• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende anlatayım..benimki rezil olmak değil biz genelde böyle şeyler olunca yarılana kadar gülüyoruz...

3 4 gün önce falandı..
eşim ben hamileyim diye evi süpürüyor..tabi yerlerde de toz değil de genelde kıl tüy oluyor..yerlere bakıyorum hep kıll..bacaklarından düşmüş kocamın kılları:))
sonra bağırıyorumm süpürge sesini bastırarak:
yaaaa baakkk hepsi kimin kıllarıııı...? güya ben soru sorduğumu düşünmüştümm...
tabi ben dediğimi birleştirerek söylediğimin farkında değilim..:60::60::60:

bende anlatayım..benimki rezil olmak değil biz genelde böyle şeyler olunca yarılana kadar gülüyoruz...

3 4 gün önce falandı..
eşim ben hamileyim diye evi süpürüyor..tabi yerlerde de toz değil de genelde kıl tüy oluyor..yerlere bakıyorum hep kıll..bacaklarından düşmüş kocamın kılları:))

:60::60:yaa öldüm amaa benn:60:kız nıye anlatmadın onceden gıcık:D:D:60:valla bravo uzun aradan sonra tekrar döndüm :60:bu cok tutulacak kesin:60::34:

kızlar aklıma gelenlerde bende anlatayım :1::1::1:
yeni evlendiğimiz zamanlarda elti kaynana kayın hep berarber oturuyoruz 10 kişiyiz evde
yemek yenmiş çay içilmiş meyvalar yenmiş kaynanamlar yatmış eltimle ortalığı topluyoruz dedim
meyva suyu içelim bari birazda dur abimgilede soruyum dedim ne içecekler diye
salona girdim herkez bana bakıyo ben hangi vişne suyundan içersiniz diyorum
herkez gülmeye başladı kaçtane vişne suyu çeşidi varki diyolar benim kafa dank ediyor soruyu tekrarlıyorum hangi meyva suyundan içersiniz
sonra herkez ne içeceğini söyledi ve ben kıpkırmızı bişekilde geri gittim sonra arkamdan epeyce güldüler tabi
tabi bide yeni gelinim ya hata yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo :43::43::43::43:

bende 1 rezilligimi anlatayim barii yeni ewliyiz 1 ay olmamisti daha sabah uyandik kahwaltiya kaynanam assagiya bekliyodu bizi .. esim de bana benim canim menemen istiyorr yaparmisin dedi bana ?.... ben yumarta kirmayi bile bilmiyodum daha tamam dedim kendi menemeni nasil sewer bilmiyodum agzindan laf aliyim diyee bide nasil yapildigini tam olarak ogreneyimm diye sordum esime ... askim sen nasil sewersin menemeni icine ne koyarsin dedim ? dedim oda bana yumurta domates pul biber ve birz maydonozlu dedi.... bnde heee tmm askim dedim biliyorum nasil yapildigini cok basit hemen yaparim dedim ... oysa ki yalan hic bilmiyorum nasil oldugu AMA bi menemen ne kadar zor olabilir ki dedim sonra esim bana sen domatesi dogra tavaya koy we moydonozlari da dogra ben yumurtayi cirparim dedi bnde tmm dedim domatesi kizartiyorum tavada aklima maydonos geldi heralde icine koyuluyor domatesle kawruyor dedim doktum icine kawurdum cook bilmis gbii kendimden emin askim hadii bunlar kawruldu dedim yanima geldi we bana bakti maydonozu icine mi koydun dedi bnde ewt dedim o icine koyulmaz menemen pistikten sonra ustune serpilir dedi bnde yerin dibine girdim o an kaynanamda ordaydi allah bilir aklinda ne beceriksiz gelin diyee saymistirr hic aklimdan cikmaz ne zaman menemen yapsam aklima gelir gulerdim kendime :D:60::60:

kızlar bide yine hep beraber oturduğumuz zamnalarda yılbaşı akşamı görümcemlere gittik yedik içtik oturduk geldik herkez yattı eşim ve abisi oturuyorlar
kaynım kahveyi çok sever her akşam içerdi yine istedi tamam dedik abi kardeş konuşuyolar işte bugün yatmayalım falan diye tvye bakalım bende tabi kıskançlık hat safada o zamanlar eltimle mutfakta konuşuyoruz dedimki uyku ilacı var mı var dedi tam getir ozaman dedim getirdi sarımsak döveceğinde bi güzel dövdüm su kudum karıştırdım iyce sonra dedim yarın uyanamazlarsa bişey olursa falan diye birazını döktüm kalanınıda iki fincana böldüm kahveleri yaptık götürdük içmeye başladılar ne güzel olmuş falan kolsol aynasındanda eltimle çaktırmadan bakışaıp gülüyoruz kaynım biraz içti sonra ağzına ilacın kabuğu geldi çıkardı bu ney ya dedi tabağa koydu geri kalanınıda içti eşimde bi güzel kafaya dikti kahve biter bitmezde benim çok uykum geldi ben yatmaya gidiyorum dedi aradan biraz zaman geçince kaynımda yattı ben odaya gittim kociş odada beni bekliyo uykusu biraz konuştuk ben dayanamadım söyledim böyle böyle yaptım dedim oda bişey olmaz dedi sabah oldu herkez kalktı kaynım kalmıyo öğlen oldu yok beni aldı bi korku sonra kalktı biz duramadık akşam yaptıklarımızı kaynanamada anlattık oda söylemeyin bari kızarlar dedi ben de ben söyledim bile dedim bişey demediler tabi eltimde söyledi sonra tabi olay burda kapanmadı gelen herkeze yaptığımızı anlattılar çay servisi falan yapınca içinde ilaç olmasın diye dalga geçiyolardı eşimin amcalarımı dersin eniştelerimi dersin kim öğrenmediki pişman oldum sonra ağızlkarı durmuyoki anacım

başka şehre tayinimiz çıktı biz taşındık eşimle yeni yanlız kalıyoruz 2 seneden sonra nihayet :65::65::65:
eşim kanepeye uzanmış tv izliyo bende diğer kanepedeyim
eşim sodasız durmaz o içdi sodasını bitirdi bende o gün hepsini içemedim ağzını kapattım kendi kapağıyla eşime şaka yapayım dedim
soda şişesini yüzüne doğru tuttum ve ters çevirdim ve eşim hopladı kalktı eli yüzü elbisesi hep soda bende bi yanda gülüyorum bi yandanda suçluyum ya bişey diyemiyorum ne salağım ya soda sanki aydada yere dökülmeyecek yer çekimine meydan okuyacak:34::34::34:

yine benim ilginç konuşma tarzımdan kaynaklanan durumlardan biri..
öğretmenler odasında her tenefüs deli gibi çengel bulmaca çözüyoruz..herkes bir ucundan çekişityor bu şu falan ne olduğunu söylüyor arkadaş yazıyor..bende yunan aşk tanrısı yazısını görünce sanki arşimed gibi suyun kaldırma gücünü bulmuşum edasıyla bağırıyorum yine.:
erossbuuu erosbuuu...(sanki o..puu diyorum gibi oldu)
bütün hocalar gülüştük ama ben biraz kırmızı güldüm:60::60:

kızlar basta bunları okuyunca benım hıc rezıllıgım yok gıbı gelıyordu ama sımdı hatırlıyorum aklıma geldıkce yazıyımda gulelım hep beraber:))
14 yasında felanım hanı ergenlık donemı malum suslenıyım puslenıyım hava atıyım derdındeyım..benım cok sevdıgım bır arkadsım vardı onunla bır arkadsın yanına gıtmıstık neyse oturduk felan tam cıkıcaz arkadsım dedı kı bak surda cok yakısıklı cocuklar var gel ordan gecelım baktım sokagın kose merdıvenlerınde oturuyolar 5 6 genc varlar.dedım tamam dedım ıyı fıkır gıbı geldı.neye tam gecıyoruz gectık onlernden arkamızdan bırı bagırıyor topuuuuk topuuuuk dıye,, ben de ayagımda bır tuhaflık hıssedıyorum topalmısım gıbı,,ama aklıma gelmıyor.ılk topuklu ayakkabım ve hıc topugum cıkmamıs:1::1:neyse arkamdan bırı geldı hanımefendı bu topuk sıze ait sanırım dedı.bende bana mı yoooooooo dıyorum utancımdan:30:sonra hanımefendı sızın bakın ıstersenız dedı.benım cocugun elınden topugu almamla oradan uzaklasmam bır oldu bır kacıyorum seke seke cok komıktı:1::1::1::1::1:

bırıyle yenı tanısmıstım 2.bulusma yerını ayarlıcaz tabı bende bır heycan dedı kı nerde bulusalım? bızım de bulundugumuz semtte meydan var gercı heryerde genelde var. dedım meydaanda bulusalım tamam dedı saat felan ayarladık ben meyadan dogru gıdıyorum aradı dedıkı nerdesın?bekle az kaldı gelıyorum dedım meydan gıttım saga bakıyorum yok sola bakıyorum yok aradım nerdesın dedım meydandayım dıyor bakınıyorum yoksun dıyorum.nasıl yokum ya meydandayım dıyor.e dıyorum sen benı goruyormusun yok bende senı goremıyorum dıyor:1:dedım allah askına sole dalga gecme nersınde beklıyorsun saatın orda demezmı saaat mı dedım ne zamn yaptılar buraya saatı ?e bakınıyorum saatte yok dedım ya sen hangı meydandasın:1:demezmı şu şu meydan.meger meydanlar karısmıs:60::60::60:donduk kaldık telefonda sonra hatırlattı bana ben ıkı gun once ordakı meydanda bulusuruz demıstım sonra unuttum orayı dedıgımı:60::60::60:rezallettı ya

Son düzenleme:
ayy bu topiğe bayılıyorum yaa gece gece gülmekten öldüm off.kendi kendime gülüyorum:60::60:

ama benim niye yokyaaaa ,yoksa varda benmi hatırlamıyorum,du ben düşünemde gelem:27:

kızlar aklıma gelenlerde bende anlatayım :1::1::1:
yeni evlendiğimiz zamanlarda elti kaynana kayın hep berarber oturuyoruz 10 kişiyiz evde
yemek yenmiş çay içilmiş meyvalar yenmiş kaynanamlar yatmış eltimle ortalığı topluyoruz dedim
meyva suyu içelim bari birazda dur abimgilede soruyum dedim ne içecekler diye
salona girdim herkez bana bakıyo ben hangi vişne suyundan içersiniz diyorum
herkez gülmeye başladı kaçtane vişne suyu çeşidi varki diyolar benim kafa dank ediyor soruyu tekrarlıyorum hangi meyva suyundan içersiniz
sonra herkez ne içeceğini söyledi ve ben kıpkırmızı bişekilde geri gittim sonra arkamdan epeyce güldüler tabi
tabi bide yeni gelinim ya hata yapmamaya çalışıyorum ama olmuyo :43::43::43::43:

ay koptum ben buna ama yaaaa:60::60::60:

aklıma geldi bi tane daha.:)
eşimle daha sevgiliyiz babam vermiyo benii bende gizli görüşüyordum..
bi gün eşimle sinamaya gittik dediki baban bişey demesin yok hayır dedim haberi var kızmaz felan diyorum rezil olmamak için bide hava atıyorum yok canım haberi var diye..
aslında bi alt sokaktaki arkadaşıma gidiyorum dedim:)
oda madem babanın haberi var eve 45dk uzaklıktaki alışveriş merkezindeki sinamaya gidelim dedi en güzeli orası olur dedim.
biz gittik birde 1 saat sonraya seans vardı 2 saat geçti 2 saat film eve dönüş nerdeyse 5 saatden fazla olucak tam sinamaya girdik babam aradı tabi ben açamıyorum çıktım sinamadan nasıl korkuyorum ama babam nerdesin demezmi arkadaşımdayım dedim hemen hazırlan almaya geliyorum dedi şok oldum:53:daha yeni geldim baba yaa dedim 5dk sonra ordayım hazır ol dedi kapattı..
beni bir bastı telaş napıcam bilemedim çaldırdım çık sinamadan diye
dedim ben sana şaka yaptım babamın haberi yoktu dedim nasıl utandım ama böle şakamı olur.:37:
ee dedi 5dk sonra evin orda olmam lazım dedim 5dk ya alışveriş merkezinden çıkamayız dedi kızdı..ben korkuyorum
hemen atladık taksiye abi çabuk abi çabuk sonra 20dk sonra arkadaşın evine geldim aradım arkadaşım evde yok herşey üst üste geldi
aradım baba dedim gidiyo arkadaşım annesiyle ben kapının önündeyim nerde kaldın dedim yok ben vazgeçtim gelmicem sen gel demezmi oturdum ağladım sinirimden eşimde bana sinirli ama ağlayınca yumuşadı...
meğer babam oraya gitceğimizi ve sinamaya gideceğimizi biliyomuş bilerek çağırmış bizi
neler çekmiştim yaa

birgünde eşimle bi yere gidiyoruz en arkada 2 kişi vardı eşim sen şuraya geç dedi nasıl bozuldum ama niye kendi kızın yanına oturuyor diye
bana bakarmısın sen böyle gel dedim kızdım eşim otur canım burası bana ii diyo hayır dedim yer değişicez kaltım bakarmısınız dedim bir baktı meğer admmış uzun saçlı aynı kadına benziyodu nasıl gülüyr ama adam duymuş dediklerimi pardon dedim ben sizi kadın zannettim.. :17:

3 4 gün önce falandı..

bu süpermiş çok güldüm :60:

kizlar bitanede benden olsun:-)

esimle 3 aylik falan evliydik.
bir gün kiz kardesimle görümcem bizde kalmislardi oturma odasinda.
esim gececi isten geldi sabah 6 da.
ben uyuyordum,
beni uyandirip oturma odasinda kim var diye soruyordu!
bende uyku sersemliyimle ,,anne" var demisim.
esim sasirmis annem ne ariyo burda diye,
tekrar sormus bana annem nerde?
ben de ,,bardakta" demisim,
esim bu kez ne yapicagini sasirmis beni silkeleyip uyandirdi,
nediyon sen ne bardagi diye nerde bardak?
bende kendime geldim kizdim ona bagirdim:,, ne bardagi burda bardak yok mutfakta dolapta
nerde olucak"diye oda gul gul kahkahalara boguldu bende anlamadim bisey yattim uyudum devam,
sabah kahvaltidada anlatti boyle boyle oldu haha
son gulen ben oldum:-)

ne kadar salakmisim ya:-)

çok tatlısın yaa.evlenir evlenir merak etme sen, daha da sevmiştir hatta seni :66:

walla bilemiycem, zira pek bi saçmalamış hatta beni anlamıo diye azarlamıştım :52::1:

cok güldüm yaaaaaa gözlerimden yas geldi en son fatse nin olayina bu kadar gülmüstümmmmm:52::52::52::52: isten atilma nedenim olacak bu topicc

:59:

güldürebildiysek, güldürürken düşündürebildiysek ne mutlu bize :9::9:

ayy şimdi aklıma geldi o zamanlar kocacımla kankayız hangi kanka istanbuldan kalkıp konyaya kankasını görmeyer gelirse artık.. eşim konyaya gelmişti beraber çayımız içtik bizimki hesabı ödemeye kasaya yöneldi eşim poli benim bi baktım ki arkadan silah çıkmış.. ilahın görünüyo kapat istersen dedim sen benim nerlerime bakıyon die bi bozdu beni:((

Back