• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benim rezilliğim de eşime ya da sevgilime değil ama bana ders olan bi olaydı. lisedeyim daha, pembe bulutların üzerindeyim. aklımda sürekli üniversiteyi kazanıp başka şehre gitme, aileden kurtulma, özgürlük hayalleri var. bi gün yine geldim okuldan, asansöre bindim tam çalıştırcam biri tuttu kapıyı. kılıksız bi adam tanımıyorum bindi içeri ben kalakaldım. kapı tam kapancak yine tuttu kapıyı aa dedi bu bozuk galiba bak tavana bi sesler geliyo bişiler oluyo. o sıra asansör de sürekli bozuluyo allah allah diyorum yine mi bozuldu salak salak tavanı izliyorum. adam geri çıkıyo arkasından ben de çıkıyorum. söylene söylene merdivenleri çıkmaya başlıyorum ki evimiz en üst kat! derken merdivenleri çıktıkça bacağımda bi ıslaklık hissediyorum. bi bakıyorum eteğimde bi leke, tiksinmiş ve korkmuş bi halde merdiveni uçarak çıkıp bi çırpıda anneme anlatıyorum.annem adam bişey yaptı mı bişey gördün mü diyo yok diyorum. annem lekeye bakıyo kokluyo ve diyo ki " sen dışarı gitmeyi falan unut... adamın biri geliyo,..ünü çıkarıyo asansörde şarıl şarıl üzerine işiyo ve sen hiçbişey görmüyosun görmediğin gibi ne yaptığını da farketmiyosun . ben seni bu salaklıkla hiçbi yere gönderemem!". o an anlıyorum adamın üzerime işediğini ve hayallerim suya düşüyo kendi şehrimde bi üniversiteyi yazıp mutlu mesut hayatıma devam ediyorum...

şubat ayından bir rezillik

o zaman daha nişanlıydık. dersanemiz yarı yıl tatiline girmişti ve ben eşimin yanına gelmiştim tatilimi geçirmek üzere o da zamanım kısıtlı diye tüm istanbulu dolaştırmaya çıkarmıştı beni bir günde

galata kulesine gidiyoruz ama ben hem yorgunluktan hem soğuktan bitkin haldeyim bastığım yeri göremiyorum tam vardık varıcaz ben kaldırım kenarındaki bir taşa takıldım ve uçarak eşime kafa attım hızla da yere çakıldım. eşimin o anki telaşını ve utancımı unutamam. :60::60::60::60:

kızlar cidden bi alemsiniz ya gül gül öldüm burda yazılanları toplasak güzel komedi kitabı olur :60: hadi aklıma gelmişken bi tane daha anlatıyım
sevgilimle bigün -daha yeni çıkmaya başladığımız zamanlar-otun böceğin arasında oturuyoruz,üstüme bi böcek kondu ayağa kalkıp tepinmeye üstümü başımı çırpmaya başladım, üstümde de fermuarlı bi bluz var içimde de çamaşırdan başka kıyafet yok.Üstümü çırparken sen yanlışlıkla caart diye fermuarı indir benimkiler fora :53: erkek arkadaşım da gördü tabi rezilim rezil :27:

kızlar süpersiniz valla ya gece gece gülme krizine girdim:9: bi tane de ben anlatıyım eşimle yeni çıkmaya başladığımız zamanlardı..otobüs durağında bekliyoruz benim otobüsün gelmesini o da yolcu etcek işte beni..bizim oraya giden bikaç tane otobüs var neyse bi tanesi geldi ama biizim eve biraz uzak geçiyo saatte geç olmuş ben binsemmi binmesemmi karar veremiyorum..otobüs baya duruyo bu arada yolcular biniyo..neyse ani bi kararla bineyim diyorum otobüste durağın az ilersinde duruyo ben ağır adımlarla gidiyorum gayet rahat tam yaklaşmışken kapılar kapanıyo ve otobüs hareket ediyo ben biraz koşuyorum kapıya vuruyorum ama nafiile şöför açmıyo kapıyı..ben de k..çma baka baka dönüyorum durağa duraktakilerde alaycı bi bakış eşim de gülmekten kopuyo ben seni tanımıyorum faln diyo şakayla karışık ben tabii sinir olmuşum zaten bi daha ki otobüs gelene kadar konuşmuyorum kendisiyle:(

O zamanlar sevgiliyiz, eşim iş için yurtdışına gitmiş bir ay yok.Çalışmadığım, habire yediğim ve kendimden geçtiğim bir dönem.Bir aydaki insanlıktan çıkan görüntümü, gelmesine bir gün kala düzeltmeye çalışıyorum.Kaşlı, gözlü, kıl topağı bir insanım üzerinize afiyet.Kaşlar alınla birleşirken, bıyıklar "tır şöförü Haydar Abi"ninkilerle raks eder o derece olmuş.Bol sarımsaklı mantı yenmiş, toptan kıl tüy girişimi içinde çok eski bir pijama giyilmiş ki görenler elime para tutuşturur o haldeyim.Saat gecenin onu, tabii üzerinize afiyet kıl çok olunca, boy da 1.80 olunca yolun yolun bitiremiyorsun.Tek kaşı almışım, bıyığın sağ tarafını temizlemişim, tek bacak derken eşim arıyor.Dümbelek sürpriz yapıp erken gelmiş, bir de kapımın önüne gelmiş, yüzümü görsün diye.İndim aşağıya.Gece saat 11 gibi.Arabaya girdim.Adam sarılmak için hamle yapınca benim kollar önce kalkmadı, ağdadan yapış yapış olan koltuk altlarım bluzuma yapışmışlar, sanırsın komple kafadan aşağım alçıda, öylesine hareketsizim."Sarılmaaaaa" diye çığlık attım, çünkü leş gibi sarımsak kokuyorum."Çok özledim yüzünü gözünü, arabanın tepe ışığını yakayım "dedi. "Açmaaaaa" diye bağırdım.Kaşların biri ince diğeri kulak deliğine yol almış, bıyık desen sağ taraf köse gibi temiz, sol taraftaki bıyıkları ör, ucuna da toka tak o halde. Elini bacağıma koymasıyla "dokunmaaaaa" demem bir oldu.Ağdadan yapış yapış olmuş pijama ve hala kısmen kıllı bacaklar.Adam bir ay yurtdışına çıkmış, özlemiş gelmiş, ben sürekli "yaklaşma, dokunma, öpme, yüzüme bakma" diye arabada zıp zıp zıplıyorum.
"Annem kızar" diye 10 dakikalık kabir azabından sonra eve kaçıyorum.
Ertesi gün mesaj "Bu ayrılık, aşkımızı perişan etmiş, yok etmiş, böylesini hiç ummazdım, keşke gitmeseydim"

Aradan 6 yıl geçti, her yüzüne baktığımda haykırasım gelir :HAYIR 1 AYLIK AYRILIK DEĞİL, BENDEKİ KILLAR BENİ DE İLİŞKİMİZİ DE PERİŞAN ETTİ" diye ama söylemem :27:

hay çok yaşa emiiii:60::60::60::60::60:
bu kadar uzun değil ama benzer bir hikayede benden :1:
yeni evliyiz kıllı tüylü dolaşmim diye tüylerim uzamandan alıyordum ama eşimin geç gelecegi zamanlarda:34:
bir pazartesi aksamı koltuk altlarımı agdalamışım cart cart diye yolmuşum:1: o anda kapı çaldı askılıyı giydim kapıyı açtım
ve karşımda eşim:53::53:yeni evliyizya sarılmalar öpüşmeler kapıda başlıyo bu bana sarıldı benim kollar boynunda
sarılma faslı bitti ayrılamıyoruz:53::53:agdalı sarılınca eşime yapışmıştım:60::60::60:1 hafta eve geldiğinde koltuk altı
kontrolü yapmadan sarılmamıştı uyuzz:63::63::63:

ayy bi tane daha anlatıyım lisedeyim çok hoşlandığım bi çocuk var o da bana karşı boş değil..işte muhabbet ederken bi tartışma oluyo etraf kalabalık bişey söylüyo ben anlamıyorum bana ne dedin az önce diyorum sanane dedim diyo ben sana ne dedim anlıyorum yani soru cümlesi gibi sonra tekrar soruyorum bana ne dedin o da sanane dedim böyle uzuyo gidiyo ben acaib sinir oluyorum tabi benle dalga geçiyo diye o da gülüyo ben kızdıkça ben daha da sinir oluyorum..sonra jeton düşüyo ama kızsam mı gülsem mi bilemiyorum benim gitmem lazım diyerek uzaklaşıyorum ordan:)

:nazar::60
Merhaba bayanlar,
5 yillik eviliyim fakat evliligim bitmek uzere..yazdiklarinizi okuyunca benimde bir cok aci tatli hatiralarim ca landi:(((
Yeni evliyiz henuz 2 ay ya var ya yok.beni esim yabanci,yurtdisina gelin gittim ben.tabi bizim yedigimiz ictigimiz ,suyumuz dahi farkli..ingilteredeyiz bigub esim beni hindistan lokantasina goturdu.sozum ona oryantal yemek yicez..neyse yedik ictik evimize donduk.aradan bi gun gecti ben motoru bozmusum,soylemesi ayip gaz cikariorum ama nasil pis ve agirbirkoku..:))) esimden utancima kivraniyorum,soguk terler dokuorum..esim canim neyin var mosmorsun diyip duruo neyse esime biraz hava alalim disari cikar beni dedim.beni alisveris merkezine goturdu.ohhh dedim burda rahat rahat gaz c ikaririm..neyse sagi solu kontrol ettim gazi saldim:))sansa yanima kopekli bir bayan yaklasti ama yuzunu gormelisiniz bayanin..kopegi goren esim kosarak yanima geldi neyse kopegi sevmek istedi tabi bu arada oda kokuyu almis bana belli etmio.kopegi sevdi,sahibesiylekonustu.donuste esim bana "askim hayatimda bukadar pis osuran bi kopek gordum" demez mi:))) ben sekilden sekile...aradan bikac yl gecti ama her konu acilisinda herkeze kokan kopegi anlatiyordu.bi gu dayanAmadim askim o kopek bendim,koku benden ciki dedim:)))adam once inanmadi sonra sok icinde gulmeye basladi..bu olayi anlatmaz olaydim bigun esimin arkadaslari yavrukopek almislar evlerine gittik,esim kopegi sevio..aradan biraz zaman gecti kopek koltugun altina kakasini yapmis nasil pis kokuo..esim herkezin icinde bana demez mi askim yerimi burasigaz cikiriosun:))) canim ben degilim kopektir dedim:)) inanmadi.tabi kopegin kakasini bulunca isin asli ortaya cikti ama utancimdan yerin dibine girmistim

:60::60::60:gece gece buna çok güldüm.kızlar Allah'ta sizi güldürsün ...:52:

evde köpeğim var. bi gün babamın arkadaşı oğlunun düğünü için davetiye getirmişti. 5 dk girdi oturmaya. bizim köpekte sevindi eve biri geldi diye. adama sevimlilik yapcak ya. sen git banyodan kirli sepetinden benim donumu al adama götür :27: adamda babamla konuşuyodu o sırada Allahtan görmedi. köpek adamın önünde bende hızla eğildim kızım gel içeri götüreyim seni diye kucakladım. küloduda attım cebime :52::52:

:60::60::60:Bunu benim kedimde yapıyor malesef.
Makinaya çamaşır seçip atıyorum ve ne kadar dikkat etsemde bazen kirli sepetiinin kapağını açık unutuyorum kedimde gidip içinden don sütyen ne bulursa getiriyor evin orta yerine.Geçen günde dışarıda bir işim vardı eve annemle birlikte döndük kapıyı bir açtım orta yerde benim donum :17:Annemde yazık diyoki kızım bunun ne işi var burda :1:Allahtan yanımda başka biriyle gelmemişim şimdi çok daha dikkatliyim kirli sepetinin kapağınını kapalı tutma konusunda.

:60::60::60:Bunu benim kedimde yapıyor malesef.
Makinaya çamaşır seçip atıyorum ve ne kadar dikkat etsemde bazen kirli sepetiinin kapağını açık unutuyorum kedimde gidip içinden don sütyen ne bulursa getiriyor evin orta yerine.Geçen günde dışarıda bir işim vardı eve annemle birlikte döndük kapıyı bir açtım orta yerde benim donum :17:Annemde yazık diyoki kızım bunun ne işi var burda :1:Allahtan yanımda başka biriyle gelmemişim şimdi çok daha dikkatliyim kirli sepetinin kapağınını kapalı tutma konusunda.

aman diyim kirli sepeti genelde çamaşır odasında ya da banyoda olur ya, banyo tuvalet ve çamaşır odalarının kapısını hep kapalı tutmalı. kedi ve köpeklerin en sevdiği odalar zaten buralar, bi de aman girme dersiniz ya daha da merak ederler :9:

pek çok komik duruma düştüğümüz oluyor ama karşılıklı kahkahalarla bitiyor, anca malzeme... :77:
rezil olmaya biraz yakın aklıma geldi iki ay önce İstanbul'a gitmiştik, sonra arkadaşlar da katıldı, genişcene bir masada eşim, eşimin arkadaşları, benim arkadaşım oturuyoruz.. ciddi bir konu konuşuluyor, sözü eşim aldı derin derin anlatmaya başladı ben de hemen yanında melül melül bakıyorum derken bir hapşuruk geldi ani, hiç hissettirmeden, herkes bi titredi, ölüm sessizliği, elit bir mekan, herkes iki dirhem bi çekirdek, elimle kapatacak vakit bile bulamadan ağzım ve burnum direk omzuna nişan aldı, t-shirt ü benim mukozalarımla sıvandı.. :60:
tabi benim gülme krizi.., ardına eşim ardına masadakiler uzun süre Ankaralılara yakışır şiddette güldük, sarstık mekanı...

nisanliydik ve bi odada basaydik atesli bir opusme sonra orgazm oolldum ve vajinamdan bir ses cikti cok utandim o gaz yaptim sandi :69:sonra hep dalga gecti lopppp diye bi ses

15-16 yaşlarındaydım o apartmana yeni taşınmıştık. Bigün binaya girdim genç bi adam asansörü bekliyordu, kendi kendime dedim ki 'O gitsin ben sonra tek başıma giderim.' Asansör geldi, adam buyrun dedi mecburen utana sıkıla girdim, o da geldi. Ben arkada o önde. ikimiz de başımızı egmişiz. Birden burnum kaşındı bi anlık refleksle burnumu kaşıyım derken (asansır de daracık) elim adamın kalçalarına bi çarptı. :53: Adam çıkarken dönüp gülümsedi. Utancımdan yerin 7 kat dibine girmiştim. Mahallede beni ne zaman görse pis pis sırıtıyodu. Allahtan taşındılar :40: :40: :21:mu kaşıyım derken (asansır de daracık) elim adamın kalçalarına bi çarptı. :53: Adam çıkarken dönüp gülümsedi. Utancımdan yerin 7 kat dibine girmiştim. Mahallede beni ne zaman görse pis pis sırıtıyodu. Allahtan taşındılar :40: :40: :21:

Son düzenleme:
15-16 yaşlarındaydım o apartmana yeni taşınmıştık. Bigün binaya girdim genç bi adam asansörü bekliyordu, kendi kendime dedim ki 'O gitsin ben sonra tek başıma giderim.' Asansör geldi, adam buyrun dedi mecburen utana sıkıla girdim, o da geldi. Ben arkada o önde. ikimiz de başımızı egmişiz. Birden burnum kaşındı bi anlık refleksle burnumu kaşıyım derken (asansır de daracık) elim adamın kalçalarına bi çarptı. :53: Adam çıkarken dönüp gülümsedi. Utancımdan yerin 7 kat dibine girmiştim. Mahallede beni ne zaman görse pis pis sırıtıyodu. Allahtan taşındılar :40: :40: :21: :21:
kusura bakmayın telefondan yazdm yanlışlık oldu
:86:

kızlar rezillik bi durum değil bizim açımızdan ama paylaşayım dedim sizinle (1-2 ay oluyo eşim annesini ziyarete gitti aynı şehirdeyiz neyse kardeşleriyle falan gezmişler oturmuşlar küçük kaynım güle güle gelmiş bizimkide ne oldu çok neşelisin demiş kaynım abi hani m...... abla varya senin istediğin babamında ondan karı olmaz bizede gelin olmaz dediği e demiş bizimkisi verilmiş sadakan varmış abi eşinle kavga etmiş adam evden dışarı çıkıncada hırsını alamamış balkondan adamın kafasına bi odun fırlatmış adam cağız orada bayılmış anlıcan tam bi deli şimdi adamı gördüm kahveye gidiyodu o aklıma geldi demiş )eşime diyom alsaydın o kızıda yemek yerine 5 öğün dayak yeseydin diye anladım ben onun deli olduğunuda seni aldım sende pek farksızsınya diye bide dalga geçiyo

sizinkiler kadar komik olmasada cok rezil oldugum bir olayi anlatayim...

askimla yeni yeni cikmaya baslamisiz bir yaz günü büyükada turuna ciktik oradada malum bisiklet sürücez...
ben bunu tahmin etmedigim icin bir kot giyinmisim ama öyle böyle dar degil havada sicak mahvolmusum kaldirimdan biniyorum sürekli....askima göre eglence bana göre eziyetti

bir yerde durduk dinlendik devam ediyoruz ben bisiklete binemiyorum Allahim bacagim kalkmiyor o bakmadan bineyim dedim hoooop yere bi düstüm:53:

askimin bana kosmasiyla yerin dibine girmem bir oldu:47: kotun darligindan oldugunuda hayatta söyleyemem basim döndü sanirim dedim:78:

Hep söylediğim gibi, 1.80 boyunda, 85 kilo cüssesinde, İstanbul'dan ensesine vurduğunda, Konya'ya yuvarlanarak ekonomik bir biçimde gidebilen bir insanım.
Gene o zamanlar sevgiliyiz.Çay bahçesinde buluşmuş, kokmuş çay içmişiz üzerinize afiyet.Sonra çay bahçesinin dibinde bir park görüyorum.Eski Türk filmlerindeki gibi salıncaklara binelim, sallanalım, romantizmin dibine vuralım diye parlak bir fikirle eşimle salıncaklara doğru gidiyoruz.Biniyoruz yan yana.5 dakika, 10 dakika derken eşim sıkılıyor, "hadi gidelim" diyor ama git gidebilirsen.Daha doğrusu salıncaktan poponu kurtar kurtarabilirsen.Bana göre bir ömür süren azap anlarında başlıyorum içimden kendi kendime söylenmeye :"Sendeki popo, üçlü koltuğa oturduğunda, iki minderi kaplayan bir popo, ne demeye çocuk salıncağına binersinki?Romantizm istiyorsan önce boğazını tutacaksın, seni pis şişkooooo".Tabii eşime de çaktırmamak için naz, cilve fora.Sanki salıncakta değilim de cennete giden kayığa binmişim, hiç inesim yok havalarındayım.Allahım ne azap, dedim şimdi itfaiye gelecek, salıncağı kesip beni kurtaracak, ertesi gün 3. sayfada "Salıncağa sıkışan şişko kızı, 3 saat sonra itfaiye görevlileri zor kurtardı, hatta bu arada bir de utanmadan acıktığını söyleyerek yemek bile istedi, şok şok,şok".Artık rabbim sesimimi duyuyor, utançtan deli kuvvetimi geliyor ama çıkıyorum salıncaktan.Benimki hala nerde bir salıncak görse "ilk tanıştığımızda zor inmiştin, sen çok seversin salıncakları, bin istersen" diyor ama ben o gün yemin ettim nerde bir salıncak görsem çaktırmadan taş atar, yüzüne bile bakmaz kaçarım oracıktan.Pis salıncaklaaaarrrrr!!!

Hadi bu benim orantısızlığım, ya buna ne demeli?Cumhuriyetin ilanından sonraki günlere denk gelen bir dönemde 40 beden olmuşluğum ve bir kaç tane yazlık el kadar etek almışlığım var.Sonraki dönemlerde hep 42-44 olduğumdan onlar dolabımda gelinlik misali anlamlı ve bir kez giyilmiş olarak saklanır hala.Eşimin onlardan birini bulmasıyla olay gelişir.Israr ısrar üstüne giymemi ister.(Bundan sonraki kısım hem şişkoluk hem cinsellik içerir dikkat)Etek banyoda kafadan kazak giyermişcesine giyilir.En fazla sütyenin altına kadar iner.Çünkü belim traktör lastiği, kalçalar yukarda zaten tanımlanmış durumda.Etek de bir karış olunca, donun üstünde biten bir etekli ucube olarak yatak odasına girerim.Benimki başlar sırnaşmaya,
-şimdi bu eteğin düğmesini açıp, fermuarını indireceğim
-(şimdi z.çtın winstonlight, zaten düğme de fermuar da kapanmamış, rezilliğee geeel)
-Sonra da ayak parmaklarına kadar sürükleyip, çıkartacağım bu eteği.
-(dişinle belki tır çekebilirsin ama bu dediğin imkansız, o etek belden bile aşağı inemez)
-Sen de heyecanlısın değil mi hayatım? Neden konuşmuyorsun?Ne düşünüyorsun?
-(Yarın ilk iş diyete başlayacağım, ben bir pis şişkoyum)
Sonrasında etekle olayın daha heyecanlı olacağına inandırmam, iş sonrasında eteğin üstüme terden deli gibi yapışması, üstten de çıkmaması, banyodaki saç makasıyla bir güzel keserek çıkartmam, hemen çöpe atmamla bir şişkoluk anısına daha imza atmış bulunmaktayım.
Not1: Bunu yazarken bile bir yandan dondurma yiyen bir pis şişkoyum.
Not2:Kocam zannediyorumki ileri derecede hipermetrop, yoksa 40 beden eteği 44 beden karısına giymesi için teklif bile etmezdi.
Not3:Kararlıyım en kısa sürede o 40 beden geri kalan eteklere girip, en miniğinden bir salıncağa binip, o salıncaktan ve tüm salıncaklardan öcümü alıncaya kadar sallanacağım üleeeen.Arz ederim.

Hep söylediğim gibi, 1.80 boyunda, 85 kilo cüssesinde, İstanbul'dan ensesine vurduğunda, Konya'ya yuvarlanarak ekonomik bir biçimde gidebilen bir insanım.
Gene o zamanlar sevgiliyiz.Çay bahçesinde buluşmuş, kokmuş çay içmişiz üzerinize afiyet.Sonra çay bahçesinin dibinde bir park görüyorum.Eski Türk filmlerindeki gibi salıncaklara binelim, sallanalım, romantizmin dibine vuralım diye parlak bir fikirle eşimle salıncaklara doğru gidiyoruz.Biniyoruz yan yana.5 dakika, 10 dakika derken eşim sıkılıyor, "hadi gidelim" diyor ama git gidebilirsen.Daha doğrusu salıncaktan poponu kurtar kurtarabilirsen.Bana göre bir ömür süren azap anlarında başlıyorum içimden kendi kendime söylenmeye :"Sendeki popo, üçlü koltuğa oturduğunda, iki minderi kaplayan bir popo, ne demeye çocuk salıncağına binersinki?Romantizm istiyorsan önce boğazını tutacaksın, seni pis şişkooooo".Tabii eşime de çaktırmamak için naz, cilve fora.Sanki salıncakta değilim de cennete giden kayığa binmişim, hiç inesim yok havalarındayım.Allahım ne azap, dedim şimdi itfaiye gelecek, salıncağı kesip beni kurtaracak, ertesi gün 3. sayfada "Salıncağa sıkışan şişko kızı, 3 saat sonra itfaiye görevlileri zor kurtardı, hatta bu arada bir de utanmadan acıktığını söyleyerek yemek bile istedi, şok şok,şok".Artık rabbim sesimimi duyuyor, utançtan deli kuvvetimi geliyor ama çıkıyorum salıncaktan.Benimki hala nerde bir salıncak görse "ilk tanıştığımızda zor inmiştin, sen çok seversin salıncakları, bin istersen" diyor ama ben o gün yemin ettim nerde bir salıncak görsem çaktırmadan taş atar, yüzüne bile bakmaz kaçarım oracıktan.Pis salıncaklaaaarrrrr!!!

Hadi bu benim orantısızlığım, ya buna ne demeli?Cumhuriyetin ilanından sonraki günlere denk gelen bir dönemde 40 beden olmuşluğum ve bir kaç tane yazlık el kadar etek almışlığım var.Sonraki dönemlerde hep 42-44 olduğumdan onlar dolabımda gelinlik misali anlamlı ve bir kez giyilmiş olarak saklanır hala.Eşimin onlardan birini bulmasıyla olay gelişir.Israr ısrar üstüne giymemi ister.(Bundan sonraki kısım hem şişkoluk hem cinsellik içerir dikkat)Etek banyoda kafadan kazak giyermişcesine giyilir.En fazla sütyenin altına kadar iner.Çünkü belim traktör lastiği, kalçalar yukarda zaten tanımlanmış durumda.Etek de bir karış olunca, donun üstünde biten bir etekli ucube olarak yatak odasına girerim.Benimki başlar sırnaşmaya,
-şimdi bu eteğin düğmesini açıp, fermuarını indireceğim
-(şimdi z.çtın winstonlight, zaten düğme de fermuar da kapanmamış, rezilliğee geeel)
-Sonra da ayak parmaklarına kadar sürükleyip, çıkartacağım bu eteği.
-(dişinle belki tır çekebilirsin ama bu dediğin imkansız, o etek belden bile aşağı inemez)
-Sen de heyecanlısın değil mi hayatım? Neden konuşmuyorsun?Ne düşünüyorsun?
-(Yarın ilk iş diyete başlayacağım, ben bir pis şişkoyum)
Sonrasında etekle olayın daha heyecanlı olacağına inandırmam, iş sonrasında eteğin üstüme terden deli gibi yapışması, üstten de çıkmaması, banyodaki saç makasıyla bir güzel keserek çıkartmam, hemen çöpe atmamla bir şişkoluk anısına daha imza atmış bulunmaktayım.
Not1: Bunu yazarken bile bir yandan dondurma yiyen bir pis şişkoyum.
Not2:Kocam zannediyorumki ileri derecede hipermetrop, yoksa 40 beden eteği 44 beden karısına giymesi için teklif bile etmezdi.
Not3:Kararlıyım en kısa sürede o 40 beden geri kalan eteklere girip, en miniğinden bir salıncağa binip, o salıncaktan ve tüm salıncaklardan öcümü alıncaya kadar sallanacağım üleeeen.Arz ederim.

okumadan önce begendim çünkü gülecegimi biliyordumm sen yaz ben sabaha kadar okurum:65::65::65::65::65:

Back
X