• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

esimin ailesi beni ilk kez görmeye gelecekler,bizde annemle hazirlik yaptik,pohacalar sarmalar filan,neyse bunlar geldi,kisa bir tanisma oldu,yemeklerini yediler caylarini ictiler,kayinpederim benden su istedi,bende verdim,adam hepsini bitirmedi masanin üstünde duruyodu bardak,neyse bunlar gitti,ben bardaga bir baktimki bardagin icindeki suda yaglar yüzüyo,amaninnnnn rezil oldum,anneme diyorum ki bunlarin son gelisi. noldu dedi annem dedim adama yagli su icirmisim,o bardakla pohaca yaparken sivi yag koymustum ,iyi yikamamisim,oda ona denk geldi,rahmetli hic sesini cikarmadi,canim ya,bir hafta sonra istemeye gelmislerdi:)))))

esimin ailesi beni ilk kez görmeye gelecekler,bizde annemle hazirlik yaptik,pohacalar sarmalar filan,neyse bunlar geldi,kisa bir tanisma oldu,yemeklerini yediler caylarini ictiler,kayinpederim benden su istedi,bende verdim,adam hepsini bitirmedi masanin üstünde duruyodu bardak,neyse bunlar gitti,ben bardaga bir baktimki bardagin icindeki suda yaglar yüzüyo,amaninnnnn rezil oldum,anneme diyorum ki bunlarin son gelisi. noldu dedi annem dedim adama yagli su icirmisim,o bardakla pohaca yaparken sivi yag koymustum ,iyi yikamamisim,oda ona denk geldi,rahmetli hic sesini cikarmadi,canim ya,bir hafta sonra istemeye gelmislerdi:)))))

benim müstakbel eşim felaket takar böle şeylere :26:
ama süpermiş yaaaa :90::90:

bir gün kadin dogum uzmanina gittim,doktor erkekti,ben anlattim tabi sikayetimi,alttan muayene etmem lazim dedi:37:zaten o catala oldum olasi sinir olurum,ben panikle ciktim catala,doktor geldi yanima tam ultrasal aletini uzatti bakacak :30: aaaaaaaa diye bagirip inmem bir oldu,mehersem ic camasirimi cikarmamisim rezil olmustum:17::17::17::17:

Bitane daha:) Anlattım mı bilmiyorum unuttum:)

Lise hazırlıktaydım..
Okulda çocuğun biri bana teklif ediyor reddediyorum..Israr ediyor..
Benim için başka erkeklerle kavga ediyor.. Tabi benim hava 1500:))
Bir konuşalım illaki konuşalım lütfen vs diyor... okulun kantinin orda bekle diyorum:)
Kantinde okulun bodrum katında..:)
Ufuktan ben göründüm hava 1500:9: tabi merdivenin yukarısında ben aşağısında o beni bekliyor..
Ben o kibirle adımı merdivene atmamla koca merdiveni nasıl indim hiç hatırlamıyorum:9::9:
Hatırladığım çocuğun ayaklarının dibine düşmem ve eteğimin açılması..uçtum resmen:)
çocuk iyi misin dedi zor tutarak Eveeeet!!! Kaldırayım mı Hayırrrrrr!!!! :9::9::9::9:

Allahtan sonra okul değiştirdim

Son düzenleme:
rahmetli kayinpederimin agzi var dili yoktu,nur icinde yatsin,sagolsun kayinvalidem hem onun yerine konusur hem kendi yerine:9::9:allahtan ona vermedim o yagli bardagi:37::1:

nur içinde yatsın inşallah kayınpederin
kader işte herşeyde bir hayır var :34:

8 aylık hamileyim, geçen sene ekim sonu kasım başı gibi,
annem hafta sonu evimi temizlemeye, yemek yapmaya filan geldi, akşam annemi eve bırakacak eşim,
dedik ki hadi balıkçıya gidelim, hem bebek için ben de balık yiyeim ordan seni bırakırız, ok.
neyse gittik ızgara istavrit yedik ayıptır söylemesi, ama benim karnım o kadar burnumdaki midem 2-3 cm çapında filan:27:
ben o mideye 1 kiloya yakın istavriti yanında salatayı götürdüm, bi kutu da kola içtim,
neyse kalktık annemi eve götürdük, evde babamlar da balık yemiş, kola almışlar balıktan sonra sindirime yardımcı olur diye, bir bardak için de gidin dedi annem, tamam dedik , içtim ben bunu da..
eve dönüyoruz yolda, ama midem nasıl fena, küçücük mideyi doldurmuşum tabii..midem ağrıyor midem ağrıyor diye ağlıyorum, eve vardık , eşim dedi kibalık sana ağır geldi hayatım bi soda içelim, hadi onu da içtik, sodanın son yudumu ağzımdayken eşim bi espri yaptı , hatırlamıyorum, ben gülerken sen soda burnumdan fışkırmaya başladı, utandım gülmeye başladım bu arada yediklerim foraa üstüm, başım eşimin üstü başı,
her yer balık oldu :52:
başladım ağlamaya, koşarak wc.ye gidiyorum ama bi taraftan da kusmaya devam ediyorum..
zavallı kocacım, hem beni sakinleştirdi, banyoya soktu bi güzel yıkadı, o kadar panikledim ki , avaz avaz ağlıyorum,
sonra da aldı eline domestosu, çamaşır dulu su yapıp bütün kutuğum yerleri sile sile banyoya kadar geldi,
oraları da temizledi..
yaa kızlar bu forumda benim kadar iğrenç rezillikleri olan var mı başka acaba:26:

hem cok üzüldüm hemde cok güldümmm:30: :39: Esinizdende Allah razi olsunnn:3:

Bitane daha:) Anlattım mı bilmiyorum unuttum:)

Lise hazırlıktaydım..
Okulda çocuğun biri bana teklif ediyor reddediyorum..Israr ediyor..
Benim için başka erkeklerle kavga ediyor.. Tabi benim hava 1500:))
Bir konuşalım illaki konuşalım lütfen vs diyor... okulun kantinin orda bekle diyorum:)
Kantinde okulun bodrum katında..:)
Ufuktan ben göründüm hava 1500:9: tabi merdivenin yukarısında ben aşağısında o beni bekliyor..
Ben o kibirle adımı merdivene atmamla koca merdiveni nasıl indim hiç hatırlamıyorum:9::9:
Hatırladığım çocuğun ayaklarının dibine düşmem ve eteğimin açılması..uçtum resmen:)
çocuk iyi misin dedi zor tutarak Eveeeet!!! Kaldırayım mı Hayırrrrrr!!!! :9::9::9::9:

Allahtan sonra okul değiştirdim

şanslıymışsın :1:
bu merdivenden uçma durumları benim heryerde başıma geldi.dershanede 17 yaşındaydım.okulda lise 3e gidiyodum.ve minibüste yaş 21 :43:
bide minibüste arka koltukların bir önünde 3lü koltuklar vardı şoförün içinde kalmış pilot olmak uçuyoruz öle bi döndü ki ben direkt yerdeyim.ama gayet raht bi şekilde.çantamıda bırakmıyorumkucağımda ikibacağımı uzatmışım bi güzel :49: (aynı bunun gibi bi kurdalem eksik ) :32: :90: :90:

eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış :69::1:

ayyyy inanmıyorum bu ne:53:

bir tane daha anlatayim,ama bu benim rezilligim degil esimin rezilligi,daha yeni evliyiz,esime dedim kondom al gel:17::17:alamam falan dedi bu ben utanirim dedi,neyse cikti evden gitmis bir markete tam kasaya gelmis,kasa kondomun fiatini okumamis,tabi yurtdisinda normal oldugu icin böyle seyler kasadaki kadin diger görevliye bagiriyormus,kondomun fiati ne kadar diye,esim diyo senin yüzünden rezil oldum allahtan tanidik yoktu diyo,:1::1::1:

flocke, nerdesin canım, tatile mi çıktın yoksa, yokluğun belli oluyo valla:13:

bende üzücü bir olaydaki yaşadığım rezilliğiimi anlatayım.. işten çıktım eve gidiyorum arabayla, yolumun üstünde de keskin bir viraj var, gerçekten normal gibi görünen ama hızlı girdiğinde arabayı savurtturacak bir viraj, her geçerken de korkarım ordan... olay günü ben o virajdan geçerken arkamdaki arabanın (tek başına bir bayan şöför) hızla geldiğini gördüm ve yolun tam dönme noktasına arka arkaya park etmiş iki araç var.. bu virajı alamazsa bu arabalara girer diye düşünürken bir yandan da arka aynama bakıyorum ve düşündüğüm gibide oldu.. virajı alamayan bayan şöför park halindeki iki aracın tam ortasına çok sert bir şekilde çarptığını gördüm... elim ayağıma dolaştı, hemen arabayı durdurup geriye doğru koşmaya başladım ama nasıl panik durumdayım anlatamam. ben oraya koşana kadar iki adamda durmuş bayanı arabadan çıkarıyolardı.. hava yastıkları açılmış bayana hiç bişey olmamıştı hatta benden daha sakindi.. etrafta bir koku var, ben bağırıyorum bişey kokuyoooooooor bişey kokuyooooooor, adamlar arabalara falan bakıyor ben kadına soruyorum iyimisiniz bişeyiniz varmı ama bişey kokuyoooooor, yaa beyler benzin değil bu koku, gaz değil mazot değil, bulduuuuum ispirto
kokuyor ispirto kokuyor.. ben arabanın etrafında dolaşıp yerleri kokluyorum adamlara söylüyorum bakın bakın ispirto kokuyor bi yere ispirto dökülmüş patlayıcı olabilir kıvılcım çıkarsa falan yanabilir, hey milllet uzaklaşalım, ama nerden kokuyor yaaaa diye diye dolanıyorum arada bir bayana gelip iiyisiniz dimi diyorum falan... sonra diğer adama gidip yaaa acaba arabada ispirto mu vardı kırılmış falan dökülmüş heraldeee diyorum adamlarda bana bakıp gülümsüyor ama bişeyde demiyorlar... neyse sonra adamın biri beni kolumdan çekip bayan gelin dedi, kaza yapan kadının yanından uzaklaştırıp ispirto değil o içki kokuyor, kadın zil zurna sarhoş farketmedinmi kadının ağzı kokuyor :53::53: ben şok... aaaaa kadın sarhoş muuuuuu diyorum, ama ispirtooooo, adam diyor içtiki içkiden dolayı öyle kokuyor.. ayy çok fena rezil olmuştum kazaya bakmaya gelenlerde gülmüşlerdi bana, sonra kadına baktımki hakkaten leş gibi kokuyor.. ama ben ne bileyim o kadar içkinin ispirto gibi koktuğunu :60::60::60::60:

bu topiğe bayılıyorum ya ne zamandır üyeyim ilk defa yazıcam rezilliğimi. birgün sözlümün teyzelerine gitmiştik sözlümün ailesi diğer teyzeleri dayısı yengesi cocuklar felan bir nevi ordu gibiyiz:1:benimde tatlıyı cok sevdiğimi herkes bilir ama öyle böyle değil ağzımda tatlı birşey varken göçüp gidicem o derece :1:neyse yemekten sonra tatlı geldi ben ayıptır söylemesi 1 koca tabak yetmemiş 2.yi yiyorum görmemişler gibi ama patlıcam artık millet te habire tatlı var kızım ye diye tabak uzatıyolar bana artık yiyemeyecek durumda olduğum için sözlüme verdim sen devam et diye o sırada hala bana tatlı ikram edenlere de söylediğim söz :26: :sağolun cok yedim .......(burda sözlümün adı )benimkini yicek zaten :60::60: tabi farkında değilim ağzımdan cıkan tehlikeli cümlelerin, sırayla bana tatlı vermeye calışan herkese söylediğim söz; daha yemicem .....benimkini yicek zaten sağolun :17::17:benimkinin kıkırdamasıyla köşeli olan jetonum düştü tabi benim yüzüm artık böyleydi :53::53:

işeyelim anacım :7: :1:

canım annem yaaa... kızlar sizin bu işeme muhabbetini okuyunca aklıma çocukken yaptığım bişi geldi:9: anneciğim banyoda çamaşır yıkıyor elinde o zamanlar bizim tuvalet banyo aynı yer anneeee ben sıkıştım diyorum dur çıkıyorum diyo yok şu gömleğide sıkayımda falan derken ben kızıyorum neden hemen çıkmıyo diye ve oracıkta altıma yapıyorum sırf ona bak sen çıkmadığın için altıma yaptım diyebilmek için... nasıl bir psikolojiyse artık dün gibi hatırlar her hatırlayışımda da melek annemin sabrına bir kez daha hayran olurum ama biz yine de işeyelim :60::7:

Röntgen demişken bizde aynı yollardan geçerken sıra röntgene gelince hemşire bana da "atletiniz kalsın, sütyeni çıkarın, beni bekleyin" demişti.Küçüklükten beri atlet giymem, basar, boğar beni.Sütyeni çıkardım, memeler fora,bıngıl bıngıl bıngıldıyor.Allahım ne utanç.Kadın da gelip "atletinizi çıkarmanıza gerek yoktu" diye bana sapıkmışcasına bakınca o an öldüm direk.Len sanki ben sana memelerimi göstermeye çok meraklıyım, yok işte atlet ne yapayım ! Manyak hemşire nolcak!

ayyyy çokk komik yaaa gözümden yaş geldi iş yerinde gülmemeye çalışıyorum çatlıcam şmdi:60: ben de evlilik işlemleri için akciğer filmi çektirmeye gittim.. hemşire klasik ilgisiz alakasız otomatiğe bağlamış yapmam gerekenleri söylüyo hızlı hızlı bide coooool allahım görmeyin yani neyse bi odaya girdim oda envai çeşit alet edevatla dolu aynı şekilde soyun akletinle göğsünü yasla dedi sadece bu... ben girdim içeri yaslıcak bi yer arıyorum yok :60: o tarafa gidiyorum yok bu tarafa gidiyorum yok sonuda kadın yandaki küçük kabinden çıktı bana yaslıcağım yeri işaret etti bu seferde ben sırtımı dayadım ama ne bileyimmm yaaaaa:60: kadın cinnetin eşiğine geldi resmen bende gülme krizine girdim bide diyorum ki çıkarken sanki mütematiyen gelip sağa sola yaslıyoruz bu kadar sinirlenicek ne var alla allaaaa bu radyasyon size yaramamış :60: hem suçlu hem güçlüyüm yani kesin kadın benim zeka engelli falan olduğumu düşündü :60: :52::60::27::60:

Son düzenleme:
Eski sevgilimle birgün mutfaktayız..
kendisi çok marifetliydi sen otur bende sana yemek yapayım dedi tamam dedim..
bende sandalye koydum oturdum arka tarafına doğru onu izliyorum..Elimde de kola kocamaaaan bir bardak..:64:
O çalışıyor ben ona bakıyorum arada sırada bana dönüyor konuşuyoruz ediyoruz.. güldürmeye çalışıyor beni..
tekrar döndü önüne konuşuyor ben arkadan cevap veriyorum..ay ne yavaşsın kola aynı duruyor baksana çok yavaşsın dedi..
Şok olsun diye koca bardağı fondip yaptım..o da bişeyler kızartıyor cazz cuzz sesileri var.. tam o sırada sevgilim bi espri yaptı ben kolayı püskürdümmmm ama nasıl tazyikle:60:
Elimide ağzıma kapatınca yüzümden saçımdan gözlüklerimden oluk oluk kola aktı.. öyle böyle değil...:60::60:
Sevgilim " aşkım iyi misin diye kafanı döndürüp baktı anlamadı sonra kocaman gözlerle tekrar dönüp noldu sanaaa dedi...:53::53:
Aşkım 2 dk tavaya baktım neler olmuş diyip kahkalarla gülmüştü ama çok utanmıştım:17::17:

Son düzenleme:
Back
X