banyodan çıkınca ki halini merak ettim İnş. erkek yoktuu
Yok canım allahtan banyondan çıkmadım,kapıyı aralayıp bağırdım:44:
derin yine yapmışsın yapacağını...
Yok onu demiyorum canım. Giyindikten sonra misafirlerin yanına gitmedinmi? işte misafirler arasında erkek yoktu inş.
derin yine yapmışsın yapacağını...
Yok onu demiyorum canım. Giyindikten sonra misafirlerin yanına gitmedinmi? işte misafirler arasında erkek yoktu inş.
Aynen ya,hep de eşime rezil oldum
Haaa,yok canım ben çıkmadımZaten onlarda öylesine bi bakalım diye gelmişler,çay yapmışlar bi şeyler hazırlamışlar hem bırakalım hem de bakalım demişler.onlar evi gezerken bu mevzu yaşandı:44: Zaten ben çıkana kadar onlarda gitmişler...Erkek de vardı aralarında. ancak daha kötüsü Şimdi onlar benim komşum
e sen teşvik etmişsin gülmesine ama...biz metrobüsten inmiştik sevgilimle ben aşkıma söyleniyodum merdivenlerden inerken
çiçekçinin yanından geçmiştik bana şakayla sana 1 tane yeter demişti bende ona söyleniyorken
hopp kıçımın üstüne düştüm merdivenlerde
sonra tabi tuttu elimden kaldırdı
bende diyorum aşkıma bak ben olsam gülerdim helal olsun valla
az ilerleyince benimki bi koptu
dedim yeter artık gülme ulen
bu da iyimiş...biz eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz.Geçtiğimiz kurban bayramında kayınvalidem kavurma yapmış.Neyse onlar bi yere gezmeye gideceklerdi.Kayınvalidem bana Alya kavurma yaptım ısıtıp yersiniz kızım acıkınca dedi.Bunlar gittiler.Eşim bikaç saat sonra acıktığını söyledi.Ben başladım yemekleri ısıtmaya ama açtım kavurma tenceresinin kapağını bir tuhaf geldi görüntüsü.(et pek sevmem ve çok fazla bilmem et yemeklerini.Ztn yemek yapmayıda çok iyi bilmiyorum:)Görüntü tuhaf geldi ama ben ısıttım yinede kavurmayısofrayı hazırladım,çağırdım eşimi..Neyse kocişim biraz kavurma ve pilav koy dedi.tamam koydumm ben tabağına Eeee bu ne hayatım ya dedi,nasıl kavurma bu.Ne bileyim aşkım annen yaptı işte dedim bende..Eşim başladı gülmeye.Ben bozuldum tabi Ya hayatım annemin köpek için hazırladığı et bu,kavurma değil ki dedi.Ben mors oldum tabi ee dedim annende bi hoş.Köpek için yaptıysa madem ne işi var ocağın üstünde hııhhh Yemek yiyemiştik gülmekten
derincim süpersin valla ne diyim:) bilirim o komşuluk ortamını samimi olur hemen gelirler lojmanlarda
kekecb,dilan...sizlerde hiç yorum yapmadınız dimi???
hayret valla...ben bir kere sorma gafletinde bulundum da eşim önce gözlerini kısıp tavana dikti,0.5saniye sonra sırıttı ve:'aaa,bence şunu yazmalısın...'dedi.''iyi fikir,'dedim,daha parmaklarım klavyeye değmeden 'bunu da yaz...'dedi.'tamam hayatım' dedim.gülmeye başladı:'ama bak bunu da yazmalısın.'dedi...bozulmaya başladım 'iyi.'dedim. 'ha bir de şu olay vardı...'dedi ve adamı susturmakta güçlük çekmeye başladım.odur budur susmuyor!!!!ya ben natürel bir soytarıyım ya da adamın hafızası çok iyi....bence sen düşünmeye devam et,eminim kıyıda köşede bişeyler saklı kalmıştır...
ya kızlar bende çok rezil olmuştum sevgilime. babasının arabası vardı ama sevgilim kullnıyordu devamlı. tüm gün gezdik arabayla akşam oldu hava karardı beni eve bırakcak. ben biraz ıslaklık hissediyorum bide kokuyorum sanki regl olcağım zamana denk gelmiş. evin önüne getirdi incem ama kalkarsam sanki koku çoğalcak gibime gelior çünkü gittikse ıslaklık artıor. sonunda kalktık oturduğum yere göz ucuyla baktım kapıyı kaparken çaktırmadan. Aman Allahım kıpkırmızı olmuş koltuk. arkama bile bakmadım eve nasıl gittiğimi bilmiorum. ertesi gün gene arabayla gelip aldı beni baktım tertemiz mis gibi koltuk heralde arkamdan sildi ama hiç konusunu açmadı çok utanmıştım malesef
masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın.
sen süpersin zaten ya böle kitap yazdırmalı senin içinbende sordum nişanlıma ama hiç aklımıza gelmedi birşey
esas sizler süpersiniz,sizleri güldürebildiysem ne mutlu bana...ama boş durmak yok,hepiniz paylaşımlarını bekliyorum...
hiiiiç ummadığım şeylerle de karşılaşabiliyorsun...insanın bilinç altı meğer ne kadar derinmişher okuduğumda deli gibi güldüm , harikasınız hepiniz .
inanın hiç birşey hatırlamıyorum ama eşimede sormaya korkuyorum nelerle karşılaşıcam billiyom valla.
ilk fırsatta yazıcam ama