Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

derin yine yapmışsın yapacağını...
Aynen ya,hep de eşime rezil oldum
Yok onu demiyorum canım. Giyindikten sonra misafirlerin yanına gitmedinmi? işte misafirler arasında erkek yoktu inş.

Haaa,yok canım ben çıkmadım Zaten onlarda öylesine bi bakalım diye gelmişler,çay yapmışlar bi şeyler hazırlamışlar hem bırakalım hem de bakalım demişler.onlar evi gezerken bu mevzu yaşandı:44: Zaten ben çıkana kadar onlarda gitmişler...Erkek de vardı aralarında. ancak daha kötüsü Şimdi onlar benim komşum

derin yine yapmışsın yapacağını...
Aynen ya,hep de eşime rezil oldum
Yok onu demiyorum canım. Giyindikten sonra misafirlerin yanına gitmedinmi? işte misafirler arasında erkek yoktu inş.

Haaa,yok canım ben çıkmadım Zaten onlarda öylesine bi bakalım diye gelmişler,çay yapmışlar bi şeyler hazırlamışlar hem bırakalım hem de bakalım demişler.onlar evi gezerken bu mevzu yaşandı:44: Zaten ben çıkana kadar onlarda gitmişler...Erkek de vardı aralarında. ancak daha kötüsü Şimdi onlar benim komşum

biz metrobüsten inmiştik sevgilimle ben aşkıma söyleniyodum merdivenlerden inerken
çiçekçinin yanından geçmiştik bana şakayla sana 1 tane yeter demişti bende ona söyleniyorken
hopp kıçımın üstüne düştüm merdivenlerde
sonra tabi tuttu elimden kaldırdı
bende diyorum aşkıma bak ben olsam gülerdim helal olsun valla
az ilerleyince benimki bi koptu
dedim yeter artık gülme ulen

biz eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz.Geçtiğimiz kurban bayramında kayınvalidem kavurma yapmış.Neyse onlar bi yere gezmeye gideceklerdi.Kayınvalidem bana Alya kavurma yaptım ısıtıp yersiniz kızım acıkınca dedi.Bunlar gittiler.Eşim bikaç saat sonra acıktığını söyledi.Ben başladım yemekleri ısıtmaya ama açtım kavurma tenceresinin kapağını bir tuhaf geldi görüntüsü.(et pek sevmem ve çok fazla bilmem et yemeklerini.Ztn yemek yapmayıda çok iyi bilmiyorum:)Görüntü tuhaf geldi ama ben ısıttım yinede kavurmayısofrayı hazırladım,çağırdım eşimi..Neyse kocişim biraz kavurma ve pilav koy dedi.tamam koydumm ben tabağına Eeee bu ne hayatım ya dedi,nasıl kavurma bu.Ne bileyim aşkım annen yaptı işte dedim bende..Eşim başladı gülmeye.Ben bozuldum tabiYa hayatım annemin köpek için hazırladığı et bu,kavurma değil ki dedi.Ben mors oldum tabi ee dedim annende bi hoş.Köpek için yaptıysa madem ne işi var ocağın üstünde hııhhhYemek yiyemiştik gülmekten

derincim süpersin valla ne diyim:) bilirim o komşuluk ortamını samimi olur hemen gelirler lojmanlarda

e sen teşvik etmişsin gülmesine ama...

bu da iyimiş...

deppo,hoşgeldin ortamımıza,seni ilk kez görüyom...senin de paylaşımını bekliyorum...

derincim süpersin valla ne diyim:) bilirim o komşuluk ortamını samimi olur hemen gelirler lojmanlarda

Ya sorma...Normalde böyle şeyler yapacak biri değilim...hele eşimin yanında oluyor her şey daha sinir bozucu:44: Ama kendisi pek eğleniyor benim bu hallerime Evet canım,sağolsunlar komşularımdan çok memnunum...

kekecb,dilan...sizlerde hiç yorum yapmadınız dimi???

her okuduğumda deli gibi güldüm , harikasınız hepiniz .

inanın hiç birşey hatırlamıyorum ama eşimede sormaya korkuyorum nelerle karşılaşıcam billiyom valla.
ilk fırsatta yazıcam ama

sen süpersin zaten ya böle kitap yazdırmalı senin için bende sordum nişanlıma ama hiç aklımıza gelmedi birşey

Sen indikten sonra onu gördüğündeki yüz ifadesini merak ettim ben daha çok

koptum koptum koptum resmen ya

her okuduğumda deli gibi güldüm , harikasınız hepiniz .

inanın hiç birşey hatırlamıyorum ama eşimede sormaya korkuyorum nelerle karşılaşıcam billiyom valla.
ilk fırsatta yazıcam ama
hiiiiç ummadığım şeylerle de karşılaşabiliyorsun...insanın bilinç altı meğer ne kadar derinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…