Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sanırım bu bölümün bütün sayfalarını okucam harika anılarınız var
bi taneden benden o zman
istanbulda kadıköye gidenler bilir.kadıköyde balonun yanında iskeleler var.aşkımla buluşmadan 1 hafta önce arkadaşlarımla orda vapura binip haydarpaşaya geçmiştik.kendimden eminim yani.neyse aşkımla buluştuk kendileri koyu fenerlidir.beni haydarpaşaya bırakıp ordan stada geçecek.bende inat attim aşkım burdan biniyim vapura hiç sende zman kaybetme.neyse dedimki bak burdan var vapur biniyim.balonu görünce dedmki ben burdan geçen hafta bindim hadi sen beni bırak git.bilet alıcaz adam abla burası boğazturu dedi.dedim nasıl olur.ben daha geçen hafta bindim burdan.eminmisin diyo biletçi evet diyorum.aşkım bak inat etme eminmisin diyo sevdiğim evet aşkım ya diyorum
adam gülerek siz bide sağ taraftaki iskeleyi deneyin dedi.neyse biz ordna ayrıldık adamın dediği iskeleye doğru gittik ama ben yolda söleniyorum.insanı cahil sanıyolar ben eminim faln diye.neyse iskeleye yaklaştıkça fark ettm.doğrusu adamın dediğiymiş.:26:
çok cılız bi sesle aşkım burasıymış dedim.sesim içime kaçtı resmen.aşkım gülerek efendim aşkım dedi
ne var canım insanız yanılamazmıyız burası doğru yer işte dedim kendimdende taviz vermiyorum
hala yol tarifinde istanbullu olmama rağmen bana güvenmez gider birisine sorar çünkü bu anlattığım ilk değil ve sonda olmıcak

Son düzenleme:
--Bi gece ateşlenince eşim acile götürdü neyse müşade altına aldılar serum verdiler yatıyorum yan yatakta da birisi yatıyo akrabasıda benm yatağa oturdu bi genç kız muhabbet ediyoruz falan bende kıza dedim ki Kaç aylık Kız da şaşırdı ne kaç aylık dedi hamile değilmisiniz dedim hayır ben bekarım dedii ama parmağında yüzük var ve karnı 8 aylık hamile kadın karnı gibi ben masumumm ve sonuç olarak giderken geçmiş olsun bile demeden arkalarına bakmadan gittiler ve eşimden gelen pis pis gülmeler eşliğinde insanın başına ne gelirse ya meraktaan ya meraktaan gelir sözleri kulağımda çınlanıyordu

Son düzenleme:
buda arkadaşlarımın yanında rezil olma anım:26:
üniversitedeyken arkadaşlarımla birlikte kalıyodum.ve grubun en iyi hamurişini yapan bendim (ben sölemiyorum onların sölediği ) yorgun bi vize sınavından sonra odamda uyuya kalmışım kızlarında canı kek istemiş.biri geldi kaldırdı beni ama ben tek gözümü açamıyorum.hadi yap dediler.öğrencilikten tabi kap kacak az.şeker ve tuz poşette yanyana duruyo.ben aldım yumurtayı çırptım.bi güzel tam 2 su bardağı tuzu karıştırdım falan.verdik kek fırına.sonra ben gittim tekrar yattım.aradan zaman geçti ve odama baskın yaşadım.kek incecik kağıt gibi ve haliyle tuzlu
hem bende suç yok 8 kızdık orda onlardamı fark etmemiş
tabi sonra ayılmak zorunda kaldım ve bi şaheser yarattım

Son düzenleme:
eminönünde orta yoldaki tramvayı hala çözebilmiş değilim itiraf ediyorum.yine aşkımla gezme planı yapıyoruz.her zamanki gibi yolu ben tarif edicem.orta yola geçmek için yapmadığımız kalmadı alt geçitten rahatça gidiliyomuş meğerse yine kahramanım kurtardı durumu tabi benim ısrarlarım sonuç vermeyince :26:
neyse başladık tramvay beklemeye.sultanahmete çabuk çıkalım dedik.zaten durağa gidene kadr bi 10 dak geçti
tramvay geliyo ama üstünde zeytinburnu yazıyo :26: aşkım diyorum bak bu gitmiyo buna binmicez.bekledik 2. geldi yine zeytinburnu.bekledik 3. geldi yine zeytinburnu
artık bu yol duygumdan o kadar sıkıldıki sormaktan bile vazgeçti doğru yol neresi diye.dedim acaba sorsakmı
ben bütün şirinliğimi takındım ama kıpkırmızıyım baktı güldü eğer yürüseydik gidip gelmiştik dedi
çok moralim bozuluyo genelde hep haklı çıkıyo diye

gecen sene arkadasım ıle kadıkoyde bulusmaya karar verdık neyse esıme deıdm benı duraga bırak ordan ben gıderım hayatımda otobuse bınmıs bırı degılımdır alısmısım ozel araba ıle ordan oraya goturulmeye neyse gıtım arkadaısmıne rkek arkadası aldı benı gıttık arkadasımın ıs yerıen oturduk etık yedık ıcdık gezdık neyse benı duraga bırakdılar bende otobus nereye gıdıyro dıye sordum surdan gecermı evet dedı ıyı deıdm bındım arkadasa el salladım ellerım ful poset dolu yer yok oturacak ayakda gıdyoum bı oraya bı buraya savrula savrula bı bakdım otobus bızım oraya donmuyor aldı basını kavacıga dogru gıdıyro abıı bu nereye gıdıyo kavacık demezmı ayagımdakı ayakabıyı cıkarıp fırlatasım geldı saydımda saydım adama hanı kurucesmeden gecıyrodu ben sormadımı sana araba tıklım tıklım zaten bıde nefes alamıorum sesı cıkmadı adamın deıdm benı durakda ındır esımı aradım sesız bı ses tonu ile aşkımm bu otobus otobana vurdu gıdıyro dememle butun herkez bakdım bana bakıyor :) oda ordan guluyor kıs ksı demezmı banane gelmıorum almaya bın otobuse gerı gel sınrılen ındım otobusten bı baktım baska otobus deıdm abı nereye surdan gecıromu gecıyor deıdm abı emınmısın mınerken on kere sordum en sonund asohbet ede ede geldım adamla ınecegım yere az daha etseydık akraba olucakdıkD: ındım eve dogru topuk yurumeye basladım saat 7 de cıkdım kadıkoyden eve gelmem 10 olmusud bırdaha otobusemı bınmekı aslaaaa

:78:

Sanırım ben rezillik paratoneriyim, bütün rezil durumlar beni bulduğuna göre çekiyorum onları üzerime üzerime Yazma buraya diyorum kendime, hani vakti zamanında rezil olacağın kadar olmuşsun neyine yetmiyor, bari daha fazla rezil olma insanlara diyorum da rezilliğin bini bir para olunca yazmadan da duramıyor insan işte

Kelime oyunu vardır " Tabu", biliyorsunuzdur, herkes oynamıştır muhtemelen de ben yine de kendimce bir açıklayayım şu oyunu Hani kullanmamanız gereken kelimeler yazılmıştır kartlara, bu tabu kelimeleri kullanmadan kartın en üstünde yer alan asıl anlatmanız gereken kelimeyi anlatırsınız. Bir de bir kağıda resim çizerek kelimeleri anlatma kısmı vardır bu oyunun..
Biz de bir gün gayet kalabalık bir grup halinde oynuyoruz bu oyunu, sevgilim, onun ev arkadaşları ve benim bir kız arkadaşım
Tavsiye ederim oynamayan varsa, çok eğlenceli oluyor gerçekten, hele ki birbirini yakından tanıyan insanlarla oynuyorsanız anlatımlar çok ilginç olabiliyor. Malumunuz güzel dilimiz Türkçe lastik gibidir, nereye çekersen oraya uzuyor kelimeler:122:
Anlatılacak kelime : Karnıyarık. Ben yemek yapmayı bilmiyorum ki tarif verip anlatayım Bir yemektir dedim, e binlerce yemek çeşidi olduğundan bu pek açıklayıcı olmadı.. Bir dakikalık süre geçiyor, nasıl anlatayım ben bunu derken harakiri deyiverdim o anda.. Bir yemek? Harakiri?!? E patlıcanın da karnını yarmıyorlar mı canım:104: Hem arife tarif gerekmezmiş anlasalardı onlar da, hıh

Anlatılacak kelime: Selülit. Gülben Ergen'de var dedim Takım arkadaşlarım maddi birşeyler söyleyerek girdiler olaya. Baktım olmuyor süre bitti bitecek, Hülya sende de var hani dedim salak gibi, patavatsızlığın bu kadarına da pes Bulamadılar tabii de, Hülya süre bitiminde kelimenin ne olduğunu görünce çok pis çimdikleyip morarttı kolumu, ama cidden haketmişim yani

Şimdi tahmin sırası benle Hülya'da, sevgilim anlatıyor, kelime frikik. Futboldan girerek anlatmaya çalıştı, bildiğimiz terimleri sıraladık işte.. Penaltı? Taç? Ofsayt? Şut? E o zaman gol olsun dedim Sevdiceğim durumumuzun vehametini anlayınca anlatım tarzını değiştirmeye karar verdi. Magazinsel yaklaştı olaya Hülya Avşar verdiğinde olay oluyor, ülke gündemine oturuyor bir anda dedi Ne ola ki acep? Çalış güzel kafam çalış, şimdi durmak vakti değil diye motive ederken kendimiii28:), o mükemmel rezillikteki cevabı verdim "Kaya Çilingiroğlu!!"(Bu da mı gol değil haa, söyleyin bunu da mı atamadım..). Sonradan çok dalga geçtiler benle pislikler..("Vermek" kelimesini argo jargonuyla anlarsan olacağı bu tabii)

Bunlar yetmedi ya sanki, durun daha çizim yapacağım ben, hiç boş durur muyum? Takım arkadaşlarımı resim çizerek anlatmaca kısmına gelince ben güzel çizerim diyerek ikna edip olaya el attım. Salıncak çizmem gerek. Yarım cm aralıkla iki tane dik , eşit ve birbirine paralel çizgi çizdim (salıncağın ipleri). Çizgileri bittikleri en alt noktada enine yönde küçük bir çizgiyle birleştirdim. Onun 1-2 mm üstüne de aynı şekilde enine bir çizgi daha çizdim (salıncağın oturağı). Acele acele çizerken bu birleştirme çizgilerini yarım daire benzeri yuvarlatılmış bir biçimde çizmişim.. Baktım millet kikirdiyor, bişi anlamadım ben tabii, bekliyorum ki tahmin yürütsünler..:44: Oyuna katılmayıp sadece izleyici olan bir arkadaşın tepkisiyle düştü jetonum, "Yuh, penis mi o?":26: Milletin içi fesat anacım

Son düzenleme:

8 aylık hamileyim, geçen sene ekim sonu kasım başı gibi,
annem hafta sonu evimi temizlemeye, yemek yapmaya filan geldi, akşam annemi eve bırakacak eşim,
dedik ki hadi balıkçıya gidelim, hem bebek için ben de balık yiyeim ordan seni bırakırız, ok.
neyse gittik ızgara istavrit yedik ayıptır söylemesi, ama benim karnım o kadar burnumdaki midem 2-3 cm çapında filan
ben o mideye 1 kiloya yakın istavriti yanında salatayı götürdüm, bi kutu da kola içtim,
neyse kalktık annemi eve götürdük, evde babamlar da balık yemiş, kola almışlar balıktan sonra sindirime yardımcı olur diye, bir bardak için de gidin dedi annem, tamam dedik , içtim ben bunu da..
eve dönüyoruz yolda, ama midem nasıl fena, küçücük mideyi doldurmuşum tabii..midem ağrıyor midem ağrıyor diye ağlıyorum, eve vardık , eşim dedi kibalık sana ağır geldi hayatım bi soda içelim, hadi onu da içtik, sodanın son yudumu ağzımdayken eşim bi espri yaptı , hatırlamıyorum, ben gülerken sen soda burnumdan fışkırmaya başladı, utandım gülmeye başladım bu arada yediklerim foraa üstüm, başım eşimin üstü başı,
her yer balık oldu
başladım ağlamaya, koşarak wc.ye gidiyorum ama bi taraftan da kusmaya devam ediyorum..
zavallı kocacım, hem beni sakinleştirdi, banyoya soktu bi güzel yıkadı, o kadar panikledim ki , avaz avaz ağlıyorum,
sonra da aldı eline domestosu, çamaşır dulu su yapıp bütün kutuğum yerleri sile sile banyoya kadar geldi,
oraları da temizledi..
yaa kızlar bu forumda benim kadar iğrenç rezillikleri olan var mı başka acaba:26:

hamileyken yaşananlar daha komik oluyomuş
biz şimdiden bile bir aradayken deli gibi yemek yiyoruz.ben kendimi hamileyken düşünemiyorum :26::26:

dogumdan sonra cok ikinmaktan kaslarimmi gevsemis ne,idrarimi tutamiyordum,tuvaletetim geldiginde hemen gitmem lazim eger tutarsam altima yapiyodum,yine bir gün oglumu attim arabasina gezmeye ciktik disari,benimkide ufaktan ufaktan sinyal veriyo geliyorum diye,neyse markete gireyimde ogluma birseyler alayim dedim,marketi gezerken basladi ufak ufak damlamaya,zor tutuyorum,birde kis ayi sogugunda etkiside var tabi,damla damla derken ben baya bi isemisim,artik o kadar sikiyorumki kendimi tutamiyorum pacamdan yerlere damlamaya basladi o kadar yani,kendimi disari nasil attim,hizli hizli eve giderken olan cisimide yaptim tutmama imkan yok kendiliginden akiyo,allahtan uzun mantom vardi kimse bir sey farketmedi,daha cok vukuatim var böyle,o yüzden esim hep sidikli der bana

bir tane daha geldi aklima kizlar,esimin arkadasi aksam yemegine gelecekti hanimiyla,ben hazirligimi yaptim,masami hazirladim bir güzel,corbalari koydum buyrun baslayin dedim ,oglumada gel otur dedim o zaman 5 yada 6 yasindaydi kendimde oturacaktim tam ,oglum altimdan tabureyi bir cekti ben cumbur lop yere,bir anda sok gecirdim,sonrada gülme krizine girdik hep birlikte,

o anıya bende cok güldüm güzelmiş.bende anlatayım bilmem komikmi bir kaç ay öncesi alacakaranlık vardı tvde bende ilk defa seyrediyorum 1 ni seyrettim 2 si 3 falan neyse bundan nasıl etkilendiysem hiç öle şeylerim olmazdı gece eşimi bi güzel ısır kolundan ben bana napıyorsun sen demiş bende SENİ VAMPİR YAPIYORUM demişim sabah kahkahayla anlatıyor ve hala beni vampir yapacakmısın der.... bide benim eşim uykusunda kalkar bir şeyler arar sonra ne yapıyorsun dedigim seni ilgilendirmez diyip yatar sabah ne arıyordun derim bilmem hatırlamıyorum der adamcaz.....bir keresinde yine uykusunda beni uyandırdı bol bol küfür etti döndü arkasını yattı ben tabi şokkk ama sonuncu okadar zoruma gittiki anlatamam sabahta bana ne biçim küfür ettin dedim nezaman bide utanmadan arkanı dönük yattın adam bide uykumdan uyandırıyor beni işin tuhaf yanııı..........

doğumdan korktum ya benim çok sık tuvaletim gelir.1 bardak su ıceyım 10 dk sonra gelir yani o derece:84:

kız potişş yeni maceralarını bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…