ben uyuma numarasi yapiyorum bakiyor ki uyuyuorum bisey demiyor. :)

bisey daha;
odamiz dar, yatak ve dolap da karsi karsiya. kible de çapraz oldugu icin zor namaz kilabiliyorum. bi gun namaz kilarken arkamdaki dolabi tamamen unuttum ve popom dolaba çarpti baya da sallandi hani kapaklar. esimin "noluyo lan" diye bi dogrulmasi vardi nerdeyse namazi bozacaktim :60:

ay allah iyiliğini versin o anı gözümde canlandırdım da gül gül yarıldım :60::60::60::60::60:

yeni evliyiz yatıyoruz...acayip gazım geldi kalkmayaa üşeniyorum neyse uyur hemn bende bırakıırım dedim....neyse bkliyom bekliyom adam uyumuyo neyse bi öksürükle karışık bi pırtlattı eşim :))))
bnmde aradığım fırsat ayağıma gelmişti....
neden yaptın dedim ..aaa aşkım ama kaçtı lütfen ...hayır bilerek yaptın dedim ya saçmalama bilerek olurmu dedi tabi olur bilerek dedim(((bilerek oluyosada hadi sende yap diyeceğinden o kadar eminimki :))))
bilerek oluyosa hadi sende yap dediiiiiiiiiiii ve dmeseiyle beraber aman allahımmm o ne gürültü benm adam bana bakıyo karanlık ama gözler büyüdüya:53::53::53::53:
ben güme krizi ölüyorum adam da ses yokkkkkk:60::60::60::60:
o kadar güldümki kızlar anlatamam.....
adama evliliğin ilk şokunu yaşatmıştım:60::60:

Kızlar bir rezillikte benden
Üniversite son sınıftayım çok zor bir dersimiz var ve dersin hocası da bölüm başkanı,hocanın adı da KUBİLAY.Ders cuma günü öğleden sonra,ben uflaya puflaya derse geldim hem zor ders hem de cuma günü hiç çekilmiyor:19:Sınıfa girdim,herkes kendimden geçmiş.En ön sıraya bir arkadaşın yanına oturdum ve arkamı dönüp yüksek sesle dedim ki;hey millet şimdi sizi güzide bir eserle canlandıracağım.Ben rezili ellerim havada kubilaylaylayyyyyy kubilaylaylayyyyyyy diye tempo tutarak şarkı söylüyorum bağıra bağıra.Arkamdan gelen gür bir sesle irkildim;sesinde çok güzelmiş diye.Arkamı dönmemle hocanın fal taşı gibi açılmış gözleriyle karşı karşıya geldim:53::53::53::53:O kadar utandım ki,yerin dibine girmenin yollarını aradım:78::78:Allahtan hoca takmadı bana ama sene sonuna kadar sınıfın dilinden düşmedim ve hocanın yüzüne bakamadım:52::52:

:1:
yeni evliyiz yatıyoruz...acayip gazım geldi kalkmayaa üşeniyorum neyse uyur hemn bende bırakıırım dedim....neyse bkliyom bekliyom adam uyumuyo neyse bi öksürükle karışık bi pırtlattı eşim :))))
neden yaptın dedim ..aaa aşkım ama kaçtı lütfen ...hayır bilerek yaptın dedim ya saçmalama bilerek olurmu dedi tabi olur bilerek dedim(((bilerek oluyosada hadi sende yap diyeceğinden o kadar eminimki :))))
bilerek oluyosa hadi sende yap dediiiiiiiiiiii ve dmeseiyle beraber aman allahımmm o ne gürültü benm adam bana bakıyo karanlık ama gözler büyüdüya:53::53::53::53:

:1::1::1::60::60::60 harikaymışşşşşşşşşşş cok güldüm ya..

sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz benim için istanbula taşındı bi arkadaşının yanına. aşkım şimdi istanbulda çalışıyo

ben de bi bahane uydurdum gece kız arkadaşımda kalıcam dedim hasret gidermek için

o gece sevgilimin yanında kalmıştım. onlar 3 erkek aynı evde kalıyorlardı.

çocuklardan biri üniversiteden ortak arkadaşımızdı çok yakındık

o çocuğun kız arkadaşı da evdeymiş.

sabah kalktık onlar işe ben de eve gidecektim. kapının önünde ayakkabılarımızı giyiyoruz.

ev sahibi karşıladı bizi kapıda.

çocuğa dedi ki bütün gece gıcırtıdan uyuyamadım yaa:1::1::1: o yatağınızı değiştirin olmuyo böyle:60::60::60::60::60::60:

bi de çocuğun odası ev sahibininkine bitişik ya

gülmemek için nasıl tutuyorum kendimi:1::1::1::1:

bir arkadaş yazmış uzun saç hikayesini
oradan geldi aklıma

çokkk çokk sene önceydi
ki o seneler kubat düzenli bakım yapılmış uzun saçlı hallerindeydi

minübüse bindik babamla,önümüzde biri dikiliyor,arkadası bize dönük
iri yapılı omuzlar falan,kot var t short var üzerinde
neyse durağa geldik inicez
babam her zaman ki uzun saça karşı duruşu ile inmeden çocuğa laf sokacak ya
çekil kubat kenara inicez dedi
anammm o da ne yüzünü dönmesiyle kişinin
babamın şemali değişti
ne kadar iri omuzlara da sahip olsa
o bir kadındı
ahh baba ahhh senden çok utanmıştım valla

erkek arkadasımla daha yeni tansyrduk.bi gün de kız kardesimi tanıstıracaktım onunla.bi kafeye gittik.o bizi kapıda karsıladı.sonra üst kata çıkıp oturduk.hep birlikte toplandk,tanıstık,kaynastk,gülüştük falan filan.güzel bi gündü her sey mükemmeldi.akşam eve döndük kız kardesim sana bi şey söylycm ama kızma dedi:59:
ben de allah allah ne dyck ki acaba diye düşünüyorum!!
demez mi tam sen önde, ben ortada, o da arkada merdivenleri çıkarken ben elimi arkaya dogru bi salladm gidp cocugun seyine değdi:17:ayyy allahım duyunca nasıl utandım nasıl utandım.ben bu durumu bilmiyormus gibi daha iki gündür tanıdıgım çocugun yüzüne nasıl bakcm:17: ama emnm ki benden daha çok utanan biri vardı o da kız kardesimdi:1:

yazın kapının önünde komşularla oturuyoduk komşumuzun oğlu var 17 falan yaşı .annem bahçeden erik koparmıştı .ben ve arkadaşlarım erikleri aldık kimseye vermiyoruz kendimiz yiyoruz.annemde diyo mehmetede ver biyeri şişmesin:1::1:
bende diyorum anne ne şişcek ya şişmiş şişeceği kadar zaten:1::1::1: herkes :53::53: bakıyo bana mehmette bakıyo:90:rezillikte son nokto.surat kıpkırmızı:17:.Allahtan kargo gelmiştide sıyrılmıştım durumdan
:90::90:

Hahhaaaaaahhaaaaa ayyy çok güldümm yaaa sabah sabahh süperdi iyi geldi...:60::60::60:

:64: :64:

yeni evliyim agda zamani geldi.ben daha cevreyi bilmiyom.heryere de paket agda yaptiramam tabii.evde deneyim dedim.en azindan uzerini alirim altida kalirsa jiletle temizlerim hayaliyle agdayi hazirlayip banyoya girdim.neyse ozene bezene bir tarafa komple agdayi sivadim.derin derin nefes eslinde bir cektim ama kendime geldimde o halde banyodan cikmis salonu turluyordum.aman yarabbim o neydi öyle bir aci.gözümden yas geldiyi.neyse dahasini yapamiyacam deyip yikadim.ama yarim duruyor.bir taraf yarim yamalak temiz.neyse niyetim ertesi gun gidip okulun ordaki kuaföre yaptiracam.bu gecede olmaz bir sey diyerek giyindim.ama yok aksam uyuyom guya,hastayim,sabah cok isim var.cenem hic durmuyor.evleneli bir ay olmamisti.sonunda esim farketti.ne bu dedi.aynen bu kelime.rezilligim dag basi.hemen dedim fantazi olsun diye yaptim.ama adam yermi iyi o zaman fantazinin gerisini yapalim dedi.sonra ben aglaya sizlaya anlattim.agdayi cekerken nasil cektimse morlugu baya bi kaldi.ne zaman agda yapsam aklima gelir.bazen esimde markette agda görünce fantazi yapmiyozmu der.lazer ciktida kurtulduk.ama yeni evlilikte igrencti esimi birak kendime rezil olmustum

Kizlar ben bi meslektasimi anlatcam..okul muduruyum yanimda calisan bi ogretmen hastalanmis bnde dedim kotu grunuosun eve git..hatta dra git dedim..gitti bu aksam bana telefon acti"hocam bana iki gunluk rapor verdiler sevgilimin yanina gtmek istiorum bilete de baktim varmis"bu arada sali dra gtti carsamba da raporlu persembe ilde sinav var o yuzden tatiliz resmi..yani 3gun iste tatil var bunu firsat bilmis ..bn de dedim tabiki ama milli egitime bildir ve izin dilekceni al yolda kaza yada herhangi bi aramada sikinti olur..o da dedi aman nolcak bisi olmaz hem ben gecen yilki okulumda hic bole demediler falan fialn..ben soleyecegimi soleyim de dedim..bu gitti.ertesi gun telefonum calioo milli egitim muduru:26:Alla alla dedim niekine..actim bana demesin mi netde bu cocuk sikayet geldi iki gundur yokmus hemn sole..izinsiz gttigi icin sozlesmesi fes edilebilri yani..hocam ordadir bilmiorum konusmadim ben bi arayim filan..ariorum acmio dedi milli egitim muduru..ama cocuk konyadan tunceliye sevgilisini grmeye gitti ayoar snra..daha ben aramadan o aradi hocak beni miili egitim muduru aradi die..nerdesin dedim yeni otogara gldim kiz arkdsimla bulustum dedi..:1:Bnde dedim iyi ozmn saril vedalas ve ilk otobusle hemn konyaya gel ve kndini gster mili egitim mdiurine..cunku adam hemn yanima glsin dedi..bu arada bu arkadsla milli egitom muduru altli ustlu komsu yalan soleyip evdeydim ahstaydim uyumus kalmisim teli duymamisim deme sansi yokk:20:Anlicanis gttigi gibi gldi bana mi sevgilisjne mi yoksa birilerine mi rezil oldu..:1:oldu da kime oldu:60:

okuldan arkadaslarla toplanmıstık.nurullah adlı bi arkadasımla bana attgı msj hakknda inatlasyordum.ben öyle yazmadn böyle yazdn,o hayr söyle söyle yazdm diyordu.tamam dur açym da oku mesajnı dedim.
mesajı açtm, telefnu çocugun elne verdm ki aradan bikaç sn gectkten sonra bende jeton düştü:2: çocugun adını telefonuma nur diye kaydetmiştim:17:sonra ne mi oldu o günden sonra bidaha benle hiç konuşmadı:1:

8 yaşlarımda filanım sanırsam bir nişana gidiyoruz bizim burda nişanda lokum ve bisküvi dağıtırlar.Bisküvi arası yenir o öyle aslında hiçte sevmem :52:
Ben de zaten daha önce hiç nişana mı gitmedim yoksa lokummu yemedim ozaman bilmiyorum.Lokumlar dağıtılmış bize yetmemiş.Çocuğum ya artık aklım orda(:
Aradan zaman geçiyor birileri hayır yapıyomuş.Eve koca bir kase Lokma veriyolar hani şu hamurdan yapılan tatlılardan. Benim aklıma hemen bisküvi geliyo tabi :52:
Petibörlerin arasına kıstırıyorum kocaman hamurları. O sırada annemlerin oturduğu odaya giriyorum tüm salondan öyle bir kahkaha koptuki :1:
Tabi ben ağlayarak odama kaçtım nerden bileyim onun lokum değil lokma olduğunu :37::37:

Back