• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bigün eeşim aradı..
bnm evraklarımın arasından şu şu evrakları al ...san vercem adresteki adama teslim et cnm ..bn yoğunum çıkamıyorum dedi..tmm dedim

neyse gittim evrakları buldum eşimi aradımm..
aşkım ....ben adama verince seni ararımmmm:60:
bi süre adamda ses soluk yok....
adamdan ses geldi::::: evrakları verince demi aşkım:60::60::60::60:
türkçe nereye çeksen gidiyor....:26:

:52::52::52:yalnız bide tekrar soruyo evrakları vericen dimi diye:52:

Anlatmadan geçemicem...
Ben değilde o bana rezil oldu:)
Ben pek konuşmam dinlemeyi daha çok severim.
Sevgilimde açıldımı kapanmak bilmez...
Gece yarısı tltfondayız dalmış derin konulara konuştukça konuşuyor...
Sesizce dinliyorum çıtım çıkmıo.Bir ara tlfn kesiliyor.
Arıyorum onu kapalı tam 15 dk bekliyorum.
Şarjı bitmiştir işyerinde unutmuştur diyip yatmaya koyuluyorum ki
Benim ki arıyorr:52:
Ne oldu diyorum
-şarjım bitmiş ee en son nerde kalmştım
Şurda kalmıştın.
-neee daha ordamı ben dkklardır kendi kendi kendime mi konuşuyorum:53:
Evet hayatım 15 dk boyunca:27:
Sonrasında saydırdı baya yok ölü gibi dinliyormuşumda insan bir ses çıkarırmışta uff çok kızmış ve utanmıştı:9:

ahh ahh o kadar isterdim ki bu şerefe ulaşmayı arada da sevgilim konuşsun ben dinliyim yani saatlerce ama hep ben konuşuyorum o beni dinliyo:63:sanırım ben aşırı konuşmayı seviyorum:53::52:

bir arkadaş yazmış uzun saç hikayesini
oradan geldi aklıma

çokkk çokk sene önceydi
ki o seneler kubat düzenli bakım yapılmış uzun saçlı hallerindeydi

minübüse bindik babamla,önümüzde biri dikiliyor,arkadası bize dönük
iri yapılı omuzlar falan,kot var t short var üzerinde
neyse durağa geldik inicez
babam her zaman ki uzun saça karşı duruşu ile inmeden çocuğa laf sokacak ya
çekil kubat kenara inicez dedi
anammm o da ne yüzünü dönmesiyle kişinin
babamın şemali değişti
ne kadar iri omuzlara da sahip olsa
o bir kadındı
ahh baba ahhh senden çok utanmıştım valla

çekil kenara kubattttttt:52::52::52::52::52::60::60::60::60::60::60:

Bu çok güzel bir başlık olmuş gerçekten.Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okuyorum hep,bazen tek başıma sesli sesli gülüyorum:D...Benim de şu yaşıma kadar geçen sene yaşadığım bir olaydan önce hiç rezil olduğum anım yoktu gerçekten.Bir topluluk içinde herkes en rezil olduğu anı anlatsın derdim.Herkes başlardı anlatmaya.Ben her defasında yok derdim.Kimse inanmazdı.Taki geçen seneye kadar.Benim eşim değildi,eşim yok henüz.Ben hayatımın en büyük rezilliğini hiç tanımadığım yüzünü ilk defa gördüğüm biriyle yaşadım.Çok yakın bir arkadaşımla bütün gün alışveriş yapmışız,eve dönücez.Benim de biraz moralim bozuktu.Bunalımlı bir zamanım.Arkadaşım eve gitmeyelim bi yere müzik dinlemeye gidelim dedi.Ben istemedim.Mırın kırın ettim.Israrla ikna etti beni.Gittik,oturduk.Mekana ilk defa gidiyorum.Biraz oturduktan sonra lavaboya gitmem gerekti.Bakıyorum etrafta lavabo falan yok.Gidip orda çalışna bir bayana sordum.Zemin katı gösterdi.Aşağıya inen bir merdiven varmış.İndim ama kapkaranlık aşağısı.Tek bir ışık yok.Zemin kat olduğu için tek bir aydınlanma dahi yok.Biraz gözlerim alışınca baktım iki tane kapı var.Birine girdim.Dışardaki ışık kapalı zaten.İçerdekini de el yordamıyla aradım ama bulamadım.Üstüne bi de o dalgınlıkla kapıyı da kilitlememişim.Başladım işe koyulmaya ben tabi.O sıradaa kapıı açılmaz mııı.Üstelik benim aramaya tenezzül bile etmediğim ışığı kapıyı açan kişi,pat diye buldu ve biz göz gözeyiz kendisiyle.Kendileri de bir adet tanımadığım erkek.Kısa bir süre bakışmadan sonra.Kapıyı hızla kapatıp çıktı.O andaki şaşkınlığını,beni gördülkten sonraki şokunu ve kapıyı çarparak kapatmasını görmeliydiniz.Zaten o gördükten sonra sizinde görmeni,z fark etmez.Ben çıktım tabi.Baktım dışarıdaki ışık yakılmış.Bekliyorum.Kavga edicem ,zazarlıycam aklımca.Sonra bir de baktımki.Kapılardan birinde erkekbirinde kız resmi var ve ben karanlıkta erkek tuvaltine girmişim.Çok utanmıştım.Bana özür dilerim ama sizde hem erkekler tuvaletine girmişsiniz,hem ışığı yakmamışsınız hemd ekapıyı kilitlemmeişsiniz dedi.Ben tabi hiçbişey diyemedim.Utanç utanç.

Komik bir anı geldide aklıma...
Teyzemlerdeyiz bademcik ameliyatı olmuş teyzem.
Gece ben babamla salonda yatmıştım ozamanlar yaşım 15 falan kafayı cinler perilerle bozmuşum falan
bide ergenlik iyice korkak hallerdeyim.
Neyse gece 3 suları oda kapısının önünden beyaz giysili koca kafalı bir hayalet geçiyo:53:
-babaaaaaaaaa kalk hayalet diye bağırıyorum
babam uyku sersemi yataktan fırlıyor
-Kış kış cinler kışşş hooşştt huşttt diye yastıkla karşıdaki cismi kovalıyor ama nasıll bir kargaşa
karşıdaki cisim ise böğürüyor resmen hebebeebeeee diye:9:
evdekilerin ışığı açmasıyla teyzemin o kabarık saçları beyaz geceliği ile kendini koltuğa atıp gülmeye çalışması
babamın benim ağzıma s.çması bir oluyor.:63:

Bir arada gecenin körü kardeşler falan aynı odada uyuyoruz birden odanın camı tıklanıyor
uykum hassas hemen uyanıyorum ve tabi eviii
-Kalkınnn hırsıız camı tıklıyorrr
ablamın salakmısınn ya sesiyle kendime geliyorum.
meğer camı tıklıyan benim tuhaff amcammış ogünden sonra çok gıcık olmuştum ona yaa

Allah bilir sen konuşurken oda uyuyordur arada benim gibi:)
artık uyuyorum o derece ama bir güzelde dinlemiş gibi devam ediyorum konuşmaya:9:
ahh ahh o kadar isterdim ki bu şerefe ulaşmayı arada da sevgilim konuşsun ben dinliyim yani saatlerce ama hep ben konuşuyorum o beni dinliyo:63:sanırım ben aşırı konuşmayı seviyorum:53::52:

benden birtane daha:-)

esimle ozamanlar sevgiliydik,
sevgiliyken esim hep bana güvercinim derdi,
bir sevgililer gunu yemege cikalim dedik,
arabayla gittik,
restorana yakin bi yere park ettik arabayi,
guzel giyindim ya havali havali indim arabadan esim onden
gidiyodu havada yagmurlu restorana tam girdi,
ben arkada $$$$$aaaaappppp diye yapistim yere:-)
tabi o gormedi
sonra kalktim bisey olmamis gibi girdim restorana,
sordu bana nerde kaldin diye:-(
yere yapistim dedim:-(
gule gule disari cikti sonra geldi geri yanima,
baktim elinde ku$ tüyü,
dedim bune?
Düstünya diyo tüyünü düsürmüssün:-)

yani arkadaslar o gun altima kacirmadigima sukrediyorum:-)

ayy yıkıldım resmen!
"çekil kubat inicez" ne ya bu nasıl komik bir cümle :52:

bir arkadaş yazmış uzun saç hikayesini
oradan geldi aklıma

çokkk çokk sene önceydi
ki o seneler kubat düzenli bakım yapılmış uzun saçlı hallerindeydi

minübüse bindik babamla,önümüzde biri dikiliyor,arkadası bize dönük
iri yapılı omuzlar falan,kot var t short var üzerinde
neyse durağa geldik inicez
babam her zaman ki uzun saça karşı duruşu ile inmeden çocuğa laf sokacak ya
çekil kubat kenara inicez dedi
anammm o da ne yüzünü dönmesiyle kişinin
babamın şemali değişti
ne kadar iri omuzlara da sahip olsa
o bir kadındı
ahh baba ahhh senden çok utanmıştım valla

Şu mübarek arife gününde annem tarafından rezil edildim.Bir kaç saat önce annem çamaşırları asıyordu.Bir baktım koşa koşa ışık hızıyla kapıya gidiyor.Noldu dedim ? Ya çamaşır düştü aşağı dedi.Normalde takılmam böyle şeylere t-shirt filan düşürmüş sandım.1.kattayız merak ettim bakayım dedim .Allahım ne göreyim!
Aşağıda benim sutyen resmen iki yanı özellikle açılmış gibi duruyor.Hem de bahçenin ortasında ! Ben şok halinde bakarken annem almış eline yukarı bana uzatıyor "Alsana" diye.Hafif mahcub aldım hemen attım masanın altına gozükmesin diye.Karşı komsu da balkonda.İnşallah görmemiştir ama çok utandım.
Yani Anlayacagınız:
Deterjan 7 TL, Çamaşır ipi 2 TL,Sutyen 10 TL Rezil olmak paha biçilemez :69:

benim sevgilimle tanışmam tam bir rezalet:69::69::69:

ben bunalım dönemimdeyim acayip sıkıntılıydım bi de final dönemi atlatmışım sormayın yani :37::37::37:

ev arkadaşım dedi ki benim sevgilim gelicek arkadaşıyla bişeyler alıcaklar falan dedi.

çocuklar elinde birayla geldiler. ben de pek içmem yani bi birayla çakır olurum o derece:63::63::63:

bi tane bira içtim neyse dolapta viski varmış nerden girdiyse oraya zıkkım:47::47::47::47:

sadece bi kahve fincanı içirdiler bana tadına bakmam için

ama ben sarhoş oldum tabi

çocuğun omzunda ağlıyorum salya sümük :69::69::69:

eski sevgilimin beni nasıl aldattığını falan hakkımda herşeyi anlatmışım.:43::43::43:

çocuk beni odama götürmüş ben odaya kusmuşum falan heryere kusmuşum:43::43::43:

beni yatırmış, yerleri temizlemiş, o pis kokan odada başımda beklemiş

sabah uyandığımda gözlerime bakıp saçlarımı okşuyodu :69::69::69:

bi daha da hiç birakmadı peşimi 4 yıl oldu beraberiz:61::61::61::61:

ben bunalım dönemimdeyim acayip sıkıntılıydım bi de final dönemi atlatmışım sormayın yani :37::37::37:

ev arkadaşım dedi ki benim sevgilim gelicek arkadaşıyla bişeyler alıcaklar falan dedi.

çocuklar elinde birayla geldiler. ben de pek içmem yani bi birayla çakır olurum o derece:63::63::63:

bi tane bira içtim neyse dolapta viski varmış nerden girdiyse oraya zıkkım:47::47::47::47:

eski sevgilimin beni nasıl aldattığını falan hakkımda herşeyi anlatmışım.:43::43::43:

burdan çıkacak sonuç İÇKİ TÜM KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR...

burayı çok geç farkettim. henüz 2 gün filan oldu. en baştan okuyorum. daha 50. sayfaya bile gelemedim. ama şimdiden çok gülüyorum. tamamen okumam uzun zaman alacaktır.

kendimin rezil olduğum bir olay aklıma gelmiyor gel,nce yazarım.öncelikle size konuşurken heyecanlanıp lafları birbirine katmasıyla ve söylediği lafın nerelere çekileceğini düşünemeyen bi yaşlı teyzemin gaflarından birini anlatayım.

yaşlıca bir teyze bu. anneannemin arkadaşı.

şöyle diyim. iki köy var yanyana x y köyleri. dedem ve teyze x köyünden anneannem ve enişte y köyünden. bir düğünün ortasında birlikte oturuyorlar. ve teyzenin bir komşusu geliyor ona anneannemi tanıştıracak ve eşleriyle aynı köylü olduklarını vurgulamak istiyor ama cümle çok farklı çıkıyor

"onun kocası benim kocam. benim kocam onun kocası"

durun bende patlatayım bir tane,
nişanlımla o zaman erkek arkadaşımdı dışarı çıkmıştık arkadaşlarla.Arkadaşlar tekila içmeye başladılar.Deli gibi yarış halindeler.Dedim bende katılıcam tamam dediler bende istedim bir tane.shot yapıyoruz tabi hemen aldım tuzu yaladım diktim kafama aman ALLAHIM nasıl yanıyor içim belli edemiyorumda zor limona sarıldım.Ama iş inada binmiş biter mi benim gazım 2 3 4 5 derken 13 oldu en son içen 11 de bırakmıştı ben diyorum ki işte ben birinciyim benim fln fln derken arabaya bindik binmez olaydık ben ne yediysem o akşam hepsini çıkardık sevgilimin arabasına ve montuna çok utanmıştım çok
şimdi dalga geçer benimle akşam yemeklerinde:):69:

günde 1-1.5 paket sigara içiyorum,liseden kalma berbat bir alışkanlık biliyorum....bağımlı olmama rağmen her defasında yeni aldığım paketi nereye koyduğumu unuturum.geçen gece gene evde tırım tırım paketi ararken eşim uzandığı yerden:'buliiim mi?' dedi. nikotin yoksunluğundan olsa gerek sertçe:'soruyo bir de...bulmamda yardım etsene orda eftelya gibi uzanıp benim deli danalar gibi dönmemi seyredeceğine!'dedim.eşim işi dalgaya almaya başladı:'bulursam ama ''ulu adam,muhteşem varlık,sen benim kralımsın''diyip elimi öpcen anlaştık mı?'dedi.yapıma,duruşuma ve karakterime hepten aykırı bir durum olduğunu bildiği için özellikle bunu seçtiğini biliyordum,ama ben de her yeri arayıp paketi bulamadığım için paketi kuvvetle muhtemel kasada unuttuğuma kanaat getirmiştim.dolayısıyla bu sefil duruma hiç düşemeyecektim. 'tamam o halde,ama bulamazsan da,sen de 1hafta evin işlerini yapacaksın anlaştık mı?'dedim.kabul etti.ağır ağır kalktı koltuktan,bir müddet durdu sonra:'hmmm ben flocke olsam,nereye koyardım acaba?'dedi.vitrine baktı yok,portmantonun üstüne baktı yok en sonunda buzluğu açtı ve paketi buldu:53:.aldığım kıymayla birlikte onu da oraya sokuvermişim yanlışlıkla!!!kral edasınla bana döndü ve elini uzatarak:'öp hade öp öp!'dedi.sözünden dönenin kaşığı kırılsın,dişlerimi sıka sıka 14yıl sonra ilk defa elini öpüp adamı kral ilan etmek zorunda kaldım.

ayyy flocke allah iyiliğini versin

ağız dolusu uyuyanı uyandıracak kadar güldürdün beni. hatta krizdeyim hala. ağlamakla gülmek arası garip vıkırdamalar çıkıyor ağzımdan :D

Inanilmaz guldum anlatamam ama ben o kadar curetli olamam basimdan gecen o kadar kotu durumlar olduki hepsini degilde birtanesini paylasayim

Esimin memleketiyle benimkinin arasinda 6-7 saat fark oldugu icin benim kina gecem persembe gunu oldu sonra ailecek (anneannemler, babaannemler, amcamlar, dayimlar vs...) toparlandik ve esimin memleketine gittik tabi evlenmeden once yakisik almaz diye birgun icin butun aile hotelde kaldik. Cuma dinlenip cumartesi dugunum var.

Cuma gunu ogle saatlerine dogru esim otele geldi odamin kapisini caldi tabi bende miskin miskin yayildim yatagin uzerine kina gecesindeki yorgunlugu atmaya calisiyorum. Duyunca sesini hemen irkildim geliyorum bir sn dedim oda tmm dedi. o sirada hemen uzerimi giymeye calisiyorum hizli hizli makyaj yapmaya calisiyorum o sirada koridordan sesler geliyor ama onemsemiyorum. Lafin kisasi kendimi esimin hosuna gidecegi sekile sokmaya calisiyorum. Bu arada esimde allik yapmama bayiliyor. son olarak hemen parfumumu SIKTIM ve alligimi surerken hadii esraa diye bir ses duydum tamam dememle cikmam bir oldu.

Kapiyi bi actim esim ve dayim karsimda... bana baktilar ikiside 2 saniye sustu sonra bir birine bakarak bir gulmeye basladilar anlatamam...

Esim akli sira beni korumak icin yanlis surmus alligini demez mi kapiyi bi kapattim ama nasil utandim. Utancim ikiye katlandi tabi dayiminda orda ormasindan. kafamdan sicak sular dokuldu...

Yaa o nisanlilik doneminde tabiki nisanlin icin yapiyorsun herseyi daha cok beyensin daha cok sevsin gibisine ama asla senin icin yaptim ayaklarina girilmez o yuzden cok kotu hissettim kendimi sonra aynaya bi baktim resmen kip kirmizi yanaklarim utancdan degil gercekten abartmisim alligi bi burnumun kirmizi yapmak kalmis paylanco gibi olmusummmmmmm :43::43:

O odadan sonra nasil ciktigimi bi ben bilirim...

Ne kadar güzel :) Pekı o gunden sonra olaylar nasıl gelıstı ?Kac yasındaydın

ben de anlatayım:)
eşimle o zamanlar sevgiliyz bana süpriz bir mp3 almış çok da güzel.Bi de ses seviyesi kulaklıkta had safha.Bende açmışım sesini eheheh.Metrobüste en önde ayaktayım.Önümde de iki bayan oturuyo yani yüz yüze bakıyoruz.ineceğim yere daha var ancak bu bayanlar nedense bana bakıp bakıp duruyolar ben de o kadar kızıyorum ki onlara sert bakışlar atıyorum.Hiç pas vermiyorum.Yok arkadaş bunlar hala bakıyo artık aralarında da bişeyler konuşuyolar bende üzerime alınıyorum.Ay yeter dedim patlatim şunlara iki kelime diye mp3 ü kapadım aman allaahımm benim telefon çalıyor bas bas:( ay bi an şaşkınlıkla hemen telefonu meşgule aldım açabilir miyim o utançla.Ben bayanlara sert sert bakarken kimbilir onlar neler söylediler hakkımda :50:

ben de anlatayım:)
eşimle o zamanlar sevgiliyz bana süpriz bir mp3 almış çok da güzel.Bi de ses seviyesi kulaklıkta had safha.Bende açmışım sesini eheheh.Metrobüste en önde ayaktayım.Önümde de iki bayan oturuyo yani yüz yüze bakıyoruz.ineceğim yere daha var ancak bu bayanlar nedense bana bakıp bakıp duruyolar ben de o kadar kızıyorum ki onlara sert bakışlar atıyorum.Hiç pas vermiyorum.Yok arkadaş bunlar hala bakıyo artık aralarında da bişeyler konuşuyolar bende üzerime alınıyorum.Ay yeter dedim patlatim şunlara iki kelime diye mp3 ü kapadım aman allaahımm benim telefon çalıyor bas bas:( ay bi an şaşkınlıkla hemen telefonu meşgule aldım açabilir miyim o utançla.Ben bayanlara sert sert bakarken kimbilir onlar neler söylediler hakkımda :50:

ters ters bakana kadar telefonunun çaldığını işaretle anlatabilirlerdi.
hiçç de sevmem böyle otobüs teyzelerini:47::47::47:

evliliğimizin ilk yılı evde bir de kediciğimiz var. yılbaşı diye birazcık içtik. ama ben bira filan sevmem ya şarap olacak(uzun süre içeceksek) ya da rakı olacak(kısa süreli olacaksa)
neyse ogün rakı içtim sonra da biraz şarap.

tabi kafayı bulmuşum. bulmuşum da denemez aslında baya baya uçmuşum.

yatıyoruz. zavallı kedicim bize sırnaşmaya gelmiş. kocişimin göğsüne yatmaya geliyor ben itiyorum. ben itiyorum o geliyor. (normalde biizmle yatmasına bayılırım. yumuşacıktır tüyleri filan) sarhoşum da kıskançlığım tutmuş nesini kıskanıyorsam.

ayağımla havaya doğru tekmelemişim kediciği sonra da havadayken diğer ayağımla bir daha çakmışım ki garibim karşıya fırlamış.

ben kesinlikle hatırlamıyorm sabah eşimin anlattığı bu. ve kediciğime söylenmişim "benim kocama yaklaşamazsın tamammmı o benim. defol burdan" herhalde sarı tüyleribdeb bir sarışın samışım. kocam kıskançlığımdan çekinir o günden beri :D

Back