Yeni evliyim,
Okul bitipte işe başlama sürem 1 hafta olduğu ve benim ev işleri ile uzaktan yakından bağlantım olmadığı için dünyadan bir haberim :26:
Evliliğide lala paşa gezcez eğlenceğimiz bir kurum zannediyorum,evlenirken hesaba ev işlerini hiç katmamışım.

Ama o kadarda bir özgüven varki,kimseye bu iş nasıl yapılır diyede sormuyorum

Neyse günler ilerliyor ve evde bir çamaşır birikimi söz konusu,o evdede ben olduğuma göre sanırım yıkaması gereken benim

Nasıl yıkanırki bu çamaşırlar :26:
Anneme sorucam,böyle titiz bir kadından ben nasıl oldum diye bir muhabbet başlıycak ve varacağı nokta belli bu muhabbetin

Etrafta ufak bir araştırma yapıyorum,konu komşudan duyduğuma göre klorak diye bir ürün var ve çamaşırları tertemiz yapıyor

Koşa koşa bakkala gidiyorum 3-5 şişe klorakla evimdeyim.

Neden 3-5 şişe derseniz,en temiz çamaşırlar benim olmalı çünkü

klorakları leğene döküyorum,sonrada evde bulduğum tüm çamaşırları içine koyuyorum :79:
Harikayım ben yaaaa,kendimle gurur duyuyorum

Aman ne varmış çamaşır yıkamaktaihiçte zor değilmiş.1 gün o leğende kalsa kocamın ipek gömlekleri yarın parupak oluyorlar işte

o gün öyle geçiyor ve ben çamaşırları küvette unutuyorum.
Ertesigün akşam üstü aklıma gelmesiyle,amannnn ne kadar çok bekledi o kadar temiz oldular mantığı ile aheste aheste banyoya yöneliyorum.

elimi leğene atıp çamaşırları çıkarayım dememle ben şok

Bir çamaşır ancak bu kadar uzayabilir.siz deyin sakız ben diyim ağda

renkleri hiç sormayın zaten,resmen batik çalışması yapmışım bilmeden

birde işi kökten çözeyim diye,nasıl becerip o kadar büyük bir leğen edindiysem,leğen değil hangar mübarek,kocamın tüm kıyafetleri içinde nerdeyse :26:
acil suç mahalini temizlemem ve suç aletlerini yok etmem lazım

bide kocam kıyafetlerini sorunca söyleyecek bir yalan lazım bana :44:
tabiki ben o yalanı hiç bir türlü bulamıyor,suç mahalini temizlerken kocama yakanıyorum.
ilkten olayı anlayamayan kocam,1-2 dakika sonra o benim toparlamaya çalıştığım şeylerin kendisinin şık şıkıdım gömlekleri olduğunu anlayınca

sanırım dilini yutuyor.
Ben kem,küm,ıkın,mıkın olayı açıklıyım diye uğraşsamda yaşadığı hayal kırıklığı ve uğradığım şiddetli şokla hadise beyninin derinliklerine kazınıyor ve bilinçaltında benim bir çamaşır canavarı olduğum yönünde bir olgu oluşuyor.
Ben bugün artık çok güzel çamşır yıkıyorum ama kocam hala her çamaşırda aman klorağa dikkat der.