• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bigün sevgilimin evine gitçez sevgilim dedi ki ön kapıdan girmeyelim babanem görür laf eder,(aile apartmanı hala babane üstüste oturuyorlar) arkada bahçe duvarından atlayalım. O zamanlar bile bendeki poponun maşallahı vardı.:52:çıkamadım:61: Sevgilim arkadan ititire ititire nassıııl zorla duvardan geçtim anlatamam bildiğin ter attım yani:1::1::1::1::1: Bi indim ki halasının günü varmış.:27::27::27:havalar güzel diye bahçeye geçmişler.hop arkamdan çevik sevgilim de iniverdi duvardan öylece kalakaldık:60::60::60::60::60:

hiiiii felaket :96:

eşimin yanında hiç gaz çıkarmamıştım taki birgün nasıl gaz sancım var kıvranıyorum karnım ağrıyor diye tesadüf ya o akşam kayınpeder bizde yatacak Allahtan odası uzak ben lavaboya gidiyom geliyom bişi yok neyse pes edip yattım olacak ya gayet sesli bir şekilde çıkıverdi neyse eşim önemsemedi biraz sonra bidaha ama öyle karnım ağrıyor ki utanmak hiç aklıma gelmiyo zaten eşim benden hiç şüpelenmiyo daha önce hiç şahit olmamış neyse durdu durdu dediki işin yoksa sabaha kadar bababın osuruk sesini dinle bunu duyunca ben kahkalarla yerde sonra dedi sendin ben yoo diyorum ama gülmekten kendimi alamıyorum ki tabi ben rezil olmuştum şimdi ne zaman ortalıkta yabancı bi koku olsa se misin diye soruyo çok utanıyorum ne ayıp ya

ben evli değilim ama rezil ettiğim bir durum oldu hastanenin kreşindeyim yaş 5...annemler beni almaya gelmiş akşam iş çıkışı ki zaten hastanenin içindeydi kreş çalışanlarda hemşireydi....neyse vesselam bizi giydirdiler kapıya getirdiler herkes çocuğunu alıyo felan giriş kalabalık..başımdaki hemşire ayakkabılarımı giydirirken bir yandanda anneme günün nasıl geçtiğini ve neler yaptığımız vss anlatıyor yüznde şapşal bir gülümsemeyle...bir yandanda diğer velilerin çocuklarıyla ilgileniyor...o sırada benden gelen bir sesle velilerin içinde yerin 500 mt altına girmek istedi kanımca:he he şen annemiz deldi mi bizi seviyoşun, annemiz didince oyuşpunun çıkaydıkları diosun.......

Kızlar bende anlatiiim bende anlattiiimm ay çok heyecanlandım:9:Şimdi biz bigün nişanlımla nişan için alışverişe çıkıcaz ben annem nişanlım ve ailesi falan buluşucaz işte.Nişanlımın bi abisiyle ablası falan var Allahım bi havalılar bi havalılar:19:.bende daha istemeye geldikleri gece nem kapmışmıyım onlara:55:.neyse o gece kararlaştırdık 4-5 gün sonra nişan alışverişine gidilecek:19: neyse alışveriş günü geldi çattı.bunun abisiyle ablasına hava atıcam ya bende giyinmişim süslenmişim güneş gözlükleride gözümde :82:bi fiyakalıyım falan altımda 2 elimin karışı kadar topuklu terlikler üstüne kot beyaz kapri ama beni hiç sormayın yani:60:neyse buluştuk ettik gezilecek yerleri gezdik sonra karar verdiğimiz yerlere gittik pazarlık için herşey güzel biraz daha kaynaşmışız erkek tarafıyla üstüne bide ben yorulmuşum bide üstüne sıcak ayaklarım arada bi terlikten fıytır fıytır bende durumu zar zor topluyorum arada bi çaktırmıyorum hatta bahaneyle beğenmediğim elbiselere bile sırf kabine girip ayağımın terini simek için elbise deniyomuş diye giriyorum daha bir sürü rezillik:32: Allahım nereye kadar bu durumu ben kurtarcam diye çare üreten beynimde çareler tükenmişken oooohhh diyerek geldik eve gitme vaktineeeeeeeeeeeee:49:bende seviniyorum işte terliğim ayağımdan fırlamadı durumu ucuz kurtardım karizmam çizilmedi falan böyle:36:sonra tam vedalaşıcaz ben gene hava atmakta son demlerimi yaşıyorum ayrıldık gidicez nişanlım kulağıma fısıldadı hadi git de bi bakayım şöyle boyuna posuna demezmi.bide arkamda bekliyo benim yürümemi.haydaaaa:63: neyse bende artık salına salına annemin koluna girmişim edalı çalımlı yürürken birden terliğin ayağımda ters dönmesiyle:43:benim bi ayağı aşağıda bi ayağı yukarıda 5-6 adım maratonlara taş çıkaracak şekilde ceylan gibi sekmem bir oldu mu:37:tabi sonuç ne derseniz ben hala nişanlıyım :52::52:

koptummmmm bunaaa:D ee peki nişanlın en dedi sonra

Yeni evliyim,
Okul bitipte işe başlama sürem 1 hafta olduğu ve benim ev işleri ile uzaktan yakından bağlantım olmadığı için dünyadan bir haberim :26:
Evliliğide lala paşa gezcez eğlenceğimiz bir kurum zannediyorum,evlenirken hesaba ev işlerini hiç katmamışım.:59:
Ama o kadarda bir özgüven varki,kimseye bu iş nasıl yapılır diyede sormuyorum :63:
Neyse günler ilerliyor ve evde bir çamaşır birikimi söz konusu,o evdede ben olduğuma göre sanırım yıkaması gereken benim :53:
Nasıl yıkanırki bu çamaşırlar :26:
Anneme sorucam,böyle titiz bir kadından ben nasıl oldum diye bir muhabbet başlıycak ve varacağı nokta belli bu muhabbetin :63:
Etrafta ufak bir araştırma yapıyorum,konu komşudan duyduğuma göre klorak diye bir ürün var ve çamaşırları tertemiz yapıyor :66:
Koşa koşa bakkala gidiyorum 3-5 şişe klorakla evimdeyim.:62:
Neden 3-5 şişe derseniz,en temiz çamaşırlar benim olmalı çünkü :65:
klorakları leğene döküyorum,sonrada evde bulduğum tüm çamaşırları içine koyuyorum :79:
Harikayım ben yaaaa,kendimle gurur duyuyorum :74:
Aman ne varmış çamaşır yıkamaktaihiçte zor değilmiş.1 gün o leğende kalsa kocamın ipek gömlekleri yarın parupak oluyorlar işte :63:
o gün öyle geçiyor ve ben çamaşırları küvette unutuyorum.
Ertesigün akşam üstü aklıma gelmesiyle,amannnn ne kadar çok bekledi o kadar temiz oldular mantığı ile aheste aheste banyoya yöneliyorum.:27:
elimi leğene atıp çamaşırları çıkarayım dememle ben şok :53:
Bir çamaşır ancak bu kadar uzayabilir.siz deyin sakız ben diyim ağda :53:
renkleri hiç sormayın zaten,resmen batik çalışması yapmışım bilmeden :53:
birde işi kökten çözeyim diye,nasıl becerip o kadar büyük bir leğen edindiysem,leğen değil hangar mübarek,kocamın tüm kıyafetleri içinde nerdeyse :26:
acil suç mahalini temizlemem ve suç aletlerini yok etmem lazım :52:
bide kocam kıyafetlerini sorunca söyleyecek bir yalan lazım bana :44:
tabiki ben o yalanı hiç bir türlü bulamıyor,suç mahalini temizlerken kocama yakanıyorum.
ilkten olayı anlayamayan kocam,1-2 dakika sonra o benim toparlamaya çalıştığım şeylerin kendisinin şık şıkıdım gömlekleri olduğunu anlayınca :53:sanırım dilini yutuyor.
Ben kem,küm,ıkın,mıkın olayı açıklıyım diye uğraşsamda yaşadığı hayal kırıklığı ve uğradığım şiddetli şokla hadise beyninin derinliklerine kazınıyor ve bilinçaltında benim bir çamaşır canavarı olduğum yönünde bir olgu oluşuyor.
Ben bugün artık çok güzel çamşır yıkıyorum ama kocam hala her çamaşırda aman klorağa dikkat der.:33:

:52::52::52:klorak ne peki çamaşır suyu markası falan mı:26:

Harikasınız valla. :46:
Gece gece çok güldürdünüz. :52:
Az kalsın altıma yapacaktım.Lavaboya nasıl koştuğumu hatırlamıyorum bile. :52::52:
Benim çok rezilliğim vardır,aklıma gelen olursa sizlerle paylaşırım. :1:

bu bir rezillik degil ama nikah konusu acildi ya aklima geldi.
bizim nikahta evet dedikten sonra sira imzya gelmisti. imzami atip defteri esime uzattim. kafami çevirdim baktim esim defterle butunlesmis sekilde. Bir de adam resim cekiyor olamaz yani boyle bisey. ben dik duruyorum poz vermek için, esimin yuzu defterde. bide kis kis guluyor. Nikahtan cikarken dedim noldu nie deftere girdin o kadar? aldigim cevap su. "KArsimda seyirciler, patlayan flaslar e onumde de defter. Kendimi sozlesme imzalayan futbolcu gibbi hissettim" yuh yani insan evlenirken bile futbol aklina gelir mi :53::53::63::63:

aaa çok romantik ama:71::123:

ılk degıldı ama hatırlDIGIMIN bıtanesını anlatıyım.ben sevglım arkadasım ve onun sevgılısı arabadaydık bıryere gıdıyoduk durduk arkadas bırını gordu konusmak zorunda kaldı tabı ben reglım o sırada:18: yarım saaatı gcık arabada havasız sessız bekedık beklerken karnımdan sesler gelmeye basladı :78: sevgılım dondu baktı bırkere bısey dıyemedım cok utandım sonra arabadanda ındıgımız gıbı istifra etmıstım fena oldum:18: aman Allahım zor bır geceydı:25:

taze taze hemen sabah anlatayım dedim,dün oğlum ve eşimle yürüyüşe çıktık.oruç da tutmuyoruz,tam iftar vakti çıktık ki kalabalık falan olmasın,rahatça yürüyelim dönelim diye.neyse dolaştık yürüdük falan,dönüş yolunda oğlum kucak istedi,aldım pusetinden kucağıma.
dondurma yemiştik elimde oğlumun heryerini sildiğim peçeteler,(malum bir lokma dondurma yer yüzünün her yanı pasak olur)bir yanda maşallh topalak oğlum, ben kanter içindeyim,en azından külah peçete gibi şeyleri bi yere atsam diorum içimden,tam o anda kocaman çöp gördüm önümde ,ama hareket ediyor,ben de arkasından..aman şu elimdekileri de atıversem diye resmen koşuyorum.eşimin sesiyle kendime geldim:HAYATIM NAPIYOSUN,KAPICININ PEŞİNDEN KOŞARAK????
meğer adam apartmanın çöplerini boşlatmış elinde kocaman çöp bidonuyla geri dönüyomuş.:1::1:

galiba kendimi işyerinde falan sandım heralde ,hani çöp boşaltırlar da aman dur şunu da atim dersin ya:1:

bende anlatayım :) 5 sene önce arkadaşım biriyle tanıştı msn'de telefon'da görüştük ama yüz yüze görüşmemiştik görüşelim dedik telefonda konuşuyoruz nerde buluşsak diye :) Bizim ev'de buluşalım dedi :) buarada kendisinin bekar evi vardı ne işim var sizin evde evde buluşacaksak ben kendi evimde otururum gelmiyorum dedim :)

Bizim Ev restaurant'ını kastetmiş meğersem :( ayy çok utanmıştım kendimi cahil gibi hissetmiştim ama çokta güldüm kendime :)

dün eşime hafta sonu ne yapıcaz dedim oda ben eyübe gidicem dedi bende hadi ya eyübe mi gidecez valla çok güzel olur mübarek günlerde dedim şöyle bi yüzüme baktı:53::53:yok ben arkadaşım olan eyübe gidicem dedi sen evde oturucan.memleketteki arkadaşının askerliği istanbula çıkmış onu görmeye gidecekmiş meğersem onun adıda eyüp bende sandımki eyüp sultana gidicez sonra epey bi güldü üstüme eyüp eyüp tür demi ne fark eder:1::1::1::1:

ben başıma gelicekleri tahmin ederk çıktım bugün evden :31:
sevdiceğimi bu sefer ne kaybettim nede yanlış yol tarif ettim.bu seferki benim için en utanç verici durumdu :43:
bugün iftar için kadıköyde buluştuk herşey normal gidiyodu.iftarlıklarımızı sipariş verdik.bizim istediğimiz tatlı fiyat farkıyla veriliyormuş.kabul ettik bi güzel yedik.sonra tabi şeker kana dağılmaya başladı :21:
bulunduğumuz yer 3. kattı.ödemeyi orda yaptık.bizden o fiyat farkını almadı saolsun görevli.ama nerden bilsin benim gibi bi cimriden almıyo o farkı :77:
merdivenlerden inerken ben gayet yüksek bi sesle yırttık aşkımmmm yırttık dedim ve sevdiceğimin boynuna sarılıp yanaktan öptüm :69:
bir basamak indim ki arkadan bakmamız için birisi öksürüyo.ben gayriihtiyari döndüm ve ödemeyi yaptığımız görevliyle göz göze geldim adam burnundan soluyo :82:
yanımda sevdiğimmmm rezil oldum resmen.
aman canım ben bi iktisatçıyım ve 4 sene bana öğrettikleri tutumlu olmak ben napıyım :63: diyerek sevdiğime kendimi savundum ama nafile :26:

ben evli değilim ama rezil ettiğim bir durum oldu hastanenin kreşindeyim yaş 5...annemler beni almaya gelmiş akşam iş çıkışı ki zaten hastanenin içindeydi kreş çalışanlarda hemşireydi....neyse vesselam bizi giydirdiler kapıya getirdiler herkes çocuğunu alıyo felan giriş kalabalık..başımdaki hemşire ayakkabılarımı giydirirken bir yandanda anneme günün nasıl geçtiğini ve neler yaptığımız vss anlatıyor yüznde şapşal bir gülümsemeyle...bir yandanda diğer velilerin çocuklarıyla ilgileniyor...o sırada benden gelen bir sesle velilerin içinde yerin 500 mt altına girmek istedi kanımca:he he şen annemiz deldi mi bizi seviyoşun, annemiz didince oyuşpunun çıkaydıkları diosun.......

öyle diyo muydu bari kadın:60:

ben başıma gelicekleri tahmin ederk çıktım bugün evden :31:
sevdiceğimi bu sefer ne kaybettim nede yanlış yol tarif ettim.bu seferki benim için en utanç verici durumdu :43:
bugün iftar için kadıköyde buluştuk herşey normal gidiyodu.iftarlıklarımızı sipariş verdik.bizim istediğimiz tatlı fiyat farkıyla veriliyormuş.kabul ettik bi güzel yedik.sonra tabi şeker kana dağılmaya başladı :21:
bulunduğumuz yer 3. kattı.ödemeyi orda yaptık.bizden o fiyat farkını almadı saolsun görevli.ama nerden bilsin benim gibi bi cimriden almıyo o farkı :77:
merdivenlerden inerken ben gayet yüksek bi sesle yırttık aşkımmmm yırttık dedim ve sevdiceğimin boynuna sarılıp yanaktan öptüm :69:
bir basamak indim ki arkadan bakmamız için birisi öksürüyo.ben gayriihtiyari döndüm ve ödemeyi yaptığımız görevliyle göz göze geldim adam burnundan soluyo :82:
yanımda sevdiğimmmm rezil oldum resmen.
aman canım ben bi iktisatçıyım ve 4 sene bana öğrettikleri tutumlu olmak ben napıyım :63: diyerek sevdiğime kendimi savundum ama nafile :26:

:53::52::52::52:demek ki bi iktisatçıyla yemeğe çıkmıcaksın bunu anladık hele de o kişi sevdiğinse ve hesabı o ödücekse:52::52::52:

Back
X