ayyyyyy kahlkahaaaaalar esliginde bende altima yapacaktiiiiiiiiiiiiim
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış
Benden bir tane daha gelinde alay geçmeyin liisedeyim kızlar bir fırlama yok şunu öptük yok bunu öptük bende ALLAH ın safıyım ya kim ne yaparsa ne b...k yerse bende yiycem ya nese kızı dinliyorum sıranın arkasında işde mahmut duruyordu işde mahmutun yüzüne baktım gözgöze geldik ben gözlerimi kapatım ve mahmutu öptüm çok güzeldi dedi
diğer fırlama kızda diyorki
-işde öpüşmenin en büyük formülü dudaklar birbirine deymeden gözlerini kapatıp herşeyi oluruna bırakcan
bende düşünüyorum pazar sevgilimle buluşcam çocukda bir yıllık sevgilim işde bende yapmalıyım tatmalıyım diyorum
merhaba hakkı merhaba fatma
-fatma çay bahçesinemi gidelim hava sıcak birşeyler içeriz
-yok hakkı sahilde oturalım sana süprizim var
hakkıda abaza galiba dündenrazı neysem oturuyoruz kumların üstünde derken çocuğun yüzüne bakıyorum çocukda yüzüme ben çocuğa yaklaşıyorum çocukda bana o sırada romantik bir şarkı çalıyor gözlerimi hemen kapattım evde kalmış kız kuruları gibi çocuğun yüzüne atıldım dudaklarımı açtım ve öpüyorum çocukda ses soluk yok gözlelrimi bir açtım benim dudaklar çocuğun burnuna kapanmış
ARADA 10 DAKKİKA ABARTISIZ SESİZLİK
-fatma iyimisin ne yapıyorsun sen
Benim ses yok midem kalkmış sanırım arada dilim burna girdimi diye düşünüyorum çocuk kalkalım dedi kalkalım dedim 1 hafta görüşmedik bana söyle bir mesaj geliyor fatma çok denedim düşündüm ama ilişkimizin yürümeyeceğine karar verdim mutluluğun daim olsun
babamla dolmuşa bindik,çok kalabalık..
bende nişanlıyım,arkadaşım bir uyku seti almış bana,onlardan eve dönüyoruz..
adamın biri babama elindeki uyku setini soruyor 'çok güzelmiş,benim eşimde aynısını aldı;ne kadara aldınız ?'
( şakacıdır babam )
babam: 20 tl diyor
adam : aaaa... benim eşimde o fiyata aldı
babam - hımmm...
adam - markası ne ?
babam : UYUR GEZER diyor
adam : aaa..gerçekten de aynısıymış,benim eşimin aldığıda uyur gezer...
(uyur gezer diye bir marka yok) (!)
Bu ara havalarda soğuk içimden gelmiyo hiç kıl almak. Göbeğimde 3 tane siyah kıl var. Bacaklarım orman gibi. Kaşlarımda öyle. Geçen gün eşortmanın bacağı toplanmış dizime kadar açılmış bizde eşimle kağıt oynuyoduk. Bacağım onun burnunda nerdeyse kılları bi gördü yakından, kağıtları bıraktı yere kendi paçasını açıp bide kendi bacağına baktı. Erkekliğimden utanıyorum dedi.
20 gün öncede bıyıklarımı tutup burkmuştu ve senin o kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime dedi. Ertesi günde permatik almış banaAşkım bak sana ne aldım dedi.:86:
Adetim bitiyo son günü zaten öyle çok kanamam yok diye peçete koydum çamaşırıma üstünede çıtçıtlı badimi kapadım ayağımda eşortmanım var. Tvde kız dans ediyo onda ne var diyorum, başlıyorum kendimi titretmeye. O kanlı peçete sen paçamdan süzül. En son göbek dansının sonunu yaptıktan snra ayağımla bitirişi yapıp sarsmamla eşimin önünde o peçete. Baktı uzun uzun. Ve bana kıskandığın için o kızı küçümsiycen diye için dışına çıktı otur dinlen. Kırmızı peçetenide al terini silersin dedi.
8 aylık hamileyim, geçen sene ekim sonu kasım başı gibi,
annem hafta sonu evimi temizlemeye, yemek yapmaya filan geldi, akşam annemi eve bırakacak eşim,
dedik ki hadi balıkçıya gidelim, hem bebek için ben de balık yiyeim ordan seni bırakırız, ok.
neyse gittik ızgara istavrit yedik ayıptır söylemesi, ama benim karnım o kadar burnumdaki midem 2-3 cm çapında filan
ben o mideye 1 kiloya yakın istavriti yanında salatayı götürdüm, bi kutu da kola içtim,
neyse kalktık annemi eve götürdük, evde babamlar da balık yemiş, kola almışlar balıktan sonra sindirime yardımcı olur diye, bir bardak için de gidin dedi annem, tamam dedik , içtim ben bunu da..
eve dönüyoruz yolda, ama midem nasıl fena, küçücük mideyi doldurmuşum tabii..midem ağrıyor midem ağrıyor diye ağlıyorum, eve vardık , eşim dedi kibalık sana ağır geldi hayatım bi soda içelim, hadi onu da içtik, sodanın son yudumu ağzımdayken eşim bi espri yaptı , hatırlamıyorum, ben gülerken sen soda burnumdan fışkırmaya başladı, utandım gülmeye başladım bu arada yediklerim foraa üstüm, başım eşimin üstü başı,
her yer balık oldu
başladım ağlamaya, koşarak wc.ye gidiyorum ama bi taraftan da kusmaya devam ediyorum..
zavallı kocacım, hem beni sakinleştirdi, banyoya soktu bi güzel yıkadı, o kadar panikledim ki , avaz avaz ağlıyorum,
sonra da aldı eline domestosu, çamaşır dulu su yapıp bütün kutuğum yerleri sile sile banyoya kadar geldi,
oraları da temizledi..
yaa kızlar bu forumda benim kadar iğrenç rezillikleri olan var mı başka acaba:26:
nanik arıyorum
dogumdan sonra cok ikinmaktan kaslarimmi gevsemis ne,idrarimi tutamiyordum,tuvaletetim geldiginde hemen gitmem lazim eger tutarsam altima yapiyodum,yine bir gün oglumu attim arabasina gezmeye ciktik disari,benimkide ufaktan ufaktan sinyal veriyo geliyorum diye,neyse markete gireyimde ogluma birseyler alayim dedim,marketi gezerken basladi ufak ufak damlamaya,zor tutuyorum,birde kis ayi sogugunda etkiside var tabi,damla damla derken ben baya bi isemisim,artik o kadar sikiyorumki kendimi tutamiyorum pacamdan yerlere damlamaya basladi o kadar yani,kendimi disari nasil attim,hizli hizli eve giderken olan cisimide yaptim tutmama imkan yok kendiliginden akiyo,allahtan uzun mantom vardi kimse bir sey farketmedi,daha cok vukuatim var böyle,o yüzden esim hep sidikli der bana
kız potişş yeni maceralarını bekliyorumm
doğumdan korktum ya benim çok sık tuvaletim gelir.1 bardak su ıceyım 10 dk sonra gelir yani o derece:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?