- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış
Kızlarr bende size geçen gün eşimle yaşadığımız olayı anlatimm.. tam rezil bir gündüeşimle alışveriş merkezine gezmeye gelmiştik. neyse gezdık dolaştık sonra evde bi kaç bişe eksik alalım diye alışveriş merkezinin market bölümüne girdik şu eksik bu eksik şunuda alalım buda olsun derkeeeennn biz sepeti doldurdukk anamm bide arabamızda yokk dolmuşla gidecez eve. alrken aldık almasına götürmeye geldi sıraa...
bizim eve giden dolmuşta 15 dk ya bır geliyor o dolmuştaN bir çarşıya giden var birde bizim eve...
ve durakta çok kalabalık.. bizim ellerimizde poşetler... ben dolmuşun geldiğini gördüm bi koşuş koştumm attım kendimi dolmuşa :90: güya bize yer ayarlıcam eşimde hayretle bana bakıyor bende gelsene canım diyorum megerse sonradan anladm o dolmuş carsı tarafına gidiyormuşayy rezil oldumm ellerimde poşetlerle naısl bindiysem öyle geri indimm tabi eşim bana gülüyoo sonra öbür dolmuşu beklerken belediye otobüsü geldi ona binelim dedik onada kartla biniliyor bzim kartımız var ama içinde varmı yok mu bilmiyorum eşim dolduralım hemen şurdan dedi bende içinde bakiye var dedim eşime (öyle hatırlıyordum yanii) sonra bindik belediye otobüsüne ama poşetin içindede yok yok 5 lt yağ bile var anlayın artıkk
Zar Zor bindikk Ohh klimalı falan derken oturduk sıra kartı basmaya geldi eşim gitti basmaya bippp ---BAKİYENİZ YETERSİZ---eşimin en nefret ettiği durumlar sırf benm inadım yüzünden yerimben onu tabi başkalarına rica etti sizde varsa bizim yerimiza basabilirmisinz kart diye... adamda sağolsun bastı yerimize bizde parasını verdık adama :90:
tamammm dedik hallettik belediye otobüslerini az çok bilirsiniz dur kalk dur kalk bizim yağ yerden yereeşim deli oldu sinirden ben gülmekten hala gülüyorum o sıvıyağın çektiğini kimse çekmemiştir .. eşimde ahh etti araba alacam diyee öyle bir gündüü işte eşim gerildi biraz ama ben eve geldikten sonra bile güldüm sonra eşimde gülmeye başladı kahkahalarla geçti o günümüz yanii kızlar..
Adamı Şamar Oğlanına Çevirmişsin..
Üzüldüm Şimdi Eşin Adına...
kocişim benim nedense seni hiç kıramıyorum der bitanem benim
Maşallah
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..
Aşk Böcükleri Sizi..
Aman yarabbi bu nasıl bir rezillik.Hem güldüm hem bu şaşkoloz ifade kaldı yüzümde. Ama kayınvalide de hata orada ki onca insana ne nasıl emermiş naparmış. Benim asıl merak ettiğim bir daha nasıl baktınız suratlarına?
bende nişanlıma olan rezilliğimi anlatayım, ama komik anlatma kabiliyetim pek yoktur onu baştan söyleyeyim..
nişanlımla bir alışveriş merkezinde buluşacaktık, nişanlımın çok sevdiği biryer, her seferinde oraya gitmek istediği için artık bende oraya karşı bir nefret oluşmuş durumda... bizim evdende otobüsler kafasına estiğinde geçtiği ve özellikle haftasonları pek geçmediği için babamın arabayla gideyim dedim.. bulunduğum şehirde çok fazla alternatif alışveriş merkezi olmadığı için cumartesi günleri acayip kalabalık olur ve otoparkıda çok küçük biryer. yoldayım otoparka girmek üzereyken nişanlım aradı, geldim arabayı park edip girecem dedim telfonu kapattım park yeri arıyorum ama nasıll sinirliyim nasıl sinirliyim habire söyleniyorum..işte sanki başka yer yok gibi buraya geliyoruz, ne anlıyorsa burdan, lanet olası şehirde başka yer mi yok sanki, tabii bunları söylerken otoparkı dört dönüyorum ama arabayı koyacak yer yokkk , ben yer bulamdıkça daha çok sinirleniyorum ve söylenmenin şiddetini artırarak artık küfretmeye başlıyorum, böyle yer yapıyorsun be adamlar hiç mi düşünmediniz de kıç kadar otopark yapıyosunuz, bu arabaları üst üste mi koyacaz, burayı yapan mimarın taaaa anasını avradından tut yedi sülalesine sayıyorum, o sırada tam bulduğum biyere başka bir arabanın girmesiyle camı indirip adamada bağıırıp çağırıyorum Allahın cezası medeniyetsiz herif körmüsün ben girecektim, devam ediyorum hala aynı adama küfrediyorum falan daha neler neler, bu sırada halada arada nişanlıma sayıyorum tabiiii..tabiii kendi evine yakınya ooooh sen hemen gel, bu kız nasıl gelecek diye düşünme hiççç diye diye bağırıyorum arabada deli gibi..... neyse güç bela yer buldum arabadan inecem, nişanlımı arayıp hangi katta olduğunu sorayım dedim, telefonu elime aldımki ne göreyim telefon açık kalmışş ben suçlu suçlu, bi yandanda Allahım lütfen duymamış olsun diyerek ince tiz bi sesle aloouu dedim... nişanlım; duydum duydum hepsini dinledim dedi, ama o sözleri söyleyen gerçekten sen olamazsın heralde dedi... nasıl kızarıp bozardım ne diyeceğimi şaştım, ama ama ama baksana ne kadar uğraştım arabayı bırakabilmek için yaaaa dediysemde nişanlım benden daha çok şoktaydı... yanına gittim suçlu suçlu yüzüne bakamıyorum, oda konuşmadı bi süre... :78: nişanlımın gözündeki kibar hanfendi kız gitmiş bir şeytan olmuştum artık gözünde
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış
bir tanede ben anlatayim,11 yil önce daha yeni gelinim,almanyaya gelin geldim kayinvalidemlerde kaliyoruz,esim o gece biraz alkol almisti,yattik uyuduk,gecenin bir yarisi ben bir uyandim baktim,bir islaklik,sen bi güzel ise,üzerim basim batmis yatak yorgan o bicim,esim icti ben sarhos oldum sanki, soktayim ilk defa böyle bir sey basima geldi,beni aldi bir telas esim uyanacakta rezil olacam diye,kalktim bir güzel üstümü falan degistirdim,esimi bir oyana iteleye bir buyana iteleye carsaflari söktüm,yataklari sildim,yeni carsaf takicam ama hepsi kayinvalidemin dolabinda,alamam tabikide,islak yatagin üstüne bir sey attim,yattim uyudum,sabah carsaflari makinaya attim,kayinvalide diyo niye cikardin daha yeni degistirmistin carsaflari,bende cit yok,oda üstelemedi,diyemezdimki anne ben yataga isedim diye,yoksa ömür boyu alay konusu olurdum,ucuz atlattim rezil olmadan
Eşiniz yapmıs olmasın
Tüm konu takipçilerine rezil olacağımı bilmeme rağmen anlatıyorum dünki vakamı
Gece saat 3, kardeşimle fingirdekliğimiz tutmuş yine, aklınıza ne gelirse her şeye gülüyoruz.
Bi ara idrar kesem beni uyarmaya başladı, ama muhabbet ortamı daha ağır bastı, beynimi gülme fonksiyonuna odaklayarak wc faslını erteledim.
Kolalarımızı doldurmak üzere mutfağa gittik,
ben ağzıma bir yudum aldığım anda kardeşimin yaptığı bir espriyle ağzımdaki kolanın yolu kardeşimin yüzünde son buldu, onu o halde görünce gülme dozum da arttı,
ama bi tuhaflık vardı, ağzımdan kolalalar damlarken alttan da bi sıcaklık hissi buna eşlik ediyordu.
Bi baktım işiyorum, evet bildiğiniz işiyorum.
20 yaşında ve bilincim gayet açıkken yediğim bu halta ağlasam mı gülsem mi utansam mı bilememeler eşliğinde halıyı kaldırdım, yerleri sildim vs..
O evreyi atlatıktan sonra yatağıma uzandım ve "Ya böyle birşey sevgilimin yanındayken olsaydı, napardım" diye utançla düşünerekten uyuyakalmışım.
Sabaha gece hiç altına işememiş,ortalığı batırmamış gibi mutlu bi şekilde uyandım, ama telefonumdaki mesajda bi gariplik vardı.
Bir ton gülme ifadeleri eşliğinde "Yoo gel yanıma, soğumam aksine ısınırım:))" yazmış sevgilim..
Tam "kime ulan bu mesaj" yazacakken, dürtülerim beni telefonun gönderilen mesajlar kutusuna yönlendirdi.
Ve sevgilime yolladığım ama zerresini bile hatırlamadığım o mesaj..
Gece uyumadan önceki merakımı gidermek istercesine; "Şimdi sana bişey söyleyeceğim ve benden soğuyacaksın; az önce ALTIMA İŞEDİM((" yazmışım
Zaten yaptığım bi rezilliğe de şahit olmazsa ayıp olurdu beyefendiye.
Neyseki sevgilim her güldüğü an altına işeme ihtimali olan rezil bir sevgilisi olduğunu öğrenmiş oldu.
(Evet, saat 17:35 ve hala dalga geciyor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?