• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hehe,
Eşimle yeni tanıştığımız dönemlerde, 3. buluşmamızdı sanırım, ilk defa "O'nun mekanı"na, bir cafeye gittik. Oldukça lüks bir yerdi, bir bardak kahveye bir kucak para alıyorlar, o derece. Müşterisinden tut, garsonuna hatta yeri silen adama kadar herkes çok havalı... Tabi ben de... Şıkır şıkır giyinmişim, üzerimde süper seksi kazağım var... Çok etkileyiciyim kısaca.
Oturduk bir yere, kahvelerimizi ısmarladık, sohbete başladık. Hala çok havalıyım. Kahvelerimiz geldi, flört had safhada, hatta kahve bilgimle hava atıyorum.
Derken kahvemden bir yudum aldım.
Ve kustum...
Bildiğiniz kustum, böyle "Böeü" diye. Masaya, yerlere, üstüme, başıma... Sebepsiz yere...
Kalakaldık bir süre. Sonra kimseye çaktırmadan temizlememe yardım etti garibim. Hesabı ödeyip wc'ye kaçtık. Bir de gidip kazak aldı bana da üstümü değiştirdim.
Niye evlendi ki benle bu adam?

25 sayfa kadar okudum bazı yerlerde gözlerimden yaş geldi gülmekten :D
Şimdi sorum şu ki, ben henüz evli değilim "gülme komşuna gelir başına" dedikleri doğru çıkarsa ve bütün güldüklerim başıma gelirse.. :52: :18: Eyvah eyvah :26: Arada bir gelip kaldığım yerden devam edeceğim okumaya, paylaşımlara teşekkürler, eşlerinizle nice mutlu yıllara hanımlar :29:

hehe,
Eşimle yeni tanıştığımız dönemlerde, 3. buluşmamızdı sanırım, ilk defa "O'nun mekanı"na, bir cafeye gittik. Oldukça lüks bir yerdi, bir bardak kahveye bir kucak para alıyorlar, o derece. Müşterisinden tut, garsonuna hatta yeri silen adama kadar herkes çok havalı... Tabi ben de... Şıkır şıkır giyinmişim, üzerimde süper seksi kazağım var... Çok etkileyiciyim kısaca.
Oturduk bir yere, kahvelerimizi ısmarladık, sohbete başladık. Hala çok havalıyım. Kahvelerimiz geldi, flört had safhada, hatta kahve bilgimle hava atıyorum.
Ve kustum...
Bildiğiniz kustum, böyle "Böeü" diye. Masaya, yerlere, üstüme, başıma... Sebepsiz yere...
Kalakaldık bir süre. Sonra kimseye çaktırmadan temizlememe yardım etti garibim. Hesabı ödeyip wc'ye kaçtık. Bir de gidip kazak aldı bana da üstümü değiştirdim.

çooook iyi ya :60::60::60::60::60:

Eşim uykusunda pırt yaptı diye dalga geçerken, uyanık kanlı canlı ben pırt yaptım accık... :77:

kızlar süper ya şimdi çıkmam lazım ama bidaha geldiğimde bende anlatacam bişeyler:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hehe,
Ve kustum...

aşk işte aşk:) insanlık hali her şey olabilir...isal olup sevişirken altına yapanı duydum ben:52::1:

çok güldürdü bu topic beni ya alemsiniz valla :76:
nişanlımla taksimdeyiz bigün pasajda bi mağazaya girdik içerisi biraz loş dükkanın her tarafında asılı kıyafetler.. bakına bakına yürüyorum sevgilimde peşimden. biraz ileride insan topluluğu "aa şurayada bakalım daha çok elbise var orda kesin bişeyler buluruz" dedim önüme bakmadım ki hiç yukarıda asılı kıyafetlere bakmamla aynaya çarpmam bir oldu bizimki de şaka yapıyorum falan sanmış çok utanmıştım :90:

komik bir topicmiş..bende bi olay anlatayım ama benim başıma gelen bi olay diil bi arkadaşımın başına gelmişti..kız arkadaşım daha yeni sayılabilecek erkek arkadaşı ile bakırköyde buluşmuşlar ve dolmuşla taksime gelmişler..arkadaşım balık etinde ve ogünde ilk kez giydiği yeni pantolonu var üstünde,pantolon streç ve içinde de tanga var...neyse dolmuştan inmişler taksimde ve beyoğluna doğru yürüyolar aylardan temmuz bu arada...arkadan gelip yanlarından geçen herkes dönüp arkadaşımın yüzüne bakıp gülüyomuş,bir olmuş iki olmuş derken artık meraklanmış noluyo diye eliyle arkasını yoklamayı akıl etmiş ve bide ne olsun o yepyeni streç pantolonun dikişleri kopmamış mı,içinde de tanga olduğu için sanki bişey yokmuş gibi bütün popo meydanda....bi bakmış arkasında yaşlı bi kadın var ve sinirle ''teyzecim iki saattir arkamdasın ve neden uyarmıyosun'' deyince kadın demez mi ''ne biliim kızım ben moda filan zannettim'' diye..neyse erkek arkadaşı can havliyle tişörtünü çıkarıp beline sarmış ve belden yukarısı çıplak bir garip adam ve belinde tişört sarılı bir tuhaf kadın olarak beyoğluna kadar hiç konuşmadan yürümüşler ve ilk mağazaya girip bi pantolon almışlar..çok utanmış garibim hemde çooooooooookkkk:60::60::60:

bu aolayın üstünden neredeyse 10 sene geçti ama her aklıma geldiğinde ilk günki gibi gülesim gelir...

":60:ne bileyim kızın,ben moda falan zannettim":60::60::60: teyzeye bittim ben yaa:52: bu çift hala birlikte mi acaba:64:

günlerdir düşünüyorum acaba benimde varmı böyle bi rezilliğim diye o kadarki hafızamdan silmek istemişim o anı hatırlamadım bi türlü..kendimi şanslı olarak adledecekken annem sağolsun o hazin vakayı suratıma çarpıverdi..

hastanedeyim idrar tahlili için elime tutuşturdular bardağı,girdim wc ye üstümü başımı da verdim annecime,kapıda bekle dedim..gelen olursa dolu dicek :)) o kadar güvenmişimki annemin kapıda duracağına kapıya kilit vurmaya gerek görmedim..

ben olmayan çişimi iman kuvvetiyle getirmeye çalışırken sen bardak elimden deliğe düş..neyse delikte kapak var Allahdan ama ben tüm malımı totoş ve benzeri :) kapı tarafına dikmek suretiyle bardağı almaya çalışırken kapı bi açıldı..çığlık kıymet kadın nasıl etkilendiyse kusursuz totoşumdan beti benzi attı..hayır sen niye bağırıyosunki durda ben bağırayım ama ben şaşkınlıkdan resmen tuvalet yarıldıda içine girdim..

oturukta açsa o kadar üzülmicem,kapı tarafına doğru diktiğim içim bütün malımı ayan beyan görmüştü.. :((( o rezilliği ölsem unutmam genç bi kızdım sonuçta kismelerde görmemiş daha,neyse ilk ona kısmetmiş.. :)) hastaneden nasıl çıkıyorum ama başım önde,sanki bütün hast.dötümü görmüş gibi hissettim..

anneme olmazları etmiştim ama..

Çok Güldüm.:33::33: O zaman Kötüdür Ama Şuan Komik :)

çok güldürdü bu topic beni ya alemsiniz valla :76:
nişanlımla taksimdeyiz bigün pasajda bi mağazaya girdik içerisi biraz loş dükkanın her tarafında asılı kıyafetler.. bakına bakına yürüyorum sevgilimde peşimden. biraz ileride insan topluluğu "aa şurayada bakalım daha çok elbise var orda kesin bişeyler buluruz" dedim önüme bakmadım ki hiç yukarıda asılı kıyafetlere bakmamla aynaya çarpmam bir oldu bizimki de şaka yapıyorum falan sanmış çok utanmıştım :90:

ayy aynısı başıma gelmişti
şimdi bunu okuyunca gözümden yaş geldi
ne komik duruma düşmüşüm megerse:))

hehe,
Ve kustum...

çok iyiymiş bu yaaa:52::52::52:
tutamadım kendimi bastım kahkahayı:60::60::60:
Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım:71:

bende sözlüme ve ailesine yemek hazırlıyodum herkes içerdeydi =) ben mutfakta o aceleyle salatanın tadına bakmak için bi avuçladım salatayı :1: o andada sözlüm mutfağa geldi ve şok oldu benim ne kadar yabani olduğumu görüncee :61: 1 yıl oldu nerdeyse hala unutmuyo kötü yer etti hafızasınaa =)))

bende sözlüme ve ailesine yemek hazırlıyodum herkes içerdeydi =) ben mutfakta o aceleyle salatanın tadına bakmak için bi avuçladım salatayı :1: o andada sözlüm mutfağa geldi ve şok oldu benim ne kadar yabani olduğumu görüncee :61: 1 yıl oldu nerdeyse hala unutmuyo kötü yer etti hafızasınaa =)))

allahım çok komikkkkkkk :60::60::60:

ayy aynısı başıma gelmişti
şimdi bunu okuyunca gözümden yaş geldi
ne komik duruma düşmüşüm megerse:))

piuvv neye uğradımı şaşırdım ya gözüm mü kararmış o loşlukta nolduysa bana direkt girdim aynaya ne dalga geçmişti sevgilim :90:

yeni evlenmiştik, colleziona girdik bişeyler almaya bende salına salına kıyafetlere bakıyorum derken önüme biri çıktı kafamı kaldırıp bakmıyorum kim diye, bi taraftanda sinir oldum direk gibi dikiliyo önümden diye ama çokta gururluyum yüzümü kaldırıp bakmıyorum ben dikiliyorum o dikiliyor, sonra sinirle kafamı bi kaldırdım kim ? BEN meğersem 2 dakkadan beri aynanın önünde kendi aksime sinirleniyormuşum, eşimle tezgahtarda beni izliyor koptular gülmekten. o günden beri eşim "cam güzeli" der bana.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yeni çıkmaya başlamıştık, tiyotraya gidelim dedi tamam dedim oyun başladı ama benim karın heyecandan gurul gurul, bacaklarımı karnımı ne şekle sokarsam sokayım geçmiyor gurul gurul :17: duymuyordur diye kendimi kandırıyordumki arada senin karnın aç galiba kek alalım dedi anladımki duymuş. ayy hala utanırım

çok kötü bişeyyyy :9::9::9::9::9:

benim telefon güvenlik kilidi koymassan gider abuk sabuk kişileri arar yine flört dönemi sinemadan sigara molasına çıktık arkadan daha orta okul çağlarında bir kız bir oğlan konuşuyo bi tanıdık görse bizmkilere söylese şu halimi nasıl rezil olurum die neyse tabi bizimkilerde bilmiyo çıktığımı falan telefon elimde bende aynısını aşkıma söylüyorum tabi benim başıma gelmez diye bi yandan nasıl gülüyorum ama biren telefona kalan kontör mesajı geldi baktım sen git elim rehberdeki babamın arkadaşını ara sanırım bütün konuşmalarımı duydu:18:hem kormuştum hemde gülmüştük şom ağızlı açtın ağzını diye

hahahaha :9::9::9::9::9:

Yemekteyiz yarışmasında bir kadın zeytinyağlı barbunya pişiriyordu.Attı tüm malzemeleri tencereye, "şimdi bir karıştıralım" dedi ve elini kürek misali tencereye daldırıp o yemeği hoooop bir karıştırmıştı ki, ben direk böyle :53: kalmıştım. Kadın 70 milyona rezil oldu, sizinki en azından dalgınlıktan ve bir kişiye karşı olmuş. :1:

Back
X