Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimin ailesi beni ilk kez görmeye gelecekler,bizde annemle hazirlik yaptik,pohacalar sarmalar filan,neyse bunlar geldi,kisa bir tanisma oldu,yemeklerini yediler caylarini ictiler,kayinpederim benden su istedi,bende verdim,adam hepsini bitirmedi masanin üstünde duruyodu bardak,neyse bunlar gitti,ben bardaga bir baktimki bardagin icindeki suda yaglar yüzüyo,amaninnnnn rezil oldum,anneme diyorum ki bunlarin son gelisi. noldu dedi annem dedim adama yagli su icirmisim,o bardakla pohaca yaparken sivi yag koymustum ,iyi yikamamisim,oda ona denk geldi,rahmetli hic sesini cikarmadi,canim ya,bir hafta sonra istemeye gelmislerdi:)))))
benim müstakbel eşim felaket takar böle şeylere :26:
ama süpermiş yaaaa :90::90:
rahmetli kayinpederimin agzi var dili yoktu,nur icinde yatsin,sagolsun kayinvalidem hem onun yerine konusur hem kendi yerineallahtan ona vermedim o yagli bardagi
![]()
nur içinde yatsın inşallah kayınpederin
kader işte herşeyde bir hayır var![]()
8 aylık hamileyim, geçen sene ekim sonu kasım başı gibi,
annem hafta sonu evimi temizlemeye, yemek yapmaya filan geldi, akşam annemi eve bırakacak eşim,
dedik ki hadi balıkçıya gidelim, hem bebek için ben de balık yiyeim ordan seni bırakırız, ok.
neyse gittik ızgara istavrit yedik ayıptır söylemesi, ama benim karnım o kadar burnumdaki midem 2-3 cm çapında filan
ben o mideye 1 kiloya yakın istavriti yanında salatayı götürdüm, bi kutu da kola içtim,
neyse kalktık annemi eve götürdük, evde babamlar da balık yemiş, kola almışlar balıktan sonra sindirime yardımcı olur diye, bir bardak için de gidin dedi annem, tamam dedik , içtim ben bunu da..
eve dönüyoruz yolda, ama midem nasıl fena, küçücük mideyi doldurmuşum tabii..midem ağrıyor midem ağrıyor diye ağlıyorum, eve vardık , eşim dedi kibalık sana ağır geldi hayatım bi soda içelim, hadi onu da içtik, sodanın son yudumu ağzımdayken eşim bi espri yaptı , hatırlamıyorum, ben gülerken sen soda burnumdan fışkırmaya başladı, utandım gülmeye başladım bu arada yediklerim foraa üstüm, başım eşimin üstü başı,
her yer balık oldu
başladım ağlamaya, koşarak wc.ye gidiyorum ama bi taraftan da kusmaya devam ediyorum..
zavallı kocacım, hem beni sakinleştirdi, banyoya soktu bi güzel yıkadı, o kadar panikledim ki , avaz avaz ağlıyorum,
sonra da aldı eline domestosu, çamaşır dulu su yapıp bütün kutuğum yerleri sile sile banyoya kadar geldi,
oraları da temizledi..
yaa kızlar bu forumda benim kadar iğrenç rezillikleri olan var mı başka acaba:26:
Bitane daha:) Anlattım mı bilmiyorum unuttum:)
Lise hazırlıktaydım..
Okulda çocuğun biri bana teklif ediyor reddediyorum..Israr ediyor..
Benim için başka erkeklerle kavga ediyor.. Tabi benim hava 1500:))
Bir konuşalım illaki konuşalım lütfen vs diyor... okulun kantinin orda bekle diyorum:)
Kantinde okulun bodrum katında..:)
Ufuktan ben göründüm hava 1500tabi merdivenin yukarısında ben aşağısında o beni bekliyor..
Ben o kibirle adımı merdivene atmamla koca merdiveni nasıl indim hiç hatırlamıyorum
Hatırladığım çocuğun ayaklarının dibine düşmem ve eteğimin açılması..uçtum resmen:)
çocuk iyi misin dedi zor tutarak Eveeeet!!! Kaldırayım mı Hayırrrrrr!!!!
Allahtan sonra okul değiştirdim
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış![]()
hem cok üzüldüm hemde cok güldümmm![]()
Esinizdende Allah razi olsunnn
![]()
işeyelim anacım![]()
![]()
Röntgen demişken bizde aynı yollardan geçerken sıra röntgene gelince hemşire bana da "atletiniz kalsın, sütyeni çıkarın, beni bekleyin" demişti.Küçüklükten beri atlet giymem, basar, boğar beni.Sütyeni çıkardım, memeler fora,bıngıl bıngıl bıngıldıyor.Allahım ne utanç.Kadın da gelip "atletinizi çıkarmanıza gerek yoktu" diye bana sapıkmışcasına bakınca o an öldüm direk.Len sanki ben sana memelerimi göstermeye çok meraklıyım, yok işte atlet ne yapayım ! Manyak hemşire nolcak!