• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benimki öyle çok komik değil ama anlatayım eşimle ayakkabı almaya çıkmiştık daha önceden hangi ayakkabıyı alacağımı biliyordu ama unutmuş
neyse bir dükkana girdik ben başka bir ayakkabı bakıyorum eşimde yanımda hani sen traktör alacaktın demezmi satıcı uzaktan duymuuş
abi greyder yok bu daha iyi demezmii:52:

benimki öyle çok komik değil ama anlatayım eşimle ayakkabı almaya çıkmiştık daha önceden hangi ayakkabıyı alacağımı biliyordu ama unutmuş
neyse bir dükkana girdik ben başka bir ayakkabı bakıyorum eşimde yanımda hani sen traktör alacaktın demezmi satıcı uzaktan duymuuş
abi greyder yok bu daha iyi demezmii:52:

traktör mü:60::60::60::60:

Bayanlar hikayelere koptum. Inanin ki, gözümden yaslar süzüldü resmen :))

Bir tane de ben anlatiyorum o halde:

3 bucuk yillik bir iliskim var ama o zamanlar daha ailesiyle falan tanismamistim sevgilimin, sadece annesiyle bir kac kez telefonda konusmustuk..
Ramazandi ve ben sahurdan sonra yatmamis onun cagrilarima cevap vermesini bekliyorum..
En sonunda telefon acildi ve ben karsidaki sesi beklemeden konusmaya basladim:
Ulan uyku tulumu olan ben bile sahura kalktim, kalkmakla kalmadim bi de seni bekliyorum namussuz.. Niye telefona cikmiyosun? diye cikistim..
Karsidaki ses onun sesine benzemiyordu maalesef: :26:
Ben de simdi diyordum ki, bu gelinin kablolari bizim eve mi bagli? Ne zaman adi gecse ayni anda seni ariyor.
Neyse kizim sen uykusuz kalma ben telefonu ona veriyorum..

Utancimdan tek kelime daha edemedim, sevgilimle bile konusmaya utandim ve kapattim :14:

bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa:26:

bu arada kamerada görüşüyorduk

Son düzenleme:
bugün erkek kardeşimin yaptığı rezillik: 1 aydır sevgili olmaya çalıştığı kızla sonunda msn de görüşüyo ama aynı zamanda en yakın arkadaşıylada görüşüyo ve kızla ilgili bişeyler yazıyo ona. bizimki kıza yazacaklarını ardaşına, ve dahada kötüsü arkadaşına yazacağını .(kızla ilgili güzide düşünceler) kıza yazıyo sonuç başlamadan biten bir ilişki.

evet bugün aklıma kendi rezilliğim geldi okurken sizleri..
üniversite yıllarım ve okulda bayıldığım bi oğlan var uzun saçlı müthiş yakışıklı..neyse bi yakınlık var aramızda ama tamda mevzuuya girememişiz filan derken oturduğumuz evin hemen önündeki caddede bir arkadaşı ile ortak bi iş yapmaya başladılar...dükkanları bizim eve böyle yakın olunca tabii hergün hem okulda hem evin yakınında mutlaka karşılaşıp konuşuyoruz filan..neyse birgün okuldan döndüm ve onun dükkanının hemen karşısındaki fırından ekmek alıp dışarı çıkınca birde baktım dükkanın önünde bir tane herif oturuyo ama görüntü berbat..adamın üstünde atlet altında çizgili pijama yayılmış sandalyeye oturuyo,saçlar başlar karmakarışık,sakal dersen iğrenç..kısaca oldukça yakışıksız ve dağınık bu adam neden oturuyo burda derken benim yakışıklı beni görünce çıktı dükkandan caddenin karşısına geçip yanıma geldi,naber demeye kalmadan ben tabii hemen soruverdim adamı gösterip ''yahu kim bu hödük''..çocuğun ''o benim babam'' deyişini inanın hayal meyal hatırlıyorum,cümlesi daha bitmeden sanki zaman donmuştu ve benim ayaklarım yerden kesilmişti..tansiyonum düşmüş gözlerim kararmıştı...slow motion geçen,sanki uzunmuş gibi gelen bi sürenin sonunda ağzımda kilitlenmiş özür cümleleriyle oradan kaçışımı tahmin edersiniz herhalde,kaçarkende ölmeyi dileyerek yerin yarılmasını bekliyodum...uzunca bir süre beni görmemesi için elimden geleni yaptım ama o beni arayıp buldu ve sanki o an hiç yaşanmamış gibi flört etmeye başladık...

üniversite yıllarım ve okulda bayıldığım bi oğlan var uzun saçlı müthiş yakışıklı..neyse bi yakınlık var aramızda ama tamda mevzuuya girememişiz filan derken oturduğumuz evin hemen önündeki caddede bir arkadaşı ile ortak bi iş yapmaya başladılar...dükkanları bizim eve böyle yakın olunca tabii hergün hem okulda hem evin yakınında mutlaka karşılaşıp konuşuyoruz filan..neyse birgün okuldan döndüm ve onun dükkanının hemen karşısındaki fırından ekmek alıp dışarı çıkınca birde baktım dükkanın önünde bir tane herif oturuyo ama görüntü berbat..adamın üstünde atlet altında çizgili pijama yayılmış sandalyeye oturuyo,saçlar başlar karmakarışık,sakal dersen iğrenç..kısaca oldukça yakışıksız ve dağınık bu adam neden oturuyo burda derken benim yakışıklı beni görünce çıktı dükkandan caddenin karşısına geçip yanıma geldi,naber demeye kalmadan ben tabii hemen soruverdim adamı gösterip ''yahu kim bu hödük''..çocuğun ''o benim babam'' deyişini inanın hayal meyal hatırlıyorum,cümlesi daha bitmeden sanki zaman donmuştu ve benim ayaklarım yerden kesilmişti..tansiyonum düşmüş gözlerim kararmıştı...slow motion geçen,sanki uzunmuş gibi gelen bi sürenin sonunda ağzımda kilitlenmiş özür cümleleriyle oradan kaçışımı tahmin edersiniz herhalde,kaçarkende ölmeyi dileyerek yerin yarılmasını bekliyodum...uzunca bir süre beni görmemesi için elimden geleni yaptım ama o beni arayıp buldu ve sanki o an hiç yaşanmamış gibi flört etmeye başladık...

haha :60::60::60: bu tarz patavatsızlıklar bende de çoktur :52: eh insan doğal olup aklına ilk gelen şeyi pat diye söyleyince işte böyle durumlar ortaya çıkabiliyor :60::60:

dün burada sütyeninin askısı çıkıp da sallanan bi arkadaşın anısını okumuştum,aynısı bugün benim başıma geldi iyi mi:53: bi de kolumda bişey geziyo sanıp korktum yani:27:

bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa:26:

offf süpermiş ya :D

ayy kızlar koptum resmen yaa:60::60:
ben de gece ağzım açık uyurum bi gün eşimle konuşuyoruz
o diyo ki sen ağzın açık uyuyosun ben de utandığım için hayır
ben hiç öyle uyumam dedim.o akşam da sakız vardı ağzımda
neyse ben uyuyakalmışım yatakodasında ağzımda sakızla
o da benim fotomu çekmiş sakız dişlerimin arasından sarkmış
ağzım 2 metre açık üstelik de ağzımdan yastığa kadar bi akarsu
yatağı oluşturmuşum resmen:53:sabah bana resmi gösterince ki
halimi,yıkılan gururumu ve kopan kahkahayı siz düşünün artık:60::60::60:

:1::1::60::60: süpermiş bu yaaaa

Ali ismini duyunca aklıma geldi. REzillik değil benimki ama hoş bi anı...

Lisede edebiyat dersindeyiz. Sınıfın gözdesi çerkes güzeli Şule. Ali adında yakışıklı bi sevgilisi var. Neyse hoca dilbilgisi kurallarını anlatıyor. Basit bir örnekle devam edelim dedi eline tebeşiri aldı başladı yazmaya.

"Ali'nin kalemi büyük
Ali'ninki büyük":53::53::53:

Bizi aldı mı bir gülme.:9::9: Herkes çaktırmadan manalı manalı gülümsüyor. Hoca döndü yüzünü sınıfa "kikirdemeyin" dedi. Sonra ciddi bi ses tonuyla "Şule sen çözümle bakalım" dedi. Daha bi coştuk biz.:60: HErkes yerlerde...:60::60: Şulecik kızardı bozardı kekeledi utandı.:17: Neyseki hocada farketti durumu bu örnek çok basit oldu biraz zorlaştıralım diyip sildi tahtayı.:27: Ergenlik psikolojisi işte. Kanda kaynıyor tabi. Nerelere çekmiştik masum cümleyi :):))

Hadi ben de anlatayım ayrıldığım sevgilime rezil oluş anımı.Cancazım beni bigün yemeğe götürmek istediğini söyledi biz de sık sık çıkarız yemeğe sıradan bi durumdu benim için yani, giderken kıyafetime çok da özenmedim biraz spor giyindim.Bi baktım benim ki takım elbisesini giymiş süslenmiş, neyse olan oldu dedim gittik yemeğe.Götürdüğü yer süper lüks biyerdi millet şıkır şıkır giyinmiş, benim elim ayağıma dolandı tabi çatalımı düşürmedim su şişesini mi devirmedim :89: ne sakarım ya düşündükçe bozarıyorum :78: öyle işte...

ayy kızlar koptum resmen yaa:60::60:
ben de gece ağzım açık uyurum bi gün eşimle konuşuyoruz
o diyo ki sen ağzın açık uyuyosun ben de utandığım için hayır
ben hiç öyle uyumam dedim.o akşam da sakız vardı ağzımda
neyse ben uyuyakalmışım yatakodasında ağzımda sakızla
o da benim fotomu çekmiş sakız dişlerimin arasından sarkmış
ağzım 2 metre açık üstelik de ağzımdan yastığa kadar bi akarsu
yatağı oluşturmuşum resmen:53:sabah bana resmi gösterince ki
halimi,yıkılan gururumu ve kopan kahkahayı siz düşünün artık:60::60::60:

iyiymiş :60::60: kıyamam yazık ya :60::60:

komik bir topicmiş..bende bi olay anlatayım ama benim başıma gelen bi olay diil bi arkadaşımın başına gelmişti..kız arkadaşım daha yeni sayılabilecek erkek arkadaşı ile bakırköyde buluşmuşlar ve dolmuşla taksime gelmişler..arkadaşım balık etinde ve ogünde ilk kez giydiği yeni pantolonu var üstünde,pantolon streç ve içinde de tanga var...neyse dolmuştan inmişler taksimde ve beyoğluna doğru yürüyolar aylardan temmuz bu arada...arkadan gelip yanlarından geçen herkes dönüp arkadaşımın yüzüne bakıp gülüyomuş,bir olmuş iki olmuş derken artık meraklanmış noluyo diye eliyle arkasını yoklamayı akıl etmiş ve bide ne olsun o yepyeni streç pantolonun dikişleri kopmamış mı,içinde de tanga olduğu için sanki bişey yokmuş gibi bütün popo meydanda....bi bakmış arkasında yaşlı bi kadın var ve sinirle ''teyzecim iki saattir arkamdasın ve neden uyarmıyosun'' deyince kadın demez mi ''ne biliim kızım ben moda filan zannettim'' diye..neyse erkek arkadaşı can havliyle tişörtünü çıkarıp beline sarmış ve belden yukarısı çıplak bir garip adam ve belinde tişört sarılı bir tuhaf kadın olarak beyoğluna kadar hiç konuşmadan yürümüşler ve ilk mağazaya girip bi pantolon almışlar..çok utanmış garibim hemde çooooooooookkkk:60::60::60:

bu aolayın üstünden neredeyse 10 sene geçti ama her aklıma geldiğinde ilk günki gibi gülesim gelir...

:60::60::60::60::60::60::60::60:

ahahhaaaa çok güldüm bunlara bir tane de ben anlatayım:1: liseye giderken bi çocuk her gün beni gözetlerdi ama öyle böyle değil.. her arada camdan bakar, sınıfın kapısının karsısında beklerdi ve bu böyle bir ay falan sürdü ben tabi onu hiç takmıyorum havalarındayım ama olayı herkes biliyo artık dalga geçiyorlar x kafasını çevirdi senden hayret falan diye.. neyse bir gün teneffüs zili çaldı ve bizim etekler griydi. ayağa kalkmamla arkadaki arkadasımın omuzumdan tutup geri oturtması bir oldu. meğersem adet olmuşum ve arkama çıkmış ama ben nasıl paniğim. 5 6 kız arkadasım arkamda tuvalete gittik neysedeki küçük bi damlaydı ıslak mendillerle eteğimi silerken arkadaslar dışarıdan bağırdı kızıımm x asağıda seni bekliyo konuşmak istiyomuş diye. ben de ya ne konuşması inmicem onla mı uğrascam dedim ama bi yandan da ağlıyorum sinirden.:43: bi süre sonra geldiler sen gitmezsen o gelecekmiş dediler ben daha çok ağlamaya başladım gerizekalı bugünümü bulmuş diye.:47: ..neyse leke çıkmıştı eteğimin arkasını önüne çevirdim gözlerimi sildim gittim yanına. çocuk yüzümden gözünü ayırmıyo ama ben aptal aptal konuşuyorum eteğim ıslak bak kızlar üstüme su döktüler yaa diye. o yine yüzüme bakarken ağlamaya başladım. çocuk da yaa canım çok hassassın ben döverim onları diye saçmalamıştı:27: çok salakça ve rezil bi gündü:37:

Back
X