Düğün Şubatta oldu, doğal olarak ilk denizli, havuzlu tatilimizi geçen bayram Antalya'da yaptık.Görmemişler tatile gitmiş hesabı herşeyi abarttık, dibine kadar eğlendik.
Kaydıraklı havuzdan eşim çocuk gibi kayıp dururken, ben hep asil havalarda biraz da otelin %99unun oluşturduğu 1.80 boy, 55 kilo, selülitsiz bacaklı yaratıkları izlemekle, "aman ben de 1.80im, hem ben orantılıyım, 1.80 e 80 kilo hihoohyt" naralarıyla geçirdim.Son gün eşimin ısrarıyla kaydıraklı havuz macerasına adım attım.Önce ben kaydım, sonra bu.O kaydı, sonra ben derken bizi kesmemeye başladı.El ele yanyana oturarak kayalımlar falan başladı.En son kayma maceramızda el ele tutuştuk, hade bismillah diye kaymaya başladık.Ben nasıl jet gibi kayıyorum anlatamam.Arkama roket takmışlar misali.Eşim de halkı selamlayan İngiliz prensi gibi gezine gezine, bakına bakına kayıyor.Tabii eller koptu, suya roket hızıyla düştüm, tam kafamı sudan çıkarırken benim asilzade de üstüme düştü.Direk sol omzumda benim kocayla, ben omzunda papağan taşıyan korsan misali havuzdayım.
-Winstonligghhtt, iyi misin? İyi misin? Konuş benimle hayatım.
-Koptu di mi, koptu?
-Konuş benimle hayatım, bir şey söyle.
-Sol memem yok, memem koptu galiba, havuza bak, dibe bak.
-Neeeee?
-Meeeemeeem, sol memeeem, ah benim memeeeeem....
Havuzdan zor zekat çıktım, bu asilzade direk sol omzuma, sol göğsüme kayarak düşünce, ben iptal olmuşum tabii.Kendime iyice geldikten sonra soruyorum:
-Neden elimi bıraktın, niye bakına bakına kaydın?
-Sen hızlı kaydın ondan oldu, tabii sebebi de var ya neyse..
-Neymiş sebebi manyak? Birlikte oturduk, 1-2-3 dedik kaydık, ben niye hızlı kayıyor muşum?
-Yer Çekimi.
-Nasıl yani?
-Ağaca çık, tepeden bir topak pamuk, bir de 1 karpuz at, hangisi aşağıya daha çabuk düşer?
-Karpuz tabii de ne alaka?Bana karpuz mu diyorsun?
-Yok hayatım da işte şey.
-Ulan dinime söven müslüman olsa bari, ben 80 kiloyum, sen 100.Ben niye hızlı kayıp, karpuz oluyorum dümbelek!
Tatil dönüşü benim kukla gibi garip el kol hareketlerimi görüp soranlara da verdiği cevap: "Winstonlight havuzdaki kaydıraktan bir kaydı havuzun dibine karpuz gibi düştü, çotanak diye ortadan çatladı".
"Evet" diyorum, "Havuzda üstüme bir öküz düştü"...Birlikte rezil oluyoruz.